joi, 12 martie 2020

S -A ADEVERIT ! GUVERNUL CÎŢU ,ÎN AER ! ROMANIA FARA GUVERN,IN PLINA CRIZA DE PANDEMIE CORONAVIRUS !

                                                       Dragii mei,

Scriam in urma cu doar o zi,despre acest GUVERN fantomatic! Uite Guvernul,nu e Guvernul !
Scriam de la Duhul cel Prea Sfant ,ca acest Guvern va cadea,dar nu oricum, ci va fi vinovat de toate cate se intampla in Romania! Va multumesc din suflet tuturor celor care ,mi-ati confirmat adeverirea si acestui Mesaj!
Iata linkul cu articolul,dar mai inainte,iata Informatia prin care dl Cîtu spune ca nu vrea sa fie PREMIER.
Iata:
Acum 2 ore - E oficial, Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier ... de proportii: Florin Citu sa-si depuna mandatul si sa nu se prezunte in Parlament.
Acum 1 oră - Toata Romania rasufla usurat ca nu este Citu premier", a declarat ... presedintele PNL, care a refuzat si refuza in mod repetat sa spuna ca ...
Prieteni dragi, in ce Tara traim ?
Cum ne putem noi permite, ca sa ne jucam de-a guvernarea,de-a numirea in batjocura a premierului,doar ca sa cada Guvernul si sa se ajunga la anticipate?Cum e posibil asa ceva?
E strigator la Cer!!!
Iata si articolul meu:
Acum 1 zi - CADEREA GUVERNULUI ??? 9 Martie 2020,ora 23,23 ! Dragii mei, În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                             9 Martie 2020,ora 23,23 !

                                 Dragii mei, 

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
               "Caderea Guvernului !
                Caderea Guvernului,nu ??? 
              Vinovat de tot ce se intampla in Tara Romaneasca!"
Dragii mei,după cum vedem cu totii ,Mesajul este cu semnul intrebarii.
Daca va cadea maine (asa cum isi doresc Liberalii)sau nu va cadea si vom ramane cu Câţu pe cap, vom vedea ce va fi.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne dea conducatori cu frica de Dumnezeu si cu iubire faţă de Aproapele;conducatori care sa iubeasca Tara Romaneasca si poporul roman;conducatori care sa planga si sa râdă odata cu cel necajit si oropsit ,si nicidecum sa le intoarca spatele, pentru a-si apara interesele lor proprii.
Acesti conducatori pot fi de orice culoare politica,numai sa aiba iubire,respect si altruism faţă de Tara si popor.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
           E grav ce se intampla in Romania !
                                 4 Martie 2020,ora 5,31 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                  "În toata România va predomina nelinistea !
Iar un alt glas, intreaba cu nedumerire:
                        În toata Romania?
Dar glasul îi raspunde asa:
                În toate locurile omenesti posibile !"
Dragii mei, din nefericire,ceea ce se intampla acum in Romania, duce pas cu pas spre Marea Revolutie! Pe plan mondial,dar si la noi in Romania , exista ingrijorare maxima in ceea ce priveste Coronavirusul si nu numai.Iar la noi in Romania, primeaza modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.
Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; asa cum El voieste si nicidecum după voia politicienilor.Deocamdata insa, politicienii isi duc mai departe planurilor lor pentru cum sa ajunga la alegerile anticipate,in loc sa se uneasca cu totii si sa gaseasca o modalitate de a stopa raspândirea Coronavirusului;o modalitate de a pune in aplicare LEGILE Romaniei  care ar ajuta populatia.
Cu adevarat Romania noastra in aceste zile ,este intoarsa pe dos, este rasturnata asa cum se spune si in acest Mesaj:

      Noapte de 23 -24 Februarie 2020,ora 2,17 !

                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spunea asa:
                      "România devastata!
                       Romania rasturnata !"
După care,totul s-a facut liniste.
Dragii mei,este de asteptat ca sa traim si asemenea vremuri,mai ales că, vedem cu totii ce se intampla in lume si cu lumea.
Eu am scris adeseori si cu mult timp in urma, despre toate cate se intampla acum in lume si chiar in Romania.
Pentru ca Mantuitorul sa poata veni in Noul Său Ierusalim, trebuie facuta "o curatenie",asa precum si noi ne curatim casa si masa,inima si sufletul,trupul si cugetul.
Dar acest lucru,aceste vremuri nu trebuie sa ne sperie.Ci trebuie ca sa ne intarim sufleteste,si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului sa primim toate cate ne dă Domnul,sa multumim pentru toate si sa ne rugam ca sa fim sanatosi,atat! Restul ,ni se adauga de la sine,după Credinta noastra,după iubirea noastra faţă de Aproapele si nu in ultimul rand,după faptele si după gandurile noastre.
Asadar,cum de maine incepe Postul Sfintelor Pasti (nu mai mancam carne satamana aceasta)sa-ncercam sa ne curatim inima de rautati, prin bunatate si prin mila faţă de Aproapele nostru, iar sufletul ,prin Credinta fratilor, prin Credinta fierbine si prin Rugaciune curata;prin iubire faţă de Bunul Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului si Sfintii Săi. Tineti minte: 
Cei care vor avea aceste 3 Virtuti dumnezeiesti in inima si-n suflet, vor putea trece peste orice necaz si peste orice suferinta.
                                           Imagini pentru dumnezeu
Iata ,care sunt aceste 3 Virtuti dumnezeiesti:
Credinta,Nadejdea si Dragostea !
                                   Imagini pentru dumnezeu


                        Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Urmează să fie guvernul Grindeanu?
    Asa este mesajul anterior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea,chiar nu stiu acum ! În timp insa,vom afla ! Te pup si te imbratisez cu mult drag ! Doamne Ajuta !

      Ștergere
  2. Lasă că vine acasă diaspora și vor face ei ordine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da lumea moare și baba se piaptănă. A ieșit la iveală faptul că numirea lui Câțu era doar o păcăleală . Când erau ăștia datorită coronavirusului, hotărâți să voteze guvernul Câțu, pnl s-a speriat și l-au retras. Pnl a fost prins pe picior greșit. Frumoasă imagine cu titanicul care se scufundă în timp ce pnl-iștii dansează pe mese iar Iohannis le cântă la acordeon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai revoluția nu s-a adeverit! Unde sunt românii adevărați, deștepți și cinstiți care trebuie să conducă țara noastră? Discursul sec al președintelui m-a dezamăgit profund. Nu fac nici un comentariu asupra lui, înțeleg că mai mult nu poate.Ca să dai dovadă de atâta nepăsare când țara este într-o asemenea situație ori ești prea prost, ori ești prea rău intenționat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revolutia se v-a adeverii atunci cand no mai fi mancare, atat timp cat romanul are ce bea si ce manca n-ai sa-l vezi in strada de bunavoie. Dar asta o stiu si jupanii nostri... si deci o sa aiba grija sa avem paine si circ si vin (mai ales vin - ati remarcat vreodata cata bautura alcoolica e in magazine?), in rest ce mai conteaza... cu incultura, ignoranta, imoralitatea si necredinta care o avem ne vom sparge singuri capetele spre amuzamentul stapanilor. Romanilor, crestinilor care va credeti si ortodocsi dar care nu sunteti crestini (ati votat cu altii!), profetiile sunt date ca sa ne indreptam, sa ne pocaim, ca SA NU SE INTAMPLE ceea ce se profeteste. Vezi cu Iona si ninivitenii. Mie mila de cei care sunt la putere si se numesc pe sine crestini... mult vor avea de purtat pentru incalcarea celor 2 porunci.

      Ștergere
    2. Anonim 20:56.Stai că încă nu- i târziu.Sa vezi ce vine după această isterie.O sa se măcelărească oamenii între ei și atunci se va numi Marea revoluție așa cum spunea doamna Maria.Cealalta a fost numai de catifea,dar acum va fi și mai rău.Astea sunt vremurile de pe urma,semnele sfârșitului.Sa vezi și să nu crezi.

      Ștergere
    3. Se poate,totul e posibil,nu ati vazut ca ce se macelaresc in magazine dupa alimente,hirtie igienica,etc.Daca se mai devalorizeaza leul,ajunge euro la 5 lei,eventual o criza economica,apoi sa vedem ...

      Ștergere
  5. Cine va mai avea curajul de a accepta postul de Premier. Cum vom scoate la Lumină sufletele noastre iar Țara Noastră cum va fi izbăvirea de neamuri proaste si hulitori. Au adus-o la capătul răbdare si EA si pe NOI

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne facase voia TA DAR MAI DE GRABĂ CĂCI AM ÎNCEPUT SA RENUNȚĂM LA SPERANTA

    RăspundețiȘtergere
  7. Faca-se Voia Ta
    dar e foarte important sa spunem apoi:Precum in Cer asa si pe pamant!AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  8. PNL Ciuma Bruna Iohannis cu Orban si Cirtu,inventatorii'Metoda Retragerii cea mai Buna-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 20,56 Cu astia poti fi sigur ;Vine Vine si Revolutia..HA-HA,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na.Maria ,va multumesc dinn suflet ,ca m-ati ajutat cupostarea necazului meu! Sunteti binecuvantata de bunul Dumnezeu si Maicuta sfanta! Cu respect si drag Maria H (am reusit sa cumpar lemne! Politia nu a dat nici un raspuns,cum iera de asteptat)!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar trebui un guvern APOLITIC, numai din tehnocrati ,o vreme, cu Arafat in ce face acum !Un finantist la finante,un medic bun la sanatate,un specialist bun pe fiecare felie,fara partide politice,iar Johanis sa faca ciocu mic si sa faca doar ce trebuie sa faca un presedinte.Deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prețioasă noastră nu pot trece mai departe fara a remarcă cît de bine te exprimi dar mai ales cît de coerent . Te urmăresc din 2o15 ( am fost indrumata) si nu regret oo clipa ca am facut-o.MARIA fii binecuvîntată , esti balsam pentru Românii adevărați .Mulțumim Tatălui CERESC, si Maicii Domnului pt grija lor fata de Români. Tu ne împlineste credință.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da Mona, Iohannis face ce poate''Pas cu Pas' pe...Constitutie..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Cum in ce tara traim?!
    In tara in care majoritatea se plang si asteapta ca "Dumnezeu" sau cineva sa le rezolve problemele. In tara in care toti afirma ca au drepturi dar niciunul nu are obligatii fata de tara lui.
    Traim intr-o tara unde majoritatea sunt moluste umane.

    Dar, in ciuda faptului ca molustele traiesc de milioane de ani da speranta multor forme de viata umane.

    Pentru cine nu stie, molustele nu au creier.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vinovat de haos este PNL, un partid care trebuie scos în afara legii. Iar cel care este pe primul scaun și nu vreau sa-i pronunț numele, la crime împotriva propriului popor. Nu ești în stare să conduci dar, faci răutăți cu bună știință treci în piața publică. În situații de criză să avem oameni buni pt criză.

    RăspundețiȘtergere