duminică, 8 martie 2020

GUVERNUL VA FI SCOS ? VA CADEA PENTRU TOTDEAUNA ???


                                                       4 Martie 2020,ora 4,11 !

                                    Dragii mei,
În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care intreaba asa:
           "Îmmm! Cum e ?
             O scos Guvernul ăsta?
           Guvernul l-o scos ?"

Dragii mei, ne-am invatat de-acum cu joaca de GUVERNELE si care joaca ,se rasfrange asupra populatiei Romaniei.
Cert este faptul că, nu vom avea parte de liniste in Tara, iar populatia Romaniei va trai intr-o continua grija a zilei de maine si a Coronavirusului.
Sa ne rugam dragii mei ,sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea sa de oameni, si sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare.
Cat despre Guvern si Guverne, lasam pe DOMNUL DUMNEZEU si pe IMPARATUL CERESC ca sa aleaga pentru noi.
                         Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Posibil sa apara un guv de uniune nationala, sau unu de tehnocrati, orice altceva nu va face fața.Posibil chiar sa se ajuga la o dictatura militara 🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Românii au nevoie de o mână de fier.Dar conducerea trebuie sa fie CINSTITĂ, nu hoți ca cei din PSD.
      Societatea românească este plină de corupție și trebuie curățata de mafiile locale care au pus mâna pe resurse , păduri ,instituții ...
      Democrația este pt. oameni cinstiti , nu pt. tâlhari la drumul mare.
      Ve-ți vedea.

      Ștergere
  2. si cine va veni-psd-ul?!-tot o apa si-un pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ferește-ne de corupți și escroci.
      Ar fi culmea ,ca după 8 ani de guvernare dezastruoasa sa vina tot PSD-ul la putere.
      Sa-i mai lase și pe alții ,ca mult rău au făcut .

      Ștergere
    2. Lasă să să v Băsescu că el a făcut tasare mult bine....

      Ștergere
  3. Sa se duca or mai fi oameni onești in aceasta tara.
    Luati exemplu Dorinței Pintea cum ia înscenat sa o scoată din jocul politic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care joc ea era deja scoasă.Daca tot o sa arătăm compasiune la cei ce fura ii jale.Ei o sa-si rezolve problemele si noi tot vai de mama noastra.

      Ștergere
    2. Nu contează di ce partid sunt ,Sa plateasca pentru faptele lor,asa poate se vor gândi mai bine cei ce vor la putere si o sa termine cu spagarimea

      Ștergere
    3. Domnule Masinca o femeie bolnavă nu stă ministru, manager de spital și nici nu vrea sa candideze . O femeie bolnavă se îngrijește de sănătatea ei și atât. Doamna Pintea se declară o femeie bolnavă cu preocupări de femeie sănătoasă. Cât privește despre acuzațiile care i se aduc, adevărul este undeva pe la mijloc....

      Ștergere
    4. Iar spui bazaconii fără sa te informezi.Asa induci oamenii in eroare sa voteze hoții și corupții ascunși in blană de oaie.
      Sorina Pintea este putreda de bogata , vezi ce vile și proprietăți are.De unde atâția bani ?!Din politica și din corupție?!
      Fiul a vândut droguri și a fost condamnat la 4 ani de închisoare.
      Frumoasa și cinstita familie .

      Ștergere
  4. Nu ti-e rusine Masinca sa sustii ca „doinita pintea” e nevinovata cand s-a vazut clar la tv ce casoaie si ce parc are in jurul ei? Chiar nu intelegi ce vezi? Cu ce crezi tu ca isi intretine asemenea viloi, cu aer? Chiar nu gandesti deloc? „Inscenarea” se numeste FLAGRANT! Si daca era nevinovata nu accepta cosisioane enorme, bani pe care tu ii strangi in 20 de ani.Inceteaza cu prostia, pune mintea la contributie ca prin votul tau faci rau si celor din jur alegand sa fii de partea hotilor si coruptilor. Chiar nu ti-e teama de Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa vina dictatura ,ca noi numai cu biciul stim sa fim conduși

    RăspundețiȘtergere
  6. Deocamdata localul de mese de la Guvern suspect de contaminare printr-o bucatareasa a carui fiu e printre primii cu coronavirus din Bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Sorin Rosca Stanescu;'Cit dispret poate sa aiba Presedintele fata de Parlament ca sa propuna de premier pe Citu respins de doua ori ca ministru''.
    Dar fata de poporul despre care se presupune ca l-a ales, desi altii spun ca prin manevre anticipate gen mereu primul pe lista si STS??..

    RăspundețiȘtergere
  8. craciuneeeeeee! lasa-neee cu sorin rosca stanescu al tau ca ala e un infractor care a facut puscarie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Toti parca am ajuns infractori,dar unii mai si spun niste adevaruri cu Argumente,cam toti fura dar numai unii sint mai haiduci sa dea si la amariti ,cum nu e cazul lui Iohannis care e doar pentru el si gasca lui.
    Asa ca la viitoarele alegeri anticipate sau nu vom avea si surprize.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tara arde de coronavirus si Baba Iohannis se piaptana si il arde de Anticipate..

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei cu functii mai mari le prinde bine la RE-Alegeri cite un 'pumn in barba' sa mai stea un Tur pauza pe Tuse ca sa- nu li se urce mindria si cultul personalitatii la cap si sa vada situatia si din Alt Unghi de Vedere.
    Asa a fost mai bun mandatul al doilea al lui Iliescu si probabil la fel asa era si mandatul al doilea al lui Basescu daca intre ele era unul de pauza pe Tuse.
    Cit despre Iohannis cred ca avea nevoie de mai multe mandata pauza pe Tuse la cita Mindrie si Orgoliu prostesc are in capul lui ala mare si...

    RăspundețiȘtergere
  12. Exprimarea intentionat vaga ca de obicei in cazul Mariei din revelatie lasa loc multor variante de interpretare.
    Pt ca scos in limbaj popular argotic etc poate insemna atit obtinut nou nascut yin sens de votat cit si eliminat.
    Oricum.ar fi e vb de tergiversarea actuala inclusiv prin incalcarea ovl8gatiei de a stabiki nu doar datele audierii ministrilor sar si a votului pro sau cpntra in plen pt premierul desemnat.. Data rredcuta desi s a boicotat votul macar fusese stabilita data.
    Anticipate nu pot avea loc decit daca tabara Psd doreste sa pice de doua ori la rind la vor numirea a doua guverne si ei din gura mai nou zic ca vor anticipate prin gura actualului asazis sef de partid dar prin evitarea votului e clar ca ke e frica de electorat si stiu si de ce ..pt ca nu ar mai avea majoritate cu Udnr et company..
    Desigur sa fluturat ideea de anticipate pt a tine viu optimismul anti Psd dar efectele negative ale fluturarii ar fi fost mai m8ci daca chiar ar fi avut loc pr ca nesiguranta prin tergiversarea actuala a votarii prin boicuot etc are cel putin aceleasi efecte astpra mediului de afaceri.
    Psd isi freaca palmele si pe fata si pe dos pt ca i.a reusit sa faca din Orban aproape un alt Ciolos si asta se vede din procentele in sondajele in recuperare pt Psd. Situatia se va rostogoli pina va fi desemnata iar Dancila si daca pina acum Iohannis nu a sesizat la CCR conflictul cconstitutional.al boicotarii refuzul de o vota pe Viorica nu va mai fi trecut cu vederea. Lucru care arata ca de fapt nu au fost urmarite anticipatele ci doar sa lase strategic impresia. Toti fac strategii ..e anul strategiilor..de culise ..toti zic una pe fata si alta au in plan .. fi provocat dzastru conomic foamete pt a justifica si respectiv ascunde lucruri si interese de culide la pachet cu promisiuni de mai bine fara acoperire..
    Ne paste o asa saracie..tocmai acum cind vine si saracis urgiei vom fi lasati si fara aur si cu datorii..

    RăspundețiȘtergere
  13. Guvernul ''Liberal''Cutu-Cutu Iohannis Orban a facut datori externe de miliarde de Euro ca sa scuteasca Bancile straine de plata taxelor incepind cu Banca Raiffaisen Bank cea cu afacerea cu chiria la casa furata de Iohannis din Sibiu STR ,Nicolae Balcescu nr 29 ,banca scutita de taxe si impozite de guvern la stat de un sfert de miliard de Euro.

    Dar cind este vorba de pensiile cele mai mici ale amaritilor de pensionari sa fie majorate conform legii aprobate Iohannis ,Orban si Citu spun ca nu sint bani si se darima bugetul 'Guvernului'..

    RăspundețiȘtergere
  14. Guvernul'Liberal' Brun Cutu-Cutu, atacat pe linga slugarnicie si de Coronavirus prin a doua persoana de la Secretariatul General al Guvernului.
    Se zice ca Dumnezeu nu bate cu bita..

    RăspundețiȘtergere
  15. MIHAI 35-citeste-ti mesajele apoi le dai drumul-ti s-a mai spus sau esti plecat din tara si ai uitat de gramatica-folosesti expresii fanteziste pe care nici tu cred nu le intelegi-ba o dai pe politica ,ba pe religie!

    RăspundețiȘtergere