duminică, 8 martie 2020

CORONAVIRUS -IZOLETA ? CHIAR ESTE ATAT DE SIGURA IZOLETA ?

                                                     8 Martie 2020,ora 10,13 !

                                    Dragii mei,

Vedem cu totii pe la TV,cum oamenii care sunt infectati cu temutul Coronavirus,sunt izolati in ceva cilindric numit IZOLETA!
Toata lumea crede ca acea IZOLETA, chiar izoleaza etanş bolnavul de Coronavirus, si astfel, Virusul nu se mai poate raspandi pe parcursul transportului.
Dar oare,chiar asa o fi?
Haideti sa vedem:
Iata IZOLETA :
izoleta-smurd-coronavirus.
Iar acum ,am sa va spun ce am vazut cu Voia si cu Puterea Sfantului Duh.
Astazi la Sfanta Biserica,in strana fiind si cantand alaturi de Dascal, brusc,am in faţa mea, cateva persoane echipate precum Extraterestrii,persoane care, se chinuiau sa ridice o Izoleta cu un bolnav de Coronavirus si s-o puna in Salvare.In clipa cand au ridicat de la pămant Izoleta cu tot cu bolnav,vad o mâna,doar o mână care, aseaza 2 -3 oua ca de gaina in stanga peste bolnav si cam tot atatea si pe partea dreapta.
Iar daca in interiorul IZOLETEI mâna a asezat acele oua, la exterior, ouale au ajuns trecand prin IZOLETA.Pe acea IZOLETA dragilor, au aparut inca 2 -3 oua ca de gaina, dar mi s-a aratat cum au iesit pur si simplu prin IZOLETA si au facut oua; adica,s-au inmultit Virusii.
Deci, CORONAVIRUSUL din IZOLETA trecea fara probleme si prin IZOLETA, si astfel,ajungea la exterior raspandindu-se rapid, fara ca specialistii sa poata face ceva in acest sens.
Ouale in acest Mesaj ,nu sunt altceva decat virusii care se raspandeau in aer,respectiv pe Izoleta si automat la cei de pe langa IZOLETA si nu numai.
Dragii mei,eu nu contest IZOLETA care se foloseste acum la bolnavii de Coronavirus! Eu scriu doar ce mi s-a aratat ,si astfel, doresc sa trag un semnal de alarma in acest sens.
Specialistii dragilor, vor fi cei care vor decide ce au de facut,pentru ca sa stopam raspandirea CORONAVIRUSULUI.
Dar oare se va reusi? Pâna acum ,parca ne luptam cu morile de vant.
Sa-L imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ,ca sa omoare acest CORONAVIRUS si sa nu-l lase ca sa ne omoare el pe noi.
Sa respectam dragii mei, MASURILE de preventie si nu in ultimul rand,sa nu ne pierdem Credinta niciodata ,oricat de greu ne-ar fi.Sa fim pe deplin incredintati ca BUNUL DUMNEZEU este cu noi si intru noi, iar Maica Domnului ne ocroteste daca O chemam in ajutorul nostru.

Sfaturi de Sănătate publică :  

  • Spălați-vă des pe mâini folosind apă și săpun sau soluție alcoolică de curățat pe mâini.
  • Acoperiți-vă gura și nasul cu o mască medicală, batistă sau folosiți plica cotului atunci când tușiți sau strănutați.
  • Spălați-vă pe mâini după aceea și aruncați masca sau batista.
  • Evitați contactul personal apropiat cu persoanele ce prezintă febră și tușesc sau strănută și mergeți la medic dacă aveți febră, tușiți sau aveți dificultăți la respirație.
  • Dacă vă îmbolnăviți în timp ce călătoriți, cereți ajutor medical cât mai repede și informați personalul sanitar despre istoricul de călătorie.
  • Atunci când vizitați piețe unde se comercializează animale vii, evitați contactul direct neprotejat cu animalele vii și cu suprafețele care au fost în contact cu aceste animale.
  •                                    Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Am văzut că este sigură dacă te scapă în cap cum au scăpat-o pe acea femeie. În rest Dumnezeu știe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nu este sigur.
    Mai ales cand nu ai pe ce pune mana la nevoie. Nu suntem pregatiti si nici nu vom fi

    RăspundețiȘtergere
  3. Medicii romani sunt disperati la propriu in fata acestei situatii, Coronavirus. Disperati. Ei sunt primii care realizeaza gravitatea problemei. Exista multe cadre medicale cu bun simt si foarte responsabili. Ceulalti sunt putini dar forta de distrugere e mare. Faptul ca mafia medicamentelor a privat dotarea spitalelelor statului cu tot necesarul si faptul ca nici in farmacii nu mai ajung cele necesare datorita faptului ca importatorii nu se inteleg la pret, au adus Romania in pragul dezastrului. Daca statul nu pune mana pe institutiile cheie, urgent, si nu sub forma de instaurare a unei dictaturi contra populatiei, ci a unei dictaturi necesare pentru binele populatiei si nu al oricarei mafii, suntem terminati. Asta este realitatea

    RăspundețiȘtergere
  4. Va protejați cum puteți. Virusul este in atmosferă si circula. Mai bine înstăriți -va imunitatea. Si aveți credință, deoarece Dumnezeu îi cunoaste pe ai LUI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi daca toate sunt de la Dumnezeu si trebuie sa fim triați, ce mai conteaza izoleta?

    RăspundețiȘtergere
  6. orice obiect atins de virus -spun specialistii- este infectat si purtator cateva zile-asa ca aceasta izoleta e fara folos

    RăspundețiȘtergere
  7. Ieri seară au anulat toate zborurile înspre și dinspre Italia. Astăzi au rămas oamenii pe aeroport oameni cu bilete cumpărate. Nici o măsură luată din timp pentru cei cu bilete cumpărate. O altă măsură,, bună,, a PNL în batjocură și fără minte față de cetățeni. Nu este nimic, coronavirusul va trece și vor veni alegerile și PNL va culege roadele bătăii de joc. De 30 de ani votez doar dreapta dar m-am lecuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.53 vorbeste gura fara tine. Tu chiar nu vezi pe ce lume traiesti? Mai conteaza biletul cand lumea intreaga arde sub amenintarea virusului? Vai de capul tau care nu judeca! Ce este mai important, amarul de bilet sau sanatatea noastra a tuturor? Ce treaba are PNL-ul aici, cap sec? Uita-te la Italia, la Israel. NU INTELEGI CA NU E DE GLUMIT?

      Ștergere
  8. Izoletu versus atomic virus ?
    Pare simplu, dar cine stie, poate rosu e mai tare decat atomicu. Niste oameni mari jucandu-se roaba, asa percep eu transportul bolnavilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mereu lucrule sint perfecrtibile ..izolefta nu poate fi etansa decit daca e tip scafandru..cu oxigen lichid la bord.
    Pare ca ne luptam cu morile de vind dar sa ne gindim ce ar fi fost daca sttiibta era pe vremea ciumei ..ar fi fost de zeci de ori mai raspindit.
    O problema e si circulatia .urmeaza Pastele ..tot romanu din Italia vine de Paste acasa.. plus acea semiizolare la domiciliu greu de respectat practic cu toata bunavointa insa mai e si factorul uman care nu se tine mereu de cuvint si pe care nu il poti controla pt ca nu dispui de atitia oameni nici macar la aeroport..medici si asistente avem deja prea putini si cu prea multe de facut ..
    Asa ca de la noi mai putin, de la Dumnezeu mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stii bre Misu 35 ce vrea sa spuna scrisul Biohazard de pe tanti Isoleta ?

    RăspundețiȘtergere