luni, 23 iunie 2014

S - A ÎNTORS DIN MORŢI , PENTRU A NE SPUNE , CUM ESTE ÎN VIAŢA CEA VEŞNICĂ !

c                               
                  22  - 23  Iunie  2014 , ora 3,00 noaptea !
                                              Fraţilor !
Se spune în popor că "Nimeni nu s-a întors din Viaţa de Dincolo, ca să ne spună cum este "!
Iată că această zicală nu este adevărată, cum nu este adevărat, când se spune : "Până la Dumnezeu, te mănâncă Sfinţii "!
Sfinţii ne ajută fraţilor, nu ne mănâncă ! De ne vom ruga Sfinţilor cu Dragoste şi Credinţă, Ei, Sfinţii sunt rugători pentru noi, la Domnul nostru Iisus Hristos şi al Maica Sfântă.
                                  Citiţi şi vă convingeţi !
Doar ce aţipisem dragilor, când ma trezesc fără să deschid ochii si simt o prezenţă nevăzută care mă înveleste, si chiar îi aud respiraţia. Pentru început pot spune ,că îmi era oarecum teamă, deoarece nu stiam cu ce prezenţă nevăzută aveam de-a face.
Brusc însă, cum eram culcată în patul meu, îl văd cu ochii închişi fiind, pe Tatăl meu, care este mort din anul 1998 !
Era si mai slab de cum îl stiam, dar era înconjurat de O Lumină ca de Soare, dar transparentă.
Mă bucură mult această revedere, si el se bucură tare. 
Şi aşa într-o clipă mă gândesc să-i pun câteva întrebări în gândul meu, şi el imi răspundea la fiecare întrebare tot in gând, numai că chiar îi auzeam glasul lui în gândul meu.
Fireste că, eu eram si sunt convinsă  de Adevăr  la toate câte îl întrebam, dar am dorit să aud şi de la el.
Şi iată dragilor, întrebările şi răspunsurile :

               " Tată, spune - mi te rog ,există Dumnezeu ?
      El mă priveste în ochi, expresia feţei lui se luminează şi se înveseleşte, ochii lui se umplură de bucurie imensă ,şi-mi răspunde apăsat :
                          Există !!!
Îl întreb din nou :
                   Tată , spune-mi te rog frumos , există Rai, există Iad ?
Şi îmi zâmbeşte părinteşte, se şi întristează puţin , mă priveste  în  ochi  ,apoi prinde curaj şi îmi răspunde cu fermitate:
                        Da ! Există  Rai, există Iad !

Şi rămâne tare trist, apoi il întreb ceva si despre el, despre cum o duce acolo. Aşa:
       
                           Tată, dar matale cum o duci acolo ?
                         Unde stai ?
Pune privirea în Pământ, se întristează si mai tare, si cu glas tremurând , glasul lui adevărat , îmi răspunde în gândul meu:
                       Eu..., eu ......stau pe un scaun.....!
Bine, Tată ,dar ceilalţi ,cei din familie, toti cei cu, care esti acolo, unde stau ?
           
                       Îmmm! (murmură trist )Stau pe un scaun !
            Şi ceilalţi, stau pe un scaun..."!

Apoi în următoarea clipă, se face nevăzut.
Cu lacrimi în ochi , aprind veioza şi îmi notez toate câte am văzut şi toate câte mi-a transmis tatăl meu. Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Tatăl meu, fie-i ţărâna uşoară era un om credincios în felul lui, dar tare mai înjura de Toate Cele Sfinte, şi de Dumnezeu.
M-am rugat şi mă rog pentru sufletul lui, ca să fie iertat de toate păcatele. Şi iată că, după 16 ani de la moarte, vine cu sufletul ca să-mi povestească cum este acolo şi cum din cauza păcatelor din viaţa sa, si mai ales că, a înjurat toată viaţa sa de Cele Sfinte, stă pe un scaun, alături de multe alte suflete şi îşi aşteaptă ÎNFRICOŞĂTOAREA  JUDECATA  , JUDECATA CEA  DREAPTĂ !
Dragii mei, din suflet vă îndemn, si din inimă cu dragoste vă povăţuiesc , nu înjuraţi de Cele Sfinte ! La tot ce este Sfânt,trebuie să ne închinăm şi să aducem Mărire şi Slavă, şi nu hulă şi înjurături.
Să credeţi în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI !!!
Să credeţi în viaţa cea veşnică, căci după cum vedeţi, tatăl meu s-a întors din morţi cu sufletul, ca să ne spună ADEVĂRUL  LUI  DUMNEZEU !
Nu vă lăsaţi înşelaţi de cumplitul diavol, care vă sfătuieste că mai este timp până la bătrâneţe ! Nimeni nu ştie când va veni sfârşitul, de e tânăr ,sau bătrân ! Trebuie să fim pregătiţi în fiecare clipă cu sufletul , pentru că, într-o clipă poate veni ,momentul plecării din viaţa aceasta grabnic trecătoare.
Am dorit din toată inima să vă scriu ,despre discuţia mea cu sufletul tatălui meu, care luase trup ca si in viaţă, şi care mi-a răspuns la toate câte l-am întrebat, deşi eu cunoşteam toate acestea, şi nu mă îndoiam şi nici nu mă îndoiesc nicio clipă ,de acest MARE ADEVĂR !
Iubiţi-L pe DUMNEZEU şi nu huliţi Numele Lui, şi nici nu batjocoriţi Cuvântul Lui, sau MINUNILE  SALE, care se înfăptuiesc şi în zilele noastre, dar în care, majoritatea oamenilor nu cred. 
Iubiţi pe MAICA  SFÂNTĂ şi credeţi în Minunile Sale, şi vă închinaţi Ei,  în Duh şi Adevăr !
                                 Cu dragoste şi preţuire,
                                                          Maria.


                       

2 comentarii:

  1. Corect,inchinati-va in Duh si,n adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă ,d-nă Maria ,adevărul despre rai și iad s-a disecat în fel și chip ,însă fiecare are sau nu șansa să le perceapă de la nivelul înțelepciunii.Indiferent câtă materie didactică s-ar oferi ,tot nu s-ar ajunge la concluzia pe care am ajuns să o trag la vârsta la care nu s-ar spune că ai atins nivelul optim de înțelepciune.
    Mă bucur nespus că suntem pe aceeași lungime de undă ,gândim la fel despre noțiunea de credință ,dar am ajuns să pot să îndeplinesc condiția de bază în religia adevărată - iubirea necondiționată pentru semeni - izolându-mă de aceaștia .Necunoscându-i îi poți iubi necondiționat ,fiind în prejma lor zi de zi ,le cântărești greșelile ,devii ,fără voia ta judecător.
    Concluzia la care am ajuns ,că bine fără rău nu există ,deoarece s-ar produce un dezechilibru ,cum arșița zilei e potolită de noapte ,polii diferiți ai pământului se atrag ,omul și umbra sa etc...
    Trebuie că Dumnezeu Creatorul a făcut totul fără greșeală ,ca noi să ajungem singuri la concluziile prezentate mai sus.Cu drag ,Mirela.

    RăspundețiȘtergere