joi, 12 iunie 2014

ARIPILE DUHULUI CELUI PREA SFÂNT , ŞI MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS , PE CERUL ALBASTRU !

                                23  Noiembrie 2001 ,ora 6,05 dimineaţa !

Lumina albă orbitor de strălucitoare, îmi dă trezirea şi astfel văd cu ochii închişi , Un Cer de noapte albastră , şi pe Cer văd Două Aripi mari, întinse lateral. 
Aripile sunt albe ,orbitor de strălucitoare , iar mărimea lor,atât ca şi lungime şi lăţime, ocupă un sfert din Cerul nopţii albastre catifelate. Sub aceste ARIPI ,chiar la mijlocul lor, apare o siluetă  ca un trup.Şi astfel văd cum Aripile cu tot cu acel Trup , zboară spre Apus.
Era un PORUMBEL cu Aripi imense, de culoarea fagurelui de miere. Sub Porumbel, apare in mod tainic O  AUREOLĂ albă, tot la fel de strălucitoare.
Acum ,odată cu apariţia  AUREOLEI , totul prinde contur şi strălucire imensă.
O  VĂD pe MAICA  DOMNULUI , pe CERUL de noapte albastră,îmbrăcată cu veşminte roşii şi catifelate,  cu o AUREOLĂ  imensă deasupra capului,sub Aripile unui PORUMBEL.
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU , arăta ca O  ÎMPĂRĂTEASĂ, aşa cum şi este; unica Împărăteasă a Pământului şi a Cerului şi care ţinea pe braţul stâng ,pe Pruncul Iisus !
Imaginile erau multe şi succesive. 
Întâi , a apărut un Medalion mare de Lumină albă, ca un abur stralucitor. Medalionul avea formă de inimă şi era cu vârful înspre pamant. Maica Domnului ,este în inima din Lumina albă densă, şi are pe braţul stâng pe PRUNCUL  IISUS, şi amândoi sunt cu Faţa spre Apus.
Dragilor ca şi cum am da filele unei cărţi, O văd din nou pe MAICA  DOMNULUI cu Pruncul Iisus,pe Cerul de noapte  ,ce are Coroană de Împărăteasă, iar deasupra capului, este UN PORUMBEL imens, cu ARIPILE maro catifelat, şi pe fiecare Aripă, la mijlocul ei, pe dedesupt, are un oval de Lumină aurie ,orbitor de strălucitoare ,lipit chiar  de Aripă.
Căpşorul Porumbelului ,era de un alb imaculat şi pufos.
Sub picioruşele Porumbelului, stă MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS în braţe.
Şi PRUNCUL  Prea scump şi Prea Sfânt din braţele Maicii, avea Aureolă albă, stralucitoare foarte.
În final, MAICA  DOMNULUI cu PRUNCUL, straluceau de Lumina, sub ARIPILE imense ale Porumbelului.
Ceva uimitor se întâmplă : 
Cu cât urca mai sus, Pruncul din braţele Maicii crestea. Şi urca şi creştea ; şi urca şi creştea.
Când au ajuns Sus de tot, acum IISUS nu mai este Prunc ,ci este adult şi stă în picioare ,în partea stângă a MAMEI  SALE.
Fiecare ,are deasupra capului câte O  AUREOLĂ ruptă ca din Soare. Veşmintele sunt de culoare maro cu roşu, Chipul stralucitor de Lumina, CHIP viu, din carne şi oase. !
Totul a durat circa 5- 6 secunde. M-am bucurat, am plâns de bucurie, la trăirea acestei mari MINUNI DUMNEZEIESTI.
Dragii mei, bucuraţi-vă şi voi cu toată inima, bucuraţi-vă şi IUBIŢI pe MAICA  LUI  DUMNEZEU, care se roagă neîncetat la FIUL Ei şi Dumnezeul nostru, pentru fiecare dintre noi, pentru ca noi să fim mântuiţi.
IUBIŢI pe DUMNEZEU şi pe Sfinţii  Săi , şi aduceţi mulţumire întotdeauna ,şi numai pentru faptul că ,am mai văzut un răsărit de Soare, că am mai trait încă o zi, şi ne-am bucurat de tot LUCRUL MÂINILOR LUI  DUMNEZEU.
                                                  Cu dragoste, pentru voi toţi,
                                                                               Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu