joi, 26 iunie 2014

EXPLOZII SOLARE ??? SĂ FIE OARE ATÂT DE PUTERNICE ?

                                           25 -  26  Iunie  2014 , ora 2,30  din noapte !

                                    Bună  dimineaţa  ,dragilor !

Doar ce mă băgasem în pat, şi stând cu ochii închişi, văd Cerul de ziuă şi pe Cerul senin, sus lângă Soare ,văd O  MÂNĂ .  Doar O MÂNĂ , ce ţine ceva ca o  mică lumânărică , ca un beţişor ! 
Mâna atinge Soarele care era ca după un Nor, cu acel beţişor sau lumânărică , clipă în care , SOARELE începe a scânteia.
La început mai uşor, apoi extrem de puternic.
Asa ca atunci când sudăm ceva metalic, aşa începuse a scânteia; sau ca la un scurt circuit.
Dragii mei, SOARELE era în nori, doar o fărâmiţă se vedea din el, dar când Mâna s-a atins de el cu acel beţişor galben, Soarele a început a face scântei şi a împrăştia la maxim scântei şi lumină orbitoare din el. Era ca si cum s-ar fi topit Soarele pe Cerul senin.
Aud glas dragilor, care poartă o conversatie cu un altul.
                                    Citez :

         1.       "Grăbiţi  în  lumea asta !
(şi celălalt întreabă  cu uimire ):

        2.      O  Arcană  sub Soare ???
(şi răspunsul venise deja ):
                                  A  explodat !!! Deja......"!

Şi glasul se opreşte , nu mai continuă  ! Iar eu tresalt puternic ,de parcă atunci m-aş fi întors în trup, şi deschid ochii, apoi cu uimire de cele văzute şi auzite notez toate în caietul de suflet.
Şi iată dragii mei că, am căutat ceva informaţii în acest sens şi am găsit!
Le găsiţi postate mai jos !
Cu adevărat ,suntem atât de grăbiţi în Lumea asta, în viaţa asta, că uităm cu desăvârşire de suflet !
Sufletului dragilor, nu-i trebuie mâncare lumească  şi nimic din ce-i material !
Sufletului nostru, îi este dor de ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU, de unde a venit.
Ori noi, în fiecare zi, suntem prea preocupaţi de trup,şi de tot ce este material, şi uităm de suflet ,uităm şi ne îndepărtăm cu repeziciune de DUMNEZEU !
Şi astfel ne semnăm singuri ,condamnarea la o viaţă veşnică în chinuri.
Să ne ridicăm dragilor, privirea spre Cer ; inima şi sufletul să le dăruim   Bunului Dumnezeu şi la MAICII  DOMNULUI, ca să fim ajutaţi sa găsim Calea ce dreaptă şi bineplăcută Lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletului nostru.
                      Cu dragoste, Maria.


Cercetătorii privesc cu disperare spre Soare. Ce s-ar putea întâmpla ASTĂZI cu astrul

DE O.P.   •   13 IUN 2014   •   06:44
 

Cercetătorii privesc cu disperare spre Soare. Ce s-ar putea întâmpla ASTĂZI cu astrul 442
Fluxurile de particule ionizate rezultate în urma a trei puternice explozii solare produse în ultimele două zile ar putea lovi vineri Pământul, generând o furtună geomagnetică, dar experţii în vremea spaţială anunţă că nu există niciun motiv de alarmă, conform LiveScience.com.

Toate cele trei explozii solare fac parte din clasa X - clasa celor mai puternice explozii solare, de până la 10.000 de ori mai puternice decât erupţiile solare comune. Cea mai recentă dintre cele trei explozii a avut intensitatea X1.0 şi s-a produs miercuri la ora 06:06, ora României. Celelalte două explozii solare - una de intensitatea X2.2 (de două ori mai puternică decât cea produsă miercuri) şi respectiv una de intensitatea X1.5 (de 1,5 ori mai puternică decât cea de miercuri) - s-au produs marţi. Toate cele trei explozii solare s-au produs în partea stângă a discului solar, conform NASA.

Exploziile solare sunt nişte erupţii puternice de radiaţii şi plasmă produse în atmosfera Soarelui care afectează toate toate straturile atmosferei solare (fotosfera, coroana şi cromosfera). Radiaţiile rezultate din aceste erupţii sunt proiectate în spaţiu. Uneori aceste explozii trimit în spaţiu şi valuri de plasmă şi de particule ionizate, denumite erupţii coronale de masă (CME). Atunci când sunt îndreptate direct spre Pământ, erupţiile coronale de masă pot provoca furtuni geomagnetice şi pot perturba reţelele electrice şi de comunicaţii de pe Pământ.
NASA: Trei explozii solare puternice au fost înregistrate în ultimele două zile

NASA: Trei explozii solare puternice au fost înregistrate în ultimele două zile

11 Iun 2014  •  20:45  •  0 comentarii
Trei explozii solare puternice au fost înregistrate în ultimele două zile de către cercetătorii de la NASA.Aceste fenomene ar putea afecta comunicaţiile radio pe o mare parte a planetei, avertizează experţii de...
Comunicaţiile au fost ÎNTRERUPTE pe Terra din cauza unei EXPLOZII SOLARE uriaşe

Comunicaţiile au fost ÎNTRERUPTE pe Terra din cauza unei EXPLOZII SOLARE uriaşe

02 Apr 2014  •  06:13  •  0 comentarii
O puternică explozie solară produsă sâmbătă, 29 martie, a provocat întreruperea unor transmisii radio, timp de câteva minute pe Pământ, conform unui material publicat de SPACE.com. Explozia de...
Ne-a ocolit DEZASTRUL! Planeta noastră putea fi lovită cu forţa unui miliard de bombe cu hidrogen

Ne-a ocolit DEZASTRUL! Planeta noastră putea fi lovită cu forţa unui miliard de bombe cu hidrogen

26 Mar 2014  •  10:34  •  0 comentarii
În vara anului 2012, planeta noastră a fost la un pas de a fi lovită de una din cele mai mari ejecţii de masă coronală din istorie.Particulele au fost purtate de vântul solar spre orbita Terrei cu o viteză de...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu