miercuri, 26 iulie 2023

MINUNEA DIN SFANTA BISERICA !



                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, am in faţa ochilor inchisi o Sfanta Bisrica dinspre Rasarit, Biserica goala,fara Preot ,fara credinciosi.
Peretii Sfintei Biserici aratau de parca ar fi fost raşi cu şpaclul de sus ,pâna jos.
Nu se mai cunosteau picturile,ci erau doar franturi de culoare si mult var si vopsea cazut pe jos.
Imagini pentru sfanta biserica imagini.
În partea dreapta ,cum intram in Sfanta Biserica, vad Chipul Maicii Domnului cu Pruncul Iisus pe bratul stang, pictat pe perete.
                    Imagini pentru maica domnului.
În rest, toti peretii interiori din Sfanta Biserica erau mucegaiti,erau rasi ca pentru varuit.
Sfanta Biserica era batjocorita toata, nu mai arata a Biserica ,ci arata ca un hambar.
Oricat s-au straduit cei care au distrus picturile din Sfanta Biserica, nu au putut distruge pictura cu MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS HRISTOS în brate.
Maica Domnului stralucea de lumina in mijlocul ruinei din Sfanta Biserica.
Asadar dragii mei, MINUNEA din Sfanta Biserica este INSUSI MAICA DOMNULUI ,care nu a dat voie prin puterea Sa,ca sa-I fie sters Chipul si Trupul Său si a Pruncului Iisus.
Fratilor, din păcate,vom auzi de o astfel de Biserica (posibil părăsita sau distrusa de cineva caruia nu-i plac Sfintele Icoane)in care,doar Chipul Maicii Domnului si al Pruncului Iisus Hristos a ramas viu, pe peretii din interior.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu si Pruncului Iisus Hristos ,ca sa ne ierte toate gresalele noastre si sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Iisus Hristos,a strigat de durere pe cruce ,AU,AU,AU,pentru păcatele noastre,și noi suntem niste nesimțiți,care îl Răstignim in fiecare zi cu păcatele noastre,alergam numai după parte materiala,nu cea spirituală,Bisericile sunt goale,și plajele sunt pline.

    RăspundețiȘtergere
  2. Par a fi o rescriere a traditiilor ortodoxe pe zonele actuale de conflicte din ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu mi-am făcut păcate că am criticat primarii din 1989,,și după revoluție,că biserica greco catolica din oraș ,o ingrijea ortodocșii că a fost trecută la ortodocși,și după revoluție a cerut o greco catolici și a primit-o ,și după 20 de ani am intrat în ea și am crezut că îmi cade cerul in cap,toate picturile au fost distruse și pereții au fost dați cu tifel și puse doar câteva icoane mici,,știam că preotul greco catolic avea probleme foarte mari in familie după ce a dat jos toate picturile din biserica,a murit fiul lui ,și a murit și preotul care și-a bătut joc de biserica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar sa nu uitam si prorocirea lui Arsenie Boca citat din Memorie
    -
    Din Transilvania ortodoxia va disparea ultimul loc unde va mai rezista va fi Sibiul ,dar si de aici va disparea pina la urma-
    Si ar cam corespunde suspect de mult si cu mesajul doamnei Maria care spunea ca Romania va pierde Transilvania dar si ca va recistiga Basarabia
    Si se vede Ue nu a pus ca Temelie de baza crestinismul iar natalitatea locala scazuta si migratia Mare va schimba nu numai componenta nationala dar automat si Traditiile religioase crestine fapt accentuat in curind si de Dezastrul si migratia Climatica
    inclusiv Prezenta in BIBLIE prin Calatetul Galben care ar fi chinezii cu inaintasii lor premergatori si Oportunisti Hun-gurii-craciun.

    RăspundețiȘtergere