duminică, 30 decembrie 2018

TRICOLORUL ROMÂNIEI , ACOPERAMANT PREA SFINTEI TREIMI SI MAICII LUI DUMNEZEU !


                             30 Decembrie 2018,ora 6,12 !

               Imagini pentru MAICA DOMNULUI

                                 Dragii mei,

Glas din Cer, asa striga astazi dimineata :

                 "TRICOLORUL  ROMÂNIEI !"
            Imagini pentru TRICOLORUL.
                            Imagini pentru SFANTA TREIME.
                                                  Imagini pentru MAICA DOMNULUI
                                 .
În aceasta dimineata de 30 Decembrie 2018,ma trezeste un Glas din Cerul Sfant,Glas divin ce striga ceva uluitor de minunat.
Glasul striga asa:

        "TRICOLORUL ROMÂNIEI !
           ROMÂNIA ! TRICOLORUL ROMÂNIEI!
Moment in care dragii mei, desi era un Cer de noapte peste tot,DUHUL CEL PREA SFANT a topit "un Ochi" din Cerul noptii si a apărut un Cer bleu senin cu stralucire ca de oglinda.
Printre acest bleu stralucitor ca de oglinda, au aparut si mici norisori albi orbitori de stralucitori.În acesti norisori albi, in aceasta Lumina alba orbitor de stralucitoare, a apărut Prea Sfanta Treime si Maica Prea Curata Fecioara Maria.
Tronul PREA SFINTEI TREIMI si al MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, avea ca Acoperamânt deasupra capului TATALUI CERESC ,al MANTUITORULUI IISUS HRISTOS si al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,însusi STEAGUL ROMÂNIEI !
Sau mai corect spus,asa precum mi-a grait chiar DUHUL CEL PREA SFANT al LUI DUMNEZEU :
                 "TRICOLORUL ROMÂNIEI! "
                   ROMÂNIA ! 
                 TRICOLORUL ROMÂNIEI! "
Da fratilor! TRICOLORUL Romaniei sfinte, era Acoperamant Dumnezeirii Ceresti;era Acoperamant Tronului Lui Dumnezeu si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu.
TRICOLORUL Romaniei sfinte era lung de cativa metri, iar culoarea rosie din Tricolor era chiar pe umerii Lui Dumnezeu,urmand cealalta treapta a galbenului si urmatoarea a albastrului .
Albastrul Tricolorului romanesc era Cerul Divin,urmat la mijloc de galbenul ce stralucea cat 1000 de Sori la un loc ,si rosul care este culoarea (Puterea )DUHULUI SFANT ce statea pe umerii TREIMII SFINTE si ai MAICII PREA SFINTE NASCATOARE DE DUMNEZEU,FECIOARA MARIA.
       Glas din Cer striga din nou, precum striga SFANTUL IOAN BOTEZATORUL in pustia IORDANULUI de rasuna Cerul si Pămantul.
 Glasul striga asa :

                 "TRICOLORUL ROMÂNIEI! "
                   ROMÂNIA ! 
                 TRICOLORUL ROMÂNIEI! "

După doar cateva secunde,totul a disparut.
Fratilor ! Haideti sa strigam si noi din toate madularele si cu toata dragostea:

              Vino Doamneeeeeeeeeeeee!
             Vino cât mai repede si imparte DREPTATEA TA, in NOUL TĂU IERUSALIM -Romania Duhului Sfant !
Te asteptam Doamneeeeeeee! Te asteptam Iisuse Hristoase Dumnezeule! Asteptam cea de-a Doua Ta Venire, asa precum asteptam ca sa respiram aer curat clipă de clipă.
Multumim Doamne, pentru ca ne-ai ales pe noi POPORUL român,ca sa sfintim Lumea,ca sa te primim pe TINE in ROMANIA sfanta.


24 feb. 2016 - Poporul care sfințește. .... Dar poporul roman cel de la țară si mulți si cei de la oras au credinta in Bunul Dumnezeu cu tot Alaiul Lui.noi ...


                             24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria. 
                   

25 de comentarii:

  1. cel mai mare fals este a nu crede cea ce nu vezi precum Toma https://www.digi24.ro/stiri/diverse/fizician-de-renume-nu-exista-viata-dupa-moarte-nemurirea-sufletului-este-imposibila-1056145

    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/338/mistere-ascunse-prea-mult-timp-in-arhivele-taramului-sfant/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as traduce acest mesaj spiritual la nivel mai terestru ca avem nevoie de protectie pentru cea ce se pregateste si urmeaza.
    De fapt aveati si o viziunea in care spuneati direct ca oficialitatile Romaniei sa se pregateasca pentru un posibil razboi.
    Insa cu atita dezbinare ,necolaborare si chiar boicot nu prea vad cum.
    Cred ca ar fi nevoie de un armistitiu intern pe care nu il prea vad,dar in situatia actuala cred ca o Amnistie ar fi necesara si benefica, inclusiv fiscala,cu atit mai mult cu cit sarbatorim si centenarul,iar vina e oricum impartita in ambele tabere,iar dupa cum se vede inclusiv in justitie,unde temperamentul calm si calificat al lui Tudorel pare a fi benefic unei noi resetari mai corecte a tarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune, mai lasa ganditul ca numai prostii afirmi! I-ai tu pe infractori la tine acasa si lasa-ne pe noi sa traim normal! Nimeni nu se poate impaca cu niste infractori, aceea nu e unire!

      Ștergere
  4. Postez pentru toti imagini cu bisericuta familiei Eminovici . Sunt imagini unice, recente, din care fiecare sa intelegem ca acest geniu a fost un ortodox si un nationalist innascut.

    https://www.youtube.com/watch?v=Imam3vwhKVE

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred că această viziune arată faptul că poporul nostru, chiar greu încercat de-a lungul celor 2000 de ani de creștinism, a rămas statornic în credința sa creștin ortodoxă.
    Noi eram creștini când alții se închinau la idoli, strămoșii noștri i-au iubit și cinstit pe creștinătorii lor: Sf.Ap. Andrei, Sf.Ap. Filip și Sf.Ap. Petru, nu i-a prigonit și nici nu i-a omorât, cum au făcut alții.
    În alte timpuri s-a încercat catolicizarea forțată, apoi trecerea la secte și islam, chiar dacă unii au trecut, în special boieri ca-și păstreze averea și rangul (ca și "boierii" de azi care bat mătănii la Bruxelles, fură averea poporului și vor să devenim politeistii și atei), dar poporul, în marea lui majoritate, a rămas statornic în credința ortodoxă.
    Asta mă face să cred că atunci când va veni încercarea cea mare prin război vom fi uniți prin credință și vom lupta toți, după puterile și priceperile noastre pentru Dumnezeu, credință, neam și țară, iar după acesta, luminați de Duhul Sfânt al Tatălui Ceresc și conduși de oameni cu dragoste de Dumnezeu vom pune bazele unei societăți bazate pe 2 principii fundamentale:
    1. Nici pâine fără muncă, dar nici muncă fără pâine;
    2. De la fiecare după puteri fiecăruia după nevoi;
    În fața lui Dumnezeu nu este diferențe între bogat și sărac, între "deștept" și "prost", bărbat și femeie, pe toți ne judecă după fapte, ori noi dece facem diferențe care duc la inechitați sociale.
    Să nu uităm că Domnul a spus: "pomul se cunoaște după roade și omul după fapte", dece, pentru că faptele omului reflectă adevărata lui credință și în ce-și pune el nădejdea, în Dumnezeu sau în avere.
    Sunt mulți care cred că pot trăii aici în lux și pot obține raiul prin donații mari, se înșală, pentru că el dă din prisosul obținut pe căi necinstite nu din ce nu are ca văduva arătată de Fiul lui Dumnezeu.
    Voia lui Dumnezeu trebuie să fie și voia noastră, iar El vrea ca toți să ne slujim unii altora, ajutându-ne reciproc ca să ne ducem crucile personale și împreună pe cea a poporului.
    Dacă ar fi vrut să fim individualiști, am fi toți pricepuți la toate, dar El pe uni i-a făcut medici ca să ne trateze trupul, pe alții i-a făcu profesori ca să ne învețe, altora le-a dat inteligență multă ca să afle tainele lui și să aducă progresul în lume, iar celor mai mulți le-a dat pricepere în producerea de bunuri materiale necesare traiului nostru zilnic.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne lumineze și să fie cu noi, în tot timpul și în tot locul. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara pocainta de pacate nu exista iubire si credinta!Degeaba zicem Doamne,Doamne n-am facut noi atatea minuni in Numele Tau?,n-am scos noi demoni?,n-am vindecat?,etc!?Pt ca raspunsul Lui Iisus pt toti cei ce combina pacatul cu sfintenia e Departati-va de la Mine voi toti cei ce lucrati faradelegea!Niciodata nu v-am cunoscut!Ferice de cine crede si implineste tot ce spune Iisus ca sa aiba parte de viata si fericirea de veci!Aceia IL iubesc cu adevarat pe Dumnezeu,si sunt iubiti de Iisus!

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI DOAMNA MARI VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SI CU TOATA FIINTA MEA S-A AVETI PARTE NUMAI SI NUMAI DE BUCURII DUHOVNICESTI ALATURI DE CEI DRAGI SI DE CEI CARE VA IUBESC CU TOATA INIMA.
    VA SCRIU PRINTRE LACRIMI DE BUCURIE
    BUNUL DUMNEZEU NU SE INDURA DE POPORUL SAU ALES.
    NU POT SA VA SPUN CATA BUCURIE SIMT IN ADINCUL SUFLETULUI MEU.
    BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA AUDA RUGACIUNILE NOASTRE SI SA VINA IN ROMANIA DUHULUI SFANT NOUL SAU IERUSALIM.
    DOAMNA MARIA AM SIMTIT DIN NPU ACEA MANGAIERE AZI LA SFANTA BISERICA.
    AM CAZUT CU 1SAPTAMANA IN URMA SI AM AVUT DURERI DE SPATE CU COASTE CU TOT SI MERGAND AZI LA SF.LITURGHIE IN TIMPUL SLUJBEI CAND SE CANTA (CU TAINA) AM SIMTIT ACEL CURENT DE LA PICIOARE PANA LA CRESTETUL CAPULUI.
    VA SPUN CU TOATA DRAGOSTE IN SECUNDA URMATOARE MI S-A LUAT TOATA DUREREA NU POT SA CRED.
    I-MI VENEA SA PLANG CU HOHOT DAR NU AM VRUT SA CREADA LUMEA ALCEVA.
    I-AM MULTUMIT DOMNULUI SI MAICUTII SFINTE SI POT SA SPUN CA ESTE A 3-4 OARA CAND MA VINDEC DE O DURERE LA SF.LITURGHIE.
    VA INDEMN PE TOTI DRAGI CITITORI AL ACESTUI BLOG MINUNAT CARE M-IA SPORIT VREDINTA SI DRAGOSTEA DE DUMNEZEU SA MERGETI SI SA CREDETI CA BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI NU NE LASA.
    MULTUMES DOAMNA MARIA CA BUNUL DUMNEZEU VA ALES SISA VA BINECUVINTEZE BUNUL DUMNEZEU SI PE TOT POPORUL SAU.
    VA DORESC TUTUROR UN SINCER
    LA MULTI ANI SI MANTUIRE.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG. DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  8. Astronomii anunta Superluna singerie[de lup] in noaptea 20-21 ianuarie combinata cu o eclipsa totala de soare,la noi in Romania doar partiala,exact cum a-ti vazut-o in doua viziuni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Naşterea Mântuitorului
    (de Ion Creangă)

    În Betleem colo-n oraş
    Dormeau visând locuitorii
    Iar lângă turma, pe imaş
    Stăteau de paza, treji, pastorii.
    Şi-n miez de noapte dulce cânt
    Din cer cu stele-a răsunat
    Se rumenise cerul sfânt
    Pastorii s-au cutremurat.
    Din slăvi un înger coborî:
    „Fiţi veseli!”- îngerul le-a spus
    „Plecaţi, şi-n staul veţi găsi
    Pe Craiul stelelor de sus!”
    Păstorii veseli, în oraş
    Spre staul cu paşi iuţi porniră
    Si-un prunc atât de drăgălaş
    Acolo-n paie ei găsiră.
    Nici leagăn moale, nici vreun pat
    Doar fân mirositor pe jos,
    Pe fân, în iesle sta culcat
    Micuţul prunc: Iisus Hristos.
    El, Fiul domnului şi Crai
    Al stelelor de farmec pline
    De-atunci cu drag, la voi, din Rai
    Cu fiecare iarnă vine!…

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce înseamnă sa fii PATRIOT? Ascultați un “Om oarecare” 💙💛❤️ Un privilegiu de al avea in emisiune pe dl. Herman Victorov, din Windsor, Ontario, Canada, un ROMÂN departe de țara dar cu sufletul rămas in urbea sa natală Tg. Ocna, care își exprima SUPĂRAREA văzând situația din România.


    https://www.youtube.com/watch?v=ERr9otSXUKE&feature=share


    RăspundețiȘtergere
  11. NasulTv Canada - Herman Victorov (1) - Emisiunea din 25 decembrie 2018


    https://www.youtube.com/watch?v=xyxbouCQFRo&feature=share

    RăspundețiȘtergere
  12. ,,Cel Ales,, , este povestea unui fost agent secret, care a parasit Romania cu decenii in urma, in cautarea libertatii, si se intoarce acasa ca sa o recastige!

    https://www.youtube.com/watch?v=nhTnp9PBWWA&feature=share

    RăspundețiȘtergere
  13. Drapelul României nu este doar al României. Ciadul (Republica Africană) îl revendică.

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,Cel Ales,, - film

    Asta e povestea unui om corect , cu principii, a unui tanar destept racolat in ultimul an de liceu de catre serviciile secrete . Este atras cu bani , cu o slujba buna, cu o intrare la facultate , pentru a face parte din rândurile lor. In jurul lui in scurt timp au loc o serie de intamplari ciudate , de morti suspecte , doreste sa iasa din cursa care ii este intinsa , insa nu poate , e singur, nu are experienta , nu are nici cui povesti. Fata pe care o iubeste nu-i cunoaste framantarile , el stie ca va pleca peste granita imediat dupa petrecerea de la bacalaureat , sa se inroleze in LEGIUNEA STRAINA , fapt pentru care nu poate incepe o poveste de dragoste . Pe rand ii mor si parintii, morti ce ii ridica o serie de intrebari .
    Misiunea lui este sa execute el toate crimele lor murdare. Nu poate scapa de ei decat cu pretul vietii, este santajat mereu . Mesajul final de la sfarsit este impresionant : nu s-a schimbat nimic, soarta noastră e tot în mâinile lor, traim intr-o tara in care serviciile secrete isi fac mendrele cu oameni nevinovati, distrug vieti, familii, idealuri, prietenii de o viata .

    https://www.youtube.com/watch?v=nhTnp9PBWWA&feature=share


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Filmul exprima, din pacate, realitatea . Dan Pita, Mircea Veroiu , l-ar fi realizat altfel , subiectul e bun , regia e slabuta.

      Ștergere
    2. Prin baiat, au pus mana pe averea unchiului mason. Si la mine in oras sunt cateva persoane care la Revolutie vindeau gogogi si suc la TEC . Niste analfabeti, zero barat , repetentii scolii. Acum au vila cu heliport , iaz de pesti , copiii tembeli ca ei , prin afara , ,,pe la studii,, cica , iar nevestele toaca banii la Viena . Toti s-au vandut sufletul N....., toti si-au tapetat peretii de diplome , insa ei aceeasi viermi raman .

      Ștergere
  15. Doamne Dumnezeule te iubesc cu tot sufletul! Te rog te implor vino si salveaza scumpa noastra tara Romania si PE noi PE romani oriunde ne-am afla! Vezi Tu Doamne cum suntem tra dati si batjocoriti atat ca natie cat si ca tara! Vino Doamne! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  16. Fie ca sufletul nostru sa se lumineze cu straduinta necontenita de a cauta pe bunul Dumnezeu cu toata puterea, cu toata dragostea si sa intelegem ca doar prin lucrurile lui Dumnezeu, prin curățirea de răutăți vom intra in vointa planului divin, in împlinirea faptelor minunate pe care le spune doamna Maria pe acest blog.
    Fie ca dragostea, înțelepciunea si lumina adevărului sa biruiasca in sufletele si vietile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  17. TRICOLORUL,este ales de TATAL CEL CERESC,inainte de NASTEREA LUI IISUS HRISTOS.Chiar daca omenirea a trait in minciuna,mai mult de 2000 de ani,vine si ziua adevarului,ca IISUS HRISTOS,MAICA DOMNULUI,IOAN BOTEZATORUL,si multi Sfinti,sunt nascuti in Romania,asa cum este scris in adevarata Biblie,si Vechiul Testament.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multi cred ca a doua venireva fi la Ierusalim. Eu i.am zis la o pers.straina cred ca apartinea lamartoriilui Iehova , ca a doua venire a Mantuitorului lumi, va fi in Romania. S.a ras demine, si m.a lasatin pace. O fi crezut ca sunt nebun. Mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  19. SUNT ANONIM 5-monahul meu de suflet spunea despre drapelul Romaniei-ROSUL REPREZINTA FOCUL TATALUI-GALBENUL LUMINA LUI HRISTOS DOMNUL IAR ALBASTRUL CERUL=AERUL DUHULUI SFANT-va doresc sanatate si pace in suflet si-n lume-LA MULTI ANI! FERICITI

    RăspundețiȘtergere
  20. 31 dec 02:03-stiu ca martorii lui Iehova nu apartin unei religii consacrate de altfel ei sunt deraiati de la realitate -se cunosc cateva religii :cresina(catolica si ortodoxa),mozaica si musulmana

    RăspundețiȘtergere
  21. rectific la 31 dec 00:24-crestina

    RăspundețiȘtergere