miercuri, 26 decembrie 2018

SFINTELE EVANGHELII , DIN ZIUA A TREIA DE CRACIUN !

                          27  Decembrie  2018,


          Sfântul Apostol , Întâiul  Mucenic şi Arhidiacon Ştefan şi Cuviosul Părintele nostru,mărturisitorul Teodor cel însemnat !

                                         La UTRENIE,

                           Sfânta Evanghelie  de  la LUCA !
                            (XXI, 12 - 19 )

Zis-a Domnul către ucenicii Săi : păziţi-vă de oameni , pentru că ei vor pune mâinile pe voi şi vă vor prigoni , dându-vă prinşi în sinagogi şi în temniţe , şi vă vor duce la împăraţi şi la dregători
, din pricina numelui Meu. Şi vi se va întâmpla să mărturisiţi. Puneţi deci în inimile voastre să nu vă gândiţi de mai înainte ce veţi răspunde. Căci eu vă voi da gură şi înţelepciune , căreia nu-i vor putea răspunde nici sta împotrivă toţi potrivnicii vostri. Şi veti fi daţi şi de părinţi , şi de fraţi şi de rudenii, şi de prieteni;şi unii dintre voi vor fi daţi la moarte. Şi veţi fi urâţi de toţi oamenii, din pricina numelui Meu. Dar niciun păr din capul vostru nu va pieri. Prin răbdarea voastra, vă veţi păstra sufletele voastre.
Slava Ţie Doamne, Slavă Ţie !
                                Amin !

 La  Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie,

          Sfânta  Evanghelie  de la Matei !
                      (II, 13 -23 )

După ce s-au dus Magii , iată Îngerul Domnului 
s-a arătat în vis lui Iosif , zicând : scoală-te , ia Pruncul şi pe mama Sa şi fugi în Egipt şi stai acolo , până ce îţi voi spune eu ,căci Irod are să caute Pruncul ca să-L omoare.
                        brad frumos! » scena nasterea domnului, cismigiu 2009
 Iar el, sculându-se , a luat noaptea Pruncul şi pe mama Sa şi s-au dus în Egipt: şi au stat acolo până la moartea lui Irod , ca să se împlinească cuvântul spus de Domnul prin Proorocul , care zice : din Egipt am chemat pe Fiul Meu . Iar când  Irod  a văzut că a fost înşelat de Magi , s - a  mâniat foarte tare şi, trimiţând , a omorât pe toţi copiii , care erau în Betleem şi în toate hotarele lui , de doi ani şi mai mici , după timpul pe care-l aflase de la Magi . Atunci s-a împlinit cuvântul spus de Ieremia proorocul,care zice : glas în Rama s-a auzit , plângere şi tânguire şi ţipăt mult ; Rahila plângea pe fiii săi şi nu vroia să se mângâie , pentru că nu mai sunt. Iar după ce a murit Irod , iată că Îngerul Domnului se arată în vis lui Iosif în Egipt , zicându-i : scoală-te , ia Pruncul şi pe mama Lui şi mergi în Pământul lui Israel , căci au murit cei ce căutau să ia viaţa Pruncului . Iar el sculându-se , a luat Pruncul şi pe mama Lui şi au venit în Pământul lui Israel . Dar auzind că domneşte Arhelau în Iudeea , în locul lui Irod , tatăl său, s-a temut să meargă acolo şi , luând poruncă în vis , s-a dus în părţile  Galileii. Şi a venit şi a locuit în oraşul , care se numeşte Nazaret, ca să se împlinească ceea ce s-a spus prin Prooroci, că Nazarinean se va chema. 
Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie ! Amin!  
Şi tot astăzi :
      La Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, 
          Sfânta Evanghelie de la Matei,
          din Duminica a 13 a ,după Rusalii !
                      (XXI, 33-44)
 Zis-a  Domnul : ascultaţi Pilda aceasta: era un om oarecare stăpân al casei sale , care a sădit vie şi a împrejmuit-o cu gard ;apoi a săpat într-însa teasc, a clădit un turn de pază şi a dat-o lucrătorilor, iar el s-a dus departe.Când a sosit vremea roadelor , a trimis pe slujitorii Săi la lucratori , ca să ia partea lui de roade;dar lucrătorii, punând mâna pe slujitori , pe unul l-au bătut, pe altul l-au omorât , iar pe altul l-au ucis cu pietre.Din nou a trimis pe alţi slujitori, mai mulţi decât cei dintâi , şi le-au făcut şi acelora tot aşa.La urmă a trimis la ei pe fiul său , zicând :
se vor ruşina de fiul meu ;însă lucrătorii viei , văzând pe fiul, au zis între ei : acesta este moştenitorul , veniţi să-l omorâm şi să avem noi moştenirea lui.Şi, punând mâna pe el , l-au scos afară din vie şi l-au omorât. Deci, când va veni stăpânul viei , ce va face acelor lucrători? I-au răspuns : pe cei răi , cu rău îi va pierde , iar via o vor da altor lucrători, care-i vor da roadele la vremea lor. Iisus le-a zis :n-aţi citit niciodată în Scripturi că piatra pe care au aruncat-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului ? De la Domnul s-a făcut aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri.De aceea vă spun vouă că se va lua de la voi împărăţia lui Dumnezeu şi se va da neamului care va aduce roadele ei . Şi cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma ; iar peste care va cădea ea , pe acela îl va spulbera .
SLAVĂ  ŢIE  DOAMNE , SLAVĂ  ŢIE !
                                   AMIN !  
Prieteni dragi, oriunde vă veti afla, de aveti posibilitate si timp liber, mergeti la SFANTA  BISERICA, ca  sa traiti cu inima si cu sufletul, aceste dumnezeiesti Pericope evanghelice,care sunt vindecatoare pentru suflet si trup.
Vă veti simti mai puternici sufleteste,mai încrezatori ,si veti trece mult mai usor peste necazurile vietii de zi cu zi.
                                     Cu dragoste,Maria.


P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

Un comentariu:

  1. pentru ca Evanghelia de azi se complecteaza cu Cuvantul Domnului de azi;http://noulierusalim.ro/audio/1446.mp3.

    RăspundețiȘtergere