duminică, 22 ianuarie 2017

POIANA MĂRULUI ! AVERI ÎNTREGI DE PLATĂ !


                                 

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                         
                           21 Ianuarie 2017,ora 7,12 dimineata !

                                          Dragii mei, 

Trează fiind,mai leneveam în pat,si astfel ,aud un glas care spune ceva despre o localitate pe care, noi o avem in mai multe locuri din Ţară.
                       Citez:

                   "Mâine ,sunt averi de plată în Poiana Mărului !"
După care ,glasul se stinge ca un ecou.
Dragii mei, POIANA MARULUI se regaseste la noi in Romania în mai multe judete.
Unde anume,si cine va plati cu averile sale, eu nu stiu.
Dar cu siguranta, vom afla împreuna.
                                     Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Din auzite,in aceasta localitate un preot ortodox,deschidea cartea sfântă,ce este un foarte mare păcat,dar diavolul lucrează,si multi politicieni,oameni cu bani lau căutat,

      Ștergere
  2. poate fi interpretat si cu Big Apple - New York *poiana marului* ar putea fi undeva prin zona

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria Poiana Marului rste o Manastire in jud.Buzau localitatra Bisoca. A fost msnastire de calugari iar acum este de maicute.

    RăspundețiȘtergere

  4. UN OM21 ianuarie 2017, 14:34
    Doamne ajuta ! Sa vina vremuribune!
    mariana ,silvia... etc.
    doamna Maria internetul este complicat cand iti faci un blog indiferent ca postezi anonim sau sub alta denumire iti apare in dreptul postarii imaginea aceea portocalie cu un B pe alb prin care se intelege ca propietarul blogului a postat .Acum sunt 2 posibilitati ori nu sunteti singura propietara a blogului ori evident dumneavoastra postati sub alte denumiri.Pentru a putea posta in anonimat trebuie sa va deconectati de la blog si sa intrati ca orice muritor pe site .Nu ma intelegeti gresit ,nu am nimic cu dumneavoastra .Urmaresc de ceva timp blogul si uneori rezonez cu viziunile dumneavoastra NU SI CU INTERPRETAREA. Stiu ca nu o sa acceptati acest comentariu si asta este si ideea ,am vrut sa comunic strict cu dumneavoastra ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat,cu acest semn galben posteaza si persoane critice cu privire la Maria

      Ștergere
    2. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA

      Ștergere
    3. Asta am constatat și eu,Maria iși scrie singura postari de apreciere,sub anonimat.

      Ștergere
    4. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va ierte pe toti cei care scrieti asemenea cuvinte despre mine !
      Ma rog pentru voi, ca sa vi se arate ADEVARUL DUHULUI SFANT !

      Ștergere
    5. Numai prosti debitezi Ramona.i-ai bagat pe toti in ceata ca sa îi sara in cap Mariei ca vezi Doamne postează sub anonimat.Maria are integritate.si dupa cum spunea nu prea mai are timp .

      Ștergere
    6. Ramona Pit,grsesti enorm,si daca nusti nu mai vorbi(scrie)Eu sunt eu,Silvia,si nu am nici o treaba cu blogul Mariei,in afara faptului ca intru si citesc pe el ca si tine,habar nu ai,faci afirmatii gratuite si rautacioase la adresa Mariei,sa-ti fie rusine!Veziti de treaba ta habarnisto!

      Ștergere
    7. Prin furia aratata demonstrati un lucru simplu ,nu aveti nici o treaba cu Dumnezeu voi sunteti acei fanatici care nu intelegeti o boaba din ce mesaje primeste.Sunteti acei ignoranti care iau totul mot a mot .scrie in Biblie ca balaurul cu 7 capete vine si in sinea voastra deja va imaginati monstruozitatea.Ati vazut femeia la tv si sunteti in limba, sper doamna Maria sa postati acest comentariu

      Ștergere
    8. Apropo madam Silvia termenul este habarnamist si inseamna ignorant ,incult ,exact ceea ce sunteti

      Ștergere
    9. Doamna Maria nu incalcati liberul arbitru si dumneavoastra ,in momentul cand ati facut acest blog v-ati asumat si asemeni trebuie sa va asumati si comentariile celor ce va urmaresc fie pozitive sau nu .

      Ștergere
    10. Romona sunt sigura ca doamna Maria nu isi comenteaza sub anonimat,daca comenta sub anonimat nu mai lasa mesajele de jignire la adresa dansei,ci doar cele de lauda .are destule comentarii rautacioase cat si comentarii de lauda .parerea mea .
      Mereu noi oamenii vom avea cuvinte de lauda si cuvinte urate sau jignitoare la adresa noastra din partea celorlalți,asta este viața aici pe pamant ,din pacate.
      Dumnezeu sa fie cu fiecare în parte caci avem nevoie de El fiecare dintre noi

      Ștergere
    11. Doamna Adyna nu sunt genul *crede si nu cerceta * eu sunt *cerceteaza si pastreaza ceea ce este bun * imi asum atunci cand constietizez greseala ,momentan sunt in analiza.Lumea in care traim este inselatoare si trebuie analizat totul inainte de a ajunge la adevar.Imi veni acum *DAR EI O SA ITI SPUNA CA SI ATUNCI CAND VA VENI ISUS TU NU-L VEI CREDE SI VEI FI CUM A SPUS SILVIA ;) * VA SPUN ISUS A VENIT DAR NU ASA CUM VA ASTEPTATI ,A DOUA VENIRE ESTE IN NOI ACUM ,RAMANE DE VAZUT CINE-L VA ACCEPTA.

      Ștergere
    12. Esti o pocaita-sectanta nebuna,vai de capul si de zilele tale,ai un caracter infect,improsti pe toata lumea cu veninul tau mizerabil,

      Ștergere
    13. Ramona Pit22 ianuarie 2017, 11:28
      De cate ori sa va spun că, eu nu am postat si nici nu voi posta vreodata sub anonimat???
      Iata ca, acum apare si la MADUS,si la SILVIA,si la ION MAISNCA ,etc,acel B alb ,in sfera galbena
      Nu ma pricep la astfel de situatii de pe net, dar nu stiu care e cauza,ce va deranjeaza,ca apare acel B,si la alti cititori??? Pe mine nu ma deranjeaza deloc. Este ultima oara,cand va spun că, eu nu am postat si nici nu voi posta niciodata,sub anonimat. Nu-mi dă voie JURAMANTUL facut de mine, în Faţa LUI IISUS HRISTOS si MAICII DOMNULUI,dar nici ca sa dori sa fac aceasta vreodata.

      Ștergere
    14. Ramona ,Iisus nu a venit,de aia scrie in Biblia ca vom cunoaste dupa semne cand va veni El,si cand va aparea pe nori orice ochi il va vedea pe Iisus.
      .mai trebuie sa se intample semnele din Biblie si apoi sa stim ca este aproape venirea Lui. Cel putin asa cred eu. De ce zice ca orice ochi il va vedea pe Iisus pe norii cerului cand va aparea .?.

      Ștergere
    15. Pe nori i-a apărut chipul.e în poza de la avatarul meu.nu aţi avut voi ochi să îl vedeți.aşa că Iisus Cristos e pe Pământ.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA.

      Ștergere
    16. Madus tu l.ai vazut ,te cred.dar eu ma refeream cand va veni Iisus si va incepe marea judecata .si il va vedea toata lumea stand pe norii Cerului.eu asa cred ,poate gresesc eu si nu inteleg asa bine.da Dumnezeu binecuvinteaza România

      Ștergere
    17. Acel insemn galben cu litera B inseamna ca cei care comenteaza aici au si ei blog, chiar daca nu-l folosesc dar e deschis in momentul in care scriu aici.E insemnul de la Blogger. Dati clic pe numele unuia din ei si acolo veti vedea ca scrie de la ce data e pe bloguri.

      Ștergere
    18. Sunt bloger pt accesez bloguri nu pt ca detin un blog.

      Ștergere
  5. Acum doua zile am avut o viziune...valuri mari dinspre Oceanul Pacific. Am vazut si cifre. Sapte. Opt. Stirile din dimineata asta mi.au confirmat viziunea avuta. Nu stiu cum este la tine Maria. La mine apar locuri, borne, figuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut curioasa! Ce ai mai vazut pt 2017? E un an bun sau...e an 1~

      Ștergere
    2. Diana, in anul 2017 fiecare primeste ce merita. Un an incarcat.Ila

      Ștergere
    3. Care stiri ti s. au confirmat? Si cifrele ce înseamnă ?

      Ștergere
    4. Ai avut perfecta dreptate cu valuri alert data in pacific de la micutul cutrmur de door 7.8pe Richter

      Ștergere
  6. La Poiana Mărului precum și la FUndata în Jud.Bv.fostul senator RUsianu a falsificat multe titluri de proprietate si a luat cu japca terenuri care ar fi trebuit date foștilor proprietari sau moștenitorilor acestora.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Poiana Mărului precum și la FUndata în Jud.Bv.fostul senator RUsianu a falsificat multe titluri de proprietate si a luat cu japca terenuri care ar fi trebuit date foștilor proprietari sau moștenitorilor acestora.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.lovendal.ro/wp52/extraterestrii-il-escorteaza-pe-noul-presedinte-ales-donald-trump-in-timp-ce-acesta-se-afla-in-avionul-prezidential/

    RăspundețiȘtergere
  9. La manastiea din poeana marului din jud buzau este un calugar foarte batrin se numeste vasile are puteri mari si viziune mie ce mia spus asa a fost si ce mia spus sa fac am fácut si ma scapat de o boala foarte grea ma rog pentru sanatatea dinsului si sai tina tarina usoara parintelui arsenie boca care am fost de 3ori la mormintul lui si ma vindecat de cancer bineinteles daca ai credinta te ajuta mult mam rugat mult si la maicuta domului si bunul dumnzeu amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de acel Parinte care are in grija mai multi copii nevoiasi?

      Ștergere
  10. Sat in Brasov.Satul Poiana Mărului a făcut parte din domeniul lui Constantin Brâncoveanu
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  11. LA POIANA MARULUI BUZAU LA GRANITA CU VRANCEA A FOST SI MONAHUL MACARIE ---MARE VIZIONAR--NU ERA NEVOIE SA VORBESTI --STIA TOT CE VOIAI SA-L INTREBI---PENTRU CA ERA CAUTAT A FOST MUTAT-- A PLANS LUMEA DUPA EL DUMNEZEU SA-L TINA SANATOS--PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc din spusele tale ca e ca si Parntele Arsenie Boca.

      Ștergere
  12. Unde a fost mutat monahul Macarie știi anonim 20.42?

    RăspundețiȘtergere
  13. nu stiu unde este acum monahul Macarie cred ca in jud vrancea--cautati pe youtube si-l veti vedea si veti sti si unde este acum

    RăspundețiȘtergere
  14. PARINTELE MACARIE BESLIU ESTE LA MANASTIREA MONTEORU VRANCEA STARET SANATATE SI PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,va rog daca aveti nr.de tel a Pr.Macarie Besliu ?va rov mult nu sunt in tara si am mare nevoi de sfintia sa!Va multumesc!

      Ștergere