luni, 2 ianuarie 2017

AMERICA VA CLOCOTI , SI VA FI ZGUDUITĂ !


                                 

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

Translate this page
1 day ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALEADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ..

             

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P

Translate this page
Dec 10, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,VA ...


                                2 Ianuarie 2017,ora 14,15 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce ma odihneam puţin,aud un glas care spune un singur cuvînt:

               "AMERICA !"

După care dragilor, mi se arată o Harta,precum aceasta de mai jos (cu aproximatie), iar în Sudul Hărtii, pe un mic fond galben o forţă nevazuta scrie :

                   America !



Image result for HARTA SUA
..Acest cuvant AMERICA, scris chiar la călcâiul HĂRTII, sfârâia, precum sfârâie o bucata de carne pe gratarul încins.
Apoi ,aceasta cismă(căci ca o cisma arată), a început a se ridica de la Pământ, exact de la cuvantul AMERICA. 
Asa cum era la orizontal ,asa cum e firesc ,s-a ridicat până aproape de vârf, (ca o gură de rechin )si acolo a rămas clatinându-se ca bătută de un vânt puternic, de un taifun.
Sa  incercam a sta noi pe călcâie dragilor, si sa ridicăm talpa cât mai sus,fluturîndu-o. Asa se întâmpla si cu AMERICA .
AMERICA cuvant simplu, fără o altă specificatie.
În concluzie  , AMERICA care mi-a fost arătată, va sări de pe locul ei, precum sare o minge de handbal, va arde, va sfârâi.
Ce înseamna aceasta? Eu nu stiu a va raspunde;dar vom afla împreună dragilor.
Sa nu uitam dragii mei, că am scris de multe ori despre AMERICA, si nu intotdeauna de bine.
De exemplu,am scris un articol cu titlul:


Dumnezeu există - Mărturii.: AMERICA VA EXPLODA !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../america-va-exploda....

Translate this page
Jan 25, 2014 - AMERICA VA EXPLODA !!! c. 4 August 2003, ora 14,56 ! Eram la birou şi scriam. Brusc aud UN GLAS, care pur şi simplu m-a lăsat fără grai.
You've visited this page 2 times. Last visit: 11/8/16

Asadar dragii mei, ceva rău se va întâmpla în AMERICA !

Dumnezeu si Măicuţa Domnului să-i apere pe 

americani ,dar si pe noi toti fiii Lui DUMNEZEU.


                                    Cu dragoste,Maria.

75 de comentarii:

  1. Dispariția Americii va fii după destrămarea UE si atacată de Coreea de Nord care tocmai sunt pe punctul de a finaliza si testa arme de distrugere in masa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Instalatiile HAARP lucreaza la producerea de cutremure.Au fost si vor mai fi cutremure provocate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Instalațiile HAARP sunt tot opera americanilor,ei au provocat răul cel mai mare în toate țările și acum totul se va întoarce împotriva lor.Există o previziune în care se spune că America va dispărea de pe fața pămîntului,iar NATO și UE se vor destrăma.Tot din previziunea aceea am aflat cu mult timp înainte că Marea Britanie va organiza un Brexit și va ieși din UE și așa a fost.Cînd toată lumea de acolo aștepta cu sufletul la gură rezultatul după referendum-ul din vară,eu il știam încă din 7 ian 2016.Toate se adeveresc și sper ca America să plătească pentru tot răul care l-a făcut Romaniei. De cind și-au instalat bazele militare aici și de cind au început să foreze după petrol ne-au distrus tot ecosistemul. În Marea Neagră s-a format o gaură neagră,care se deplasează spre Sulina și în zona aceea se pierde semnalul aparatelor de bord,iar navele dispar fără urmă ca in triunghiul bermudelor. Ei au acces total asupra spațiului nostru maritim și aerian, iar noi suntem la mîna lor și nu-i putem controla nicicum.DS

      Ștergere
    2. Da si eu consider ca americanii sunt diavolul pe pamant si ca de la ei a pornut tot raul din lume dar am incredere ca tot binele va invinge si ca pana la urma aceasta natie se va autodistruge nimeni nu pleaca pana nu plareste ce a facut e o lege nescrisa care se va aplica pt acesti dumnezei xare conduc lumea.Aceasta imi alina sufletul uitandu-ma la cata nedreptate exista

      Ștergere
  3. Eu am scris mai demult ca este vorba despre un vulcan ca trump va fi asasinat de un frig infernal dar domnul nelu imi spune ca sunt posedata de diavol dar ar trebui sa se trezeasca si el la 12 noaptea sa citeasca paraclisul si acatistul bunului dumnezeu si pe urma are sa-mi spuna ce se va intampla cu el mie i multesc tot ceea ce am cerut mi sa dat si dea citesc in continuare nu numai cind avem nevoe si vad mai multe ceva se va intimpla si in Alemania va rog sa publicati doamna maria dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca europa de tot cea ce va veni peste noi amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trump nu va fi asasinat. Oricat ar cauta unii de prin Oculta.

      Ștergere

    2. 19.19 Dumneavoastra cum primiti mesajele, doamna ? Vedeti acele imagini ? Unde va aflati , nu stati in tara oricum, asa este ? .
      Mai spuneti-ne si dvs. cand aveti timp si ce trebuie sa facem , care va fi soarta romanilor din Europa etc.
      Puteti sa-mi confirmati daca aveti vreunul din parinti de o alta nationalitate ? Multumesc.

      Ștergere
    3. Sunt din ROMANIA SFANTA ,VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
      Părintii mei, DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace au fost de nationalitate română.
      MESAJELE le primesc,precum aud glasul celui de langa mine.
      Daca ai CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,vei gai acolo chiar la inceput,cum a inceput totul.
      Daca nu o ai, o poti cumpara,cu doar 28 lei si luna aceasta, facand comanda aici ,sau pe site-ul adevarulduhuluisfant.ro

      Ștergere
    4. Acum ce esti asa speriata de parca te au incalecat toti dracii,nici nu se intelege ce vrei sa spui,fii mai concisa si fara greseli gramaticale cat de cat.nelu.

      Ștergere
    5. MA,AMETATULE,ASA GRAIESTI SI CU FEMEILE DIN NEAMUL TAU,SA VEDE CA N-AI FOST LA BISERICA CUNUNAT,AI TRAI CU UNA SI ALTA.CINE NU ARWE RESPECT PENTRU O FEMEIE,DEGEABA MAI BPACE UMBRA PAMANTULUI.PUN PARIU CA ESTI SI CHEL LA MINTE,NELU-CHELU.

      Ștergere
    6. Maria ,intrebarea an.2o,o6 nu era pt.tine.

      Ștergere
  4. Am scris gresit trump nu va fi asainat de un frig infernal va fi asasinat de un tiroteo scuzatima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica va fi asasinat de un om inarmat .

      Ștergere
    2. Va fi asasinat in iluzia voastra. Adica niciodata. Fabulati.

      Ștergere
  5. Buna seara. Cu toții ne dorim un an mai bun,dar din păcate nu va curge lapte si miere anul acesta,va fi un an cu foarte multe probleme,pe tot globul,din lipsa rugăciuni si a credinței.Partea materiala va dispărea si cea spirituala va aparea,pentru ca IISUS HRISTOS sa fie iubit de toți pamintenii.Si minciuna va dispărea,dreptatea si adevărul va apărea,începind cu Romania.Din păcate la multi o sa le fie greu sa se despartă de minciuna si bogăție,incepind cu președinții de tari si pana la ultimul om se va face dreptate divina,multi conducători de tari,instituții vor fi înlăturați,toți ce-i corupți nu mai pot rămîne la conducere toate bogățiile adunate le va da înapoi să-și salveze viețile lor si a celor dragi.Toți vor plati pentru faptele lor,nu mai au scăpare de la Dumnezeu.Noi sa fim uniti in credinta,pentru a ne salva tara,si sufletul,si sa fim mai buni,sa nu judecam pe nimeni,ca nu știm ce har ne-a dat Dumnezeu la fiecare.Când va rugați stați in genunchi,sa vedeți ce dureros este,așa si pe ISUS HRISTOS il doare sufletul când noi ne vorbim de rău,pe aproapele nostru.Sa încercam sa ne schimbam fiecare,sa nu il forțam pe cel de linga noi sa se schimbe,cu toții avem defecte.Sa zimbim mai mult,sa fim veseli,sa mulțumim mai mult.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  6. de la duhovnicul meu stiu ca AMERICA VA FI LOVITA DE UN BICI ASPRU PENTRU CA ESTE JANDARMUL LUMII--VREA TOATE RESURSELE PAMANTULUI DE ACEEA A PORNIT RAZBOAIELE--NE VREA INGENUNCHEATI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa este, sa citeasca si craciun ca tare-i pupa undeva pe pacatosii de americani. Dar oricum asta e un mod de a zice pentruca poporul american a fost gresit informat de tot ce au facut capii lor. Dar pana una alta lasand toate acestea la o parte este vorba de
      supervulcanul yellowstone din parcul cu acelasi nume care si-a inceput activitate bizonii au parasit parcul inca din 2015.
      http://www.efemeride.ro/eruptia-vulcanului-yellowstone-este-iminenta-bizonii-evadeaza-din-rezervatia-naturala

      Ștergere
    2. Va rog mult dragi mei sa cititi si sa vedeti situatia...
      https://deschideochiicrestine.wordpress.com/2016/04/18/mega-vulcanul-yellowstone-va-erupe-in-2016-un-nou-video-soca

      Ștergere
    3. A trecut 2016!!!

      Ștergere
    4. Anonim 02 ian 21:58 păi acum Crăciun e supărat că tehnocrații lui și-au luat valea.Acum îi cîntă osanale violatorului Băsescu și trădătorului Iohanis.El a radiat de fericire cind România era furată și jefuită de trădătorii țării pentru că și el e la fel din moment ce-i susține.DS

      Ștergere
    5. Medicamente.....medicamente și iar medicamente

      Ștergere
    6. Medicamentele sunt pentru securiștii și soroșiștii voștri.DS

      Ștergere
  7. Doamna anonim 19-19 chiar nu știți sa vorbiți corect gramatical? Si sa scrieți corect? Sunteti de alta nație sau pur si simplu nu ati facut școala? Nu este comentariu unde exprimarea Dvs lasa de dorit, de asemenea si scrisul. Va rog sa va corectați si sa scrieți clar , sa se înțeleagă mesajul, cu punct si virgula. Dna maria, aceasta anonima baga frica in oameni. Chiar toti sunteti prezicători?? Lucrurile se pot schimba intr-o secunda. Doamne, iartă-ne si da-ne liniste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.12 Este o doamna in varsta , dar mai multe ne va spune dumneaei daca doreste . Fiecare are un har , un talant .

      Ștergere
    2. Rade ciob de oala sparta, cu punctul si virgula de rigoare. Vrei sa spui ca urmatoarele exemple preluate din comentariul tau, reprezinta corectitudine gramaticala:"Nu este comentariu unde exprimarea Dvs lasa de dorit, de asemenea si scrisul.", sau asta:"Dna maria"???

      Ștergere
    3. Anonim2 ianuarie 2017, 21:12
      Fiecare scrie si se exprima cum poate/stie.
      Este de dorit sa lasati atatea critici, cei care intra aici nu o fac/trebuie sa-si arate maiestria in ale scrisului.
      Neluta

      Ștergere
    4. Mi se pare de bun simt sa scrie fiecare corect romaneste,ca se mai strecoara cate-o mica gresala,dar nici chiar asa,se mai lauda ca are si facultate

      Ștergere
    5. poate unii chiar nu prea au scoala...

      Ștergere
  8. Vulcanul Yellowstone, din America, va erupe si va fi un dezastru pentru intreaga lume.
    http://www.descopera.ro/dnews/14670323-bomba-cu-ceas-din-parcul-yellowstone-daca-ar-erupe-consecintele-ar-fi-devastatoare-video

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate par legate de un al treilea razboi pentru ca par a se intimpla in mai multe locuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu voi baga frica in oameni si sunt rominca parinti romani am un baiat care face scoala de preoti si va esi preot am doi veri preoti si cind scriu scriu din graba am si eu familie nu am timp parintii mei sai tina dumnzeu si maicata domnului sanatosi au 87 de ani posturile care le tin si credinta emorma care o are i tin sanatosi no sa va mai public nimic dar cind se adevereste o sa ma rugati sa va mai spun damne ajuta si ne ocroteste amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU VA NECAJITI/ NU MOTIVATI, NU AVETI DE CE.
      Neluta

      Ștergere
  11. Doamna 21"12multumesc din suflet si bine ca stiti dumneavoastra sa scriti gramátical am si facultate facuta dar am servici si familie si scriu din graba ce mi se atata sa va erte dumnezeu si maicata domnului ca ma jigniti doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  12. 22,`15 nu mai puneti la inima pe telectualii astia de mucava,nu va lasati ,de ce sa nu scrieti ca pe aici mai sint si alt fel de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sant Ioan si iti spun ca printre mici adevaruri EI iti spun minciuni. Ai vazut si paba acum.Dar mai grav va fi cu syfletul tau. O sa vezu subgura dar ca fi prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan Ilinca,mai bine scriai o sa vezu subcur,vai.

      Ștergere
  14. Am citit in alte profetii ca statul California se va scufunda dupa un cutremur mare, care va genera un tsunami! Si nu numai: va urma si Venetia printre altele. Nu e de gluma. Cred in ce spune doamna Maria ca profetiile se leaga una de alta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe profeții negative despre America și se spune că vor avea cutremure și tsunami,iar orasele de coastă cu ieșire la Ocean vor fi înghițite de ape.Vilele alea de lux în care traiesc acum vedetele(prostituate de lux) de la Hollywood,Los Angeles,Las Vegas(orașul păcatelor)vor fi distruse.DS

      Ștergere
    2. Exact asa am citit si eu.

      Ștergere
  15. Doamne cat de greu imi e cu ,,anonim 20. Anonim 13-14,anonim nu stiu cum " dati fratilor un nume acolo,asa de forma,ca vine tare aiurea... :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este mai simplu sub anonimat, parca s-ar ascunde.
      Neluta

      Ștergere
  16. Corea de norte vrea sa arunce con armas nucleares in america contra donalt trump

    RăspundețiȘtergere
  17. Posibil că so fi săturat și Dumnezeu de americanii ăștia și le va da ce ne-au dat ei nouă.,,MOARTE,, păcat de poporul american că nu este vinovat de fărdelegile conducătorilor lor,acolo e cuibul ocultei,masonilor și hoților.Pe lîngă ei va suferi americanul de rînd nevinovat,Domnul să ocrotească nevinovații!

    RăspundețiȘtergere
  18. A fost azi tornada in sudul Americii de nord, taifun

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamne mah anonim 08:41 esti fotbalist in spania? ca ai uitat limba romana si amesteci spaniola cu romana? ce-a ce gandesti tu , e idee de minte slaba.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu sunt fotblist in spania cum spui tu dar sotul este spaniol si eu rominca ai ceva inpotriva eu scriu ce mi se atata o sa vedeti cind donalt trump va fi asasinat pina in martie anul acesta si ce am spus de Corea de norte asa va fi dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maicuta Domnului sau Maica Domnului, nu „maicata Domnului”. N-am mai auzit asa ceva pana acum!

      Ștergere
    2. e romanacna(intentionat am scris) dar nustie sa scrie romaneste, cred ca din cauza ca e analfabeta, mai era Raducioiu, care o mers dupa revolutie in Italia vreo 6 luni si cand sa intors la aeroport cand a dat declaratie , si-a fracturat limba , vorbind romaneste, sa va fie rusine romani cu numele ca nustiti nici sa scrieti si sa vb romaneste sa fiti intelesi.
      Coreea de Nord nu norte ca nu scrie in spaniola, se scrie Maica Domnului , nu maicata , probabil ca esti unguroaica.

      Ștergere
    3. 18.05 Nu cumva il chiama Donald Duck ?

      Ștergere
  21. Planeta noastra este in pericol in luna august sau septrmbrie va cadea un meteorit pe pamint aproape de África in mare la care provoaca uragane si cutremure pe 22septembrie dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca amin va rog sa publicati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explicati-mi si mie de ce spuneti maicata domnului?!?

      Ștergere
    2. E unguroaica cred, astia nu au facut scoala, stiu sa vb pocit, nici macar ambitia sa inveti din respect sa vb corect, din respect pentru oameni cu care comunici.
      Bah asta cu meteoriti, ma dar de unde stii tu , geniule ?

      Ștergere
  22. MON BRAIN --ASA TE CHEAMA IN ANONIMAT? --LA CE-TI TREBUIE NUME CA SI ASA NU VEZI FIGURA CELOR ANONIMI SAU CELOR CARE DAU CU SUBSEMNATUL--AI MAI FACUT-O LATA IN NISTE MESAJE--ABTINETE --NU PREA IL AI PE UMNEZEU IN CUGET!

    RăspundețiȘtergere
  23. M-au innebunit astia cu criticile gramaticale... :(((

    RăspundețiȘtergere
  24. Analfabeta este mata eu am crescut de la virsta de6 ani in tari straine normal ca nu prea stiu romineste si nici nu vreau mie scirba de tara aia cu atitea pacate cu atites avorturi si cu atita lume care practica prostitutia cum vreti sa va erte dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va este scarba de locul de origine al bunicilor dv?
      Atunci de ce intrati pe un blog din Romania?
      ce spuneti este grav si nu greselile gramaticale
      Neluta

      Ștergere
    2. Sa vorbesti corect nupoti, dar sa jigneti stii, a dracu pielea pe tine, Ma-ta are cratima sau nu la tine ? Oricum poti sa fii crescuta prin alte tari ca tot romanca de-ia c.... ca astea de aici esti, e ceva genetic.

      Ștergere
    3. 8.46 Esti cumva Alba ca Zapada?

      Ștergere
  25. Nu e vorba de asta dar sunteti prea insistenti,oamenii au probleme mult mai mari...

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim 01 ,bine ca il ai tu ,se si vede dupa agresivitate !Numai agresivi speriati de bombe pe blogul asta, calmati-va oameni buni, cu o moarte toti suntem datori, oricum nu scapa nimeni,efectiv va calcati in picioare de frica !

    RăspundețiȘtergere
  27. Prieteni! Ce-ar fi sa nu va mai jigniti,căci nu este frumos si nici bineplacut LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI.
    Lasati pe fiecare sa scrie cum poate, important este ce scrie si nicidecum cum scrie. Nu conteaza ca scrie cu greseli de ortografie sau gramaticale, lasati-l sa - si spuna părerea asa cum poate! Va rog sa nu profitati de bunatatea mea, si de faptul ca nu va mai cenzurez COMENTARIILE! Ati vazut cre,cate COMENTARII jignitoare si murdare,sunt la adresa mea? Acum va place? Mi-ar plăcea ca sa vad ,câti dintre voi cititorii BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA - MARTURII, imi sariti in ajutor,si veniti cu ,contra argumente la astfel de COMENTARII ,care după mine, nu-si au locul aici. Dar,v-am facut pe plac,din altruism!

    RăspundețiȘtergere
  28. Pe bune doamna Maria? Ați făcut pe plac pentru a vedea și a fi mandra că aveți susținători care va vor apăra în fața celorlalți care spun lucrurilor pe nume.Singura vă dați de gol prin îndemnul subtil sa "va sara lumea în ajutor" că apoi sa vă lăudați cat de apreciată sunteți.Sunteti tare fragilă și sincer va compătimesc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu citesc acatistul maicii domnului si bunul dumnzeu si rugaciunile parintelui arsenie boca si ma rog ai la icoanele mele care le am 20 din care sfintu nicolae, sfintul nectarie, arsenie boca au esit mir ma rog pentru tara noastra dar si pentru voi sa nu mai jigniti asa comentarile lasati domnule sa scrie fiecare cum poate si nu mai fiti asa rai si nu mai jignti asa ca de acea nu ne earta dumnezeu si maica domnului de rai ce suntem earti doamne pe acea ce pacatuesc si lumineazale mintea si calea amin

    RăspundețiȘtergere
  30. "Sunteti tare fragilă și sincer va compătimesc!,, cum sa fie altfel cand e bombardata si ea de tot felul de mesaje socante,cine n-ar fi, e si ea un suflet ca oricare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice ar fi spus/facut Dna Maria tot nu ar impaca/multumi pe toata lumea; sunt pre multi carcotasi/neincrezatori/hulitori.

      Neluta

      Ștergere
    2. Foarte corect este in în primul rând dar și celebritatea asta își cere drepturile ei

      Ștergere
    3. D-na Maria nu se consideră celebră,mai terminați cu ironiile. Eu să fiu în locul dînsei aș șterge toate mesajele răutăcioase și aș face o selecție riguroasă.Atunci ar intra aici doar oamenii,care o respectă cu adevărat.La rugămintea unora,dînsa a fost înțelegătoare și a lăsat să curgă toate mesajele,dar constat că s-a întrecut orice limită.DS

      Ștergere
  31. non brain --pana la moarte exista viata de zi cu zi --nu sunt agresiva decat cu cei care nu-si vad paiul din ochiul lor-si ataca nemeritat persoane care vor sa impartaseasca din ce au vazut,-- trait si citit-- CREDINTA O AI SAU NU O AI --TE NASTI CU EA SAU O ADOPTI PRIN TRAIRE --sa fii sanatos asa cum imi doresc mie--si inca ceva DUMNEZEU ARE NEVOIE DE PUTINI SI CREDINCIOSI ASTA O STIU E LA DUHOVNICUL MEU

    RăspundețiȘtergere
  32. America va sclavi Europa iar Dumnezeu va lucra prin Rusia sa ne scape de diavol

    RăspundețiȘtergere
  33. America va sclavi Europa iar Dumnezeu va lucra prin Rusia sa ne scape de diavol

    RăspundețiȘtergere