duminică, 2 martie 2014

UN ŞARPE ALB , PE CERUL SENIN CA DE OGLINDĂ !

                                  28 Mai 2004, ora 6,33 dimineaţa !

Frumoasă dimineaţă de Mai cu parfumul florilor ce imi intra pe geamul deschis al camerei mele.
Şi văd cu ochii închişi UN CER de senin bleu stralucitor ca de oglindă.Brusc ,pe acest Cer, vad cum dinspre Răsărit se întinde spre apus, traversează BOLTA CEREASCĂ, un imens  ŞARPE  ALB, dens ca un abur strălucitor.
Acest ŞARPE ,era unul uriaş; era extrem de lung si gros la trup.
ŞARPELE, se ondula pe CERUL ca de oglindă, precum ŞARPELE care se încolăceşte  pe după ramurile unui copac. 
ŞARPELE  alb, aluneca uşor pe BOLTA CEREASCĂ, si era înfiorător de mare.
Şi în timp ce Capul Şarpelui se tot întindea spre apus, cu tot cu trup, brusc apare din Cer ,O  MÂNĂ adevărată, ca si din carne si oase, O MÂNĂ  rozie, chiar în faţa capului Şarpelui ! 
Eu eram sus în CER, chiar lipită de MÂNA care apăruse din adâncul Cerului.
MÂNA ,începe a şterge ŞARPELE, incepând chiar de la cap, si continuând cu trupul Şarpelui, care ducea spre răsărit.
MÂNA, a întrerupt târâişul  Şarpelui , chiar dacă acesta ,traversase doă treimi din CER.
De la cap spre coadă, MÂNA  şterge ŞARPELE  alb dens, precum am sterge noi cu un burete, tabla de la scoala , pe care ve scris cu cretă.
ŞARPELE, era chiar la marginea Cerului ca de oglindă.
MÂNA a şters tot ŞARPELE de pe CER, şi când a ajuns la Rasărit, când mai era putin din coada Şarpelui ,a sters si pe aceasta şi a dispărut.
Dragii mei, eu nu ştiu ce înseamnă acest ŞARPE, care voia parcă să lege Cerul de la Răsărit spre Apus, cert este ca, MÂNA apărută din Cer,a oprit mersul Şarpelui si mai mult, a făcut ca el ,şarpele sa dispara de pe CER.
Şarpele a fost cel care, atunci când ADAM şi EVA, era singurii oameni în RAIUL LUI  DUMNEZEU, i-a păcălit pe ADAM şi EVA!
DUMNEZEU, i-a spus lui ADAM şi EVA, că au voie sa mănânce din toţi POMII RAIULUI, numai dintr-un POM anume, sa nu mănânce, căci vor suferi.
ŞARPELE însă,i-a spus EVEI, ca nu este adevărat ca ar fi rău daca ar mânca din POMUL oprit, ci ca e bine sa mănânce, ca sa fie si ea si Adam ,ca niste dumnezei mai mici.
Eva a luat din POMUL oprit un măr, i-a dat si lui ADAM, apoi au cunoscut ca sunt goi si s-au rusinat, DUMNEZEU l-a strigat pe ADAM, si el i-a raspuns ca e gol si îi este ruşine.
EVA a dat vina pe şarpe, ca el a îndemnat-o sa ia un măr din POMUL oprit, ADAM a dat vina pe femeie, adică pe EVA, că ea i-a dat să mănânce, apoi DUMNEZEU , s-a mâniat că nimeni nu-şi cerea iertare pentru păcatul făcut de bună voie, şi l-a izgonit pe ADAM din RAI, ca sa se hrănească cu sudoarea frunţii, din spini şi pălămidă sa adune roadele pământului. Asa cum s-a numit si DUMINICA de azi... 2 martie 2014 ,IZGONIREA  LUI  ADAM  DIN RAI !
                             Dragii mei,

Să nu dăm niciodată vina pentru păcatele noastre ,pe altcineva ! Ci să fim tari si sa ne asumăm toate consecinţele prin SFÂNTA  TAINĂ A SPOVEDANIEI, mai ales că ...intrăm de mâine, în SFÂNTUL  POST AL PĂTIMIRILOR  DOMNLUI .
Să nu uităm că, trebuie sa postim si de la mâncare,dar mai ales de la a face fapte rele, mai ales de la a jigni pe cel ce ne-a gresit..., mai ales să învăţăm gura noastră slobodă ca să postească, de la vorbele pe care le-ar putea spune, si care ar răni pe aproapele nostru.

                  Cu dragoste si preţuire, Maria,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu