luni, 3 martie 2014

URSS !!! URSS! BOMBARDAMENTE ???

                                    3 Martie 2014 , ora 6,30 dimineaţa !

Treaza fiind ,acum în dimineaţa de 3 Martie 2014, aud un Glas care îmi reproşează că mi-a mai spus si altădată aceasta, adică in 2003. Dar eu având atâta material in circa 200 caiete, unde sa stiu a căuta mai întâi? Iau si eu la ]nt\mplare c\te un caiet si ce gasesc acolo,triez si scriu.
Iată dragii mei, ce mi-a spus acest Glas, care a revenit după 11 ani, adicădin 2003 !
Citez:                    ŢI - AM  MAI  SPUS  !
                                       URSS !
                               URSS, APUS  2003 !
                                OILE  AU TRECUT "!

Ceea ce am auzit am văzut şi scris si subliniat cu roşu. Scris in aer in întuneric , scris cu litere de tipar albe şi mici.
Dragii mei, eu nu stiu ce înseamnă aceste cuvinte, nu stiu a le tâlcui, dar cu siguranţă au o mare însemnătate dacă Glasul a revenit după 11 ani si m-a dojenit că mi-a mai spus !
 Timpul şi evenimentele actuale, vor face lumină in toate!
Revin cu o completare de la ora 8,35 tot de astăzi 3 Martie  2014, dimineaţa !
                            3 Martie  2014, ora 8,35 dimineaţa !

În timp ce mă rugam, îm această dimineaţă, brusc  ochii mi se închid şi astfel vad un Cer ca un amurg, spre nordul Ţării noastre, şi spre uimirea mea, văd cum Pământul este bombardat.
Văd cum, de la Pământ la Cer se ridică un munte de praf ,pământ şi cenuşă, ca atunci când sunt lansate BOMBE mari din avioane. Nu vedeam avioane, ci numai PĂMÂNTUL care s-a spulberat de jos ,înspre CER, ca la căderea unei bombe puternice.
Aud Glas, care spune aşa :

              "ÎN  NORDUL  UCRAINEI "!

Dragii mei, dacă voi mai afla ceva despre ceea ce se întâmplă cu acest posibil RĂZBOI, le voi aduce in prim plan, tot aici pe Blog.
Îmi pare tare rău ca în secolul 21, când oamenii au ajuns la un grad înalt de civilizaţie, să vină ziua în care, să se omoare unii pe alţii.
Nu ne rămâne decât sa ne întoarcem la CREDINŢĂ şi să implorăm pe DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, sa lumineze minţile conducătorilor de STATE, si sa se reinstaleze PACEA  LUMII !

                                  Cu dragoste, Maria

6 comentarii:

  1. ok , prima data spui ca ai vazut fumul in nordul tarii noastre la granita cu Ucraina , iar dupa cateva ore mai scrii un articol incare scrii ca ce ai vazut era in ''Nordul Ucrainei'' care nu este apropiat de tara noastra , si inca ceva ai spus ca ai vazut un munte mare de praf dar nu ai vazut avioanele sau bombele care erau lansate si totusi ai facut repede asocierea cu un RAZBOI. sa nu ma intelegi gresit, chiar cred in Dumnezeu , dar de ce crezi ca ti se arata tie aceste lucruri daca oricum nu ai puterea sa le impiedici, care ar fi semnificatia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot fii avertismente , un eveniment anuntat ar putea fii evitat sau minimalizate efectele negative daca ar fii luate in seama si astfel de informatii...Nu numai d na MariaGH primeste ci si alte persoane cu capacitati extrasenzoriale...In plus e mai corect sa fii pus in garda cit de cit...nu?! Cind se anunta la MEteo o furtuna , pleci de acasa si lasi geamul deschis sau il inchizi ca stii ce urmeaza..?!...Si mai important e de unde vin , din ce Surse aceste viziuni..?! cu asa acuratete , nu ?1

      Ștergere
  2. Intr-adevăr eu nu le pot stopa aceste evenimente, ..! Cu VOIA LUI DUMNEZEU, îmi sunt arătate ,pentru ca sa e cunoasca PUTEREA LUI, de a lucra prin oamenii obişnuiti.
    Eu daca nu mi s-ar arăta nu aş avea de unde să cunosc ce va urma, dar BUNUL DUMNEZEU ca sa arate oamenilor că EL EXISTĂ şi că vede tot ce se întâmplă, cunoaste totul inainte de a avea loc, că doar...DUMNEZEU ESTE ATOATEŢIITOR şi ATOATEŞTIUTOR, şi pentru că DUMNEZEU vrea sa se descopere pe SINE, prin mine păcătoasa îmi descopere câte puţin din toate câte EL VOIESTE.
    Iar eu am PORUNCĂ de la EL, ca să scriu tot ce văd şi tot ce aud. Lumea citind despre toate câte eu scriu, şi care se adeveresc în timp, se va întoarce trup si suflet la CREDINŢĂ şi la DRAGOSTEA faţă de DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, pentru Mântuirea sufletului . Căci scopul vieţii noastre pe pământ , nu este bogăţia, vilele, masinile scumpe, petrecerile...ci MÂNTUIREA SUFLETULUI. Şi cum ne putem mântui, dacă nu-L cunoaştem pe DUMNEZEU. Iar DUMNEZEU are CĂILE SALE, în care se face cunoscut oamenilor, se lasa descoperit oamenilor.
    Eu scriind aici despre lucruri ce urmeaza a se intâmpla, nu inseamna ca am eu vreoo putere de la mine, ci BUNUL DUMNEZEU mi le descopera ca LUMEA sa creada în EL, şi să se întoarca la EL, din dragoste si nu din frica. Cu drag Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. am inteles , dar intelegi ca te contrazici prin ce spui ? odata spui ca ai vazut razboi,bombe etc la granita cu Ucraina dupa zici ca ai vazut in Nordul Ucrainei, nu se leaga...

    RăspundețiȘtergere
  4. NU ! Nu mă contrazic ! Ci scriu întocmai cum imi sunt transmise evenimentele, la anumite intervale de timp ! Categoric, nu mă contrazic ci asa vor sta lucrurile, mai devreme sau mai târziu !

    RăspundețiȘtergere
  5. Au existat mai multe avertizari venite prin vizionari din intreaga lume anul trecut referitoare la un posibil conflict in fosta URSS...primele informari dateaza din 2011 , citite de mine la o vizionara tot din tara noastra...e posibil , daca nu cad la pace statele in perioada urmatoare , acest conflict sa degenereze nedorit ptr intreaga zona. sa nu uitam si de ghimpii celor din ungaria ce stau infipti in granita cealalta si ungurii ce locuiesc pe terit romaniei au dovedit ca pot produce destabilizari in zone ca Harghita , Covasna etc...Nu e exclus ca Romania sa devina o "oaza" nesigura in mijlocul unor conflicte ce o inconjoara...

    RăspundețiȘtergere