joi, 6 martie 2014

ŞI DUHUL SFÂNT , M - A ATINS CU PICIORUSUL SĂU !!!

                          7 Aprilie  2004, ora 5,55 dimineaţa !

Ca aproape de fiecare dată, Lumina albă stralucitoare, ca un fulger vine spre mine, imi pătrunde în corp, prin crestet ,sau chiar prin piept ,tresalt puternic, si vad cu ochii închişi   un Cer ca un amurg transparent,un Cer catifelat.
Aud dragilor un Glas, care mă salută în şoaptă aşa :

                            "Bună  ziua "!

Clipă în care dragii mei,Cerul ca un amurg se deschide si din inima lui, coboară până la mine, care eram culcată în pat, până la faţa mea ,coboară Un fir de Lumină albă, orbitor de stralucitoare.
Un fir de Lumină, gros cât firul de grâu verde, când are spic.
Când Firul de Lumină a ajuns la 10 cm, deasupra ochilor mei, la capătul lui din faţa mea s-a format un pătrat alb, tot din Lumină, dar gol la mijloc.
La partea de jos a pătratului, a apărut dintr-odată in interiorul lui, UN  PORUMBEL  de un alb orbitor, chiar pe latura de bază a pătratului, ce atârna de FIRUL  de Lumină venit din Cer.
Porumbelul alb, stătea pe latura de jos a pătratului de lumină, ca pe o ramura.
Aud din nou Glasul,care îmi spune :

                      "Bună  ziua "!

(şi aud un clinchet de clopoţel, care venea de la PORUMBELUL alb):

                            " Clink, Clink, Clink "!

Şi  PORUMBELUL  alb orbitor, întinde picioruşul Său, de la baza pătratului de lumină,şi mă atinge  pe frunte.
Am simţit atingerea  DUHULUI  PREA  SFÂTNT, cu PICIORUŞUL PORUMBELULUI de un alb -orbitor, pe fruntea mea. M-am cutremurat la propriu, şi eram uimită, fericită..de trăirea ce tocmai o avusesem. Cerul s-a deschis,şi firul de LUMINĂ, cu pătratul de Lumină la capatul firului de deasupra mea, şi cu DUHUL  SFÂNT în CHIP de PORUMBEL în pătrat,care întinde piciorusul Său, înafara  pătratului si mă atinge pe frunte ! Ce poate fi mai frumos? Ce as putea eu,să-mi mai doresc?   Ce poate fi mai de preţ din tot ce e lumesc si pământesc ? Absolut nimic !!!
Când cunosti si trăiesti asemenea MINUNI, când esti ferm convinsă că nu există Moarte, şi când trăiesti atâtea MINUNI, cu VOIA LUI DUMNEZEU şi cu atingerea DUHULUI  SFÂNT...,credeţi-mă fraţilor că , e firesc ca sa spun  , "BOGĂŢIILE  LUMII   acesteia sunt toate praf si cenusa !
DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT fraţilor ,să vă atingă şi pe voi pe toţi cu Aripa SA, cu Picioruşul  Său, ca sa va întăriţi în CREDINŢĂ, şi să nu vă temeţi de nimic ce este lumesc, ci numai de DUMNEZEU !
Spun numai de DUMNEZEU, în sensul că, să ne temem ca să - I greşim LUI, să ne temem ca  să-L mâniem!

                                   Cu dragoste  si cu adâncă preţuire,
                                                                      Maria.

                     




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu