vineri, 7 martie 2014

APARIŢIA DUHULUI SFÂNT , PE CERUL NOPŢII !

                       21  IANUARIE  2004 , ora 6,13  dimineaţa !

Eram trează si mai stăteam în pat, admirând Cerul nopţii cu ochii închişi. 
Vedeam obiectele zburătoare luminoase si foarte stralucitoare, dar dintr-odată acestea dispar ,iar Cerul rămâne fără LUNĂ  şi fără stele, ci numai un albastru violet catifelat.
Pe Bolta Cerească văd cu ochii închişi, O LUMINĂ albă, orbitor de strălucitoare, ce avea forma unui nor !
Norul alb orbitor de strălucitor, pulsează de două ori, iar a treia oară, ia CHIPUL  UNUI  PORUMBEL  MARE, alb si pufos, ce aripile SALE, întinse larg lateral.
Aripile PORUMBELULUI erau atât de mari, atât de late, încât acopereau tot trupul Său ,rămânând libere  doar gâtul şi capul. Şi picioarele PORUMBELULUI ALB, era acoperite de ARIPILE  intinse . Ca o fereastra in două părţi ,arătau Trupul şi aripile  la mijlocul căruia, la partea de sus, se vedea doar gâtul si capul PORUMBELULUI .
Şi astfel strălucea pe Cerul albastru violet, DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT, sub chip de PORUMBEL al LUI  DUMNEZEU.
Închipuiţi-vă fraţilor, că priviţi Cerul si pe mijlocul lui ,cât am pune 10  Sori la un loc,aşa stralucea DUHUL  SFANT, ca si mărime şi stralucire sub Bolta cerească ,numai ca era alb, si nu auriu ca si Soarele.
 Şi ca să repetăm ,iată cum ,DUHUL CEL  PREA  SFÂNT , sub CHIP de PORUMBEL, a început a da din aripile lungi si late , şi a se înălţa in linie dreaptă in inima Cerului.
În locul PORUMBELULUI alb orbitor de strălucitor, a rămas UN  TRIUNGHI  mare ascuţit.
TRIUNGHIUL era la mijloc gol, si avea culoarea noptii albastre catifelate.
Cele trei laturi ale TRIUNGHIULUI, erau de un alb dens stralucitor.
Pe dinăuntrul TRIUNGHIULUI, ca si o broderie a fiecărei laturi, se afla un alt TRIUNGHI, format din lumină alba, orbitor de stralucitoare.
Bobiţele de LUMINĂ, erau precum stropii de rouă, dimineaţa pe iarba verde, numai ca erau de un alb orbitor de stralucitor.
Acum vedeam in locul PORUMBELULUI, DOUĂ  TRIUNGHIURI ! Unul alb dens stralucitor si un altul la interior format din bobiţe de lumină albă orbitor de stralucitoare.
Surpriza acum vine : TRIUNGHIUL  în TRIUNGHI, se termina la vârful dinspre Cer, cu gâtul şi capul PORUMBELULUI , care strălucea la fel ca la prima apariţie, adică de un alb orbitor de stralucitor !
Şi acum Cerul nopţii albastre catifelate, avea pe el, TRIUNGHIUL  ÎN  TRIUNGHI ,ce se termina cu gâtul şi capul PORUMBELULUI , totul de o strălucire...cât ar fi 10 Sori albi, la un loc !
Dragii mei, aceasta a fost UNA din TAINELE  PREA  SFÂNTULUI  DUH şi a PREA  SFINTEI  TREIMI , având în vedere apariţia TRIUNGHIULUI în TRIUNGHI !
Aveţi CREDINŢĂ tare,în PREA  SFÂNTA  TREIME şi în MAICA  DOMNULUI, şi veţi fi iubiţi si ocrotiţi atât de mult încât, nu veţi avea de suferit,nici în viaţa aceasta grabnic trecătoare si nici în cea veşnică.
                          Cu dragoste si preţuire,
                                                    Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu