duminică, 2 martie 2014

NU MAI AI PAT LUI HRISTOS !

                                  28 Aprilie 2004, ora 23, 55 !

Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU  şi la MAICA  DOMNULUI, când brusc, aud un Glas, care spune cu mirare aşa :

                  "Nu mai ai pat .
                    Nu mai ai pat LUI  HRISTOS !
                  Să vedem cât de dulce era...."!

Clipă în care văd cu ochii închişi, O SFÂNTĂ  ICONIŢĂ, sub forma SFANTULUI  ALTAR  fără  uşi!
Iconiţa era aşezată pe un dulap ,mai sus, spre Răsărit. 
Văd cu ochii închişi cum pereţii ICONIŢEI  SFINTE se lărgesc chiar sub privirea mea, devine mai mare ICONIŢA, care avea forma SFANTULUI ALTAR  fără uşi.După ce ICONIŢA s-a făcut mai mare, s-a extins lateral, văd în adâncul ei, O LUMINĂ albă orbitor de strălucitoare,şi în LUMINĂ apare IISUS  HRISTOS, (bust ), ca şi în carne şi oase. MARGINEA exterioara a ICONIŢEI  mărite, arăta chiar precum ,intrarea în SFANTUL  ALTAR, cu uşile sfinte deschise. Din LUMINA  ALBĂ, ce a venit din adâncul ICONIŢEI  transformate se desprinde pur si simplu, MÂNTUITORUL  HRISTOS, care vine spre mai în faţă.
Acum IISUS  HRISTOS, ţine locul SFINTELOR  UŞI  ale SFÂNTULUI ALTAR. 
Era în LUMINA albă orbitoare, cu veşmânt si mai alb decât LUMINA în care stătea, fericit la chip, cu ochii albastri de seninul Cerului, şi cu părul castaniu ondulat, lunguţ până la umeri.IISUS  bucuros foarte, înconjurat de LUMINA alba stralucitoare, privea spre mine, zâmbind ,apoi s-a retras în adâncul LUMINII, dispărând. În următoarea clipă..., totul a revenit ca la inceput, adică la ICONIŢA de pe dulapul de sus.
Iar eu tresalt puternic ,ca la un şoc electric, şi ma bucur de cele văzute şi auzite, îmi notez repede toate.
Şi iată că astăzi după 10 ani,cu VOIA  LUI  DUMNEZEU, împărtăşesc cu voi toţi, cei care IUBIŢI pe BUNUL  DUMNEZEU şi pe MAICA  SFANTĂ.
Imi din toată inima, ca să vă puteţi cu răţa sufletul şi întări CREDINŢA, prin SFANTUL POST care incepe de mâine , si pri RUGĂCIUNEA curată, împletită armonios cu faptele bune.
                            Cu dragoste, Maria
                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu