marți, 24 septembrie 2024

SEMN DE LA DUMNEZEU ! LUNA ALBASTRĂ SI TRIUNGHIUL ALB ÎN FAŢA LUNII ALBASTRE, DAR CU VÂRFUL ÎN JOS !


                                           Dragii mei,

În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd dragilor deasupra mea ,un Cer de noapte si o LUNĂ mai specială.
Luna de pe Cerul noptii ,era albastra ,stralucitoare şi transparentă.
În jurul LUNII albastre , a apărut un nor roşu cu alb stralucitor prin el.
Peste LUNA albastra fratilor, a apărut un TRIUNGHI cu vârful în jos. 
Acest TRIUNGHI era lipit de faţa LUNII ,numai că era cu vârful în jos.
TRIUNGHIUL dragii mei, era de un alb orbitor de stralucitor, înconjurat de un fir gros auriu, rupt ca din Soare.    

.


Aşa arăta LUNA de pe CER, acoperită de Triunghiul cu vârful în jos, Triunghi alb orbitor, scaldat în lumina aurie ,ruptă ca din Soare.
Auriul care înconjura TRIUNGHIUL cu vârful în jos, fierbea în Lumina rosie din jurul LUNII. 
Auriul TRIUNGHIULUI, era topit si fierbea la propriu pe faţa LUNII, precum si în norul rosu cu alb ,din jurul LUNII albastre.
Dragii mei, eu mi-am spus că este un SEMN  de la Dumnezeu,dar un glas îmi dictează pur si simplu, si-mi spune să scriu asa :

                         "Este un Semn Divin !"
Asa că, m-am supus glasului si am scris "un Semn Divin".
Fratilor !
Dumnezeu PREA  BUNUL, ne tot dă Semne, dar noi ca niste orbi nu le vedem, iar atunci când ne vorbeste , ca niste surzi nu auzim.
Traim vremuri grele de tot. Intr-un viitor articol ,voi scrie despre TEMPERATURILE Meteo, care vor ajunge la 50 grade pe CER.
Să lăsăm fratilor, pentru o clipă toate grijile deoparte. Sa ridicăm ochii spre Cer si cu lacrimi de dor de Dumnezeu, sa-I cerem iertare si sa-L rugam ca sa nu-si întoarcă Faţa Sa de la noi, ci ca un Părinte Iubitor ce este, sa ne primească la sânul Său si sa ne ierte că am rătăcit atâţia ani.  
Să plecăm genunchii nostri, în faţa Sfintei Icoane a MAICII  LUI  DUMNEZEU, si să ne închinăm cu capul la pământ, rugându-O ca să ne fie grabnică mijlocitoare la Fiul Ei si Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si închinarea, AMIN.
                                       Cu dragoste, Maria.     

12 comentarii:

  1. Lumina diferita a Lunii edataca un filtru de atmosfera Pamintului prin care trece lumina Soarelui la faza de luna Plina
    Deci atmosfera Terei cu mult praf.

    Se tot vorbeste de Razboi Atomic
    Si papa Francisc spune -Opriti Razboiele
    Si la ONu se discuta azi de razboiul Israelului in Orientul Mijlociu si al Rusiei in Ukraina -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE AI MILA DE NOI SI DE LUMEA ÎNTREAGĂ AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, trăim vremuri apocaliptice dar din păcate, nu ne trezim, nu vedem și nu auzim; până și Bunul Dumnezeu nu mai poate suporta atâta mizerie și răutate umană : războaie, dezmăț, răutate, lipsă iu

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena Lasconi cică ii toarna pe ai nostri pe la ambasade. Pai dacă nu sunteti supusi stapanului american caruia i-ati jurat supunere si va abateti de la pozitia pupincurism este normal sa va turnati intre voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un posibil teribil avertisment de la Dumnezeu: oamenii se pregătesc să "bombardeze " luna în căutare de apă, să producă un crater mare ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu Tatăl, 30 Decembrie 2020: Acum este timpul când satana va ataca copiii Mei. Satana prin păpușarii acestei lumi vrea să vă inoculeze veninul său și va merge până acolo încât nu va ține cont de libertatea voastră. Aceasta a făcut satana încă de la început!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este confruntarea care s-a descris in 24 sept. ora 1. Cine v-a indrumat sa spuneti "divin" poate fi un inger. Daca eu v-am spus fara sa stiu, atunci asa este.

    RăspundețiȘtergere
  8. John Leary. 23 Septembrie 2024: (Sf. Padre Pio, intenția lui Ken Whitney)
    Iisus a spus: „Fiul Meu, ți-am dat un mesaj înainte cum că ai putea vedea câteva dintre principalele tale orașe distruse de o bombă atomică. (3-16-24) Aveți mulți dușmani și unul dintre ei va lovi țara voastră cu astfel de arme. Deasupra orașului New York ați văzut o lumină strălucitoare, iar apoi un nor ciupercă distructiv a venit peste oraș și a distrus o bună parte din acest oraș. Înainte ca un astfel de război să vă pună viețile în pericol, Eu voi aduce Avertismentul Meu și cele șase săptămâni de Convertire. Tuturor li se va da ocazia să își schimbe viața și să fie pregătiți să vină la refugiile Mele atunci când le voi da credincioșilor Mei locuțiunea interioară de a veni. Odată ajunși la refugiile Mele, îngerii Mei vor pune un scut peste refugiile Mele pentru a le proteja de bombe, EMP, viruși și războaie. Astfel de atacuri ar putea înspăimânta mulți credincioși aflați la refugiul vostru. Încredeți-vă în Mine pentru a vă proteja și pentru a asigura nevoile oamenilor voștri.”

    Intenția lui Ken Whitney, Sr. la Liturghie. Ken a spus: „Vă mulțumesc pentru că ați oferit această Liturghie pentru sufletul meu”.

    Iisus a spus: „Fiul Meu, timpul tău pentru a-ți termina proiectele de refugiu este pe sfârșite. Așa că trebuie să verifici de ce ai cea mai mare nevoie și să te aprovizionezi cu mai multe produse de hârtie și alimente conservate. Fă o listă cu ce ai nevoie și termină-ți cumpărăturile. Eu vă voi înmulți nevoile, dar voi veți avea mult mai mulți oameni de hrănit. Aveți încredere în Mine că vă voi ajuta cu ceea ce este necesar îngerilor Mei.”

    RăspundețiȘtergere
  9. luna albastra a mai fost e problema astronomilor sa denumesaca asa luna triunghiul e viziunea d-stra

    RăspundețiȘtergere
  10. Apa depozitata in piatra de pe Luna sub forme de compusi de Hidroxil un atom de hidrogen si unul de oxigen care pot fi storsi prin incalzire e ultima stire-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ajuta Măicuța Domnului sa fie un semn de bine doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  12. iarasi se sterg mesaje- ce aveti cu crestinii ?- unii plictisesc cu politica ,altii cu dezastrele , unii cu cunostinte de alta natura etc.

    RăspundețiȘtergere