miercuri, 25 septembrie 2024

IISUS HRISTOS MERGEA ŞCHIOPĂTÂND ! MĂICUŢA LUI , PLÂNGEA CU AMAR !


                                            Dragii mei, 

În aceasta noapte , in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, aud un glas care strigă cu lacrimi de durere aşa :
                  "Măicuţă  Sfântă ! 
               Sfântă  Măicuţă !
               Voi ştiţi că Iisus a făcut Cruce cu Mâna, cu Sfânta Cruce în Mână ?"


Clipă în care dragii mei, ÎL văd pe IISUS  HRISTOS  îmbrăcat într-un vesmânt lung până la Pământ, vesmant ce avea culoarea maro închis, de culoarea Pământului.                    
În talie, IISUS  HRISTOS avea legat un cordon negru.
Pe umărul Său drept, scumpul nostru Mântuitor ducea O  CRUCE mare si grea tare, ce avea aceeasi culoarea cu a vesmantului. FIUL  Lui DUMNEZEU si al PREA  CURATEI  FECIOAREI  MARIA, şchiopăta foarte tare din pricina greutatii CRUCII,de pe umărul Său drept. Mergea aplecat de spate, din cauza greutatii foarte  mari de pe umărul Său.
MÂNTUITORUL dragilor, urca ca pe un deal,urca pe un drum ce părea că nu se mai sfârşeşte, că nu mai are capăt.
La un moment dat, IISUS HRISTOS  cade în genunchi, nu mai putea duce CRUCEA grea si plina anume de apă .                
Din acest moment , totul dispare, iar eu tresalt puternic din locul in care stateam in genunchi, de parcă as fi căzut dintr-un pom , iar lacrimile-mi curg pe obrajii mei, de paca ar fi fost râuri de apă.
Dragii mei, să traim si noi cu sufletul si cu inima PĂTIMIRILE  DOMNULUI, sa ne închinăm LUI si MAICII  DOMNULUI, şi să-I aducem toata inima noastra, toata Cinstea, Slava şi Închinarea , AMIN ! 
                                    Cu dragoste, Maria. 

31 de comentarii:

  1. Rusii trimit spre Ukraina terestru militarii de pe un portavion Kuznetov din criza de oameni ,
    Putin vrea cucerirea unui oras cheie ceva de genul Petrovsc un nod de circulatie din estul Ukrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bătrânii Sfinți spuneau că iadul va fi gol și pământul plin de demoni!

    Un Domn de la FEM spunea: toate Guvernele știu!

    Ca om normal nu poți crede așa ceva. Și da, pământul este invadat de demoni și, omul demonizat face lucruri incredibile. Dumnezeu în Mila Sa ne dezvăluie adevărul, iată două mostre din milioane de dovezi care deja sunt de ani buni publice ...

    https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241543

    Nu uitați că ei ne arată prin spectacole, muzică, filme și încrustat în piatră, ce urmează să facă umanității.

    https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2020/09/01/mesajul-ocult-al-pietrelor-indrumatoare-din-georgia-privind-instaurarea-noii-ordini-mondiale-video/

    Domnul Hristos: Trezire și Unire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sistemul de aparare israelian numit scutul lui David a devenit sita lui David in fata loviturilor Hezbollah cu fadi 1 si fadi 2 ce sa-i faci nimic nu e vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iohannis pierde definitiv si a doua casa din Sibiu str N Balcescu nr 29 dar si banii din chirie dupa un proces de 20 de ani si spatiu din centrul sibiului blocat si nefolosit in cea mai mare parte a timpului de cei indreptatiti legal..

    Cazul Caracal masluit pentru a ascunde retelele de Trafic de Persoane din zona Caracal-Craiova
    iar procurorul care a ascuns probe din dosar avansat acum procuror de Tribunal iar unul din avocatii familiei Melencu spunea familiei ca i s-a promis un post de Ministru pentru a pune batista pe tambal si a nu mai vorbi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Manual romanesc de Educatie Sociala facut de ministra lui Iohannis in care parintii copiilor sint facuti Opresori si alte aberatii neomarxiste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atacuri in rafala a liberalilor la PSD dupa ce pesedisti au declarat ca nu vor vota legea Iohanniis Senator.

    Liberalul Muresan spune ca Ciolacu a blocat fondurile europene a carui Mnistru Catiu spune ca nu e adevarat si ca absortia merge umar umar cu media celorlalte tari ale Ue. , dar recunoaste firmalitati compliccate de obtinerea banilor.

    Desi Metroul dorit de Boc la Cluj din 2,2 miliarde Euro Fonduri Europene pare tocmai blocat cam definitiv din cauza unei formalitati gresite de silicitare a Fondurilor Europene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Israelul bombardeaza de trei zile in Liban pregatind invazia trestra a trupelor premierului israelian contestat Netanyahu..

    Aceiasi tehnica foloseste si Rusia lui Putin in Ukraina , rade complet orasele cu bombe si apoi se lauda cu cucerirea de noi localitati ,
    in lupte care in nordul Harkovului au ajuns corp la corp pe o fabrica ukrainiana facuta zob dar folosta de de rusi ca baza de bombardamente in Ukraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. B 21 Rider noul superbombardier american Invizibil cu raza lunga de actiune a intrat in faza de productie
    , dar si inteligenta artificiala care foloseste internetul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multe deplasari de militari si tehnica la exercitii planificate de anul trecut in Romania.
    Doua vehicule militare in accident pe un drum in jud Braila a ranit doi belgieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Netanyahu conviaca unitati la granita israel-Liban si ataca si Beirutul pregatiri de invazie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Basescu -Cine crede ca urmeaza niste ani roz se insala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Basescu a pierdut niste indemnizatii dupa decizia de Turnator al Securitatii cimuniste,
    dar are pensie de 1500 euro de la parlamentul neimarxistilor de la Bruxel.

    Deci tradatorii evrei cistiga intodeauna ca si Iohannis ambii evrei si au sprijinit si comunismul estic ateu si ateismul neomarxist vestic ambele belele pe capul Romaniei si Romanilor.

    La Vremuri Noi tot ei Evreii ne duc si manipuleaza in directii opuse dar totdeauna dupa ghesefturile si interesele evreiesti
    si bineinteles totdeauna in dauna celorlalte natiuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Basescu cu -Sa traiti Bine-ajunge la concluzia ca s-a terminat cu viata in roz pentru romani , dar nu si pentru ei Evreii care

    Ori Buni ori Rai Evreii trebui sa Conduca Lumea toata cu Capul in Gard
    dar neaparat in folosul lor evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Peroada Iohannis ne spune in Sua ca nu mai vrea legea pentru candidatura neconstitutionala a lui pentru Senat
    , restul discutiei pentru acasa intrebat de ce nu a vizitat zona inundata din Galati, la cei fara meditatii pentru case cit despre dupa alegeri se numara Voturile-bobocii toamnei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Un reprezentant de culoare al Uk la ONU unde Rusia e membra in cinsiliul de securitate
    -Putin stim cine esti cind faci amendamente sa distrugi ONU si dreptul international,bombardezi spitale , cind trimiti mercenari in Africa, cind omori opozantu in Europa , vrei statul tau Mafiot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intereresanta paralela pe Antena 3 intre al cele 7 case ale lui Iohannis luate prin fals si casa din Mihaileanu luata de Basesu cu citeva mii de Euro desi costul pe piata era de peste 800 mii Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sosoaca
    -La intrarea in parlamentul Ue m-i s-a atra batentia ca acolo nu se Vorbeste de Dumnezeu , pentru ca sunt Satanisti
    Am trimis Ursulei o Icoana si a raspuns ca nu primeste un asa Cadou
    Legea cu Lgibitisti bagata la banca pe usa din dos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sisoaca spune ca toate voturile Ue sunt lovite de
    Nulitate Absoluta ca se voteaza pe banda rulanta
    si ea tot ce voteaza pentru Ukraina ea voteaza impotriva
    Colegul Virgil Popescu-tradatorul cu energia- fuge de mine se albeste blocat si se chirceste sub birou toti vorbesc in limba nativa doar el vorbeste numai in Engleza.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sisoaca-Ministerul de interne nereformat din 90 concentreaza tot Statul Paralel
    , am facut proiectul de lege ca Jandarmii care au batut atita lume sa treaca la MAPN si as unifica toate cele multe servicii secrete care nici unul nu mai e al Romaniei, as face ca tot poporul sa poata merge la Citroceni unde daca as ajunge Presedinta as merge cu Low Costul.
    Iohannis Minte acum si arata micimea lui un incolor si inodor in 10 ani dar cu 7 case ca si Basescu a facut jocul Ursulei care si ea e tot mai minoritara la ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Antena 3 despre rolul calaului contra anticomunistilor de la Aiud Augustin lazar in ascunderea si clasarea celor 47 dosare ale lui Iohannis dar si Huber cel cu taierea padurilor si cu procuroarea Maria Capra toti la un loc,
    iar procurorul Muresan care ancheta pe Iohannis la Alba Iulia pentru falsuri pentru ienea Eliseu , Bastea Nicolae -care nu avea nici o calitate de mostenitor de la Porumbacu cu casele ajuns el insusi Anchetat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. De Duminica vine ciclonul Asley cam totodata cu racirea si viitura de pe Dunare , cu Mediterana calda ce da instabilitate rapida si Ploi in Carpatii de curbura dar si Oltenia si Muntenia ce pot da cresteri rapide a debitelor cu ploi de -60 litri de cod portocsliubspre 10O de litri incepind de simbata duminica spre luni-spun meteorologii pot da debite suplimentare in Dunare care vine cu viitura pe ziua de Marti cind temperaturile vor creste din nou.
    Despre iarna spune ca va fi probabil calduriasa cu putina zapada invers cum spunea Mesajul doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Gidea la Judecata lui Iohannis

    - Schengen zero , revelioane cu ala cu padurile si consulul Austriei nimic pentru Romania de la intilnirie externe in numele Romaniei in cei 10 ani de zile cind foloseste puterea si casele in comun cu securistul Basescu-
    Si Iohannis aduce pe Tortionarul celor ce vorbeau liber Iulius Filip din penitenciaril Aiud procuror Augustin ca procuror general la Parchetul general al Romaniei cu documente prezentate atunci de Lumea Justitiei acum cu cea mai mare pensie speciala din Romania pentru ca i-a topit dosarele lui Iohannis
    Si liberalii furiosi pe Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Arborele Vieti al preluarii conducerii Lumii de Masoneria bancara din Londra prezentat acum pe Nasul Tv in care figureaza in schema si Israelul cu marile compani Americane in frunte are Ochiul si schemele financiare cu Regatul si creditele populatiei si piata bancilor interbancare -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. John Leary. 20 Septembrie 2024: (Sf. Andrew Kim & tovarăși)
    Iisus a spus: „Poporul Meu, în scrisoarea Sfântului Pavel el subliniază modul în care moartea și Învierea Mea sunt piatra de temelie a credinței voastre în Mine. Nici măcar apostolii nu au crezut în Învierea Mea din morți până când nu le-am apărut în carne și oase în Camera de Sus. Vă amintiți în Scripturi cum Fariseii au plătit sume mari de bani soldaților pentru a spune că apostolii Mei au dus trupul Meu. Apostolii Mei au predicat Învierea Mea pentru că voi aveți credința că în ultima zi veți avea un trup glorificat care se va alătura trupului vostru sufletesc. Când mori, trupul tău este separat de sufletul tău, iar sufletul tău merge acolo unde ești judecat după acțiunile vieții tale. Aceasta înseamnă că sufletul tău va merge în rai, purgatoriu sau iad. Sufletul tău poate suferi în purgatoriu pentru reparația datorată pentru păcatele tale. Credincioșii Mei pot aștepta cu nerăbdare răsplata voastră în cer, deoarece Eu am plătit răscumpărarea pentru sufletele voastre prin moartea și Învierea Mea. Lăudați-Mă și mulțumiți-Mă pentru tot ceea ce fac pentru voi în viață și în moarte.”

    Iisus a spus: „Poporul Meu, viitoarele alegeri s-ar putea înfierbânta în jurul zilei alegerilor. Vă arăt câteva revolte care ar putea cere legea marțială în ziua alegerilor. Acesta ar putea fi doar unul dintre multele moduri în care alegerile voastre ar putea fi oprite pentru a-l împiedica pe Trump să câștige. O astfel de lege marțială ar putea amenința, de asemenea, viețile credincioșilor Mei. Așa că ar trebui să aduc Avertismentul Meu și o înghețare a celor răi, astfel încât să-mi pot chema credincioșii la refugiile Mele. Sunteți pregătiți să veniți în curând la refugiile Mele? Acesta este motivul pentru care nu vreau ca ziditorii refugiilor Mele să călătorească, deoarece s-ar putea să trebuiască să fiți pregătiți pentru a-i primi pe credincioșii Mei la refugiile Mele. Acest lucru va provoca, de asemenea, unele traume credincioșilor care vor întârzia să-și părăsească casele. V-am spus că veți avea nevoie de consilieri pentru a-i calma pe oamenii care își pun viața în pericol de a fi uciși. Aveți încredere în îngerii Mei pentru a-i proteja pe credincioșii Mei atunci când ajung la refugiile Mele.”

    RăspundețiȘtergere
  25. John Leary. 21 Septembrie 2024: (Sf. Matei)
    Iisus a spus: „Poporul Meu, Eu l-am chemat pe Levi să Mă urmeze și el era un colector de taxe la postul său. Mai târziu a fost numit Matei și a scris prima Evanghelie din Biblie. În acea seară am mâncat cu Matei și cu colegii săi vameși și păcătoși. Fariseii M-au întrebat de ce am mâncat cu vameșii și păcătoșii, dar le-am spus că oamenii bolnavi au nevoie de un medic. De asemenea, le-am spus că am venit să-i chem pe păcătoși și nu pe cei drept-credincioși. Îi chem pe toți credincioșii Mei să Mă urmeze și să se supună poruncilor Mele. Eu îi iert pe păcătoși de păcatele lor la spovedanie, așa că păstrați-vă sufletele curate mărturisindu-vă păcatele cel puțin o dată pe lună, astfel încât să fiți întotdeauna pregătiți pentru moarte.”

    Iisus a spus: „Fiul Meu, ți-am dat șapte sacramente ca sursă de har. Câteva dintre ele folosesc ulei de cristelniță. Mulți dintre voi sunteți botezați de mici. Puteți primi Spovedania și Sfânta Împărtășanie în jurul vârstei de șapte ani. De obicei, primiți Confirmarea când sunteți în clasa a opta, la aproximativ treisprezece ani. Tu și soția ta v-ați căsătorit acum cincizeci și nouă de ani, când aveai douăzeci și doi de ani. Recent, părintele Michel v-a dăruit ție și soției tale Sacramentul Bolnavului. Toate sacramentele Mele v-au ajutat de-a lungul vieții, în special Sfânta Împărtășanie zilnică și Spovedania lunară. Sunteți norocoși că puteți participa zilnic la Sfânta Liturghie și la Adorația zilnică. În timpul Covidului, bisericile Mele au fost închise și a trebuit să primiți Sfânta Liturghie zilnică la TV, pe internet. Fiți pregătiți pentru că s-ar putea să vedeți bisericile Mele închise din nou.”

    RăspundețiȘtergere
  26. John Leary. 22 Septembrie, 2024
    Iisus a spus: „Poporul Meu, le-am spus apostolilor Mei că voi fi ucis de liderii religioși, dar voi învia din morți în trei zile. Ucenicii Mei nu au înțeles ce am spus, așa că nu M-au întrebat. Ucenicii discutau cine este cel mai mare dintre ei. Le-am spus că oricine vrea să fie primul trebuie să fie slujitorul tuturor. Am luat în fața lor un copil mic și le-am spus că oricine abuzează de un astfel de micuț, va fi pasibil de o judecată aspră. De asemenea, le-am spus apostolilor Mei că, dacă nu sunteți umili și inocenți ca un copil mic, nu puteți intra în rai.”

    RăspundețiȘtergere
  27. Ergogan al Turciei compara premierul Netanyahu al Israelului cu Hitler ia tarile ce sustin Israelul in Gaza drept complici, -adica Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. sunt ANONIM 5 - e posibil ca IISUS sa fi facut crucea cu mana- desi lui SF CONSTANTIN i s-a aratat crucea pe cer din stele in sec 3-4 - am aflat de curand ca el s-a nascut in orasul NIS in Serbia unde sunt vestigii si din sec 1 d. h- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  29. Dupa ce ar fi rezolvat toate problemele romanilor tovarasul evreu Iohannis preocupat dupa masmedia oficiala de -problemele lumii- si ale Ukrainei.
    Hai sictir
    Si Zelenski are un plan de pace dar se acuza reciproc de atacuri Nukleare cu reprezentantii Rusiei la Onu in timp ce reprezentantul Uk paraseste sala la discursul reprezentatului Rusiei pe care ulterior in discurs o numeste Imperiul Mafiei- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu fii milostiv nouă păcătoșilor, iarta-ne și ne miluiește Doamne 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  31. Trenuri japoneze cu 40o km la ora pentru Italia de anul viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere