joi, 19 septembrie 2024

MINUNEA SFINTEI TREIMI !CRED IN NUMELE TATALUI SI IN MANTUITORUL HRISTOS !



                         

                                                Glas din Cer,graia asa :


                          "  CRED  ÎN  NUMELE  TATĂLUI, 
                              CRED  ÎN  ATOTŢIITORUL , 
                              CRED  ÎN  MÂNTUITORUL! "

                                           Dragii mei,

Singură fiind în camera mea, eram copleşită de toate DARURILE pe care mi le dă Bunul DUMNEZEU, şi nu ştiam ce să fac cu atâtea DARURI SFINTE.
 Şi am îngenuncheat în faţa SFINTEI  ICOANE a SFINTEI TREIMI,  şi-L rugam pe Prea SFÂNTUL DUH, ÎL imploram pur şi simplu cu lacrimi ce-mi ardeau obrajii, ca să vină şi să-mi de un semn, să-mi lumineze mintea şi calea, ca să ştiu ce să fac pe mai departe.
Şi dintr-odată, văd liber cu ochii deschişi fiind,vad cum se întâmplă o MINUNE pe SFANTA  ICOANĂ a SFINTEI TREIMI.
DUMNEZEU  TATĂL  Îşi mişcă degetele şi chiar MÂNA Sa dreaptă, care este ridicată în sus ca semn al BINECUVÂNTĂRII. Degetele MÂINII Lui  DUMNEZEU TATAL se închideau şi se deschideau, iar o LUMINĂ aurie, orbitor de strălucitoare ,pulsa în PALMA dreaptă a TATĂLUI CERESC.
Această LUMINĂ aurie, ia forma unui pătrat auriu ce se aşează între TATĂL  CERESC şi  IISUS HRISTOS, astfel încât , MÂNA DREAPTĂ a LUI  DUMNEZEU  TATĂL este prinsă în pătratul auriu, precum şi jumătate din CARTEA  MÂNTUITORULUI  pe care o ţine în MÂNA Sa stângă pe genunchi.
De SUS, DUHUL  SFÂNT sub CHIP de PORUMBEL ,sufla asupra Lui DUMNEZEU şi al FIULUI  Său MULT PREA IUBIT, sufla izvor de LUMINĂ aurie extrem de strălucitoare,iar pătratul care unea pe DUMNEZEU TATĂL cu  DUMNEZEU FIUL, pulsa ca o inimă şi strălucea  enorm, cât o mie de SORI la un loc.
Pătratul auriu era transparent la mijloc, iar laturile erau de un auriu intens. 
Toată SFANTA  ICOANĂ cu SFANTA  TREIME, prinsese viaţă. Priveam liber, lacrimile-mi curgeau şi nu-mi puteam lua ochii de la MINUNEA care mă absorbise cu totul.
Din ochii Lui  IISUS  cad lacrimi albe si stralucitoare, sub formă de stele. 
DUMNEZEU  TATĂL, DUMNEZEU FIUL si PREA  SFÂNTUL DUH, erau uniţi prin acel pătrat auriu, orbitor de strălucitor.
Sub SFANTA ICOANĂ  a SFINTEI TREIMI se afla ICOANA MAICII Lui DUMNEZEU ,în care MĂICUŢA stă cu MÂINILE Sale strânse ca la RUGĂCIUNE  şi priveşte în SUS,  iar din ochii Ei curg şiruri de lacrimi sfinte. 
MĂICUŢA  DOMNULUI din SFANTA ICOANĂ prinde viaţă, clipeşte, ochii Ei se rotesc în orbite şi priveşte când la SFANTA TREIME care stralucea cât o mie de Sori la un loc, când la mine în jos,ce parca eram ca şi ţintuită pe pământ,de ceea ce vedeam.
Maica Domnului priveşte la PREA SCUMP FIUL Ei, priveşte spre mine, închide pleoapele,apoi ,iar le deschide şi priveşte la SFANTA TREIME, şi iar spre mine, şi tot aşa de câteva ori consecutiv. 
Eu nu mai clipeam, nu mă mai mişcam, ci eram ca de piatră la ceea ce vedeam. Nu te mai poţi gândi la altceva, nu te mai poţi mişca, ci pur şi simplu eşti atras ca de un magnet puternic şi nici nu mai clipeşti.
Aud un glas, care spune aşa :

               "Ai Sufletul curat !
                 Curat îl ai, ca lacrima de Mai !"

Dragii mei, fiecare dintre noi poate să vadă la un moment dat MINUNI de la BUNUL DUMNEZEU, dacă cum spunea un glas din cer,citez:
              "Să ne rugam,sa ne rugam cu umilinta si cu smerenie.
              Dragostea-i ,Iubirea de Credinţă !"

Dragii mei,cu totii putem sa ne curatim sufletul ,prin bunatate,prin mila si iubire fata de Aproapele,prin Credinta fierbinte in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului,prin Sfanta Spovedanie si prin impartasirea cu SFINTELE TAINE ale Mantuitorului IISUS HRISTOS. 
Să implinim fratilor cele 10 PORUNCI ale Lui Iisus HRISTOS ,si cu siguranta ne vom mantui.
                                Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Ursula merge in vizita la Kiev cu un ajutor in valoare de 160 milioane Euro la care a votat contra Tirziu cu europarlamentarii romani de la AUR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan Diaconescu acuza oficialii de minciuna ca inundatiile din Galati au o cauza si ruperea simultana a 4 baraje piscicole cu circa 10 mii metri cubi de apa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa seceta recoltele baltesc de inundatie iar fermierii cu creditele la banci-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciuca Maciuca militeaza la B1 tv pentru Legea Iohannis care incalca Constitutia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mai incalca hotarirea Curtii de la venetia in speranta ca boul Iohannis le va aduce cum spunea Ciuca Maciuca-circa 14 procente din electorat de increderea carora ar mai beneficia si ar aduce PNL evreiesc la putere cu PSD si poate pe Ciuca in turul 2 -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Virgil Magureanu nume conspirativ Mihai Mihaila fost profesor la Stefan Gheorghiu si primul la SRI in reluari pe TVR1 la ora sinceritatii

    despre conspiratia cu sprijin puternic KGB si CIA pentru inlaturarea lui Ceausescu inclusiv cu unitati externe-sovietice si cu oameni ca
    Brucan-Brukner si
    Militaru agenti KGB pus ministrul Apararii de Ion Iliescu -care stia din 1981 ca va fi presedinte,care a stirnit revolta CADA a Statului Major al armatei si asasinul lui Trosca chemat intentionat la MAPN pentru a fi asasinat pentru ca i-i facuse dosar de agent KGB
    Magureanu spune ca au disparut 39 000 dosare printre care si al lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce minune ați trăit doamna Maria!!!!
    Mă minunez,sunteți un suflet ales și curat.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze 🥰🥰 o zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🤭🥰🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Israelul dupa pagere a atacat Nordul Libanului bombardind cu aviatia statii de rachete,
    Ei continua si atacul si in Gaza in care a omorit 50 mii palestinieni comparabil pe aproape cu numarul ukrainienilor omoriti de Rusia in trei ani de razboi de 80 de mii in Ukraina
    Israelul beneficiaza de un mare ajutor in armament din America care incearca si incheierea unui acord de pace -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. La 94 ani ai lui Iliescu inventatorul termenului teroristilor la TVR , Dosarul Revolutie se intoarce din nou la Parchetul a treia sau a patra oara ca necorespunzator,
    in timp ce urmasii lui din Casta Evreiasca continua dezmatul pe cea mai mare Gaura Bugetara Din Ue,ce se pare ca va duce la degradatea calificativului Romaniei cu deficit de peste 7 procente.

    Iar Ciolacu Malacu vinde gogosi ca Romania va avea in urmatorii ani cea mai mare crestere economica
    Poate o cofunda cu Inflatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Darurile pentru Iisus Aur, smirna si tamie
    Aur pentru ca este rege
    Smirna pentru ca este sfint
    Tamie pentru ca este nemuritor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumitru Coarna-Romania este impisa de f0rtele mondiale spre o Catastrofa de politicienii cumparati de afara.
    George Simion spunea-sa dam cetatenie celor 800 Ooo cetateni ai Istaelului care vorbesc romaneste si au trecut prin Romania.- alungati de rascoalele poloneze si rusesti si au dus si in Romania la Rascoala din 1907.

    Iohannis evreul a semnat lege pentru restituire de proprietati preferential spre evrei si vrea centre de limba Idis ,la Sibiu, Brasov, Sighet, Halmeu , Satu Mare ,o combinatie intre slava , germana si ebraica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Faptul ca granicerii au primit ordin acum sa nu controleze masinile celor din Mosadul israelian ,

    are un precedent in 1989 cind multe masini Lada intrau in Romania incepind cu 10 decembrie fara a fi controlate Si cuprindeau in civil atleti din GRU cazati la oamenii lor de legatura fostii securisti batrini
    ,
    Simultan linga Galati era concentrate trupe sovietice iar pe granita de vest trupe hunguresti si frantuzesti intarind si dind sens celor spuse de Magureanu pe TVR 1
    pina in momentul cind intre revolutionarii din piete si strazi apar diferente de vederi si interese cu cei din TVR ce voiau doar Lovitura de Stat si cind Iliescu declansaza Operatiunea Teroristii de la microfonul TVR impotriva revolutionarilor de pe strazi si din pietele oraselor romanesti..

    Cum acum in 2024 oamenii rusilor din Georgia cu operatiunea lor din 2008 urmata de Crimeea in 2014,

    acum incearca sa preia GPL-ul din Romania ultima reduta energetica a tarii cu terminalul de la Constanta in care un rol joaca si Mafia ruseasca a milionarilor din R Moldova

    De fapt un razboi economic intre Romania si Rusia cu incercare de preluare ostila pentru exporturile ilegale ale Moscovei cum a relevat si explozia de la Crevedia
    Arata o incercare de preluare a Romaniei Pas cu Pas , Bucata cu Bucata in cel mai important loc Terminalele Sectorul Energetic la care e inclus si cel de la Midia Navodari si cel de la Agigea la care se adauga si altele prin tara.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Evreul Geoana in curicumul sau incearca sa ascunda legatura sa cu securitate prin MAE unde francezii spuneau ca era di 1989 iar el din februarie 1990 dar ambele impuneau legaturi cu securitate chiar si in lunga ei Tranzirie si de verificari lungi in o insitutie de baza a Romaniei ca ministerul de externe unde mai erau simulti altii ca Nastase sau Stolojan evreul Unchi al lui Turcan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imortant lider Hezbolah din Liban ucis de Israel prin un atac Masiv dar Tinta in nordul Libanului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fostul PSDist Iordache=Alta Intrebare , a dat in Consiliul Legislativ Aviz favorabil pentru legea Liberala ca Iohannis de candidatura din pozitia de Presedinte in functie
    Kelemen secuiul spune ca nu e nevoie de votul lor pentru un singur om fapt neconstitutional pentru ca nu da drept la toata lumea a candida-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bucurestiul la locul trei a oraselor poluate in Ue dupa Zagreb si Varsovia dar cu norma Ue de 10 micrograme pe metru depasita de 5 ori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Coruptia nu a ucis de data asta doar a provocat o toxiinfectie alimentara la vreo suta de sclaveti. Niste copii s-au intoxicat cu pasta si cornul venit prin combinatiile corupte ale unui stat profund mafiotizat. Angajata primariei este bagata in pasta si cornul ca e cu parandarat si cine sa ia banii daca nu angajatii statului mafiot roman adica cosa nostra ? Unde mai pui ca acest aparat mafiot este protejat in schimbul votului de un partid mafiot care a terminat romania din toate punctele de vedere, schimb la schimb ultimul unge streangul ! Ca vorbim despre statul român putred de corupt Mario Iorgulescu poate sa se intoarca in romanistan si sa continue omorurile ca a fost scapat de sistemul corupt din România. Daca ai bani in romania ucizi la capul gol ca statul mafiot roman profund corupt te scapa si iti da ocazia sa iti continui crimele ba sistemul corupt ii premiaza si cu pensii speciale pentru hotie si coruptie pe mafiotii care alcatuiesc statul mafiot roman. Putin o nucleara ceva peste acest gunoi numit impropriu tara ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Binbardamente rusesti la ora asta asupra Kievului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Budapesta sub apele Dunarii care vor ajunge in Romania
    la Galati unde era un Mesaj cu inundatii in port
    peste vreo 1o zile posibil cind Dunarea va stringe apele intregului sau Bazin hidrografic desi ai nostri spun ca e totul Ok -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Inundatiile la Conachi in jud Galati in aceiasi zi de 13 septembrie la interval de 9 ani iar cele din 1971 sau 72 au fost tot in septembrie .

    Deci exista un model de Ciclon care se repeta toamna in Septembrie legat de temperaturile crescute ale apelor din M Mediterana acum de 27 grade si M Neagra -craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Ursula promite Ukrainei 35 miliarde Euro de la Ue pentru reconstructia economiei distruse de razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Istorie la Arad cu celebrarea a 200 ani de la nasterea lui Avram Iancu in 1824, comandant a armatei romane la revolutia de la 1848 din Transilvania, prin un spectacol la Arad cu orchestra Bot Gros din Chisinau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Apropo de la Chisinau sau Nistru pina in Banat la Jimbolia sau SinNicolau Mare sint cam 1000km asa ca Tara Rromanilor e desul de mare desi e doar o cincime cit era cea a lui Burebista care era de la Praga pina la Cavala si pina in muntii Pindului cam 2000km in diametru-craciun.

    RăspundețiȘtergere