joi, 22 decembrie 2022

IISUS HRISTOS OCROTESTE ROMANIA , DE TOATE DEZASTRELE ,PRIN CELE SAPTE SEMNE !

               

.

                                         

                                                Dragii mei, 


Iisus  Hristos va  veni în România, ca să judece  viii şi morţii !
ROMÂNIA va  fi  Cel de-al Doilea Nou Ierusalim ! 
Sa nu ne temem de dezastre !
IISUS HRISTOS -Mantuitorul Lumii intregi si Maicuta Domnului,Isi ocrotesc Noul Sau Ierusalim,numit Romania Adevarului Duhului Sfant!
Sa ne bucuram si sa fim fericiti !


                                              Dragii mei,

Am scris (şi nu de la mine )adeseori despre faptul că, România este Ţara aleasă de Dumnezeu, ca fiind Viitorul  al Doilea Nou Ierusalim ! Mulţi dintre cititorii Blogului nu au crezut si nici nu cred nici pana azi ca, această Mare  Minune este de mult timp hotărâtă de Sus ,de la DUMNEZEU,ca să aibă loc în ROMÂNIA  zilelor noastre.
Iată dragii mei, ceea ce urmează a vă spune, va întări şi mai mult Venirea  Lui Iisus  Hristos în România  zilelor noastre .
Dragii mei, astăzi dimineaţă trează fiind , văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastra, iar pe Cer dragilor, erau numai Brazi adevăraţi, Brazi împodobiţi cu Stele de pe Cer !
Erau dragii mei, asezati ca intr-o adevărată Gradina a Raiului.
Aud dragilor , aud un glas care spune rar si clar ,aşa :  

                      "ROMÂNIA ! Romania este ocrotită  de toate  dezastrele ,prin cele  Şapte  Semne !
                Hristos  Domnul  şi Dumnezeul nostru şi al lui Israel , ocroteşte  România !
                Pentru că Iisus , aşa  se mută  în  apărarea ŢĂRII  ROMÂNEŞTI ! "

Iar cele Şapte Semne dragilor, erau acolo Sus în Ceruri aliniate,  numai că , mie mi s-au arătat doar 3 !
Acestea erau : Pământul roditor, Apa ca si Izvoare, Bradul ca si ocrotitor, iar restul ,nu mi s-a mai arătat. 
                                  ŞAPTE ! 

Taina  cu numele de ŞAPTE, este mult mai aproape decât ne putem noi închipui !
ŞAPTE ,ne va fi nouă spre bucurie şi spre mântuirea sufletului.
Mai mult dragilor, nu vă pot spune ! Toate la rândul lor. Adică , atunci când Bunul Dumnezeu îmi va îngadui ca sa va dezvălui mai mult si mai multe.
Până atunci însă, să incercăm să fim mai buni cu Aproapele nostru, sa mergem cât mai des la Sfanta Biserică, si astfel, ne vom putea bucura de uimitoarea si Unica TAINĂ cu numele de : 

                                       ŞAPTE!  
  
                              Cu dragoste, Maria. 

23 de comentarii:

  1. Daca nu va veni repede Romania nu va mai avea brazi pentru ca Criminalii Jefuitorii asti Evreii Austrieci i-i toaca pe toti si incep a toca si Muntii pe care i-i cumpara dupa Aur si alte metale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu se mai taie brazii si padurile! De Craciun puteti sa impodobiti brazi artificiali care tin si mai mult. Oricum brazii naturali se usuca repede intr-o saptamana si nici miros nu au. Brazii sa creasca in padure unde le e locul, nu in casa!!!!!!!

      Ștergere
  2. Profesorul istoric moldovean din Botosani Gica Manolea atrage atentia asupra experientei in structuri internationale si discursul dezarmant de sincer al lui Calin Georgesu nascut bucurestean cu radacini in Buzau care merita sustinut in demersul sau politic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, se spune în scriptura ca judecata de apoi la fi pe Valea lui Ioasafat în Israel. Ce ne spuneți despre Valea lui Ioasafat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traditia crestinilor sirieni spun ca venirea lui Iisus va fi la Damasc-craciun.

      Ștergere
  4. Dar în cărți ați scris mai mult despre Șapte?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ,cind va veni timpul oportun pentru a nu incurca treburile -craciun.

      Ștergere
  5. Aceste mesaje fac să-mi curgă lacrimi de emoție și recunoștință fără să le pot opri. Deși nu suntem vrednici, poate doar datorită jertfei străbunilor noștri sfințiți prin jertfă și credință, prin dragoste de Dumnezeu și om, Domnul ne vrea cu El părtași, mai aproape decât alte neamuri. Cine știe... simt că e vreme de cerere și îndreptare tot mai mult a ochilor inimii spre Cerul sfânt, spre taina existenței noastre din Creație.... e o forfotă neîncetată spre a se reașeza existența umană spre făgaș de lumină și comuniune harică a neamurilor în actuala atmosferă de lumini și umbre a lumii. Aceasta este acea naștere cu dureri a lumii... Domnul Dumnezeu ne vrea colaboratori în această lucrare de iubire și de părtășie la mărturisirea adevărului din credință. Fie voia Lui în toate! Amin, amin! Mulțumiri Domnului prin lucrarea pe acest filon... mulțumiri doamnei Maria!

    RăspundețiȘtergere
  6. CREDINȚA ESTE FORȚA SUPREMĂ PE CARE O ARE OMUL ,ORICE SITUAȚIE SE REZOLVĂ FĂRĂ EFORT DACĂ AI CREDINȘĂ ÎN INIMĂ .

    RăspundețiȘtergere
  7. Svaincofer unul din patronii austrieci cu fabrica de tocarea lemnuluide la Sebes si-a cumparat un palat din secolul 19 in centrul Vienei cu 35 de milioane de Euro el vorbeste satiric despre Romsnia si Codul Silvic pentru care a intervenit prin Iohannis care o face incalcind legile si atributiile sale cum a facut-o si pentru sasu de la Balastiera Mihalt-Alba care fura balastru deviind Murasul in apropierea a doua poduri CFR si unul pe sosea si care a mai omorit si un sofer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Evreul directorul SRI Heelvig a desecretizat 13 dosare ale Securitatii cu crime ale acesteia de la Revolutie puse la dispozitia procurorilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Regizorul filmului Libertate evreul Tudor Giurgiu da filmului o tenta de victime ale teroristilor de la bazinul din Sibiu fara macar a arata sutele de crime din fata Politiei Sibiu mult mai mare decit cele 99 Oficial de morti in decembrie 1989 de la Sibiu.
    Astfel filmul desi binisor facut se inscrie cu brio la categoria filmelor regizate de evreii din Romania pentru rescrierea si falsificarea Istoriei Romaniei in interesul evreimii mondiale avind ca sef si mare sponsor pe Soros-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Teodor Maries-Boschetarul Iliescu care era un nimeni dadea ordine in decembrie 1988 si de atunci pina acum nu e vointa politica pentru dosarul Revolutiei pentru ca sint complici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumos mesaj Divin,cele 7 semne,și se apropie mesajul din 1 ianuarie 2016,PRUNCA LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  12. Regizorul Andrei Serban venit din Sua une e o lupta pornita din studentie intre neocomunism neostalinist si un fascism de dreapta misogin incit esti dat afara din servici daca spui sincer ce crezi care poate rupe America prezentata intr-o piesa a lui care a avut deja premiera la Timisoara -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Helsinki are sub oras un alt oras subteran Antiatomic pentru toata populatia
    Urmatorii care prin presedinte Anunta pe linga adaposturi Antiatomice pregatesc intregul teritoriu pentru Aparare si podurile si drumurile pentru blocare prin aruncarea lor in aer in caz de razboi.
    La noi e mai simplu ca podurile si drumurile mai cad si singure nerezistind la traficul greu de razboi ca cel vechi de la Maracineni sau mai noua autostrada de linga Alba Iulia care aluneca singura.
    Cit despre adaposturi subterane antiatomice pentru intreaga populatie,Dumnezeu cu mila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa 33 de ani de la revolutie evreul Heelvig ne scoate ochii cu 2000 de pagini din arhiva Securitatii care va revela influenta la Revolutia din -1989 a serviciilor secrete unguresti ,frantuzesti si mai ales rusesti.
    Dar Nimic despre conationalii sai Evreii lui Soros care a venit cu primul avion privat dupa revolutie sa culeaga roadele la care tot stringe si acum prin Casta Evreiasca Tradatoare la conducere de 33 de Ani,
    chiar Nimic Nimic???? -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria bucurie mai mare pentru noi nu este.
    Ce ne mai dorim decât iubirea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Nu ne punem nădejdea în nimeni ,numai în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Este singura iubire adevărată,restul este apă de ploaie.
    Trebuie avut mare grijă că parcă toți sunt contra României.
    Sa ne rugăm că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa nu ne lase din brațele lor.
    Nu ne punem nădejdea în oameni,ci numai în Dumnezeu.
    Mare este puterea lui Dumnezeu.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Doamna Maria va doresc că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze cu sănătate și să fiți aici cu noi,sa ne aduceți mesajele primite de la Dumnezeu și Duhul Cel Prea Sfânt.Sanatate la toată lumea 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  16. Si in Rosca Stanescu-si presedintele Romaniei e complicele acestei mafii a lemnului care inchide ochii unii complici altii de frica -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. de bomba cu neutroni nu te poti ascunde niciunde-intra prin orice material-cum spun profetiile -ucide ce este din carne-in rest totul ramane intact- in Romania au fost mule intemperii:cutremure zilnic, inundatii, furtuni,boli,seceta etc nici de astea nu vom scapa- cine scapa cu viata - DUMNEZEU are planul lui dupa credinta

    RăspundețiȘtergere
  18. Exista materiale prin care radiatiile nu trec pe linga plumb ar mai fi pamintul din lutul din care se fac caramizile
    .Deci logic ar fi nici prin casele facute din caramida dar ar trebui sa fie si de grosime foarte mare,
    Deci tot mai sigur adaposturile ca o grota -pestera -mina in munte sau intr-un deal de lut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. pt craciun-nu cred ca vreti sa va aflati in raza de actiune a bombei cu neutroni!!!-de unde scoateti faptul ca lutul , caramida sau grotele sunt sigure?! va mai informati corect apoi vedeti adevarul spus chiar de cei care au creat aceste bombe infernale

    RăspundețiȘtergere