joi, 7 aprilie 2022

VLADIMIR PUTIN VA ABANDONA RAZBOIUL,DEOCAMDATA!

 

.
.
7 Aprilie 2022,ora 4,12 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva foarte incurajator pentru noi toti.
Glasul spunea asa:

                                                   "Vladimir Putin!

                         Putin va lasa Razboiul in curs de abandonare!"

Dupa care, glasul nu mai spune nimic.

Dragilor, se pare ca Putin "va spala putina", va incerca sa scape.

Daca va scapa de judecata omeneasca, nu va putea scapa de judecata divina ,pentru crimele de razboi pe care le-a facut cu atata sange rece,cu atata ură fata de Aproapele său.

DUMNEZEU dragilor, nu ramane nimanui dator! 

Pentru noi toti,pentru ucrainieni si pentru lumea intreaga,este un Mesaj divin,un Mesaj in care se intrezareste pacea,luminita de la capatul tunelului,si pentru care,trebuie ca sa multumim Domnului si Maicii Domnului,in fiecare clipa a vietii noastre.

                                       Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Dar ptr tarile arabe nu primeati mesaje cum asa?!aceia nu erau oameni?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo oamenii sint numiți în ideologia evreilor goimi=animale care trebuie sa - i slujească ca sclavi pe ei.
      OARE ASA GINDESTE ȘI evreii ucrainieni ai lui Jelinski cu oculta Rochcild care a investit 100 miliarde Euro cumpărând o mare parte din datoria externa a Ucrainei și care au inaugurat de un an cea mai mare sinagoga Evreiasca din Europa la Sighetul Marmatiei????
      CE interese de Tara Noua în Europa i-i mina în lupta de făceau Kabala Evreiasca naveta prin România pina la granița Ucrainei?
      Sa nu uitam ca evreii lucrează din greu la rescrierea istoriei prezențidu-se aici anteriori dacilor iar pe Wikipedia sate din zone izolate ale Moldovei în care moldovenii spun ca nu au fost niciodată nici un evreu sint prezentate ca fiind întemeiate de Evrei-Crăciun.

      Ștergere
    2. Prima discuție a evreilor de a-și forma o tara în Moldova a fost în anul 1899 la New York tot de acolo acum un an sau doi au venit multe avioane la Satu Mare de unde cu autobuzele au fost duși la Sighetul Marmatiei pentru inaugurarea complexului format din o școală, hotel și cea mai mare sinagoga din Europa
      INTIMPLATOR?? Nu cred ca e nimic intimplator. -Crăciun.

      Ștergere
    3. Cum nu cred ca e Intimplator ca în luna asta au fost 4 atentate la Telaviv cu mulți morți, ultimul acum citeva minute-Crăciun.

      Ștergere
    4. Atentatele din Israel sint un răspuns la politica de Apartheid aplicata de statul evreu coloniști fata de ceilalți oameni băștinași-palestinienii pentru care aplica alte legiide segregatie.
      Dar la Sighetul Marmatiei CIND au construit fără nici un proiect de construcție aprobat nu au m ai respectat Nici o lege,
      Ăștia sint evreii, Stat în Stat mai rai decit Naziștii-Crăciun.

      Ștergere
  2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5658900917460271&id=100000212567052

    RăspundețiȘtergere
  3. Putin a rezolvat problema cu laboratoarele alea genetice din Ucraina in consecinta Operatiunea speciala in Ucraina sa incheiat si a anuntat ca treptat, treptat trupele rusesti se vor retrage in Donbas. Mai departe vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai are ce darama a bombardat tot acum abandonează.
    Nu cred a sa așteptat la o rezistență din partea Ucrainei.
    Ce putem spune,pace sa faca Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://fb.watch/c7ZwgOfbp_/

    RăspundețiȘtergere
  6. CHINA SE ABTINE ASA SI INDIA tari cu populatie imensa pe glob si cu arme performante-sa dea DOMNUL sa nu se alieze cu rusii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da chinezii sa se alieze cu americanii ca sa ne termine mai repede. Vom fi insemnati ca animalele cu CIP-uri si bine indobitociti. Ma oameni buni voi chiar nu realizati ce urmau sa faca americanii cu virusii din laboratoarele alea din Ucraina de care bineinteles ca Zelenski nu este strain ? Pai ma fratii mei chiar nu ati inteles ca aia din Oculta vor sa raminem doar vreo diua miliarde? Oculta Mondiala e pe mina cu Globalistii din SUA si UE.

      Ștergere
    2. https://flux24.ro/fost-inspector-onu-pe-probleme-de-armament-in-irak-da-peste-cap-tragedia-de-la-bucia-cheia-banderolelor-albe/?fbclid=IwAR1tQI8MCOgNptsfc09DpTVEuLTzaBVIGtDL-WDkdz8MDV3bAN2vPkFoF_M

      Ștergere
  7. După Cehia și Polonia trimite tancuri pentru bătălia care se așteaptă în Dombas peste 1-2 săptămâni pentru uasta Ucrainienii civili vor retragerea din zona de razboi, în timp la ONU se vrea excluderea Rusiei din comisia pentru drepturile omului.
    ÎN TIMP CE Finlanda și Suedia vor sa între în NATO la o luna după ce vor depune cererile-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. la tv azi rusii au bombardat o gara cu civili-nici vorba sa abandoneze atacurile

    RăspundețiȘtergere
  9. pt 8 aprilie 12:19-chinezii sunt comunisti nu se vor alia cu americanii! asadar nici unii nici altii nu sunt de laudat toti cei mari vor totul- cum ne explicam de covid care a aparut in Wouhan in China- ca sa nu spunem de ororile rusilor in ASIA -si sa nu uitam ca bomba atomica a fost data prima data de americani in Japonia-TOTI O APA SI UN PAMANT

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Va preda conducerea o vreme si poate ...se închide 🤔

      Ștergere
  11. Il va abandona cind i se va termina viata ..pina atunci planul anexarilor de refacere a Urss teritorial va continua pina la Prut plus inca 8 judete de dincoace ( aceztea dupa Romexituri in vremea premierului Dragnea / dar pina la el vor mai fi 3 premieri incepind cu Dancila revenita .
    In vremea lui Dancila va veni si ziua cintarilor in Sion si a mai.multor surorize exterioare si interioare. )

    RăspundețiȘtergere