sâmbătă, 2 aprilie 2022

SOARTA ROMÂNIEI ! URMEAZA O SECETA EXTREMĂ ÎN TOATA ROMANIA !


                                    Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cu fermitate asa:

                  "Vom transmite soarta României!

                  Da,soarta României!

Clipa in care,am in faţa mea Harta Romaniei care arata la interior,in absolut toate zonele,asa precum pământul acesta secatuit de apa.

Era o seceta extrema pe tot teritoriul României.

 


Deci, din Nord pâna in Sud,din Est pâna la Vest,toata Harta României arata ca in imaginea de mai sus,adica,şanturi ,şanturi din pricina secetei extreme.
.
Aud din nou glas,care spune asa:
"Soarta României!
Si mi se arata din nou HARTA ROMANIEI care era toata sectionata din pricina secetei extreme.
Iata ce spune glasul ,in continuare:
E soarta României !"
Asadar dragilor, trebuie sa avem mare grija la toate cate se vor intampla in Romania.
Rugaciunea ,Credinta,Nadejdea si Dragostea sa ne fie căpătâi divin,pentru a putea face faţă tuturor incercarilor.
Sa imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Fata sa de la noi pacatosii si sa ne dea iertare si ploaie la buna vreme.
Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. Da, în anul asta seceta pare a lovii crunt România, culturile de griu foarte afectate de lipsa apei în zonele sudice de cimpie mai mult, în Ardeal a mai plouat dar tot puțin.
    MESAJUL ÎL putem trece deja la împlinite, griul e foarte rar ieșit, afectat ireversibil-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. În Ucraina Putin vrea prin forța să racoleze fostele state cucerite ale URSS pentru a crea o Rusie Mare, chiar dacă Putin va murii conducătorii sai urmași ai Rusiei or profita de politica NATO prin războaie de cotropire ale tuturor foste republici sovietice.
    Scopul e Readucerea Rusiei la rangul de superputere globala cea ce din păcate prin metodele lor colectiviste eșuate Nu se prea poate cum deocamdată nici occidentul Nu pare a reușii impunerea Forțată a neoMarxismului masonic.
    Interesele celor doua tabere deși par convergente sint duse cu metode diferite, interesul Rusiei același de fapt prin metode cu al Germaniei naziste are ca tel detronarea SUA cu Petro-Dolarul sau și impunerea UNEI noi monede Gazo-Rubla acum văzută clar prin cererea Rusiei de a i se plăti gazul în Ruble, eforturile rușilor fiind subminat de slaba eficienta economica datorate mentalității lor colectiviste și distrugerea tarilor vecine foste aliate ca Ucraina și România cărora le-a distrus toate Combinatele Siderurgice de la Cimpia Turzii pina la Tirgoviste.
    ACESTE Orgolii vor continua și vor duce în Final la un al treilea Război Mondial tot asa cum Germania Nazista a generat cel de-al doilea război Mondial-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. România și sora sa R Moldova aflate la granița celor doi coloși aflați în război economic vor incerca să supravietuiascaa separate dar Pina la urma sa se Re-Uneasca pentru a rezista mai bine-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deși neaga a fi bolnav se spune ca Putin e însoțit permanent de un doctor specialist în cancer Tiroidian și în ORL-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toți doctorii din lumea întreaga și toată știința în medicina nu-i va scăpa pe toți sataniști care au făcut rău aproapelui,acum toți sataniști din lumea întreaga trec la suferinta,ca vine PRUNCA LUI DUMNEZEU 7,sa facă dreptate pe pământ.

      Ștergere
  5. Nu va speriati !
    Anul asta nu va fi seceta ...
    Poate in anumite locuri pe care Dumnezeu le pedepseste dar peste tara vor fi si ploi ... Nu e anul secetei.
    De obicei, anii secetosi sint in a doua parte a deceniului ( mai ales anii 6 si 7 - sint anii de Foc dupa astrologia chineza )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, exact cum spui!? Si specialistii au spus ca anul acesta nu va fi secetă mare, doar pe alocuri. Vocea poate se refera la anii ce urmează

      Ștergere
    2. Noi credem în profețiile de la DUHUL SFANT,nu ce spun astrologii sau știința,ca SFANTA BIBLIE a ajuns la sfârșit și vom fi cernuta de Diviitate după faptele noastre,vor rezista cei care au suferit de foame,sete,au stat în frig sau călduri foarte mari sufocante,toți cei care zi și noapte l-au strigat pe HRISTOS și MAICA Domnului,ca foarte mare suferinta au indurat de la semenii lor care i-au tratat cu minciuni,și ei au furat fără frica ca-i vede DUMNEZEU,și intr-o zi vor pierde tot ce au adunat prin minciuna și manipulare.
      Răsplată Divina este acum la ușa noastră,plătim ceea ce am făcut.

      Ștergere
  6. Rusia anunță că nu va mai colabora cu agențiile americane ca NASA în cosmos pe stația spatiala internațională-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Citu, obligat, și-a dat demisia din funcția de președinte a PNL Evreiesc masonic în aprobarea evreului Stolojan. -craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Bineînțeles și cu aprobarea masonului Evreu Iohannis și desigur Hellvig-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ungureanu fost Deputat USR-Iohannis a aprobat demisia lui Citu pentru ca vrea un gradat ca Ciuca preferatul de la Cotroceni pentru ca asculta de ordinul Epoletilor - inclusiv epoletul Stolojan care spune ca l-ar vota pe Ciuca zis și Maciuca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lavrov ministrul de externe a intilnit delegațiile Indiei și Chinei cărora le-a vorbit despre o Noua Ordine Democratica Mondiala

    RăspundețiȘtergere
  11. Lavrov ministrul de externe a intilnit delegațiile Indiei și Chinei cărora le-a vorbit despre o Noua Ordine Democratica Mondiala-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa speram si sa nădăjduim către BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa mai amane această mânie, asupra noastră.
    Sper sa nu fie o secetă provocată, ne putem astepta la tot felul de probleme,de multe ori provocate de oameni.
    Ma uitam ca anul acesta a bătut atât de tare vântul ca niciodată, mult vânt și puternic,mai in fiecare zi.
    Nu avem unde ne duce de cât la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului,sa implora mila si iertare de păcate. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  13. În timp asta rusii s-au retras din jurul Kievului continua atacul în Dombas și bombardamentul din Crimeea asupra zonei Odessa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Masonul Iohannis a retras firma - nul atit lui Citu cit și lui Velceanu care ambii s-au demiși de la PNL Evreiesc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mine alegeri în Ungaria cu ocazia asta hekerii au spart site-ul pro-Orban cu înscrisuri în care acesta e numit Calul Troian al lui Putin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. General SRI-România zeci de atacuri cibernetic din Rusia, au încercat sa atace instituții strategice inclusiv Guvernul și în dezinformarea cu benzina și uleiul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu e intimplator ca zvonul cu scumpirea benzinei a venit prin O pompa ungureasca din Beiuș-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. În criza ucrainiana România e cotata ca tara din lume cea mai activa și cooperanta în domeniul informațiilor cibernetice, posibil și din cauza proximitatii și perindarii la noi a Kabalei cit și a faptului ca e condusa de evreul Hellvig-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ucraina a folosit în război drone turcești cu 5 milioane Euro bucata, România intenționează sa cumpere drone militare britanice cam de aceleași dimensiuni la 500kg, cu viteze de 200 km pe ora capabile sa urce la 5000 m și care pe mare au aparatura de detectare a submarinelor în apa dar la preturi de 300 milioane Euro bucata în timp ce Dincu se lauda ca vrea sa fabrice și drone subacvatice în Romania-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. DUGHIN, Ideologul geopolitic al lui Putin vorbește de lupta Rusiei împotriva Globalizării Atlantiste liberale occidentale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. D-na Maria,același mesaj l-am primit și eu ,chiar după anul nou. V-am scris in comentarii prin luna ianuarie. O sa va readuc la cunoștință că o persoană necunoscută mie îmi arătă spre vest un canal de irigații și îmi spunea că acolo o sa ne punem solariile,iar spre est vedeam seceta,pustiu,cu un soare arzător și pământul roșu și uscat ca cel de pe Marte. Atât de tare striga persoana aceea la mine ,că m-am trezit speriată. Apoi la o săptămână după ,am avut un mesaj cu un cutremur mare ,de căzuse un bloc abia construit din picioare. Frământau dealurile prin ușa deschisă le vedeam ,cu atâta teamă m-am trezit ,și mi se uscase gura de sete . Vin vremuri dificile,dar mă simt pregătit sufletește,nu mi-e teamă ,am revenit sunt stop cardio respirator in 2010 ,știu ce este dincolo și de aceea nu mi-e teamă.

    RăspundețiȘtergere
  22. Lupta lui Iohannis de înlocuirea lui Orban cu Citu dovedit un succes acum devenit insucces, a ținut doar Romania blocata un an de iesmeni ca Rareș Bogdan risca sa se repete peste un an conform înțelegerii lor cu PSD de rotație la conducerea Guvernului prin venirea ca premier a lui Ciolacu peste un an, e precum zidul meșterului Manole care trebuie reluat și reconstruit mereu.
    Pina acum doar președintele a greșit mereu fără sa plătească.
    PINA CIND?? - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. pentru Europa va fi greu cu seceta dar si razboiul din Ucraina care a scazut exportul masiv de cereale-era bine in Romania cand se faceau irigatii si nu aveam probl cu agricultura-s-a sistat tot si s-a furat tot

    RăspundețiȘtergere
  24. Puțin are în armata și pe generalul Petruț, de origine roman-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. General roman-În România a fi Patriot e taxat de mulți inclusiv mass-media cu a fi Infractor în timp ce cei care apară Ucraina sint lăudați cu toate ca ea Ucraina are teritorii românești unde romanilor li se lua prin lege dreptul la învățătură în limba lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Se împlinesc 89 de ani de CIND în 1933 Armand Călinescu, atunci Ministru de interne, aresta la Viseni pe riul Buzău atunci în județul Brăila azi în județul Buzău cei peste 200 de voluntari legionari care cu banii lor munceau la ridicarea unui baraj pentru irigarea Baraganului.
    De atunci a început persecutarea romanilor în propria lor tara de Alogenii ajunși la conducere sub motivul a tot felul de idei-motive împotriva a tot ce este național, patriotic și românesc, ucigind pe fauritorii Unirii intii fizic și mai nou moral prin interzicerea de Iohannis și PNL Evreiesc a statuilor acestora de pe aripa de vest a Muzeului Unirii din Alba Iulia, asa ca e normal ca sondajul făcut în ultima luna sa arate ca 75 procente din romani în caz de război, cum este în Ucraina, nu doresc sa lupte cu arma în mina pentru Romania pe care o și părăsesc cu milioanele și unde în ciuda secetelor tot mai mari canalul Siret-Baragan început acum 33 de Ani sta oprit taman la Mărășești unde sute de mii de romani și-au dat viata pentru apărarea tarii pe care atunci o considerau a lor. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, de ce nu vorbesti si de crimele lui Carol al II-lea din timpul dictaturii regale ( 10 februarie 1938 - 4 septembrie 1940 ) ??? Multe au fost facute cu binecuvintarea patriarhului Miron Cristea ( care a fost si prim-ministru in primele 13 luni ale dictaturii ). La multe a pus umarul si Armand Calinescu, Bengliu, Gavrila Marinescu si ceilalti ...

      Ștergere
    2. Nu ma știu prea bine la perioada asta, doar ce am citit în revista Historia de Zelea Codreanu care după judecarea și achitarea la Tribunalul din Turnu Severin, ca legitima apărare a impușcării mortale la tribunal Iasi a prefectului de Iași a fost arestat ilegal la porunca lui Carolal II-lea data premierului Octavian Goga și asasinat cu cătușe la miini prin același ordin regal dat prin premierul iudeo-grec Armand Călinescu care i-a arestat fără proces și soția timp de 10 ani, cea cu care se căsătorise la Focșani cu un alai de nunta de peste 8km cu 100 mii legionari veniți din toată tara.
      Dar cele mai multe crime le-a făcut Carol I - fost Cămătar si ruda a împăratului German și al lui Napoleon al III-le, adus în urma alungarii Marelui roman și Reformator Alexandru Ioan Cuza, de către Monstruoasa coaliție Evreiasca a comercianților pe care nu ii lasă să umble cu Ocaua Mică.
      CAROL I adus în 1866 de evreul Brătianu cu a cărui urmaș au ordonat asasinarea a 11 mii de țărani romani împreună cu generalul evreu din Buceac Averescu în urma răscoalei din 1907 a țăranilor și mosierilor romani contra arendasilor evrei.
      Carol distrugind toate dosarele de cercetare marturii ale crimelor celor trei evrei-Crăciun.

      Ștergere
    3. Carol I care desconsidera cultura romana este și cel care a ordonat prin evreul Maiorescu, arestarea și Asasinarea lui Mihai Eminescu-Crăciun.

      Ștergere
  27. Nu intimplator atit Armand Călinescu cit și Iohannis au rădăcini asemănătoare evrei prin mame și greci pe linia taților, dar ultimul în timpul funcției nu a avut mina bună la premieri avind în 7 ani 8 premieri deci schimbați cam des-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. DUMNEZEU are planul sau- seceta va fi -PE ALOCURI-problema Romaniei este guvernul care aproba achizitionarea de alimente din extern si lasa producatorii romani sa li se altereze alimentele si astfel dau faliment-JOCURI POLITICE MURDARE

    RăspundețiȘtergere
  29. Poate nu e seceta de apa sau doar de apa ci dupa urgia judecatii va fi si poluare acida sulfurica vulcanica.. Ploile acide vor aduce noroi acid care va arde toata frunza din lume.
    Fertilitatea va reveni dupa cca 7 luni.
    Acest noroi se va usca.
    Dar mai apoi tot va ploua si acolo unde va fi credinta in unitate fata de alesii cintarilor din Sion.
    Vedeti ce scrie in Zah.14.17..19. Seceta pt lipsa de unitate de credinta indiferent de popor.
    Doar Israelul depopulat pina la 7% va scapa pt ca se va converti deindata ce va fi ajutat.
    Credinta va fi mai mare si in Dobrogea.

    RăspundețiȘtergere
  30. mihai 35-cam alambicata exprimarea- seceta spirituala se vede , tot asa si cea climatica din tara noastra- -Oltenia este in devenire desertificata iar Baraganul nu mai produce acele recolte mari de grau-ramane de vazut prin ce vom trece

    RăspundețiȘtergere