sâmbătă, 2 aprilie 2022

IISUS HRISTOS PLANGE LA MORMANTUL BUNULUI SĂU PRIETEN ,LAZAR !


                                    Dragii mei, 


Ca de fiecare dată,mă rugam târziu în noapte ,singură fiind în camera mea.

În genunchi si cu Sfânta Candelă aprinsă, mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului ,citind din Carticica de Rugaciuni.

Mă rugam la Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu si Îi spuneam aşa :

             "Căci Tu ai născut din Duh Prea Sfânt !"

În acest moment dragii mei, fara ca măcar sa deschid gura mea, aud glasul Sufletului meu care intreaba cu uimire :

               Căci Tu ai născut din Duh Prea Sfânt?!

Şi vad cum se deschide în faţa ochilor mei, Cerul  senin de ziuă, iar în Cer, văd O Turlă de Sfanta Biserică ce are în vârful ei o Sfanta  CRUCE  imensa si foarte înaltă, Cruce care străluceste ca un Soare.

Din vârful Sfintei Cruci din Cer, văd O Lumină albă stralucitoare ce se prelinge pe lânga Crucea Sfanta, si coboara în jos pe Pământ.

Acum,vad pe Pământ un Mormânt cu o piatra mare deasupra.

Pe marginea acestui Mormânt, apare din Lumina ce a coborat din Cer, Însuşi Iisus  Hristos Domnul şi Mântuitorul nostru.

Iisus fratilor, este viu in carne si oase si are vesminte argintii stralucitoare foarte. 

O Forţă nevăzută creionează  în Lumina Argintie si Sfanta Cruce din Cer, care stralucea precum vesmintele Lui Iisus.

Scumpul nostru Mântuitor  îngenunchează pe marginea acestui Mormânt, şi-L văd cât este de trist.

 Din ochii Lui de culoarea Cerului senin, curg râuri de lacrimi.

Invierea lui Lazar

Iisus se sprijinea cu Mâna Sa stânga de genunchiul stâng, iar cu dreapta Sa, se închina Tatălui ceresc făcând semnul Sfintei Cruci.

Aud glas răsunător dragilor, care spune aşa :

                    "IISUS , la Mormântul Lui Lazăr !" 

Prieteni dragi ,stim cu totii că trecuseră patru zile de la moartea Prietenului Său LAZĂR, iar Iisus stand cu genunchiul drept pe marginea Mormântului si cu cel stang ridicat usor, lăsa ca să I se cunoasca si partea omeneasca. 

Adică, lăsa sa-I curgă râuri de lacrimi după Prietenul Său Lazăr.

Dragii mei, să lăsăm şi noi să curga râuri de lacrimi, din Dragoste pentru IISUS  HRISTOS si pentru Prea Curata Fecioara Maria, lacrimi care sa ne spele si sa ne curateasca sufletul de păcate.

Să ne rugam cu toata inima si din tot sufletul  la IISUS  HRISTOS şi la MAICA  LUMINII, si astfel, ne vom face bineplacuti Lui Dumnezeu si vom dobândi Împărăţia Cerească.  

                             Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Peste 2 saptamini e simbata lui Lazar ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate se va intimpla ceva rau in acea perioada ... poate in legatura cu razboiul din Ucraina ...

      Ștergere
  2. Da,Marioara surioara,dragutul de Lazar avea casuta lasata de la mosul lui,David si era ruda a Domnutului Iisus,Fiul lui Hristos,Fiul lui Dumnezeu ,dupa Mama Fecioara.Aceasta familie ere instarita si ajuta pe multi nevoiasi.Normal ca plangea,stiindu_l pe ruda si prietenul Sau Lazar tintuit in mormant.Chemand ajutorul Tatalui Ceresc l_a adus la viata.Asa si noi,dragilor,sa cerrem ajutor in Numele Lui Iisus Hristosul si ne va veni.Multumesc ,surioara Marioara.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Profeţia făcută de Petrache Lupu care, în legătură cu sarbatoarea Acoperământului Maicii Domnului, spunea la 1 octombrie 1936:
    „Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Se vor băjeni cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin. Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor. Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
    Este tulburător cum Petrache Lupu a „văzut” cu atâta precizie peste aproape un secol. Mai rămâne să se împlinească partea bună cu „mântuirea, pacea, bunăstarea şi bucuria”!

    RăspundețiȘtergere
  4. SLAVA TIE Doamne Slava Tie
    Slava lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt 2 aprilie 15:04-cata acuratete la PETRACHE LUPU inspirat de DUHUL SFANT SI TATAL CERESC-desi era om simplu l-au cautat milioane de credinciosi-dar neavand carte a fost si luat in batjocura-acum vedem cu ochii ce a spus el

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,din pacate asa este.O fost un fel de mosul Moise al nostru.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  7. pt IISUS DOMNUL ,LAZAR ERA PRIETENUL SAU CEL MAI BUN-surorile lui MARTA SI MARIA sunt exemplu pentru partea spirituala si trupeasca pt crestini-macar de am lua exemplu

    RăspundețiȘtergere