sâmbătă, 2 aprilie 2022

IATA ! HRISTOS SUNT ! SI SUNT PE CALE DE A LUA FIREA OMENEASCA !


                  Jesus Christ Pantokrator (Illustration) - Ancient History EncyclopediaCEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....

                                    

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumina aurie,orbitor de stralucitoare,Lumina pe care eu o vedeam cu ochii inchisi ,desi eram treaza,dar nu simteam nevoia ca sa deschid ochii mei,deoarece,vedeam IMPARATIA Lui DUMNEZEU .
Il vedeam in faţa mea, in faţa ochilor mei inchisi cu,care vad mai bine decat cu ei deschisi,Il vedeam pe Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos,care,arata ca in Iconitele de mai sus.
Mântuitorul nu era nici vesel ,dar nici trist.Ci era foarte hotarat in cele toate cate mi le graia, in expresia Chipului Său dumnezeiesc.
Iata ce-mi spunea IISUS HRISTOS ,Mantuitorul sufletelor noastre:
             "Iata,Hristos sunt!
             Hristos sunt pe cale,aicea !

Si -L vedeam imbracat cu vesminte rosii si albastre,tinand la pieptul Său SFANTA si dumnezeiasca Evanghelie.
Apoi, Domnul continua:
             Iata, Hristos sunt! 
Sunt pe cale de a lua firea omeneasca !"
Dragii mei,chiar daca ochii mei inchisi priveau la Domnul, lacrimile au inceput sa-mi curga de bucurie.Totul a durat pana la 5-7 secunde.
               CEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....
Lumina aurie,orbitor de stralucitoare Il cuprinde pe DOMNUL IISUS HRISTOS si dispare in urmatoarea clipa.
Eu am deschis ochii mei plini de lacrimi de bucurie,si asa pe intuneric,la lumina palmelor mele,adica,la o lumina verde ca de smarald,am scris toate cate mi s-a aratat si mi s-a grait de DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS HRISTOS.
Stiu,de ani de zile scriu de VENIREA Sa in Noul Său Ierusalim, dar iata ca, pe zi ce trece Venirea Lui Iisus Hristos este tot mai aproape.
Pas cu pas, Mantuitorul ne pregateste pentru VENIREA Sa in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Asadar,cei care scriu si ne spun noua(cativa) ca IISUS S-ar fi nascut si asteapta sa faca 33 de ani, sunt intr-o mare inselare.Sa nu credeti niciodata asa ceva! Iisus nu se va mai naste a doua oara! Iisus va veni pe pămant romanesc,asa precum S-a inaltat de pe Muntele Maslinilor in vazul tuturor Apostolilor Săi.
Acolo ,Sus in CERURI dragilor, IISUS HRISTOS se pregateste sa ia firea omeneasca si sa coboare pe norii Cerului atunci cand ,nimeni nu va sti,dar toata suflarea pamanteasca Il va vedea.
Iisus Hristos nu se va pogorâ in ascuns,ci se va pogorâ din CER intru intreaga stralucire si slava a Sa,insotit fiind de Sfintii Săi Ingeri.
IISUS HRISTOS nu va ingadui celor care conduc in acest moment intreaga omenire, ca sa fim umiliti, prigoniti si batjocoriti precum a fost EL in cele 40 de zile pana la RASTIGNIREA si INVIEREA SA.
De cand e lumea si pămantul,nimeni,absolut nimeni pana in zilele noastre,nu a indraznit sa inchida pentru credinciosi BISERICILE Sale! Acum insa, a venit clipa Adevarului Duhului Sfant.
             Goblen de diamante - Maica Domnului - 7cutii.com
Sa nu deznadajduim dragilor ! Sa credem in CUVANTUL MANTUITORULUI HRISTOS,sa credem cu toata fiinta noastra că,toate cate ni s-a promis noua de Sus,toate se vor implini.
Sa ne bucuram cu totii dragilor si sa-L rugam pe IISUS HRISTOS ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit ,cu voie sau fara de voie si sa -I marturisim iubirea noastra, cazand in genunchi in faţa Sfintei Sale Icoane si asa sa graim:
         "Doamne Iisuse Hristoase,vino Te rugam in inimile noastre,in sufletele noastre,in casa noastra si in Noul Tău Ierusalim -Romania Adevarului Duhului Sfant,că la Tine si la Prea Curata Fecioara Maria ne este toata nadejdea si iubirea,toata speranta ca ne vei salva din hăul ce parca ,ne tot absoarbe in fiecare clipa ,in fiecare zi!Amin!
                         Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa fie cu noi cu toți 🙏🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  3. SurioarA Marioara,nu stiu cum sa face,da te iubesc tot mai mult ,si pe tine si pe toti pretenii tai.Va iubesc pe toti,fratiori si surioare,cei care sunteti in acord cu inima surioarei Marioara.Ma rog pentru voi toti.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. asa si scrie in scriptura IISUS DOMNUL VA VENI ASA CUM A PLECAT-cine va ramane dupa antihrist si dezastre il va cunoaste

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi nici acesta nu e adevarul deplin dar deocamdata e bine si asa pina cind va fi vestit adevarul din Sion.
    Va fi actualizat in viitor si fata de Maria in 3 privinte cel putin.
    Dardupa sau din ziua cintarilor in Sion.
    Si ea va veni dupa ce la noi va fi votata din nou Dancila premier cu ajut UdmR. Dupa ce premierul de pina atunci picat cu motiune dar lasat asa va renunta ne nevoie temporar la cetatenie pt a scapa din interimatul in care unii vor vrea sa il tina prizonier ..un Ciolos.2.

    Oricum Iisus nu se naste ci apare miraculos cu tot cu acte. Si cu alt nume .
    Cel mic tradus pe romaneste conf unei profetii ortodoxe romanesti este Anton.
    Iar cel de familie conf altei profetii e un nume francez Chiren.
    Nu imbatrineste.
    Ne va fi prezentat chiar de Dumnezeu insusi dupa urgie intro zi de sambata a Pastelui in Piata Universitatii organizat festiv di transmis in direct pe toata planeta.
    Pina stunci Dumnezeu venirea Cineva in Sion venita din Rasarit ( venire si mai greu credibila initial desi biblica de vreo 70 de ori de la Psalm.2 la Apoc.22) Se va face recunoscut indeosebi cu urgia pe care o va porunci in direct.
    Urgia va veni la 2 sapt dupa luarea Dobrigei de catre Turcia dupa Romexituri ..pe timpul premierului Dragnea.
    Urgia va lasa vid de putere.
    Si cun va fi f mare dezastru economia oprita incasari zero la Buget incit treb sa vii cu bani.multi de acasa nu va vrea nineni sa vina la putere ..dar 4 tineri vor veni la TV cu un plan de tara de iesire din situatie si din catastrofa.
    Abia atunci va invinge de la sine de la Dumnezeu Revolutia si lumea vazind ca se merge spre binele dorit se va bucura iesind masiv in strada.
    Pina atunci nu e bine sa te pui cu ursul. Nici cu cel din tara Mantuitorul* Romaniei premier nici cu cel de la nord est.
    Urgia ne va gasi nu cu doua judete lipsa ci cu 12.
    Le vom recupera dupa plus alte refaceri in doua rinduri.

    Va fi vb si de noua Lor religie la care vom fi chemati in care se va crede f f f f greu dar sfintii Raraului si jumatate din Athos plus Marele Sinod plus preotii cu har si Maria ajutata vor fi de partea ei.
    Nu va fi alta prigoana si alta fictatura decit hula contra Lor si marele jihad in care la mijloc vor pica mizaicii din Israel.
    Va fi atacata si India ( dar va contrataca ajutind Israelul abia dupa urgie la curatenie de cadavre ..milioane.
    Atentate jihadiste vor fi si in akte cca 70 de tari. Alesii vor fi ocrotiti.

    La finalizarea intregirii tarii va fi numita Dacia.

    RăspundețiȘtergere