duminică, 6 februarie 2022

VINERI 11 FEBRUARIE 2022,ORA 11,30,NE REINTALNIM PE BZI LIVE, CU ROXANA CARAIMAN!



Dragii mei,

Ne reintalnim VINERI 11 FEBRUARIE 2022,tot aici pe BZI LIVE
ora 11,30 !
Va astept cu mare drag ,si v-ati obisnuit deja, imi puteti pune si intrebari in direct!
As vrea sa va rog tare mult, ca sa dati LIKE la Canalul meu de YOU-TUBE si sa va abonati cat mai multi!
In felul acesta,ma ajutati foarte mult pe mine personal, si voi putea atunci cand voi indeplini toate cerintele YOUTUBE, ca sa pot aduna banii necesari pentru Editarea Cartilor ,ori de cate ori va fi nevoie. Acum insa, sunt doar la inceput si nu implinesc numarul de abonati si de like-uri pe care le cer YOUTUBE.
trebuie sa am peste 1000 de abonati, iar in termen de 1 an de zile, 4000 ore de vizionare. Sunt extrem de zgarciti in acest domeniu YOUTUBE. Incerc si eu Marea cu degetul,cum se spune.
Va multumesc din toata inima!
Cu multa dragoste si pretuire pentru voi toti,
Maria Ghiorghiu!
P.S.
Nu uitati!
ABONATI-VA va rog frumos, la CANALUL meu de YOU-TUBE.

10 comentarii:

  1. Canada paralizată de proteste de câteva zile. La noi pe cand!? Marile proteste si noua revoluție sunt așteptate de mulți ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când o să fie premier PSD ai să vezi proteste mari și acea mult așteptată " Mare revoluție "...dupa cum se vede, românul este foarte mulțumit...

      Ștergere
  2. Revin incendiile si viscolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Ajuta doamna Maria 🤗🙏🙏🙏🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  4. Veti vorbi si despre Ucraina?
    O saptamana buna tuturor,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, voi vorbi si de UCRAINA! Nu va inspaimantati ca nu vă va ataca PUTIN! Este doar o lectie de intimidare la nivel mondial. Se va rezolva fara conflicte aramate.Deocamdata! Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Interesant, ati spus “Deocamdata”
      Multumim pt precizare
      Articolele dvs de pe blog par sa indice la un moment dat, dar ati scris si despre scindarea Rusiei si despre negocierea a 5 tari, Romania fiind printre ele si de multe altele
      Sa multumim ca avem pace si sa multumim ca nu avem nevoie de unii ca sa faca pace

      Ștergere
    3. Păi ptr ce să ne atace ruși când noi plătim cel mai scump preț la gaze? Rusului chiar îi convine această afacere...Ptr ce să ataci o țară care plătește cel mai scump gaz din Europa? Stați liniștită că nu ne atacă rusul...

      Ștergere
  5. Mai nou pe Cocioc s-a intamplat un fapt abominabil mafia a fost deranjata de remarca esti un hot. Chiar si maimuțăreala de-i zice presă a inceput să se văicărească si să plangă abuzul verbal împotriva mafiei. Trebuie să umblăm la regulamentul camerei ca hotii să se lafaie linistiti mei ! Păi am ajuns să ne facem dreptate singuri ? Așa se pare, mai ales că mafia tine prin pensii speciale asa-zisa justitie cu botul pe labe. De fapt nu o tine le ofera chiar protectie. Personal vreau sa-l felicit pe Simion pentru calmul avut in apropierea hotului. Calm pe care unii nu l-ar fi avut. Simioane stai linistit ca oricum coalitia lui Spanac-voda se indreapta ca un tir ramas fara frane spre un zid si impactul este inevitabil ! Asta cu toate incercarile disperate ale țucălarilor tinuti cu bani de la buget din asa-zisa presă. În plus zeii zâmbesc favorabil si peste putin timp România va da ceasul înapoi cu 33 de ani. Bine trec peste manipularea cretina demna de un ministru al energiei de pe Cocioc cu rusii care au scumpit gazul pe care oricum nu il cumpăram noi decât într-o proportie infimă. Adevărul furtului dement prin facturi vine din activitatea de furt a mafiei politice din ultimii doi ani. Datoria facuta in ultimii doi ani camuflata de asa-zisa pandemie cu izolete si parandaraturi plus spagile date de mafie prin denumirea de pensii speciale trebuie acoperite prin jaful din facturi. Problema lor vine din faptul ca atelierele achizitionate de arafat vor trebui transformate in săli de recoltare mobila de organe. Pai ce va face organizatia mafiotă cu bordeiele datornicilor din cuca măcăii ? Așa că datornicul caruia bordeiul nu îi va acoperi factura va fi introdus in atelierul mobil de recoltare unde va dona in contul datoriei pe semnatura ceva din cei doi.........rinichi, plămâni,ochi sau ouă . Astfel odată datoria stinsa consumatorul va fi rebransat la conducta camatarului stat. -Nea Ioane am văzut că aseară ai dormit ca bogătanii cu lumina aprinsă ! -Doamne-fereste că mi-a fost copilul bolnav de asta era becul aprins ! - Si nu ai auzit de opaitul cu seu de oaie că este ultimul răcnet in materie de tehnologie pe Cocioc la noi ,Cocioc ue , evolutie, chestii grele !
    (P.S.) Referitor la indivizii care populeaza televiziunile unii dintre ei cu domiciliul prin alte tari dar ca taranul ajuns la oras au impresia ca toti cei care stau in fata tv-ului sunt mai prosti ca ei si se dau de ceasul mortii cu vai da ce a facut Simion , acestor virgine le aduc aminte de Italia 1986 stat democrat. Italia 1986 stat democrat Sicilia, Palermo lumea a iesit in strada si lucrurile puteau degenera. Mafia cuprinsese si conducea insula italiana , guvernul de la Roma a trimis armata pentru a restabili ordinea. Toate institutiile statului au fost blocate si periate si procesul care a urmat intre 1986 si 1992 avea sa condamne 400 de persoane. Din pacate Cociocul este penetrat pe acelasi sistem dar nu avem o Roma care sa facă curatenie si dreptate. B.D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pt tot ce ne impartasiti Va iubim!

    RăspundețiȘtergere