marți, 8 februarie 2022

RUSIA ESTE GATA DE RĂZBOI ? RAZBOIUL SE VA MAI AMÂNA!

                                      


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             .                              

                         Prieteni dragi, 

Iata,scriam inca din 2016,despre cele ce se intampla in zilele noastre.

Dar,sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI ca sa nu ingaduie Presedintelui PUTINsa inceapa un RAZBOI adevarat care, va afecta foarte multe tari si mai ales pe noi romanii,avand in vedere SCUTUL AMERICAN de la DEVESELU,care pentru RUSIA este o mare amenintare.

Am  scris de curand un articol, in care spuneam din Graiul Duhului Sfant,ca acest RAZBOI nu va incepe, nu inca.

        17 Octombrie 2016,ora 6,23 dimineața !

                            Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind,aud glas care spune ceva 
cutremurator.

Image result for tancuri
Glasul spunea asa dragilor:

                           ” O Să ne gonească rusii !

Dar un alt glas intervine si continuă:

            Se poate întâmpla, ca rusii să ne ocupe !” 

Dragii mei, după cum vedeti,orice am face ,sau orice am spune ne lovim de rusi. Nu putem sa ne culcam pe-o ureche si sa credem ca rusii ne vor mângâia ,în timp ce noi, cu scutul de la DEVESELU îi tot zgândarim.
RUSIA a declarat Razboi pe față tuturor celor care incearca sa le stea impotriva. 
Sa ne rugam dragilor la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului,pentru pacea lumii intregi,precum si pentru pacea si linistea noastra sufleteasca,Amin!
                                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.

RAZBOI IN ESTUL EUROPEI ?

                  9 ianuarie 2020,ora 5,11 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:

                "Cu siguranta Europa!
                  Estul Europei va fi...!"

Imagine similară.

Clipă în care, vad Explozii si flacari uriase inspre Est.Era un adevarat Razboi, era apocaliptic.
Iata ce inseamna un Razboi dragilor:
Imagini pentru razboi imaginiImagine similarăImagini pentru razboi imaginiImagini pentru razboi imaginiImagine similară.
Razboi inseamna moarte,inseamna suferinta,inseamna frig si foame,inseamna lacrimi si durere cumplita, inseamna sa-ti vezi copilasii murind sub ochii tai.Deci, sa nu mai sounem cu atata usurinta"sa vina razboiul si sa moara cei care nu ne sunt pe plac".Nu mor numai ei sau poate nu mor deloc,ci mor pruncii nostri si cei dragi noua.
Oricum RAZBOIUL va fi inevitabil, dar sa nu ne bucuram si sa-l chemam sa inceapa mai repede.
Iata:
9 mai 2018 - În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva ... S.U.A vor declansa al Treilea Razboi Mondial . ... Acest Razboi va tine doi ani,iar cand se va termina, va fi si VENIREA LUI ... mariaghiorghiu.blogspot.com/. ... Nu am scris nicaieri si nici nu am spus clar ca RUSIA va porni Razboiul.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii,ci sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa fim buni fratilor; sa fim milostivi si cu sufletul plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,deoarece,ne putem culca linistiti seara si nu stim daca vom mai vedea lumina zilei dimineata.
                      Cu dragoste,Maria.
  17 Martie 2017,ora 23,15 !

                        Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei  un glas tremurând care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea asa dragilor:

                  "Războiul va începe curând! 
                 Curând vom vedea, începutul celui de-al Treilea Război Mondial!"

Image result for TANCURIImage result for TANCURI..
Dragii mei, în acest moment vad înspre Apus si mai încoace, nori negri groşi si denşi,nori plini de foc, ca niste jar aprins la marginea lor.
Asa:
Image result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcani..
Prieteni dragi, imi pare tare rău că aduc vesti atît de triste;dar stim cu totii că toate cate sunt scrise de Sus, toate trebuie sa se adevereasca.
VENIREA  LUI IISUS HRISTOS,in ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM, este orânduită de Sus,ca să aibă loc după ce vom fi trecut (si scăpat) printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL, care de altfel, va fi si ultimul pentru întreaga omenire.
IISUS HRISTOS va veni sa judece si viii si mortii, după care, ne va lua cu tot cu trup pe TARAMUL FAGADUINTEI despre care am mai scris ieri.
Iata ce se spune de Sus,despre al Treilea Razboi Mondial:

AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.ht...

Translate this page
Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” ... Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.

                               9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.

Glasul spunea asa :

                  ”Război !
               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 
Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum doar 2 luni de sarcina.
În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
                       ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta, va fi ultimul  Război Mondial , pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul, si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Iar noi ,să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

24 de comentarii:

  1. Dacă nu incep Rusii razboiul, America va impinge Rusia spre un razboi. In fiecare zi ,,spionajul American,, prezinta descoperirile lor epocale despre Rusia care vrea sa cucereasca Ucraina. De retinut că sunt aceleasi servicii de spionaj care aveau informatii culese de ei cum că Saddam Hussein detine arme atomice si deaceea Irakul trebuie cotropit. Saddam nu avea arme atomice dar daca jefuitorul American si-a atins scopul nu mai conteaza altceva. Aviz gusterilor care stau cu gura căscată la fanteziile spionajului American! Scopul cantat de America este desigur in numele vrajelii cu libertatea sau democratia care nu mai exista la ora actuala nici prin tarile care formeaza alianta nato. Dar ce mai conteaza. De ceva timp Ucraina si Ucrainienii au inceput să tină topul stirilor. Observ că dacă nu sunt stiri ele sunt inventate doar să se facă reclamă Ucrainei. Oare de ce ? Intrebarea este retorică desigur. Oameni de stiinta din Ucraina care intre doua instructii cu pistoalele prin Cernobal (sic) să moară dusmanii mei ca-s mai radiat ca ei,inventează apa caldă si mersul pe jos . Tot la capitolul senzational aflăm despre niste Ucrainieni care s-au imbogatit vanzand bilete si seminte la meciul Ucraina-Rusia scuze au corectat mail-uri . Astfel Ucrainianului de rand îi este insuflata vrajeala Americana cu un Eldorado adus de ei in care va ploua cu miliardari. Uitati-va la Romania si vedeti Eldorado-ul adus de Americani o mare de rupti in fund de foame. O să mestecati ciunga de foame cum mesteca România dupa 20 de ani de UE si America. Motoarele manipularii si minciunii cia lucreaza la turație maximă. Se încearcă crearea in imaginatia colectivă a unei Ucraine care este chiar zămislita din pantecele sfant o Ucraina mesianica un soi de buricul pamantului. Nu m-ar mira ca maine sa vedem ca cercetatorii din Ucraina au descoperit că toată civilizatia pamantului a avut ca punct de pornire actualul teritoriu al Ucrainei. În urmă cu cativa ani cand propaganda Americana luase in vizor Coreea de nord nu era zi sa nu spună ceva de Coreea si de Kim . Astazi Coreea de nord nu mai exista dar Ucraina a fost descoperita. Este vorba doar de interesul American....si atât. Interes de jaf economic. B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa intelegem ca americanii au ocupat Crimeea in 2014 ?!
      Americanii si-au incalcat semnatura pe tratatul de garantare a granitelor Ukrainei semnat de Rusia ?!
      Rubla nu valoreaza nimic in comparatie cu Leul romanesc.
      Basarabia ?! Hertegovina ?! Bugeac?! Insula Serpilor ?!Tezaurul BNR?,
      Dar milioanele de morti facute de comunism ?!
      Vai de noi.....

      Ștergere
    2. Daca scutul de la Deveselu prezinta un mare pericol pt.Rusia ,atunci bateriile de rachete nucleare montate in Crimeea ,la260 de km de Romania ,nu reprezinta nici un pericol?

      Ștergere
    3. Rusii mereu au inceput razboaie in ultimii 200 de ani.Mereu ne este teama ca "vin rusii". Mereu ne-au luat teritorii si ne-au furat bogatii-craciun.

      Ștergere
    4. Anonim 20,52 întâi a apărut Deveselu și apoi bateriile din Crimeea..
      . Nu era normal să-și pună și rusu niște baterii?

      Ștergere
    5. 23.44 Cine a cotropit Crimeea ? Rusii numai sa fure pamanturile popoarelor vecine stiu .
      Sti ca in Crimeea Stefan cel Mare avea 2 cetati pana sa navaleasca veneticii asiatici de tatari,turci si rusi?!Acolo au trait ciobani valahi si erau pamanturile noastre!

      Ștergere
  2. Dna.Maria , rusii nu ,,mângâie "(cum spuneți dvs) pe nimeni ! Unde își bagă coada devalizează tot ! De ce credeți că Putin a refuzat să vină la Deveselul să se convingă că SCUTUL ESTE DOAR PT.APĂRARE??? Dvs.sunteti mai tânără dar in 1968 când rușii au intrat in Cehoslovacia ,singurul care a criticat vehement invazia rusiilor a fost Ceaușescu și rușii nu l-au iertat niciodată. Nu v-ați intrebat niciodata de ce in apropiere de decembrie 1989 au intrat în România așa multi turiști ruși???

    RăspundețiȘtergere
  3. Se adeveresc mesajele doamnei Maria.
    Se adeveresc cărțile sfinte când zice ca Rusia va fi trasă într-un război precum porcul cu carligul la tăiat.
    Cred ca asa se întâmplă, va fi hulita de toți dar până la urmă va ieși biruitoare.
    Sa nu uitam ca este o țară creștină, va fi pedepsită ca au călcat înainte vreme credința, bisericile pentru acest lucru vor fi înaintașii acestui război.
    De aici vor antrena mai multe țări în război.
    Acum BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți, sa ne apere de un eventual război,nici macar armata română nu mai avem,dar Dumnezeu este mare sa avem credința.
    Singuri ne-am înconjurat de baze militare care nu ne fac bine.
    Cu mult drag si BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce doresti răul rușilor?
      Este o țară crestin ortodoxa.
      Citește istoria si nu mai crede tot ce scriu toți securistii infiltrati aici plătiți de oculta mondială!?
      Ar trebui sa iti ceri iertare fata de acest popor. Nu uita ca ei ne vor salva si de această dată

      Ștergere
    2. Bine mai Ivane,23:34, mai lasa-ne cu "salvarea " rusilor.Iar or sa ne fure tot...
      Cat despre tara crestina ,nuuita de Stalin si de faptul ca au transformat bisericile in grajduri.Rusii au fost crestinati fosrte tarziudeoarece sunt cu ochii oblici , sunt mongoli.

      Ștergere
  4. Unde sant extraterestrii sa ne apere??

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusii au invadat teritorii românești de 13 ori și todeauna au plecat cu tezaure.
    In 1977dupa ce Romani i-au salvat la Plevna, Rahova etc ei ne-au luat sudul Basarabiei, ba voiau și sa ocupe toată tara fiind salvati de armata Romana care a fost retrasa preventiv pe linia Piteștiului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca sa nu uitam de Holocaustul comunist introdus de Rusia în România care după părerea mea nu e terminat nici acum, dar care pe Ucraina a fost și mai mare unde rusi au planificat un adevărat Genocid prin foamete prin 1930 cu milioane de morti pentru a-i colectivizare Forțat ca și în România-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate ,mai Craciun.Sa nu uitam de deportarile din Siberia a multor patrioti romani, de jafurile si violurile infaptuite de Armata Rosie in Romania ,de furturile teritoriale ,de Insula Serpilor , pe care Putin vrea sa o recucereasca din nou ...
      Au multe pacate pe suflet si nu sunt oameni cumsecade.

      Ștergere
  7. Cand nu va mai fi miere, v-om dispare de pe fata pamantului si fara razboi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Episcopul Teodosie i-l lauda zilele trecute pe Putin pentru ca ar fi construit pe la Muntele Athos-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nimeni nu dorește rau Rusiei 33,34
    Este un popor creștin ortodox și sunt vecinii noștri.
    Se încearcă pe toate căile sai ENERVEZE e mai bine asa?
    Trebui inteles ca nu ne apara nimeni decât Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii au desfiintat bisericile pe vremea lui Stalin.Sunt crestinati devputin timp.
      Constantinople este centrul ortodoxiei nu Asia!

      Ștergere
    2. Nu exista "ENERVEZE" in relatiile dintre popoare.Nici un popor nu il cucereste pe celalalt de "NERVI", decat daca este un popor barbar , care nu respecta legile si regulile internationale.Adica este un popor de derbedei , fara frica lui Dumnezeu!

      Ștergere
  10. Mult hulita armata romana cu atriotii ei de la 14 ani plecați de acasă nu mai este. Ați adus-o la pieire. Acum vedeți ce ați semănat. Pe atunci cei mai mulți ați emigrat dar acum iată războiul bate la ușă și mai nepregătiți ca acum nu am fost niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  11. Militarii pe timp de pace au dus-o extrem de bine cu veniturile mari acordate de stat. Sa tot fii militar pe timp de pace... e tare bine!

    RăspundețiȘtergere