luni, 28 februarie 2022

BUTONUL ROSU ! EXPLOZIE URIASA CA LA HIROSHIMA !

                                             Dragii mei, 


Scriam in august 2020, un articol inspaimantator.

Dragii mei, o sa va intrebati si pe buna dreptate,de ce am republicat acest mesaj din august 2020?

REPET: 

Mesajul este din 2020,atunci mi s-a aratat!

L-am republicat din dorinta de a ajunge si la dusmanii lui Putin, si astfel, sa fie oprit acest om  daca se mai poate numi asa, ca sa nu apese butonul rosu.

Nu doresc si nici nu am dorit sa creez panica! Ci-mi doresc ca PUTIN sa fie cat mai departe de BUTONUL ROSU, impreuna cu toti Generalii lui. 

Imi doresc ca sa fie opriti la timp, inainte de a produce o catastrofa nucleara !

Sa nu creada cineva, ca eu nu sufar alaturi de cei care au de suferit si au sfarsit ciuruiti de gloante si de rachete sau bombe.

Sufar foarte mult, si ma rog zi si noapte pentru pacea si linistea intregii omeniri.

Si cred cu toata fiinta mea, ca PUTIN si toti cei care il slujesc,vor fi opriti de la aceasta posibila CATASTROFA nucleara.

Sa ne rugam dragii mei, sa ne rugam cu totii la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu-si intoarca Fata Sa de la noi, si sa opreasca acest Razboi deosebit de periculos pentru intreaga omenire. 

Iata articolul:

                     5 August 2020,ora 4,13 !


                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, m-a trezit o lumina puternica, o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Apus o adevarata Catastrofa (cred eu)nucleara.
Iata dragilor ce vedeam:
             Surse: În 2020, Iranul ar putea obţine o bombă nucleară     .
Mai intai dragii mei, am vazut o mâna barbateasca care se apropie de un perete si totodata de un buton rosu din perete.
Barbatul sta usor pe ganduri,după miscarile lente ale mainii sale, apoi, hotarât,apasa pe butonul rosu.
In clipa in care a apasat,vad inspre Apus,pe un camp liber, vad cum are loc o Explozie uriasa ,o Explozie fara fum,o Explozie sub forma de ciuperca uriasa,o ciuperca de foc care varsa mult foc pe o suprafaţă foarte mare in jurul ei.Pămantul in jurul Ciupercii uriase de foc,era incins precum in fier rosu incins.
Totul a durat cateva secunde bune, pana cand , am inteles tot si toate asa precum mi s-a aratat.
Apoi dragilor, cu ochii in lacrimi si cu sufletul indurerat de ceea ce tocmai vazusem,am notat toate in caietul meu de suflet,iar acum, cu aceleasi lacrimi si cu aceeasi durere in suflet,le scriu pe toate aici pe Blogul Duhului Sfant!
Ce putem face? Putem sa ne intarim in Credinta prin Rugaciune fierbinte catre Bunul Dumnnezeu si catre Maicuta Domnului,putem sa fim buni si milostivi,mai putem ca sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru, si nu in ultimul rand, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Dragii mei, mai avem inca timp ca sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim live Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,iar la urma sa vorbim cu Preotul ca sa ne spovedeasca si sa ne impartaseasca cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.

55 de comentarii:

  1. August maxim septembrie razboi atomic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la aceleasi persoane care mi-au dat cu cateva luni inainte data exacta cand intra rusii in ucraina . A si ca idee Putin va fi asasinat zilele astea de cei din jurul lui . Luptele se linistesc in ucraina in 2 saptamani .

      Ștergere
    2. Păi Doamne ajută să se liniștească odată

      Ștergere
    3. Ce rost mai are un razboi atomic daca moare Putin?

      Ștergere
    4. Pai daca nu o sa mai fie Putin , de ce o sa fie razboi in august?!Anonim 00.19 ,unde e logica?

      Ștergere
    5. Pai daca va fi ucis de unde razboi atomic? Asta doresc ceilalti?

      Ștergere
    6. Si daca Putin moare cine apasa butonul

      Ștergere
    7. După Rusia urmeaza China.

      Ștergere
  2. Sint și lovituri nucleare preventive de putere mai mica, ca o demonstrație, de fapt rusii au spus ca vor ataca convoiul cu rachetele promise de UE-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Putin nu mai poate da înapoi, ar arata slăbiciune și o armata modesta. Posibil sa folosească focoase strategice/tactice (nu stiu exact termenul) care sa nu producă pagube imense. Se zvonește ca Ucraina ar fi intrat în UE astăzi, dar nu este nimic oficial.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ferească Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Surioara Marioara,ce ai spune ca ,de exemplu,la ora 21,sa ne rugam mai multi pentru pace?pa,pa,te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici extratereștrii,nici Iisus Hristos și nici Dumnezeul Dumnezeilor nu ne mai salvează daca se apasă pe butonul nuclear.E sfârșitul umanității.Trebuie sa fie toți conștienți de asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu lua numele Domnului in desert. Inainte de a apasa pe buton si respectivul cat si cei ca tine pot face un scurt circuit la inima si li se va opri ceasul. Daca s-au intimplat multe rele, toate astea sunt din cauza lor. Toate au o limita. Mai de vreme sau mai tarziu, fiecare treb sa moara. Deci, moartea este pretenul omului. Toti murim.

      Ștergere
    2. 20.28, Daca Dumnezeu considera ca umanitatea merita sa fie salvata, atunci poate sa faca o minune si sa nu se intample nimic!
      Dar nu trebuie ispitit Dumnezeu, ci sa ne rugam cu totii pentru binele intregii umanitati. Doar asa ne va fi si noua bine.

      Ștergere
    3. Daca omul și-o face singur cu mâna lui și apăsă pe buton vrei sa ne salveze Dumnezeu?Nu cred că o va face și asta fără să iau numele nimănui in desert.

      Ștergere
  7. A căzut rubla rusească direct în cap.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici acum nu înțeleg de ce le trebuie arme nucleare oricărui popor,că asta înseamnă apocalipsa totala după lansarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU,lui Putin nu-i frica de CUVANTUL TAU,el rachete nucleare pregătește,iar SFANTA CRUCE A TA,pe toate le dobora,ca tara nu este a lui,ci a TATALUI CERESC,este tot pământul.DOAMNE,toți creștinii SFANTA CRUCE,o luam și pe TINE TE urmam,numai în rugaciune și fapte bune,alt ceva mai bun și de folos,pe pământ nu avem.DOAMNE,toți striga jos Putin,dar nimeni nu striga,SFANTA TREIME și MAICA DOMULUI,apara-ne de satana,ca sunt foarte păcătoși,și slabi în credință.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua, ne vor ajuta extraterestrii?

    RăspundețiȘtergere
  11. Zelensshi asemănat azi demonstrativ cererea de întrare a Ucrainei în UE în timp ce PUTIN amenință cu arma nucleara-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rusii au adus și doua rachete Termobarice testate de ei o singura data în Siria-Tatăl tuturor bombelor care dărima tot pe o raza de 2 km creiind o presiune prin absorbția Oxigenului omoară oamenii strivindu-le organele interne și oasele după spusele generalului Strainu- Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Puțin cere recunoașterea internațională a ocupării Crimeei în timp ce continua avansul spre Kiev, inclusiv cu trupe cecene, asupra căruia ataca cu rachete din Belarus - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glorie Ucrainei! Putin trebuie sa plateasca pentru crimele lui!

      Ștergere
  14. Ungaria refuza tranzitul pentru armele donate Ucrainei obligind România sa devina teritoriu de tranzit al acestora împreună cu Polonia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poate sa intre in Romania fara sa treaca prin Ungaria. Deci nu e o problema.

      Ștergere
    2. Daca Ucraina intra in UE, cred ca in curind vom avea 2 vesti: "fug oitele de la deveselu" si "pe locul unde statea candva casa poporului va creste musetel si alte plante medicinale, flori etc".

      Ștergere
  15. Suntem carne de tun înseamnă, tranzit de arme pt Ucraina facem, Devesel avem,trupe de observație sunt, ce să mai... Fix buni de țintă, dar ca noi românii nu mai avem unde să fugim și nici cine să ne apere.

    RăspundețiȘtergere
  16. Propaganda informațională rusa anunță victorii dar obligata sa și recunoască soldați rusi omoriti fără a pomeni numărul lor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Au fost arestați spioni rusi infiltrat în armata Ucrainei unii infiltrat ofițer de contrainformații infiltrat de 6 luni, inclusiv la Harcov al doilea oraș ca mărime care încă rezista la 40 km de Granița - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Se pare că Putin se gândește să dea bomba nucleara ,Doamne ferește atât zic.

    RăspundețiȘtergere
  19. Au anuntat ceea ce ne spuneti si dvs la stiri in cursul zilei de azi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Oare o fi o intimplare ca dupa 60 de ani iar ne lovim de problema rachetelor nucleare ???

    1962 - Tigru de Apa - criza rachetelor din Cuba

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Criza_rachetelor_cubaneze

    2022 - Tigru de Apa - apare iar criza rachetelor nucleare ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si 1914 ..tot tigru ..primul razboi mondial

      Ștergere
    2. Si 1914 era tot tigru..deci inceperea primului razboi mondial.

      Ștergere
  21. Ce se va alege Doamne de noi daca da bomba nucleara,din cauza unui tiran și inconștient sa suferim toți ceilalți?:(

    RăspundețiȘtergere
  22. Biden-Nu trebuie sa ne îngrijoram cu privire la amenințarea nucleara. -
    Dar de refuzul și neimplicarea Ungariei?? - crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Puțin amenință tarile care aprovizionează Ucraina cu combustibili etc. ROMÂNIA da 3 milioane pentru combustibil, Germania rachete și arme antitanc și cam toate din UE dar și cele nordice non UE ca Finlanda, mmai puțin Ungaria. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Putin este încolțit de toată lumea.In loc să oprească războiul,Ucraina îl amplifică.Pentru că nu cedează,au mândria lor,mândrie care va aduce sfârșitul Europei.
    Putin este om care nu-l interesează de nici o viața omenească .Va aduce sfârșitul conform profețiilor,că tot suntem pe aceasta pagină.

    RăspundețiȘtergere
  25. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2022/02/kiev-peste-kiev-va-trece-convoiul-unde.html?m=1

    https://www.nytimes.com/live/2022/02/28/world/ukraine-russia-war#russian-convoy-north-of-kyiv-now-stretched-out-over-at-least-17-miles

    Convoiul spre kiev are 25 km lungime

    Aflam maine dimineata cine castiga

    RăspundețiȘtergere
  26. Militari rusi prinși la furat prin magazinele ucrainiene-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim28 februarie 2022, 23:48 Exact cum scriam cu ceva timp in urma,ca vedeam militari cu caini dresati care furau aurul din magazine.

      Ștergere
  27. Da doamna Maria, s-a împlinit mesajul cu furturile rușilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Asa este până la urmă,salvarea e doar Domnul Iisus Hristos.Sa ne rugăm Lui pentru pace în lume.El poate face o minune,daca nu El ,atunci cine poate face?Până la urmă El este Împăratul și Liderul Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Era mesajul de marți 8 Februarie-Soldați cu arme inmiini,,, Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. sa fereasca DUMNEZEU Europa daca acest psihopat da drumul la bomba atomica-UKRAINA are cele mai multe centrale atomice din federatia rusa care ar putea exploda odata cu bomba-dumnezeu a dat inteligenta omului sa construiasca ce vrea -in felul acesta intervine autodistrugerea - probabil si in universuri asa s-a intamplat ca sa se intoarca creatia cu fata spre DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  31. Mesajul cu rusii la furat din 8 Februarie 2022 doamna Maria-Soldații..... - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ambasadorul Ucrainei în SUA a declarat ca Rusia a folosit ieri explozia unei bombe Intrrzisa Hiperbarica în Ucraina - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. Bomba Hiperbara-crima de război a fost data ieri asupra Harcov ului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu stiu dar cred ca au spus mai devreme ca ruși au dat cu arme neconvenționale interzise si a avut loc o explozie f,puternică.
    Ce putem spune este dureros ce se întâmplă.
    Numai Dumnezeu și Maica Domnului mai poate opri.
    S-ai dea minte pentru ca nu este bine,va fi o catastrofă.
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului.
    Deci au folosit o armă termobarica.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți inclusiv cu poporul ucrainean.🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu spun ca cel mai bine este sa ne rugam sa le lumineze Mintea BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa faca pace și să nu lase întunericul s-ai cuprindă.
    Ce repede se face un rau,sau o vorba de rau
    Ce greu se face un bine și o vb.de bine.
    Sa ne rugam sa îndepărteze Dumnezeu întunericul care lea cuprins minte🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  36. Dacă Dumnezeu e supărat pe Rusia cu bomba nucleară pe americani de ce nu se supără când a folosit la Hiroshima care a fost primul care a dat nu America a inventat

    RăspundețiȘtergere