vineri, 25 februarie 2022

KIEV ! PESTE KIEV VA TRECE CONVOIUL ! UNDE NE VOM PLANGE MORTII ,DOAMNE ?

                                         

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                                                               

                               Dragii mei,

Doresc mai intai ca sa va multumeesc tuturor celor care, imi reamintiti de anumite articole ,fie ele cu vesti bune sau mai putin bune, dar care,din nefericre se implinesc.

Multumesc celui (celei) care mi-a trimis linkul cu acest articol in care scrim despre KIEV si care din nefericire s-a adeverit cu Razboiul lui Putin.

Cand am scris articolul,nu ma gandeam deloc la razboi, ci credeam ca este vorba de CORONAVIRUS.

Si iata-ne azi,ca e mai rau decat CORONAVIRUSUL despre care credeam ca va face victime, ca va trece convoiul. De fapt, convoiul este al Armatei ruse,peste KIEV.

Sunt zeci de mii de articole,pe care nu le mai tin minte,dar care, cu ajutorul vostru al celor care urmarit cu mare drag acest Blog, mi le reamintesc de parca s-ar fi intamplat ieri.Va multumesc mult !

Acum 3 ore

Iata un articol de acum 2 ani de zile:

KIEV ! PESTE KIEV VA TRECE CONVOIUL ! UNDE NE VOM PLANGE MORTII ,DOAMNE ?

                                      27 Martie 2020,ora 6,14 !

                          Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                   „Urmeaza Kievul!
                      Kiev !
                     Va trece Convoiul !”
Dar un alt glas dragii mei,spune asa plangand in hohote:
                    „Unde ne vom duce ?
       Unde vom plange pe mortii nostri?
Si iarasi revine primul glas, care spune asa:
               Peste Kiev va trece Convoiul!
              Nu o sa mai ai unde sa treci!”
Prieteni dragi, cred ca este posibil sa fie vorba tot de acest Coronavirus.Dar vom vedea in timp,despre ce va fi vorba cu acest convoi.
Trebuie dragilor sa respectam cu sfintenie regulile de preventie a Covid19 si sa nu ne abatem de la Legile pe timp de Stare de urgenta.
Sa avem grija de noi,de copiii si nepotii nostri,de parintii si bunicii nostri,stand acasa pe cat mai mult posibil.
Rugaciunea noastra dragilor, sa fie rupta din inima noastra,din sufletul nostru ,din toata fiinta noastra si ridicata catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului.
Sa incercam sa fim mai buni,mai milostivi,sa ajutam pe cei in necaz si-n suferinta.
Sa nu mai purtam ură nimanui,sa ne impacam cu toata lumea chiar si cu cel mai aprig dusman.
De ce sa mai purtam noi pe sufletul nostru povara pacatului,a urii față de fratele nostru,față de Aproapele nostru,cand putem ierta pe toti ca sa fim iertati de Bunul Dumnezeu!
Ce se va intampla la Kiev ,dragii mei,eu nu stiu a va spune cu certitudine.
Dragii mei,chiar daca Mesajul este extrem ingrijorator ,totusi,m-am gandit ca e mult mai bine sa-l scriu aici, si astfel,Kievul poate va afla ce-l asteapta,din păcate.
Sa distribuim acest Mesaj in asa fel incat,sa ajunga si  la Autoritatile din Kiev,cu marea mea rugaminte,implorare daca vreti,ca Autoritatile din KIEV sa se pregateasca,atat cat mai au timp.
Sa ne rugam fratilor pentru KIEV,sa ne rugam pentru Lumea intreaga si pentru noi si cei dragi noua,ca sa fim ocrotiti si salvati de acest VIRUS ucigas.
Prieteni dragi, acum mai mult ca niciodata,sa ne rugam fierbinte,cu lacrimi sa-L imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului,ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi Fiii Săi care ,mult am gresit si cu voie si fara de voie.
Asadar dragii mei,daca vreti ca sa fiti bine si alaturi de cei dragi,STATI ACASA si spalati-va cat mai des pe maini!!!
                              Cu dragoste,Maria.

40 de comentarii:

  1. Ăsta este doar unul dintre mesaje insa au fost mai multe mesaje care anuntau razboiul date de dumneavoastră. Faptul că unele mesaje nu au putut fi decodificate exact de doamna Maria sau au fost gresit decodificate din dorinta dumneaei de a nu fi razboi pentru ca razboiul inseamna moarte, schilodiri si distrugeri nu cred ca este corect sa fie acuzata ca a spus ca nu va fi razboi. Nimeni nu isi doreste razboi. Intr un mesaj recent in care desi Putin statea ganditor dar a vazut cum pleca o racheta doamna Maria a preferat sa spuna ca nu va fi razboi. Am contrazis-o aici spunand cu respect ca mesajul este neconcludent. Desi racheta care pleca spunea clar altceva. Asa ca mai terminati cu acuzele ca doamna Maria nu a anuntat razboiul. Cititi mesajele si veti vedea ca razboiul a fost anuntat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”O să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri. Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce”. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”. asa a declarat Părintele Arsenie Boca

      Ștergere
  2. Specialiștii spun că țintă în Kiev e capturarea președintelui și numirea unui guvern pro-rus-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele a fost mutat pe la amiaza din sediu ...

      Ștergere
  3. le stim de la tv cu imagini de cosmar-razboiul nu e de la DUMNEZEU ci de la diavol=chipul lui Putin

    RăspundețiȘtergere
  4. Puțin și președintele Chinei au semnat în 4 februarie marele lor Tratat prin care se se sprijine economic dar și militar pentru interesele Rusiei în Europa dar și Chinei în extremul orient vizavi de SUA prin care Rusia a transferat Chinei tehnologi militare sensibile
    Atunci nu ne mai miram de teza nazista a lui Putin Globalistul ca Statul ucrainian și altele sa nu mai existe cum voia și Hitler.
    De fapt Putin vrea sa facă ca și Hitler al patrulea Reich cu numele de Rusia, deci vrea Dreptate dar nu pentru căței - statele mici, ci doar pentru marele imperiu Rusia- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mor caii cand vòr cainii! Nici cainii,cand vor stăpânii!

      Ștergere
  5. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să le dea putere poporului Ucrainiean.
    Putere sa treaca peste acest război,invazie
    Ma bucur ca poporul roman este alături cu cei care au fugit din calea tavalugului.
    Doamne Ajuta pe toată lumea.
    Fa pace Doamne in cer
    Fa pace Doamne pe Pământ precum in cer. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca, pana mai ieri il admirai pe Putin, acum sper ca te-ai lecuit si ai inteles ca e diavol cu chip de om.

      Ștergere
  6. Creștinii din Suceava și Botoșani primii la ajutarea refugiaților din Ucraina, inclusiv masa și cazarea la ei acasă-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Valentin Stefan Popescu
    8 decembrie 2021, 12:49

    Azi am primit visul profetic de la Domnul Iisus Hristos ca soldații rusi și ucrainieni se luptau între ei,deci cel mai curând,adică în 2022 cel mai probabil la începutul anului începe Al Treilea Război Mondial!Anul 2022 este anul razboaielor,asteroidului,vulcanilor,cutremurelor,foametei,crizei economice și a multor alte crize și dezastre!Sa ne pocăim de toate păcatele și sa ne sfințim viețile cât încă mai e timp de har cât suntem în viață!

    Ce părere aveți de acest mesaj!?

    RăspundețiȘtergere
  8. dar poate fi asta, nu ştim, atunci putin e erou!
    https://realrawnews.com/2022/02/putin-tells-trump-were-burning-the-trash-biolaboratories-destroyed/?fbclid=IwAR2PdkvSPjE2Yu5dKJZApaNqrax9NkyTTj_UjEu9Q77JEM02jdaj5upOua8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandule, iti mai amintesti mesajul dat de Ioan Istrate ???

      "Vin ucrainenii !!! "

      Ștergere
    2. Si acele substanțe biologice nu sau împrăștiat prin aer ? Eu nu pun botul la această minciună.

      Ștergere
    3. e cam în ceaţă...zi dacă ştii!
      e mult de-atunci, cu istrate...

      Ștergere
    4. Istrate a murit in luna Mai - 2019

      Ștergere
  9. Mare manifestație în Georgia, un detașament de voluntari georgieni lupta de partea ucrainienilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. De cutremur nu se mai stie nimic? Nici cel din Turcia?

    RăspundețiȘtergere
  11. Criza pandemică se va accentua si mai mult cu criza de la război. Atentie!? Vom avea avea inflația in creștere progresivă si in curand doar cu un salariu vom cumpăra doar de mâncare. Nu vom avea nici de strictul necesar. Văd cum datorita creșterii preturilor excesiv vor nemulțumi poporul. Văd cum urmează revolta românilor si marea revoluție!? Sa ne rugăm lui Dumnezeu și să ne pregătim până nu este prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Degradarea umană.
    Suntem în anul de grație 2022 și ne lăudăm cu evoluția noastră, umană și tehnologică. Aiurea , dacă am evoluat tehnologic am involuat ca rasă umană și ne-am întors de unde am plecat din caverne. Filmul cu tancul rusesc care face piftie o mașină cu un civil în ea arată fața adevarată a bestiei . Acest film ar trebui arătat lui Putin care a spus că acest război nu vizează civilii din Ucraina. De parcă ar fi o bătaie cu frișcă. Ca soldat în război te lupți cu soldații inamici nu cu civilii dar se pare ca Rusul ca nație nu a evoluat deloc. În război , civilii, crucea roșie și presa nu este atacată. Unde s-a pierdut onoarea războiului ? În evoluția umanității probabil. Nu vreau să trec peste promotorii animalismului adica o alta nație care își zice civilizată care spânzurau un dictator în direct la tv. Noi românii neevoluați cum ne cred unii am experimentat acest canibalism în decembrie 1989 când ne împușcam conducătorul în direct și ne-am învățat lecția.....cred. Revenind la Ucraina gesturile criminale, demente ale armatei Ruse în Ucraina față de populația civilă nu fac decât să izoleze Rusia față de întreaga lume civilizată și să îl bage pe Putin în galeria ,,selectă,, a criminalilor lângă Adolf și Mao. Problema este că individul sărit sau nu de pe fix stă pe o gramadă de nucleare că America are în frunte o mumie egipteană care adoarme din picioare și că arma gazului Rusesc creează corupție și șantaj care fisurează orice unitate. Din fericire din mașina devenită conservă omul a scăpat surprinzator cu viață . Tot astăzi s-au adunat la o sămânță și șefii nato și după marea și importanta adunare a ieșit Stoltenberg să anunțe o serie de bla ,bla ,blauri . Stoltenberg dupa ce și-a reiterat vechea și plictisitoarea poveste cu toți pentru unu a anunțat sprijinul pentru Ucraina constând în bătăi pe umeri, încurajări verbale eventual chiar vor face și o galerie pentru ei . Vrăjeala asta inutilă vine în timp ce amărâtii ăia sunt sub bombardamente. Tot astăzi după o convorbire telefonică cu Orez Umflat , CriminalPutin care probabil s-a lăudat etalându-și tivgele Ucrainiene agățate la centură s-a hotărât să poarte o discuție împăciuitoare cu Zelenski la Minsk. Zelenski a declinat invitația și a hotărât ca loc de întâlnire Varșovia. Chiar este momentul potrivit să faci nazuri măi Zelenski. Personal consider că o mare parte din vina a ce se întâmplă acum Ucrainei se datorează acestui saltimbanc Zelenski care nu cred că a realizat vreodată că funcția lui îl face răspunzător pentru viețile a 40 de milioane de suflete. Circarul ăsta care își pune pensionarii să arunce cu molotoave de la balcoane și să pună coji de banană pe care să alunece soldații Ruși folosește lozinci patriotarde pentru că îi este frică că dacă pică în gheara Ursului va fi scalpat în piața publică. Mi se pare gestul suprem de lașitate să faci scut din copii și bătrânii țării tale ca să îți scapi tu viața. Tu Zelenski ar fi trebuit să oprești blindatele Rusești în stradă cu pieptul gol nu amărâtul ăla , asta în timp ce tu te ascundeai prin caverne. Dați-l jos pe Zelenski și puneți-l președinte pe omul ăla care oprea blindatele Rusești cu mâinile goale. Este mai patriot de o mie de ori decât lEșul de Zelinski. B.D.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cei nevaccinati nu au ce sa caute la razbel pentru ca acolo stau unii langa altii si daca nu au avut voie intr-un centru comercial unde era un om intr-un spatiu de 4 mp, apoi la razbel chiar nu au ce sa caute nevaccinatii. Ce, la razbel nu mai sunt restrictii? Ca de exemplu: spalati-va des pe maini (din 5 in 5 minute), nu stranutati, nu tusiti, nu respirati.

    RăspundețiȘtergere
  14. Luați aminte!!!
    https://www.impact.ro/romania-va-fi-stapana-lumii-indianul-luminat-si-profetia-teribila-alesul-mileniului-e-un-tanar-din-bucovina-81460.html
    Profetul indian Gupta Swami a fost în România într-o scurtă vizită și s-a arătat profund impresionat de mănăstirile din Bucovina. În plus, a anunțat că, pe viitor, din aceste locuri va ridica un om care va opri decăderea României și va transforma țara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob.

    RăspundețiȘtergere
  15. Puțin ii numește pe ucrainieni Naționaliști, deci după gindirea lui el ar fi Globalistul și exista marturii în acest sens ca el ar face parte de ținar din cei educați se sorosisti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Surse din serviciile secrete ruse spun ca Putin are în plan sabotarea centralelor electrice pentru a creia un val de nemulțumiți și migranți spre vest-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Gorbaciov care are 91 de ani și trăiește în exil în Germania critica intervențiile lui Putin în Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci tratatul între Rusia și China e un fel de noua varianta a tratatului Hitler Stalin pentru ca cele doua tari se sprijină reciproc în zonele lor de interese-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. În primăvara vine varianta foarte agresiva Omega a coronavirusului,așa se pare.

    RăspundețiȘtergere
  20. De pe Wikipedia, președintele Ucrainei Volodimir Zelensshi de etnie evreu, kazar cum ar spune Dragomir, are 44 de ani, actor.
    Asa se explica ca peste 20 procente din datoria Ucrainei este cumpărată de Bilderberg-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai multe site-uri oprite în R Moldova printre care și cel rusesc Sputnik.
    GUVERNUL Israelian mediază între Guvernul Ucrainian și cel Rus-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Armata rusa jefuiește magazinele ucrainiene-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://twitter.com/dianagumarova/status/1497468953991553024

      Ștergere
  23. Ferească Dumnezeu și Maica Domnului De război nimic nu rămâne
    Cand ma uit la tv.si vad ce este nu am putut să dorm ,nu ai cum sa nu plangi.
    Doamne Apără și ne păzește Doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  24. SFANTA CRUCE A LUI IISUS,pe Putin va fi pus,și toată artileria grea,SFANTA TREIME o va dărâmă,și lumea întreaga PACE va striga.

    RăspundețiȘtergere
  25. Orașul Sumi cucerit de rusi a fost recucerit de ucrainieni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonimus - hecarii din toată lumea uniți contra lui Putin, a spart sistemul de comunicații rus și publica informații sensibile și adresele de email ale comandanților rusi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Șeful trupelor cecene omorit la Kiev-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. pacat de ucraineni si kievul un oras frumos curat si civilizat=leaganul statului slav prin voievodate si cnezate independente-nici nu exista MOSCOVA

    RăspundețiȘtergere
  29. Kievul,e superb! Am vizitat pe vremea lui Ceausescu!

    RăspundețiȘtergere