luni, 9 martie 2020

UN ASTEROID URIAS VA AFECTA SAU VA CADEA ,PE PLANETA PAMANT ?

.

                                                         8 Martie 2020,ora 9,45 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata la Sfanta Biserica fiind,vad in spatele meu de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer inspaimantator de negru si cu o gaura de foc in el.Cerul devenise negru iar acolo unde era acea gaura de foc,Cerul desi era negru intens ,parea aprins precum vulcanii care erup.
Am luat ca exemplu, cateva imagini de pe net,excluzand partea din mijloc neagra,adica Asteroidul pe care nu-l vedeam.
Gaura din Cerul negru era imensa si avea culoarea orbitoare a focului viu,adica auriu si rosu.
Imagini pentru asteroid imagini.
Imagini pentru asteroid NASA.
Iar daca acea gaura imensa era aurie,Cerul din jurul ei arata ca in imaginea de mai jos,si aprins ca un vulcan in jurul găurii aurii -rosii din Cer:

NASA: În această toamnă, un asteroid masiv va trece foarte aproape de Pământ!.
Asa arata Cerul in jurul găurii aurii de foc,doar ca era negru si era aprins precum carbunele in soba.
Imagini pentru asteroid imagini.
Dragii mei,ceea ce mi s-a aratat era infricosator,atat Cerul negru si dens,cat si acea gaura de foc din Cer.
Parea ca, ceva imens a spart Cerul si l-a aprins.
Dragii mei, s-a vorbit si se vorbeste mult despre ASTEROIZI si despre posibila cadere a unuia pe Planeta Pămant,fapt ce ar duce la distrugerea Pămantului si a vietii de pe pămant.
Daca Bunul Dumnezeu va inagdui sa fie asa,atunci asa va fi.
Dar noi ,sa-L rugam ca sa nu ne lase ,ci sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
                                Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu am cum sa apreciez un diametru,dar as putea da un exemplu,si anume,cam cat ar fi 5 Sori mari la un loc,asa arata gaura in Cer.

      Ștergere
    2. s-a mai auzit de asta..cu ceva ani in urma..nu se poate descrie dar adevarat ceva urias care va inghitzi planeta noastra si nu numai..ca un fel de zid urias ..arhanghelul lui Dumnezeu ..

      Ștergere
  2. Un calugar mai batrin de la muntele Atos care de afla in Canada a trimis atit in Grecia cit si in Romania circa 1000 de calugari spunindule voi trebuie sa plecati pt ca aici trebuie sa se intimple o mare nenorocire cind lau chemat El a spus eu trebuie sa ramin aici si asa sint batrin si trebuie sa mor dar voi trebuie sa plecati cit mai repede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum? (De curand?) Ce o vrea Domnul, de impotrivit nu avem cum.

      Ștergere
    2. Mai de mult... si erau 1001 ... undeva in Arabia odată cu noaptea sa întâmplat.

      Ștergere
    3. Nu e din Canada, e din America si e Sfantul Efrem din Arizona, care a trecut la Domnul cu putin inainte de sfarsitul anului trecut.

      Ștergere
  3. Trambita 2 a Apocalipsei care va ucide 1/3 din creaturile Oceanului Planetar,1/3 din Oceanul Planetar va fi transformat in sange si 1/3 din corabii vor fi distruse!Cel mai probabil va cadea in Pacific pt a indeplini toate astea si diametrul sau va fi sigur intre 200 si 500 de metri,sau in cel mai rau caz intre 500 si 1000 de metri,ceea ce ar putea duce si la moartea a 2 sau 3 miliarde de oameni,daca va fi de 1000 de metri!Oricum ce stim sigur e ca la acest impact vor muri cel putin zeci de milioane sau sute de milioane de oameni,depinde si unde va cadea,spre centrul Pacificului sau mai spre marginea Pacificului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai aveti mesaje doamna Maria cu asteroizi.
    Un mesaj în care cade într-o apa mare.
    Multa sănătate
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să ne mantuiasca

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiti constienti, macar in ultimul ceas, ca distrugerea gunoaielor, prin ardere, este cea mai sfanta in prevenirea multor boli. Nu ateptati sa pice vreun asteroid sa faca asta. Nu este de mirare ca Italia este cea mai atinsa de microb din.Europa. Sunt foarte imputiti, foarte neatenti.
    PREVENITI, PREVENITI, PREVENITI. Daca vom fi loviti din plin cu acesti microbi, suntem terminati. Pe ce va bazati, mai oameni buni, in spitale nu se gaseste mai nimic, nu comprese, nu masti, nu perfuzoare...nu medicamente. Puteti realiza gravitatea problemei? Cu greu se mai gasesc si dezinfectante pentru maini, care D-zeu stie cat de dezinfectante sunt. O sa va bazati pe Plaquenil? Asa de carcaleala. Si cat credeti ca o sa mai existe? Cand ceva e cautat, dispare definitiv. Lasati-i dracu p-astia de la tv, pe criminalii astia care n-au facut decat sa distruga, de-au ajuns pana la suflete, pana la celula, cu mizeriile lor. Mentineti curatenia in jurul vostru, ardeti CONTROLAT gunoaiele. Nu doare, nu e greu si nu costa. Fiti vigilenti. Nu permiteti stocarea gunoaielor langa ape, nu permiteti patrunderea microbilor in panza freatica, nu ingropati, dati-le dracului foc ca puteti s-o faceti. Primarii trebuie sa se mobilizeze. Impreuna cu toate mintile luminate de la sate, comune, orase, mers din casa-n casa, de la o margine la alta a localitatilor, luate masuri urgente(care trebuiau deja puse in aplicare). Vad atata inconstienta in jur, atata spalare de creieri. Chiar asa ati ajuns, sa va intoarca pe degete niste mizeriile dracului printr-o sticla, printr-un geam? SOLUTIILE SUNT IN MAINILE NOASTRE, OAMENI BUNI! TREZITI-VA, E FOARTE GRAV! Cine nu poate sa-si faca curatenie in ograda, trebuie ajutat. Uitati de rasplata, nu este momentul pentru asta, in joc sunt vietile noastre. PRIMARI, POLITISTI, CADRE DIDACTICE...ESTE TIMPUL SA ACTIONATI, ESTE TIMPUL SA DOVEDITI CA SUNTETI DOTATI CU INTELIGENTA, CA SUNTETI SUPERIORI, ESTE TIMPUL SA DEMONSTARM CA SUNTEM OAMENI. NU ASTEPTATI CA ALTII, STRAINII SA IA MASURI RADICALE PENTRU A EXTERMINA RAUL FACUT(tot din interes). Cel mai usor e sa distrugi. Cat credeti ca le-ar lua sa ne extermine daca ne vom contamina? O sa invwsteasca cineva in vindecarea noastra? Niciodata. Curatati fantanile! NU STATI DEGEABA! Lasati latratul la TV. Asta nu ajuta pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa cum v-am mai spus, acest eveniment cu cometa (asteroidul) trimis de Dumnezeu se numeste: MARELE AVERTISMENT sau ILUMINAREA CONSTIINTELOR.
    Aici gasiti detalii:
    http://profetieavertisment.ro/marele-avertisment/

    RăspundețiȘtergere
  7. ar fi mai bine sa nu mai speriati lumea si asa cu acest virus este foarte nelinistita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknown9 martie 2020, 13:51
      Nu ar fi mai bine ca sa nu mai intri pe Blog,daca ti-i frica ?
      Stiai ca frica vine de la diavol?

      Ștergere
    2. 13.51 mai stai si fara frica , ca daca e sa ne ducem, ne dycem.

      Ștergere
  8. In cazul lovirii Pamintului de un asteroid mare se pot schimba complet datele problemei globale si din plina Incalzire globala sa ajungem intr-o Glaciatune functie si de locul unde asteroidul ar lovi pamintul.
    Cele mai mici efecte ar fi daca ar cadea in ape mai adinci ale vreunui ocean al planetei .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 8,38 Buna ideie si importul gunoaelor poate fi o metoda de contaminare cu virusi sau microbi,inclusiv cu haine si obiecte de secand hand pentru cei mai saraci care pot contine si animale rozatoare cu tot feliul de paraziti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt ANONIM 5-spuneam acum cativa ani pe blogul doamnei MARIA ca duhovnicul meu de suflet a spus-sa stiti ca DUMNEZEU nu va pierde lumea prin apa ci prin FOC din cer -sa ne fereasca DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI de asa calamitate-dar voia DOMNULUI nu poate fi contestata-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe vremea lui Noe omenirea nu a fost distrusa prin apa,ci prin foc- bombardament nuclear(ca in legenda semanatorului- au venit pasarile cerului si au aruncat bombele)

      Ștergere
  11. Doamne fereste.Astea sunt semnele de pe urma.Vai de sufletul nostru.Sa știți că asta e din cauza răutății oamenilor.Nu ne mai suportam unii pe alții ,nu ne iubim aproapele,nu mulțumim pentru ce ne da Dumnezeu ,alergăm după lucruri materiale dar pe cele spirituale le dam deoparte.Ne gândim mai mult la stomac sa fie plin dar sufletul e gol înaintea lui Dumnezeu fără iubire față de celalalt ,nu ne mai ajunge ce avem și vrem mai mult dar uitam că suntem muritori și nu luăm nimic cu noi doar ce adunam în suflet faptele care le facem: bune sau rele.Sa nu ne miram că vin boli și alte urgii.Am găsit o proorocie recentă că Dumnezeu va dezlănțui tot felul de urgii.Pana acum nu le-a ingaduit pentru că le-a a ținut pentru vremea sfârșitului.De acum vai și amar de ce va urma.Dumnezeu sa aibe grijă de noi și familiile noastre.Suntem la mila lui și trebuie să avem credinta.O seara binecuvântată va doresc tuturor celor de pe blogul doamnei Maria și în special ei.Dumnezeu sa ne aibe in paza lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca am lua diametrul Lunii 3480 km egal cu diametrul aparent pe cer al Soarelui la eclipsa totala de luna ca factor de comparatie,Luna situata la 384 400 km de Pamint iar norii la 3 km de suprafata Pamintului putem calcula diametrul Asteroidului inmutind 3 km cu diam Lunii de 348o km si impartim la 384 400 distanta Pamint Luna rezulta Diametrul Asteroid=o,027 KM inmultit cu 5 ori dimensiune mai mare spusa de doamna Maria ar da diametru asteroid 0,1358 km =cu aproximativ 135,8 metri maxim,iar daca inmultim dupa arie doar cu 2 ,05 ar fi cu 0,027km= 0,83km diametru Asteroidului =83 m.
    Deci ar fi diametru cu mare aproximatie al Asteroidului intre 83 si 136 metri cea ce oricum ar insemna un mare dezastru daca ar cadea pe pamint sau intr-o apa nu prea adinca caz in care ar da incendii cutremure si unda de soc dezastruoasa cu urmari in ecranarea razelui soarelui multi ani si racirea Pamintului si scaderea productiilor agricole si foamete.
    Daca e in apa oceanica adinca am avea mare noroc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,am 2 comentarii la postarea dvs. din 29 februarie 2020 -Coronavirus!!! Evitati discotecile.......-neaparute.. As dori sa le publicati daca cumva le-ati omis; Daca e de la ,,baieti''nu e in regula, unele comentarii trec,altele asemanatoare nu..sau dureaza prea mult acordul publicarii:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, mai scrie încă odată ce ai vrut să spui...nu cred că dna Maria are o intervenție rea asupra noastră...misiunea ei este ptr a ne ajuta...ea triaza doar comentariile injurioase, și mi se pare normal să o facă... cred că se întâmplă ceva...Și eu am scris un comentariu cuiva și nu-l găsesc, nici pe al meu dar nici pe al lui...amândoi ne semnasem Anonim:)...acum m-am semnat ca să mă găsesc mai ușor ;)

      Ștergere
    2. Apropo's , despre ce comentariu vorbesti ?

      Ștergere
  14. NASA a atentionat ca un asteriod periculos se indreapta spre Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da e prevazut in aprile.. Un asteroidi va trece foarte aproape de terra... E un asteroidi gigant cred in 29 aprile... Dumnezeu cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu DUMNEZEUL INAINTE.....viața e o IDEIE.....SPIRITUL ȘI DUMNEZEUL E UN ÎNTREG......am trăit ca un gând și rămân ca spirit .....ZBOR PLANAT SPRE RAI vă doresc la TOȚI....nu uitați să vă ajutați și să iubitii tot ce e a lui Dumnezeu.......

    RăspundețiȘtergere
  17. Merci,Maria de interventie, intre timp au aparut mesajele, intr-adevar sant multe pe capul dansei..de ce am zis ? pt.ca nici baietii ''nu-i,, asa de rai cum par, ei intervin nu sa te tina de mana cand urneaza sa cazi dar o fac daca te-a sau pare ca te-a impins cuneva, asa au Procedura,ori asta ma enerveaza pe mine care dupa ce ii imping pe scari, le reprosez
    grabeala...

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu va sfatuiesc sa cititi acel site ..contine prea multe rastalmaciri omisiuni incit suspectez de rea intentie manipulare prin dezinfirmare.
    Despre Avertisment ca mesaj catre umanitate din partea lui Dumnezeu citit de prezentatori Tv a dezvaluit prima data un fosr consilier papal cercetator teologic Ronald Conte Jr. in cartea The Secrets of Medjugorje and Garabandal.
    Deasemeni adventistii au si ei o revelatie care spune ca e un mesaj de la Dumnezeu ca un ultim avertisment catre umanitate . E legat de anumite contexte profetice si va fi unul mai exact a treia din cele 5 faze de impliniri proferice din ziua cintarilor in Sion. Ziua aceea se mai numeste si ziua Revelatiei dar Revelatia de refera mai mult la primul element din cele 5 ca parte din anuntarea ca a venit Judecata. ContinutulAvertismenrului dupa temele abordae poate fi impartit in 12 capitole dar nimeni nu le va divulga inainte de a fi rostite decit in cerc restrins.
    Imaginea pe cerul intunecat nu este al unui meteorit care s.ar deplasa prin fum generalizat ci imaginea Soarelui vazut prin filtrul fumului vulcanic omogejizat de furtuna de la un nr mare de vulcani in timpul urgiei Judecatii.
    Asa se va vedea intunecarea Soarelui. In acest fel.lumina zilei si a noptii fiind scazuta cu acea treime biblica.

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.ideal.es/culturas/almeria/detectan-almeria-brillante-20200129104308-nt.html Uitati!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un Asteroid a trecut peste Murcia,Granada si Almeria (Spania) cautati! S-a vazut pe cer o lumina destul de mare.

    RăspundețiȘtergere