vineri, 6 martie 2020

MESAJ DIVIN !!! MARIA,ORICE VOCE TI - AR SPUNE, TOT DE LA DUHUL SFANT VINE !


               Imagini pentru SFANTA TREIME IMAGINI.

                                        6 Martie 2020,ora 13,33!

                                   Dragii mei,

Astazi la pranz, chiar daca eram intr-un mijloc de transport in comun,aud un glas care spune ceva uimitor, ceva ce vă va  convinge pe multi dintre voi dragilor(daca mai era nevoie)ca indiferent ce glas imi graieste,tot de la DUHUL CEL PREA SFANT vine.
Iata ce spunea glasul:
                 "Maria, orice Voce ti-ar spune,tot de la Duhul Sfant vine!"
Asadar dragilor, sa nu va indoiti absolut niciodata de ceea ce veti citi aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii!!! Toate cate le cititi sunt de la Duhul Cel Prea Sfant! 
Iar voi dragilor, care mereu imi reprosati ca Duhul Sfant nu face politica,iata ca DUHUL CEL PREA SFANT face toate cate le voieste intru Tot si Toate ale Sale.
Toata CREATIA vazuta si nevazuta cu noi toti la un loc, toata este facuta de MANA LUI DUMNEZEU! O frunza nu cade din copac, fara ca Bunul Dumnezeu sa stie!
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori de Aproapele si sa avem Credinta infinita in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului!
                                               fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare
                                           Cu dragoste,Maria.
4

6 comentarii:

  1. d-na Maria ati scris ca vi s-a arata sfarsitul in toata lumea dar vorbiti doar de Romania -de cutrenmur-cred ca sfarsitul lumii il stie doar TATAL-macar amintiti si de alte locuri-eu asa cred ca este corect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 :09 cred că Maria a transmis și va transmite ce i se arată de la Dumnezeu întocmai. Când i s-a spus de o anumită țară a scris dar multe mesaje nu conțin și locația exactă asta este voia lui Dumnezeu. Cât despre sfârșitul lumii este o naivitate să vrei să îl știi sau să vrei să ți se arate. Oare nu ai înțeles nimic? Sunt doar două luni de când un virus apărut din neant a făcut și face rău. Efectele acestui virus se cunosc bine pandemie, îmbolnăvire, moarte, criză economică care va duce la conflicte armate. Oricând acest virus poate suferi o mutație și să facă mai mari ravagii sau oricând poate apărea un alt virus care într-o lună să radă jumătate din locuitorii planetei iar cealaltă jumătate să se stingă treptat în foamete și războaie. Vrei să vezi sfârșitul lumii dă drumul la televizor. 27 feb. S-a stins candela cerească.

      Ștergere
  2. 7 martie 01:16-eu am inteles ,tu n-ai inteles ca mesajul este despre toata lumea iar D-NA ,MARIA se opreste doar la romania-TOTI SUNTEM AI LUI DUMNEZEU si ar trebui avertizati si ei

    RăspundețiȘtergere
  3. aici am raspuns la an 7 martie 01:16

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma uitam doamna Maria ca acest guvern va interzice slujbele in biserica.
    A luat atitudine Patriarhul Daniel si a transmis ca prin rugăciune învingem acest virus si nu vom lua acest virus.
    A iesit si Becali si a zis la fel.
    Ma uitam asa cum am zis a fost foarte multa lume la Sf.biserica azi si ma bucur.
    România Sfințește.

    RăspundețiȘtergere