miercuri, 4 martie 2020

ÎN TOATA ROMANIA ESTE NELINISTE !!!


                                                   4 Martie 2020,ora 5,31 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                  "În toata România va predomina nelinistea !
Iar un alt glas, intreaba cu nedumerire:
                        În toata Romania?
Dar glasul îi raspunde asa:
                În toate locurile omenesti posibile !"
Dragii mei, din nefericire,ceea ce se intampla acum in Romania, duce pas cu pas spre Marea Revolutie! Pe plan mondial,dar si la noi in Romania , exista ingrijorare maxima in ceea ce priveste Coronavirusul si nu numai.Iar la noi in Romania, primeaza modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.
Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; asa cum El voieste si nicidecum după voia politicienilor.Deocamdata insa, politicienii isi duc mai departe planurilor lor pentru cum sa ajunga la alegerile anticipate,in loc sa se uneasca cu totii si sa gaseasca o modalitate de a stopa raspândirea Coronavirusului;o modalitate de a pune in aplicare LEGILE Romaniei  care ar ajuta populatia.
Cu adevarat Romania noastra in aceste zile ,este intoarsa pe dos, este rasturnata asa cum se spune si in acest Mesaj:

      Noapte de 23 -24 Februarie 2020,ora 2,17 !

                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spunea asa:
                      "România devastata!
                       Romania rasturnata !"
După care,totul s-a facut liniste.
Dragii mei,este de asteptat ca sa traim si asemenea vremuri,mai ales că, vedem cu totii ce se intampla in lume si cu lumea.
Eu am scris adeseori si cu mult timp in urma, despre toate cate se intampla acum in lume si chiar in Romania.
Pentru ca Mantuitorul sa poata veni in Noul Său Ierusalim, trebuie facuta "o curatenie",asa precum si noi ne curatim casa si masa,inima si sufletul,trupul si cugetul.
Dar acest lucru,aceste vremuri nu trebuie sa ne sperie.Ci trebuie ca sa ne intarim sufleteste,si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului sa primim toate cate ne dă Domnul,sa multumim pentru toate si sa ne rugam ca sa fim sanatosi,atat! Restul ,ni se adauga de la sine,după Credinta noastra,după iubirea noastra faţă de Aproapele si nu in ultimul rand,după faptele si după gandurile noastre.
Asadar,cum de maine incepe Postul Sfintelor Pasti (nu mai mancam carne satamana aceasta)sa-ncercam sa ne curatim inima de rautati, prin bunatate si prin mila faţă de Aproapele nostru, iar sufletul ,prin Credinta fratilor, prin Credinta fierbine si prin Rugaciune curata;prin iubire faţă de Bunul Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului si Sfintii Săi. Tineti minte: 
Cei care vor avea aceste 3 Virtuti dumnezeiesti in inima si-n suflet, vor putea trece peste orice necaz si peste orice suferinta.
                                           Imagini pentru dumnezeu
Iata ,care sunt aceste 3 Virtuti dumnezeiesti:
Credinta,Nadejdea si Dragostea !
                                   Imagini pentru dumnezeu
                        Cu dragoste,Maria.
4

16 comentarii:

  1. pai cum sa fie liniste=coronavirus,razboi in Siria, COREEA de nord se pregateste de atac-natura dezlantuita,criza economica,justitia la noi nu-si face treaba etc.,etc

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=812496485894541&id=100014025910264

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce ministrul Vela aplică în România legea selectiv? Invocând o lege privind transmiterea bolilor sunt băgați în carantină și amendați cei care părăsesc carantina. Sunt băgați cu japca cei care se întorc din străinătate deși legea nu se referă strict la coronavirus, gripa care a ucis vre-o 70 de români nu a fost carantinata și amendată. Conform acestei legi ce pedepsește transmiterea bolilor cei cu gripă ar fi trebuit să fie băgați în carantină lucru sărit de domnu de la pnl și la 70 de morți de gripă ar fi trebuit să ai ceva transmițători condamnați sau amendați . Dacă ai gripă în România te poți plimba liniștit pe stradă și poți omorâ alți oameni dând-o mai departe. Legea se aplică cu discriminare doar celor care se întorc dintr-o țară străină. Iată încă o mostră de aplicare a legii pnl-istă de genul cum au ei chef și de discriminare.

    RăspundețiȘtergere
  4. In România sunt mai multe cazuri de coronavirua,insa nu se spune! Se ține ascuns ptr ca vor anticipate,iar lumea nu s ar mai duce la vot in aglomerație daca s ar spune....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici asa nu se vor mai duce la vot.S-au lamurit de toti.

      Ștergere
  5. Da! din păcate. Săraci sau bogați toți au griji și necazuri! " La toți n'ii greu!".

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cauza virusului toți suntem speriați.De aceea cum spune Doamna Maria in mesaj: Este neliniște in toată Romania.Sa avem credinta că toate vor trece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O echipa de medici indieni într-o lucrare acum retrasă din cauza presiunii politice, că virusul Wuhan ar fi putut fi conceput genetic deoarece proteinele sale spike - "ţeapă" (care sunt prezente în acele coroanei) - încorporează părţi ale genomului HIV. Studiul menţiona că „această asemănare neobişnuită a inserţiilor din proteinele spike ale nCov cu secvenţele HIV-1 gp120 şi Gag este puţin probabil să fie întâmplătoare în natură"

      https://www.google.com/amp/s/www.stiripesurse.ro/amp.php%3farticle_id=1437091

      Ștergere
  7. Da...bieeeeții nostri hoți autohtoni, cu banii ascunsi prin conturile straine...Cat de greu le-o fi sa stea cu burta la soare prin locuri exotice, departe de ochii saracilor invidiosi!
    Daca ar avea constiinta, ar sti ca hotia lor a provocat tot dezastrul. Si lacrimile copiilor jefuiti nu i-ar lasa sa se bronzeze uniform sub soarele din insule.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acolo pe 23 spre 24 era de dragobete au băut tinerii prea mult și cădeau poate .Zic și eu că altdel ce a fost ? LA PRIMUL din 4 martie sa înplinit 43 ani de la cutremurul din 1977 .Ecoul mai pesistă .Sunt oameni care de după războiul din 44 nu sau dus în lumea lor de dincolo că nu au crezut în viața veșnică a SUFLETELOR VEȘNICE .Nu se spune corect și scurt pe înțelesul multora despre misiunea Domnuli ISUS .Iar cît despre cum se vorbește de România ca grădina Maicii Domnuli este greșeală .Am tot scris că pe acele candele din plastic roșii sau albe e ste lipită o Iconiță cu Maica Sfîntă și după ce ard acelea le aruncă le duc la gunoi la loc spurcat .Deci nu mai ziceți că este grădina Maicii Domnului .Eu am un răspuns în pagina mea de Faceb din 2018 decembrie parcă este sub tabloul cu prieteni acolo unde scrie cosmarul meu cel mai mare este .Am zis așa dar eu știu că va fi că eu mă rog și am motiv pentru ce vreau și se petrece .Am tot scris pe Faceb și la PRO TV că nici cutremurele nus cum zic ei și leam comentat cu plăcile lor de la 100Km dar cum rămîne cu cele de la 10 Km .Și cu Ploaiea sau vîntul Uragane etc Nui cum cred ei .Și este tot la mine în pagină Pe norii din Ierusalim 3 Călăreți Și o alta din 4 iunie 2019 din orașul SF Gheorghe O imagine cu mîmiea care se abate cu norii supărați .Cînd ISUS sa uitat în sus atunci pe Mare și a zis gata potolițivă sa adresat celor din nevăzutul lor din barcă care prin mișcări bruște sau mentale puneau aierul în mișcare și era furtună și marea avea valuri .Bunica mea de mic mia zis că nu se mișcă nici o frunză un mic vînt fără voiea celui PREA ÎNALT .SA ȘTIREA LUI .La căte a tras eu și părinții de la justițiea asta coruptă și cînd mam dus la CEDO și ONU era la Geneva ia plătit adrian năstase și rodica stănoiu în 2001 și mia respins dosarul și la Geneva în 2005 . În 2001 mam rugat să vină o furtună la CEDO să smulgă copaci săi dea peste clădirea lor .A fost cum mam rugat și în 2005 la Geneva la fel Am zis să dea o furtună însoțită de cutremur peste clădirea ONU din Geneva săi trezească .A fost așa . Am auzit a doua zi la știri la Tv mereu .Mai sunt și toate cele ce le zic ei fenomene extreme au un răspuns de la mine .Am citit ce spunea Arsenie Boca despre un cutremur în Buc .Cred că va fi .Și acuma eu mă chinui să scriu o reclamație la Curtea de Just a UE și fiind retrograd Mercur eu geamăn nu am cuvintele acuma .Dar dacă ce le dau eu nu vor acționa urgent spun acuma și poate atunci aproape că nu vor avea o vară liniștită la Bruxell și Luxemburg și Strasbourg .Mai revin poate și cu altele .Sigur că nu va fi bine nici în românia .Nu a fost nimic întîmplător din 2001 în coace .Voi mai reveni .Eu am și comentarii pe Youtube și voi arăta ceva ce am scris eu și nu cred mulți .

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.google.com/amp/s/www.stiripesurse.ro/amp.php%3farticle_id=1437091

    Cercetători chinezi anunță `mutații genetice caracteristice HIV` în cazul CORONAVIRUSULUI Covid 19. Este de sute de ori mai abil decât virusul SARS

    RăspundețiȘtergere
  10. Cursa de persoane Strasbourg -Paris a deraiat astazi din cauza alunecarii terenului,doar raniti.Aveti un mesaj in 29 februarie implinit-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Razboiul lui Soros impotriva nationalismului... Daca stam sa ne gandim bine, ce a adus , bun, nationalismul? Vieti pierdute, degeaba. S-au dus atatea razboaie pe tema asta, granite, fasii de pamant, patriotism...la ce bun? Cu ce.ne-am ales?
    Se pare ca nu e singurul care pune umarul la icheierea macelului.

    Guest, considerat un ”vizionar” al luptei anticoruptie a fost ”brazdat”de atacurile fatise ale acestuia la adresa fostului premier Adrian Nastase, caruia i-a reprosat nu de putine ori toleranta fata de coruptia generalizata de atunci. Dar si de atacurile dezlantuite ale unor lideri politici nationalisti precum Corneliu Vadim Tudor la adresa ambasadorului care si-a asumat oficial orientarea homosexuala.

    Toate, amestecate si cu prostiile francmasoneriei...

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa este doamna Maria.
    Parca nu se mai sfârșește cearta si ura dintre ei.
    Toti urmăresc numai binele lor și atât.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa aiba grija de poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
  13. O neliniste persista in Romania.
    E forfota la PSD. Daca pierd alegerile, atunci iese ca la Dragnea treaba sau vorba unui fost premier "scapa cine poate".
    Mai multi social-democrati sunt vizati de anchete de coruptie, iar procurorii asteapta ca sa le puna "bratari" pentru buna purtare de care au dat dovada. Credeti ca stau linistiti? Ca e greu, e tare greu acolo.. unde merg.In PSD au loc lupte interne pentru conducere. Congresul a fost amanat pentru a nu stiu cata oara. La inceput pe 29 Februarie,  apoi pe 14 Martie, ultima data pe 21 Martie si s-ar putea ca nici aceasta data sa nu fie respectata. Sa fie din cauza coronavirusului, mai stii?
    E degringolada in PSD si tare multa neliniste in tara.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere