sâmbătă, 22 iunie 2019

VÂNT MARE ŞI IMPOZABIL !


                                              21 Iunie 2019,ora 23,17 !

                                    Dragii mei,

Tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care spune asa:

                 "Vânt mare şi impozabil !"

Dragii mei, cam incurcat si acest Mesaj.
Dar,asa a fost Mesajul,iar eu asa l-am scris.
De ce va fi impozabil,vom vedea.
                                       Cu dragoste,Maria.

P.S.


                    Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


                      

37 de comentarii:

  1. Furtuni cu pagube materiale,si plata de materiale cu TVA=impozit ca la blocul Vioricai din Teleorman

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Monica am o intrebare:cum credeti rapirea bisericii va fi anul acesta pentruca am citit undeva ca in vara din 2016 cineva a spus ca iisus ia spus atunci ca mai sunt trei ani pana la rapire adica ar esi ca poate sa fie acum 2019

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce intelegi prin rapirea bisericii?

      Ștergere
    2. Rapirea bisericii sau a tuturor sfintilor e la finalul istoriei omului si pacatului pe Pamant,la batalia finala de la Armaghedon,la judecata finala a viilor si mortilor de catre Iisus,atunci Iisus va separa definitiv oile de capre,ingerii vor face asta cand vor rapi toti sfintii pe nori de-a dreapta Lui Iisus!

      Ștergere
  3. mesajul e criptat- noi cum sa stim despre ce e vorba?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau vant = zvonuri de noi impozite .....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce zic unii...
    https://www.youtube.com/watch?v=WmKkLAUdg-c&t=266s

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceasta care prooroceste de cativa ani numai minciuni care desigur nu se adeveresc este Monica M. care din pacate este posedata de diavol,de aceea nu se rusineaza cand nu se implinesc proorocirile ei pt ca nu are discernamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multi care se dau profeti, astrologi, mediumuri, dar care sunt de o aroganta, rautate greu de imaginat. Increzuti pan la dumnezeu, dar mimeaza ca le pasa de oameni. Farisei, care atunci cand ajung la bani, la publicitate, incep sa-si arate adevarata fata hidoasa.

      Ștergere
    2. 13.46 asa este. Avem un exemplu chiar aici.

      Ștergere
  7. 22 iunie 10:56-aceasta Monica are credinte new age-cred ca are si derapaje psihice-ca nu se mai opreste sa repete la nesfarsit aceleasi aberatii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loviți si nu stiti in cine loviți..in anul 1999 Fecioara Maria mia aparut in fata spunandu-mi cu voce ingereasca asa "Monica tu te vei căsători cu Iisus la vremea sfârsitului " si zâmbind a dispărut ,si apoi Dumnezeu Tatăl in alta zi spunandu-mi "Tu vei avea misiunea de a mantui lumea si a vindeca bolnavii impreuna cu apostolii pe care ti-i voi trimite eu la timpul hotărât,Tu esti aleasa mea si iubita Fiului Meu.. "si aceste lucruri mi-au fost transmise si nu mai vorbesc de vizitele lui Iisus la mine acasa de 3 ori in trei luni datorită dragostei lui inflacarate pentru mine.aparitia lui in camera mea a fost in alb strălucitor si cu bucurie ma mângâiat pe mana dreapta in semn de iubire Si respect,ca înălțime este de statura înalta si parul mai jos de umeri si îmbrăcăminte ierarhică în alb.. ultima vizită a avut loc la ora 6 dimineata in anul 1999 intrând prin usa fara a deschide zavorul cu mana intrand direct prin usa livingului unde stăteam abia trezită cu capul pe perna, intrând in camera picioarele lui se auzeau ca si un fosnet mergând in timp ce pasea spre mine ,chipul lui era perfect vizibil si luminos, bucuria lui fiind extraordinara si zambindu-mi mi-a transmis sa nu-mi fie frica ca e Mantuitorul si i-am transmis ca nu mie frica ca stiam si simteam ca El e, a venit asa cum a promis , a fost totul intr-un zâmbet in acele cateva minute cat a stat cu mine in living.. începuse a străluci ca soarele in jurul lui de se luminase cu totul atata lumina si bucurie iesea din el in prezenta mea in acele minute de nedescris. .a fost un sentiment greu de explicat.. Iar la marginea patului cum stăteam eu întinsă pe perna el stătea in genunchi mangaindu-mi părul cu blândețe si iubire ca apoi sa-mi dea sărutul la plecare pe frunte care o zi întreagă pana seara au ramas semnele buzelor lui sfinte pe fruntea mea.cu greu am suportat acel sărut pe frunte din cauza sfinteniei si slavei lui prea mari.simteam ca presiunea unui foc încins pe fruntea mea buzele lui erau ca un foc încins in cuptor atat de greu am putut suporta durerea pe frunte in timpul sarutului ce mi-l dădea.. iar parul lui lung cadea pe fata mea simteam caldura părului care îmi venise peste ochi. .intr-un final ma mângâiat iar pe par cu mana dreapta si ridicandu-se din genunchi asa cum era a stat in picioare din nou si dispărut cu totul de langa patul meu asa ca un abur sa dematerializat...

      Ștergere
    2. Continuare
      Si am inceput sa plâng de bucurie după plecarea lui si am plecat fericită spre scoala in acea ora .De atunci ii port dragostea la sfarsit.pentru ca el ma ales.El ma vrut..El mi-a spus sa il iubesc din tot sufletul si ii port dragostea pana in ziua de azi chiar daca au trecut ani si incercari peste mine..Si multe alte experiente mai am cu Iisus pe care nu nu le pot dezvalui aici fiindca sunt de nesuportat pentru unii necredinciosi care nu port flacăra iubirii de Dumnezeu..v-am revelat putin din experienta mea atât cat am putut pentru a ma face înțeleasă...
      Insusi Tatal ma numeste mereu "Fiica mea" cand îmi transmite mesaje.. Religia nu este tot aia cu trăirea in spirit ,voi nu aveti cum sa înțelegeți latura aceasta divina spirituală si a focului dumnezeiesc dar va place in schimb sa aruncati cu laturi si venin asupra unor persoane pe care nu le cunoasteti in realitate,dar veti cunoaste ce inseamna focul divin si pedeapsa. Va descoperi Dumnezeu ceea ce a fost tinut in ascuns pana la momentul adevărului -momentul revelarii. Cei ascunsi in El vor aparea si vor începe Secerisul de la sfarsitul timpului.(Matei 24). Despărțirea grâului de neghina,oile de capre..Aceasta este perioada de recolta.."Judecata".
      Din aceasta vara de la Sfântul Ilie vor începe vindecarile ,semnele si minunile si cei alesi vor începe propovaduirea evangheliei ceresti pentru a anunta venirea lui Iisus pe pamant.Va începe Judecata natiunilor cu foc vine cu Sabia Dreptatii- Iisus .De acum natiunile intra sub Judecata divina.Si apoi lumea va intra in război mondial.
      .Ca sa stiti Iisus nu are o forma de religie el insusi este pur ,sfânt,iubitor si spiritual asa il stiu eu dintotdeauna,însăsi mireasa lui il cunoaste cel mai bine si toate părțile lui ascunse de ochii lumii.. Si veti cunoaste si DVS. Partea lui buna. Spiritul si relatia cu Dumnezeu este diferită nu Este una cu Religia. Este nevoie de o intoarcere la Credinta si Adevar. Cu totii traiti in mediu religios ceea ce confera motiv de mânie si suparare lui Iisus si asta il întristează foarte mult....Nu mai purtati Iubire sfântă unul fata de altu.Ura va acaparat mintea si sufletul pe fiecare persoana asa zis "crestini religiosi.". DUMNEZEU e ff trist si manios l-am auzit plangand anul acesta..Plangea fff rau cu lacrimi ca niciodata. A VENIT la mine si a plans spunandu-mi "Fiica, lumea ma intristeaza enorm sunt foarte trist si indurerat, in scurt timp Religiile vor dispărea doar credinta in mine va ramanea pe pământ si doar cativa vor ramane sa-mi dea slava pe pamant,Toate formele de credinte false si religii vor fi anihilate de puterea mea,voi face insasi Eu o mare lucrare pe pământ prin alesii mei ca toți sa vadă si sa ma cunoasca asa cum sunt cu Eu Cel Adevarat Dumnezeul Vostru Fiica mea te iubesc ,Tu vei fi iubita si prea marita in tara mea, vei face mari lucrari in numele meu,Te voi trimite in națiuni si vei aduce lumea la credinta ,Te iubesc fiica mea."Si a încheiat discuția Tatăl Sfânt.

      In curand veti invata Iubirea fiindcă nu aveti incotro ,asa a spus Dumnezeu altfel va fi jale care nu-l urmează va fi pedepsit asa a spus . Ori va întoarceți la Iubire ori pedeapsa vesnică in focul iadului pentru cei care nu cred in puterea divina.
      Monica Meryah

      Ștergere
    3. @8:05, fara suparare, dar tu esti sensibila mintal.

      Ștergere
    4. 21:33 Formele dvs.de credinta sunt false nu aveti cum sa intelegeti iubirea lui Dumnezeu decat atunci cand veti fi sub pedeapsa crunta a judecatii.Nu intelegeti ce am scris pentru ca nu sunteti crestin practicant decat de forma religioasa dar o sa fiti lovit de Dumnezeu atunci cand nici nu va asteptati.aveti sa vedeti cei ce ati lovit in Cuvantul lui...In Romania sunt doar cativa alesi numarati pe degete restu sunt apa de ploaie.Iubirea voastra nu exista, e ZERO.
      Sunteti superficiali si va ascundeti dupa forma teologica in rest nu cunoasteti nimic despre tainele ascunse ale cerului.Nu degeaba Dumnezeu e suparat.aveti de invatat foarte multe..si.multe veti afla de acum.inainte .

      Ștergere
    5. Anonim 21:33,vai de sufletul täu, faci umbrä pämäntului degeaba. Cu satisfactie lovesti in persoane care nu le cunosti si nu stii ce misiune au primit de la Dumnezeu pentru a trezi lumea din adormire, roagäte la Dumnezeu sä te ierte pänä nu e prea tärziu.Mie silä si scärbä de voi care criticati tot ce scrie doamna Maria sau Monica.Oare ce dovadä mai asteptati?atätea indemnuri la rugäciune, iubire, credintä pt binele nostru si voi nu stiti decät sä aruncati cu venin aici pe blog, de fapt omul dä ce are in inimä nimic mai mult. Rusine sä-ti fie. Rugati-vä pt tarä si popor oameni buni cä ne asteaptä vremuri grele, semnele sänt tot mai dese dar lumea ignorä. Doamne ajutä la toatä lumea si ne intoarce la bunätate,iubire si credintä, mai ales Romänia si poporul romän de pretutindeni.

      Ștergere
    6. Monica,fara suparare,in biblie scrie ca fii lui Dumnezeu au facut copii cu fiicele omului. Acest lucru se intimpla si acum. Nu cumva ai fost aleasa pentru asta? Erai tinara(frumoasa?)

      Ștergere
    7. Bietul Hristos! Daca ar fi dupa mintile exaltate, Hristos ar fi un fel de sultan in jurul caruia roiesc miresele! Nu esti singura prin Romania cu implant! In grupurile new age toti au implanturi. Va reamintesc ca meteahna cu coboratul in paturile pămantencelor le apartine reptilienilor. In Legendele Olimpului, Zeus incalca mereu liberul arbitru al femeilor si incornora sotii...
      Totusi, daca tot zici ca esti o mireasa a lui Iisus, care Iisus?
      Sunt multi care se cred Iisus. Unul este in secta Desancai, de la Arad. Mai sunt si alții...
      Cat despre Iubire, e adevarat...
      Crestinismul inseamna Iubire. Dar, aplicata. Cuvinte despre iubire insira pe net toate grupurile new age. Dar fara sa faca nimic!

      Ștergere
    8. Avem si noi in literatura mitul Zburatorului.
      Sa ferească Dumnezeu romanii de astfel de zburatori!!

      Ștergere
    9. 21:41 Nu-i problema, deja ingerul ma anuntat ca vor fi Judecati cei au lovit in mine dar si in dna Maria..Vor vedea curand Sabia ,asa cum mi-a spus ingerul 'Vor trece prin Sabie" si vor fi Judecati" ...imi pare rau pentru acest lucru dar asta inseamna ca nu-si vor regreta faptele si nu vor cere iertare lui Dumnezeu..
      Asta e voia lui Dumnezeu ,nu a mea.El hotaraste pentru fiecare soarta.
      MM

      Ștergere
    10. 23:41, vai de mintea ta! E bolnava si saraca in duh. Nu te.ai saturat sa ai sufletul intunecat? Ce sa faci toata ziua si tu. Te legi de cunoscuti si necunoscuti pana te uita Dumnezeu. Despre morti...numai de bine.

      Ștergere
    11. Monica, de un an de zile zici ca toate se vor intampla "vara asta", "toamna asta", iarna asta", "primavara asta", ....
      Ce-ai sa mai zici oare dupa Sf. Ilie?

      Ștergere
  8. a fost si vijelie mare in Bucuresti -dar cred ca mesajul se refera la alte impozite pe umerii poporului -ca n-avem destule!

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate e vânt impozant. A zburat un acoperiș la o școală din Constanța.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este doamna Maria este încălcat acest mesaj, dar sigur vom afla.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare că Trompetă a dat ordin să bombardeze Iranul dar s-a răzgândit după 10 minute cică și-a dat seama că o să moară oameni. E ceva să ai talaș în loc de creier și să fii președintele Americii. Da ce credeai tu măi Trompetă că se întâmplă în timpul bombardamentului că se îngrașă lumea? În timpul bombardamentului specialiștii au descoperit că se moare. Cancelariile occidentale cât și presa au felicitat faptul că Trompetă a avut un moment de luciditate și și-a dat seama că dacă trage cu bombe mor oamenii. Surse rămase secrete spun că Trompetă a anulat atacul asupra Iranului deoarece Rambo era mort de beat iar Superman avea dresurile date la spălat că le maronise așa că a salvat planeta de la atacul chirurgical de chirurgie limitată.

    RăspundețiȘtergere
  12. 19/06/2019
    GINEVRA - VANT PUTERNIC SI GRINDINA
    VIDEO
    https://youmedia.fanpage.it/video/aa/XQoPPeSwrhgGg1d4

    RăspundețiȘtergere
  13. 17/06/2019 - MONACO
    VANT PUTERNIC SI GRINDINA UN PIC MAI MICI DECAT MINGEA DE TENIS
    VIDEO 1
    https://youmedia.fanpage.it/video/aa/XQoPPeSwrhgGg1d4

    VIDEO 2
    https://youmedia.fanpage.it/video/aa/XP9gJuSwuyURfuxb

    RăspundețiȘtergere
  14. GHIATA CARE A DISTRUS MASINI SPARGAND PANA SI PARBRIZUL

    https://youmedia.fanpage.it/gallery/aa/5d0344d4e4b0ae1803766036

    RăspundețiȘtergere
  15. CUTREMUR 3.9 21/05/2019 - Puglia Italia
    https://www.google.com/amp/s/www.tpi.it/2019/05/21/terremoto-oggi-puglia-21-maggio/amp/
    ☆☆☆☆☆
    CUTREMUR CALABRIA - 3 -20/06/2019
    https://it.blastingnews.com/cronaca/2019/06/ennesima-scossa-di-terremoto-in-calabria-sciame-sismico-nellarea-fra-reggio-e-vibo-002933611.html

    CUTREMUR - 8/06/2019 SALETTA DI AMATRICE
    https://www.quotidiano.net/speciali/terremoto-italia/terremoto-2016-saletta-1.4637391

    RăspundețiȘtergere
  16. CUTREMUR 3.2 PUGLIA ITALIA
    06/06/2019
    https://www.vocedinapoli.it/2019/06/06/scossa-di-terremoto-tra-la-puglia-e-il-molise-avvertita-anche-in-campania/

    RăspundețiȘtergere
  17. CUTREMUR 3.7 - BARLETTA 21/05/2019

    https://www.foggiatoday.it/cronaca/terremoto-barletta-21-maggio-2019-cerignola-provincia-foggia.html

    RăspundețiȘtergere
  18. CUTREMUR ASTAZI 22/06/2019 ITALIA
    IN ITALIA CUTREMURELE SUNT FOARTE DESE.
    https://www.oldwildwest.it/concorsi/live-your-miller-time?gclid=EAIaIQobChMI4-7A_p394gIVRfV3Ch3aXAzZEAEYASAAEgJHRfD_BwE

    RăspundețiȘtergere
  19. VA LAS AICI UN LINK UNDE GASITI O CRONOLOGIE A CUTREMUREMURELOR DIN ITALIA CU TOATE DATELE SI IN TIMP REAL
    https://www.inmeteo.net/blog/terremoto-in-tempo-reale-italia/
    ☆☆☆☆☆
    AICI GASITI CUTREMURELE IN TIMP REAL DIN TOATA LUMRA
    https://www.inmeteo.net/blog/terremoti-nel-mondo/
    ☆☆☆☆☆
    AICI GASITI ARHIVA CUTREMURELOR CAUTAND DUPA DATA/AN...
    https://www.inmeteo.net/terremoti/archivio-storico-ingv-scosse-sismiche/
    FOLOSITI GOOGLE CROME SI ACTIVATI DIN IMPOSTARI TRADUCEREA PAGINILOR IN TIMP REAL.
    ☆☆☆☆☆
    Aici aveti pasii necesari activarii traducerii paginilor web.
    ____

    Poți decide dacă Chrome se va oferi să traducă paginile web.

    Pe computer, deschide Chrome.
    În dreapta sus, dă clic pe Mai multe Mai multe apoi Setări.
    În partea de jos, dă clic pe Avansate.
    Sub „Limbi”, dă clic pe Limbă.
    Bifează opțiunea pentru a traduce paginile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bride of Christ - Mireasa lui Hristos.
    https://m.youtube.com/watch?v=A4PN8ZzhV4s&t=521s

    RăspundețiȘtergere
  21. "Toti suntem putin luati...", vorba cantecului!
    Dar ce observam pe aci, zici ca-i "filmul cel de pe urma...!"

    https://www.youtube.com/watch?v=c2yyPosMXNk

    RăspundețiȘtergere