luni, 10 iunie 2019

ROMÂNIA ESTE CONDUSA DINAFARA ???


                                        10  Iunie 2019,ora 5,44 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                "România ,condusă de Conducatori ai Sefilor de Stat ,dinafara !

Prieteni dragi, iata de ce va interveni Supra Puterea Divina si Liderii Cerului Divin.
Romania trebuie sa fie condusa de romani adevarati, de români care sa-si iubeasca Patria si fratii.
Stim cu totii deja ,ca Romania nu mai are frâiele acasa, ci in alte Tari.
Fiecare dintre acesti conducatori dinafara,trag fraiele Romaniei inspre ei.
Iar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului nu mai suporta aceasta ,si va interveni in a face DREPTATE ROMANIEI si POPORULUI SĂU ales.
Sa ne rugam dragilor pentru Pacea si linistea Romaniei,pentru Pacea Lumii intregi.
Sa multumim LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
                                   Cu dragoste,Maria.


P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a






                   
                                        

44 de comentarii:

  1. A mai fost unu si l-am impuscat, si acum doar ce mai aparuse unu si l-am intemnitat,probabil va fi si ,,aranjat" acolo unde e,definitiv...nu meritam conducatori trimisi de divinitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate tu l-ai impușcat. Eu nu. Ceausescu nu era trimis de nicio divinitate. Dumnezeu te ține in colivie? Inchide granitele? Construieste o intreaga armata de securisti si ciripoi la securitate? Cultul personalitatii si mania grandorii lui Ceausescu ma duc cu gandul la paranoia.Vi s-a facut dor de dictatura?
      Iar Dragnea e om ca noi. Nu e un trimis. Oamenii fac greseli pe care e bine sa le plateasca. Inclusiv Dragnea. Suferinta purifica. Puterea corupe.
      Trimisii au fost Profetii!

      Ștergere
  2. Condusa prin cozi de topor interne,va duce la cresterea nationalismului intern,deci o posibia Revolutie adevarata nu ca cea din 10 august lovitura esuata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Veorica de cine este condusa? Nu de alta, dar ala care a condus-o pana acum vreo 2 saptamani ( ea a recunoscut in seara asta la tv ) nu mai este afara.Iese la curtea de aer cu Mazare si sper ca in curand sa li se alature si Valcov la plimbare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trio-Ah,ce bine o mai duceau!!!!

      Ștergere
    2. Au inceput de fapt razbunarile intre diferitele sfere de influenta. Se papă intre ei. Justitia adevarata va fi foarte dură! Si va fi cea facută de Dumnezeu. Atunci sa-l vad pe Iohannis ranjind ca pacaleste fraierii! Si pe Băsescu, hoțul flotei, hăhăind ca ne ciuruieste iar. Iar voi sustineti-i in continuare pe corupti! Sa vedem cat de departe ajungeti.

      Ștergere
    3. Anonim 22.35,indiferent de culoarea ta politica, sa doresti raul raul si razbunare, este un semn de involutie spirituala si umana.

      Ștergere
    4. 08:34 - Nu doresc raul nimanui, doar ca cei care au incalcat legea trebuie sa plateasca si plata lor trebuie sa fie in prima faza aici, pe Pamant. Nu ii pot privi nepasatoare pe cei care comit infractiuni si apoi se dau victime. Ar insemna aa le fiu complice daca as milita pentru ca ei sa zburde in libertate si sa se bucure de averile facute in mod ilicit. Aici nu este vorba despre nicio involutie spirituala ci doar despre DREPTATE! Toti trebuie aa raspundem pentru faptele noastre, indiferent de pozitia sociala, avere, functie !

      Ștergere
    5. 22.35, hai ca prea le sti pe toate! Spune-ne lui base,petrica,iohanis etc,etc, cand le vina randu sa iasa in curte la aer?

      Ștergere
    6. 05.45 au inceput? Pai cu Kovesi cum a fost, nu cumva razbunare? Ce face Adina Florea- fica de militian, nu e razbunare?
      Iohannis pacaleste fraierii, serios? Dar Dragnea ce-o fi facut de a ajuns la inchisoare? Nu cumva, in cel mai bun caz, tu esti fraierul lui dragnea? Asta daca nu esti in cardasie cu el, hot la hot nu-si scoate ochii.
      Pacaliti sunteti voi pe cativa lei, in timp ce PSD devalizeaza bugetul tarii si o terfelesc in noroi. Ati facut-o de ras.

      Ștergere
    7. 16:18 - eu macar stiu sa scriu corect " STII", "SA FII"...si alte "subtilitati" lingvistice de genul asta.

      Ștergere
  4. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii,mult ai suferit si suferi si astazi pentru noi ca nu stim sa ne iubim pe noi si aproapele nostru.Asa cum ai suferit pentru pacatele noastre,asa si noi poporul Roman,vom suferi pana cand ROMANIA,va primi HAR de la DUHUL SFANT,sa conduca intreaga omenire pana la a doua Venire pe pamantul ROMANESC,unde te-ai NASCUT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 Doamne, Fereste! Voi nu va puteti conduce nici pe voi!Vrabia mălai visează! Va manipuleaza toti. Ar fi ceva de groaza omenirea condusa de romani!Faceti fapte bune, atrageti spre voi lumina si lasati conducerea lumii!

      Ștergere
  5. Da, s-a dovedit ca Norica Nicolai si Melescanu,chiar si Valcov sunt pe statul de plata al Rusiei lui Putin.Agenti ai lui Putin. Tradatori de tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia spune-ne, caci se pare ca le stii pe toate,pe ce state de plata sunt Braunovich(alias Basescu masa verde 2012)Cilosz,Barna,Orban,Razvan Ungureanu,Johannis,etc.,etc....

      Ștergere
    2. De unde ai mai scos-o și pe asta, cine a dovedit?

      Ștergere
    3. 23:52, minti grosolan.

      Ștergere
    4. 23.52 esti un dezinformator nenorocit dusman al Romaniei si al romanilor! Rusine sa-ti fie!! Lumea vede nu te cred nici cainii nemernicule!!!

      Ștergere
  6. suntem dusi de nas-o spun mereu-au grija statele dinafara sa puna saua pe toate popoarele-mai ales cei vreo 300 de magnati care-si spun iluminati-vor sucomba odata cu toata lumea ca nu stiu de DUMNEZEU-de fapt nu-l vor

    RăspundețiȘtergere
  7. Da! Romania este condusa de afara de cei dela Bruxelles si de cei care acorda imprumuturi financiare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ei,la pagina asta trebuia adaugat SOROS,cu brio.ca el cu evreii lui conduce UE,de aceia e in conflict aparent cu Trump.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Se spune ca poporul are conducătorii pe care ii merita. Dumnezeu nu ne da după cât greșim ci răsplătește raului cu mila. Dar schimbarea trebuie sa vina de la fiecare dintre noi. Fără o viața de ascultare fata de Domnul nostru Iisus Hristos, nu vom putea sa ne schimbam pt ca ceea ce schimba vine de Sus, prin deschiderea noastră către harul divin. Nimeni dintre oameni nu poate schimba pe nimeni din semenii săi. Doar Dumnezeu cunoaște adâncimea sufletului fiecăruia și unde noi vedem doar rău, Domnul poate scoate prin pocăință mărgăritare! Iată acum de sărbătoarea Sfintei Treimi se sărbătorește instituirea Bisericii de către Sfinții Apostoli. Sa ne rugam pt preoții noștri ca Dumnezeu sa le dea har și curăție pt a putea fi de folos acestui popor greu încercat. Încercările vin cu îngăduința lui Dumnezeu, pt păcatele noastre. Sa cerem iertare bunului Dumnezeu și semenilor pt că Împărăția Lui pe care o cerem in rugăciunea “Tatăl nostru” este pace și bucurie, iubire și bogăție in Duh Sfânt! Bunul Dumnezeu sa ne dea răbdare și smerenie, nădejde și dragoste de aproapele și dreptatea Lui sa se așeze cu mila și deplinătatea pe acest tărâm de frumos și lumina! Dacă nu am vedea adâncul pacatoseniei noastre, cum am fi in stare sa înțelegem ca aici pe acest pământ și in lumea având aceasta înfățișare, suntem străini și călători, avem statut de umilința pt nedesăvârșirea noastră! Cădem și ne ridicam și aceasta o viața de om, in care înțelegem ce se întâmpla cu noi ca ființa omeneasca! “Ridica ispita și nimeni nu se va mântui” spun Sfinții Parinti! Doar ascultând de Biserica prin părinții duhovnici intram in ascultare de Voia lui Dumnezeu, înțelegem adâncimea Cuvântului Evangheliei, comoara iubirii, margaritarul cu neputința de prețuit in termeni omenești al sufletelor noastre! Fără iubirea in comuniune, așa ca in sânul Sfintei Treimi, nu exista adevăratul sens al conviețuirii in Lumină, nici ca viața in Biserica, nici ca viața in societate, politica sau familială. Modelul liderului este unul despotic sau dacă nu, oricum, incorect, amăgitor. Singurul Învățător de la care primim izvorul limpede al credinței și acuratețea darului Dumnezeiesc este Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat! Al nostru este a ne iubi și a ne respecta in lumina Adevărului revelat de Sfânta Scriptura prin lucrarea Bisericii. Incredintandu-ne precum pruncii nevinovați, curățați prin baia Spovedaniei curate, Dumnezeului Celui Viu, vom aștepta in liniște și cu nădejde nesfârșita iubirea infinita a bunului Dumnezeu. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  10. Normal ca toti trag de România,doar e bogata cu aur monoatomic,ape cu puritate maxima,minerale,gaz metan,minti luminate,mana de lucru faina,acum se va reface si mana de lucru calificata prin aparitia din nou a scolilor profesionale.Paduri,pamant cine nu ar pofti la o asa tara.Un singur lucru lipseste ca sa ne fie noua bine CONDUCATORI cu iubire de tara,din vremea voievozilor România nu a mai fost condusa de oameni responsabili si patrioti.Ceausescu a fost o exceptie daca nu era comunist ar fi fost un conducator de nota 10.Orice i se poate reprosa, dar patriot a fost pâna la moarte.Pacat ca si-a chinuit poporul,dar tara nu a vandut-o ca hienele astea flamande de acum.Din cate vad pnl si usr trag de ciolan ca doi caini flamanzi.Stau si ma gandesc daca sa mai votez de acum incolo,jocurile sunt facute, s-a vazut cum securistii impart voturile prin toate satele.Ce mama dracului cauta sogori in regiuni ale tarii unde nu traiesc nici neam si picior de ungur?Pana acum aceste furtisaguri de voturi erau ascunse dar la parlamentarele de acum au fost la vedere.Pana la urma de ce sa mai votez?Sa vad ca iese in varf un lingau si pupincurist al liderilor de la Bruxelles?Sa vad ca eu cu votul meu am trimis un tradator de tara si neam sa ma vanda ca pe o marfa ieftina odata cu tot poporul asta nenorocit de ai lui?Sa vad ca romanul trimis de votul meu este de acord cu federalizarea ue sa dispar ca natie?Sa vad cum o fiica de presedinte baga lege in parlament cu liberalizarea ,,drogurilor usoare,,?Sa vad ca tatal acelei fiice nerusinate vrea sa fie comisar european?Sa vad ca familia se vrea sa dispara si sa traim ca turmele de animale,fiecare sa se imperecheze la intamplare?Sa vad ca este legiferata homosexualitatea spurcaciunea tuturor spurcaciunilor?Pentru ce sa mai dau votul meu daca securitatea se sterge cu el la fund?Pentru ce sa mai votez cand voi ajunge sa nu mai pot intra in biserica ca âmi este interzis sa-mi practic cultul religios strabun?Am fost si eu cu acea credinta ca votul meu conteaza si ajuta tara dar am vazut pe 26 mai ce se face cu votul meu.SRIul rade acum in barba asta perfecta tradare de tara bravo voua!Va veni si pt voi ziua platilor sa nu credeti ca nu veti plati la judecata lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.58,Ai perfecta dreptate!!!
      Ce-i de facut?

      Ștergere
    2. 10:58, Liviu Plesoianu facebook.

      Ștergere
    3. 17:26, exact, dar 10:58 si-a insusit "ideea exprimata".

      Ștergere
  11. 10:58, nu depinde în totalitate de conducători depinde în principal de popor. Sa ți se dea mâncare cu otravă, sa vezi cum îți fura tara și tu sa nu faci nimic? Indiferent ce guvern le ar da salarii, loc le munca, romanii nu apreciază, nu sunt uniți pt prosperitate, adevăr, se îngrămădesc pt nimicuri, minciuni, violenta. Normal ca vom avea ce atragem. A sărit vre un roman sa zică ca adevărații hoți sunt în libertate și Dragnea a fost închis din interese politice? Cine sa vina sa salveze asa un popor? Dzeu ne a dat liberul arbitru și nu intervine, cum ne așternem asa dormim. Nu mai așteptați sa va pice.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 10:58 te contrazici !!! Ai votat cu P.S.D. si ai trimis 9 parlamentari p.s.d. la Bruxelles !! De ce crezi ca numai votul tau conteaza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UE se va dezintegra. Doamne ajuta sa se termine cat mai repede cu aceasta organizatie care subjuga tarile membre! Fiecare tara sa fie independenta si sa-si stabileasca singura viitorul, fara comenzi de la Burxelles.

      Ștergere
    2. Și fără arme atomice,

      Ștergere
  13. Astazi delatorul ORBAN ne-a spus sa fim atenti la Pactul lui Iohannis facut in urma Referendumului cu camera ascunsa,cel cu strigaturi ca la NUNTA.HA-HA , HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  14. Evreul Basescu=Braunovich si mare vedeta TV are depusa plingere penala de catre un coleg de partid,pentru marturie mincinoasa timp de 30 de ani fiind dovedit colaborator al securitatii ca politie politica.

    RăspundețiȘtergere
  15. 14:07 - Ne-a bagat cineva cu forta in UE? Ne-au impus aia sa mergem in Parlamentul European? Ne-a impus cineva sa semnam tratate pe care nu suntem in stare sa le respectam? Ti-a facut UE Codul Penal si OUG.ul nr.14? Tu gandesti macar 1 minut/zi cu creierul tau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:09, UE sa se dezintegreze! Cea mai buna solutie pentru tarile europene este disparitia UE. Independenta, nu slugarnicie! Doamne ajuta romanilor si Romaniei- cea mai minunata tara, cu cele mai frumoase traditii!!!

      Ștergere
    2. 17.39 nu mai bine te dezintegrezi tu?

      Ștergere
    3. An.16.09, da am fost obligati de "cei mari si tari" la toate acestea precum si la altele cum ar fi fmi sa luam cat mao multe imprumuturi benefice pentru ei.

      Ștergere
    4. 19:52, un mare castig pentru toate tarile europene este dezintegrarea UE! Si asa va fi!

      Ștergere
    5. 23:21, daca vor continua asa, atunci se va intampla ceea ce zici.

      Ștergere
    6. 13:53, sa dispara aceasta Uniune Europeana definitiv, ireversibil! Sa ne scapam de aceasta organizatie care jefueste tarile, capusandu-le. Doamne ajuta!

      Ștergere
  16. Anonim 13.02 de unde stii tu ca am votat cu psd vesnic?Spre stiinta ta am votat pe toti la rand,am votat schimbarea,am votat pe Iohanis crezand ca va fi bun gospodar.M-am lamurit cu toti PSD,PNL,o mare mizerie cu doua maluri iar noi la mijloc buni de ,,taiere,,.USR partid de golani sri,cu astia ajungem la un proverb mai mult decat intelept:,,psd si pnl a facut inceputul iar usr ne v-a face ispravitul.Asa ca nu mai sari cu presupusul ca habar nu ai ce a facut in viata unul sau altul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 16:40 de ce crezi ca tu esti cel mai important român si ceilalti milioanele de români care au votat U.S.R sunt fără valoare ???

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine zis condusa din afara pt ca din interior e doar praduita cu prea putine exceptii.

    RăspundețiȘtergere
  19. 11 iunie 19:52-iti spun doar atat UE-este uniunea coruptilor a bancilor hoate a magnatilor iluminati etc care dau imprumuturi mari cu dobanzi duble ca sa te tina legat de ei sa nu-ti poti plati datoriile decat pe termen f lung

    RăspundețiȘtergere