marți, 11 iunie 2019

EXPLOZIE NUCLEARA LA SOL ???



                       Noapte de 10 - 11 Iunie 2019,ora 0,30 !

                                   Dragii mei,

Doar ce mi-am terminat Rugaciunea si m-am bagat in pat.
Stand cu ochii inchisi,brusc nu mai sunt in patul meu, ci sunt ca pe un camp inspre Sud, si vad la mare distanta de mine, un adevarat CATACLISM.
Ceea ce vedeam cu ochii mei ca se intampla la sol, numai la Hiroshima si Nagasaki s-a mai intamplat in anul 1945 la 6 August,apoi, a doua Bomba nucleara la 9 august,după doar 3 zile la Nagasaki.
Iar Exploziile, aratau exact asa precum mi s-a aratat si mie asta noapte:

Un moment crucial in istoria dezastrelor - prima explozie nucleara la sol.

Prieteni dragi, din păcate ,vom auzi de o astfel de Bomba Nucleara care, va exploda la sol.
Va fi detonata la sol. Spun aceasta ,deoarece, pămantul din jurul "Copacului " de fum si zgura amestecata cu foc,parca clocotea si se extindea cu repeziciune.
Atat pe pamant,cat si sus spre inaltul Cerului, Cataclismul s-a produs si lua o amploare uluitoare; asa mi se aratase.
Numai BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA 
DOMNULUI ne mai pot salva vietile noastre,atunci cand nenorocirea se va fi produs.
Mâini si minţi criminale ,vor da Bomba Nucleara pe pămant.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni ,si niciodata sa nu ne lase din Mâinile Sale.
                                    Cu dragoste,Maria.
                   P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 








                   

25 de comentarii:

  1. Alexandru Dragomir11 iunie 2019 la 17:32

    Sa speram ca nu o sa fie asa grozavie nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil Coreea de Nord care si-a distrus poligonul subteran ''demonstrativ',ca oricum nu mai rezista si era un pericol pentru experimentatori ,dar acum aerian e pericol pentru toata omenirea si planeta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor fi doua; destul de departate dar destul de apropiate ca sa stim de ele. Nu stiu daca punctul de reper aproape-departe este Bucurestiul, se pare ca da. Sunt programate mai demult. Sunt aproape in acelasi timp dar la distanta relativ mare una d cealalta Va fi panica mare in oras pana cand isi vor da seama ca bombardamentul nu va mai continua.Pare a fi spre nord, intr-o zona de campie.Cel putin nu se vad cladiri inalte.Dar: aceasta nu inseamna ca trebuie sa se intample, ci doar ca sunt gandite/programate dar actiunea finala nu o decid agresorii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne pazeasca Bunul-Dumnezeu-Tatal de astfel de dezastre. Deoarece e bine sa fim informati ce e de facut in astfel de situatii am gasit un un link pe care il distribui in acest sens cu acordul d-nei Maria. Este util sa fim bine informati pt a sti cum sa ne mobilizam in astfel de situatii. Multumim d-na Maria pt mesajul publicat. Totusi sa ne rugam ca minti criminale sa nu poata savarsi astfel de nenorociri.
    https://www.google.ro/url?sa=i&source=web&cd=&ved=2ahUKEwi56cGP0OHiAhXHZVAKHXx9BJYQzPwBegQIARAC&url=https%3A%2F%2Fwww.vice.com%2Fro%2Farticle%2Fkb483w%2Fcum-sa-supravietuiesti-in-prima-ora-a-unui-atac-nuclear&psig=AOvVaw0fAbzDEkm9ULFDm4U_VftZ&ust=1560349266940915

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne pazeasca Bunul-Dumnezeu-Tatal de astel de dezastre.
      Ai dreptate, emotiile incep sa apara odata si cu decoperirea CERNului :"MAGNETIC MONOPOLES".

      Ștergere
  5. Doamna Maria nu ne putem astepta la nimic bun lumea parca a luat-o razna greu o sa ajungem cu cei care detin puterea si vor mai mult si mai mult.
    Nu se gândește la sufletele care vor suferi, ferească Dumnezeu și Măicuță Domnului doamna Maria am vazut accidentul de la Cernobîl se topea carnea de pe oameni,curgea carnea după ei.
    Oare am ajuns in punctul care spune îngerilor s-a bătaie tot ce este viu si va ramane copacii si iarba nu stiu dar parca asa scrie in Apocalipsa iar in Pedalionul bisericii lumea va pieri de otravă.
    Doamna Maria am o tristețe in suflet când văd atâta neintegere la cei care ne conduc si se mănâncă precum câini prin gard.
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului s-a fie cu noi cu toți,Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea va pieri de la propria otrava daca nu se trezeste! Si ura, dar si toate substantele toxice folosite de om impotriva naturii

      Ștergere
  6. iteresanta alegere a fotografie o asmanare izbitoare cu un clovn de circ ? interesant e ca si viata a cam ajuns tot o circarie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum sesizez si eu imaginea de clown. Niciodata nu mi-au placut si nici circul. Parca e din filme horror.

      Ștergere
    2. Da, 18:24! Dar clownii pot fi foarte răi si periculoși. Ii avem printre noi. Modifica realitatea, creeaza distorsiuni spatiu-timp, împiedică prin minciuni patrunderea Adevărului in inimile oamenilor. E plina Romania de păcălici! Ii găsești in masonerie, grupurile new age, grupuri reiki si yoga. Ei sunt profetii mincinosi din Biblie.

      Ștergere
    3. Seamana cu Iohannis cand nu-i ies pasențele. Fiert la față, vinețiu. Stie sa zambeasca numai cand vin invitati straini in țară. Cand i-a dat un șut bătranei care dorea sa afle ce-i mai fac nepotii dati spre adoptie si-a dat zâmbetul jos de pe față. Si-a arătat adevarata față, de colțos fascist si rău. Mare viteaz! Bate bătrînele!

      Ștergere
  7. Daca se intampla asa ceva atunci vor apare extraterestrii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de unde stii ca nu esti unul dintre extratetestri? Multi venim din alte sfere, cu mult mai inalte vibrational decat planul tetestru, locul in care oamenii se inchina la zeul ban si nu au inteles ca intre ei si natura este o legatura ce nu poate fi taiata. Distrug natura, se autodistrug. Unii venim din Pleiade. Iubim si oamenii si de aceea ii dadacim ca sa treacă la treabă si sa-si curete Casa Vie numita Romania. Iubim si animalele si le adoptăm, le alinam suferintele provocate de om. Iubim plantele si ne armonizam extrem de usor cu toate nivelurile de constiinta pe care se afla oamenii. Pentru ca avem aura completa, in toate culorile curcubeului. Cu cat dăruiesti mai mult, cu atat mai multe Daruri primesti din Cer. Munca de pe pamant ti-o pot fura tradatorii si hoții. Ce-ai agonisit in Cer nu-ti poate fura nimeni, niciodata. Unii dorm, asteptand sa le rezolve altii problemele. Altii sunt semitreziti si au inteles ca rasa draco ii manipuleaza. Dar nu fac nimic ca sa iasa de sub influenta nefasta a demonilor. Altii stiu adevarul dar sunt tradatori mizerabili! Aceia sunt aidoma celor ce L-au tradat pe Iisus. Acum ne trădează pe toti, sacrificand popoare intregi pe altarul zeului ban, sau zeului razboiului. Razboiul aduce mult profit in buzunarele bestiilor criminale, ucigasii de copii, femei, oameni nevinovati. Altii vin din Vega. Sunt cei ce evolueaza lent. Sunt ca plantele ce nu pricep mare lucru din ceea ce se intampla in jurul lor. Ce plante?! Plantele simt! Sunt si mai rau! De obicei, ii gasesti in grupurile celor ce se inchina la Buddha. Buddistii, ca si evreii, inca nu au aflat ca Hristos a venit pe pamant in urma cu 2000 de ani. Sunt vegetarieni, dar degeaba! Doar printr-o dieta fara carne nu te Mantui. Ca sa te Mantui trebuie sa inveti sa iubesti. Nu doar sa mimezi iubirea. Practica religii vechi ce nu mai au nicio forța. Si ei si evreii sunt egoistii. Orbii ce se cred in Nirvana sau pe Pamantul Fagaduintei.Altii vin de pe planete pe care le-au distrus deja si s-au refugiat pe pamant, supunand pamantenii si facandusi-i sclavi. Dumnezeu Cel Adevarat nu are sclavi. Dumnezeu ne iubeste si ne vrea eliberati din circul acestei lumi. Ne vrea înapoi, la El.

      Ștergere
    2. 09:07, observam ca te crezi foarte sus si dai lectii peste tot, tuturor! Ei, sa stii ca esti taman invers si speram ca sa intelegi pana la sfarsit! Cu cat te crezi mai sus, cu atat esti mai jos...

      Ștergere
    3. Nu ma cred nici sus, nici jos😂. Sunt fix pe locul meu. Tu in numele cui vorbesti? Esti sigur ca in numele tau? Te-ai trezit? Eu zic ca sforăi si astepti sa vin eu sa-ti eliberez țara de banditi. Lucru pe care nu o sa-l fac. Ti-as lua șansa de a fi "cineva"🤣.

      Ștergere
  8. Așa este ! Din păcate! Este pregătită din Alaska va fi transmisă!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu va lasa DUMNEZEU pe om sa apese pe buton - se va bloca stiu de la mari vizionari-este pericol sa moara si cei care vor acest lucru-iar Coreea de nord nu este in sud cum se spune in mesaj

    RăspundețiȘtergere
  10. O planeta in ascensiune este supravegheata de fiinte inalt vibrationale, ca fiintele care-o locuiesc,oamenii in cazul Pamantului, sa nu-i deturneze schimbarea vibrationala,asa ca se exclude total bombele nucleare.Tot acest univers se afla in schimbare,si nu este permisa interventia nucleara.Ne lasa sa ne casapim intre noi,dar interventia a ceva ce va afecta planeta este interzis,fiind Directiva Divina

    Cei ce s-au trezit in constiinta nu ar fi reusit s-o faca, daca planeta nu ar fi strigat dupa ajutor in spatiul cosmic,ramaneam cu totii pierduti, cine stie pentru cat timp!
    Ajutorul a venit de pe multe stele si galaxii,prin infuzare de energie si venirea pe planeta a unor fiinte pure.
    Din pacate, multe dintre acestea au cazut in uitarea a cine sunt, si ce au venit sa faca,din cauza densitatii prea joase,altele nu s-au putut acomoda acestor frecvente si au plecat iar alta parte, care ,s-a trezit, si realizand cine sunt si de unde vin,se confrunta cu un teribil dor de acasa si vor sa plece,fiindca este prea duderoasa empatia pe care o simt pentru sufletele care dorm si se agata de toate fricile induse, crezand ca vor fi pedepsite.

    Nimeni nu este pedepsit pentru marele curaj de a cobora atat de jos pentru a ajuta.Acesta este iubire este sacrificiu dar totodata si o evolutie importanta pentru fiinte,sa fiinteze intr-o stare atat de joasa.
    Chiar de nu-si amintesc misiunea lor, ei inconstient au contribuit la ridicarea vibratiei planetei prin insasi prezenta lor.

    Sunt persoane care,doar prin simpla lor prezenta langa tine,sau o convorbire chiar si telefonica, iti aduc o stare de bine,acestia sunt vindecatori de suflete,comunicand la nivel de suflet fara ca mintesa sa perceapa.Sufletul o simte,trupul o simte,numai mintea se impotriveste,nu vrea sa recunoasca acel ego de piatra,desi si ea se schimba vibrational in prezenta lor.
    Dar sunt si din cele care doar vazandu-le fara sa ti faca ceva anume,,fizic,simti ca te agreseaza pur si simplu energetic,simtindu-te rau doar cand ii vezi.

    Empaticii sufera cel mai tare in atacurile energetice daca nu stiu sa se protejeze,fiindca preiau"relele" din jur prin dorinta asidua de a ajuta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorinta de a ajuta nu trebuie sa fie asidua. Spui o data, de doua ori. Repeți si pentru surzi, sa priceapa ca sunt morti. Nu au merite in Cer!Nu au Inviat!
      Dupa care, satul de mascari si nervozitati de frustrati, iesi in vârful picioarelor si urci. Cu melcii dupa tine nu ai sanse sa ascensionezi. Te trag in jos.
      Dorinta de a ajuta poate fi foarte simplu manifestata in familia ta. Si fata de animale si plante. Cei ce cartesc pe aici ca vor mura in gura nu sunt in masura de a se tocmi. E vai de ei, cat de jos au ramas!
      Te las pe tine sa bati clopotele pentru romani surzi. Eu ies. Am Cale lunga de străbătut. Am tot coborît, am coborît, jos, in materie, de mila saracilor de romani, manipulati si furati. Degeaba! E degeaba! Vor repeta istoria daca nu-si revin la doaga. Porcul nu se ingrasa in Ajun...

      Ștergere
    2. dddd ai inceput a face grave greseli grmt.(se exclude total bombele ? ) Se Exclud, fara eeeeeee.)

      Ștergere
    3. 20:01, iti dai seama cat de ridicola esti?! Inceteaza cu a te mai da mare, ca nu esti ceea ce crezi tu ca esti!

      Ștergere
  11. pt 12 iunie 20:01-corect- romanii nu-si vor veni in fire pana ce DUMNEZEU va face dreptatea lui- el este creator si stapan ,a dat informatia pentru orice corp din univers-va trebui sa ne tragem pacatele,numai ca materia este pt unii este f impotanta -astia sunt cei care trag in jos omenirea-lupta e zadarnica-sunt trimisi gata in tipare

    RăspundețiȘtergere
  12. Mesajul fizic,an 20;01,este inteles mai greu sau chiar deloc,fiindca trebuie sa treaca prin multe filtre de credinte care opresc informatia sau o distorsioneaza conform programelor proprii;una spui si alta se intelege.

    Cel mai bine se comunica la nivel de parte subliminala,aceasta macar se opreste un pic si se intreaba;oare nu cumva gresesc sa cred in asta!Si incepe sa faca cercetari,dar mintea ego e prea incarcata si posedata ca sa inteleaga ceva.

    In zgomotul clopotelor constiintei trebuie sa se mai trezeasca careva.Foarte multi nu-si aud constiinta din cauza zgomotului mintii care e neobosita in a genera ganduri naucitoare de cap.
    In teribila inconstienta,omul habar nu are ca altcineva genereaza gandurile lui,care bineinteles ,la cateva fraze ii tot repeta ca nu-i bun de nimic,ca este un nimeni,ca ceilalti sunt mai buni,ca ceilalti il judeca,ca....,ii insufla totala neincredere in sine si multe multe frici,doar asa il poate controla.
    De aceeaM multi nu asculta un mesaj in care li spune ca sunt suverani,fiindca luxul din cap nu-l lasa sa creada in el insusi, ci sa creada in ce-i spune el,ca-i rob,sclav,un nimic.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.zerohedge.com/news/2019-06-17/explosion-triggers-small-earthquake-near-north-korea-china-border

    RăspundețiȘtergere
  14. mai D ai innebunit lumea cu trezirea de care te tii cu dintii-lasa oamenii sa parcurga drumul trasat de DUMNEZEU-ce tot intervii in vietile lor?! fii fericita tu si ignora-i pe ceilalti-parca ai fi mama Omida-daca acum esti treaza intr-o zi o sa adormi la loc

    RăspundețiȘtergere