luni, 10 iunie 2019

SA RESPECTE CONSTITUTIA !!! DAR OARE ,ESTE RESPECTATA CONSTITUTIA ROMANIEI ?


                                            10 Iunie 2019,ora 6,44 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, aud glas care spune la Imperativ asa:

         "Sa respecte CONSTITUTIA !

Dar un alt glas vine ,cu o completare extrem de trista si de ingrijoratoare.
Glasul spunea asa:

           Singura lor Constitutie ,este diavolul ."

Dragii mei, ce se mai poate spune?
Stim cu totii de cate ori a fost incalcata CONSTITUTIA ROMANIEI; de cate ori s-a sters cu ea pe jos; nu a contat. Ori, daca nu respectam ceea ce avem pretentii sa respecte altii,sau Poporul in general, se creeaza un adevarat haos. Nimeni nu respecta nimic si pe nimeni. Tara in care CONSTITUTIA Sfanta nu se respecta,este ca o Tara a junglei ,unde,cel mai tare si mai mare rezista. 
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca sa avem Conducatori  din gura carora sa auzim: "Nu avem voie, incalcam Constitutia."
                           Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Cel care incalca Constitutia va dori o constitutie si legi dupa calapodul lui,americani au una de sute de ani,dar o respecta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai noi nu am putea?

      Ștergere
    2. Cel mai mare INFRACTOR CONDUCE RO, Iohanis este primul care NU RESPECTA SI NU A RESPECTAT VREODATA CONSTITUTIA ,in timp ce el ne da lectii de justitie, in timp ce prostii stau in puscarie pt nimicuri, megainfractorii ne dau lectii de justitie si poporasul roman il asculta ... si se uita cum ne este furata tara de resurse ... neam de toata rusinea, delasator, rasă supusă celor care-si bat joc de drepturile si libertatile cetatenilor. De ce nu se ridica Ro? Din cauza institutiilor statului justitie si servicii care mananca toti banii statului,institutii care colcaie de ilegalitati si coruptie. Aceste institutii sufoca Ro 

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/09/klaus-iohannis-un-tun-de-15-miliarde-de-euro/

      Ștergere
    3. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/10/nu-sunt-pesedist-dar-m-am-saturat-ca-romania-sa-fie-jefuita-de-straini-cu-sprijinul-tradatorilor/

      Ștergere
    4. Constitutia Americii a fost amendata si para-amendata in ultimii 150 de ani astfel incat sa apere si sa promoveze numai si numai jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii si interesele lor!Mai citeste,mai studiaza nene Craciun caci prostesti lumea...

      Ștergere
  2. Ca tot vorbiti despre Constitutie, am si eu o intrebare. Cati dintre voi ati citit Constitutia? Va cunoasteti drepturile? Stiti despre ce este vorba in cartea aia? Stiti cate ceva despre separatia puterilor in stat? Dar despre atributiile Presedintelui? Puneti mana pe cartea aia, va spun eu ca nu este groasa, si abia apoi aveti dreptul sa acuzati pe cineva, indiferent cine este acel cineva, ca a incalcat Constitutia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.24 De unde stii ca n-am citit Constitutia?Nu mai generaliza!

      Ștergere
    2. Daca politicienii Romaniei cred ca acest popor nu a citit Constitutia,si nu cunosc legile se inseala,ca SFANTA TREIME,ne arata adevarul,si ne trezeste ce sa facem in viitor.

      Ștergere
  3. PSD nu a respectat niciodata constitutia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.50 lasa ca o respecta hastagii, drogatii usr-isti, pnelistii lui base cu sica mandolina! Om trai si Om vedea...

      Ștergere
  4. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/10/imaginea-lui-cartarescu-a-costat-statul-4-086-887-500-lei/

    RăspundețiȘtergere
  5. se pretinde a fi un stat de drept dar nici vorba de respectarea constitutiei-

    RăspundețiȘtergere
  6. Se mai adeveri una
    https://evz.ro/cutremur-indonezia-iunie.html

    RăspundețiȘtergere
  7. poate vocea vorbea despre republica moldova ...

    RăspundețiȘtergere
  8. 23,24 Astia nu vor separatia puterilor in stat,vor o noua constitutie cu mai multe si mai incilcite pentru ei drepturi ,nu pentru ''catei''[popor].

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing such things, therefore I am
    going to let know her.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 23.24 fii sigur ca nu omul de rand calca constitutia,ci trogolitii care conduc tara si cei bogati care intorc banii cu lopata.Acestia sunt cei care spun ca legile sunt facute pt a fi incalcate.Si legile lui Dumnezeu au fost si sunt incalcate grosolan de oameni.Si nu sunt decat 10 porunci,dar constitutia facuta de minte omeneasca?Fii serios cu cititul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Simina Tanasescu cea care si-a dat demisia de la Cotroceni pentru invinuirea de 'trafic de influenta' cu Curtea Constitutionala,a depus acum juramint in fata lui Iohannis pentru numirea ei pentru 9 ani ca judecatoare la Curtea Constitutionala.
    Trai neneaca de coada de topor, pe trafic de influenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.10 dar de valcov nu ai nimic de zis ca a luat o mita enorma pe care a ascuns-o in cavou si totusi a condus guvernul din umbra?

      Ștergere
  12. Pai cum sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului conducatori buni si intelepti cand marea majoritate nici macar fiinte umane nu au devenit,ce nici moralitate nu au,ca sa nu mai vorbim de omenie?!Avem conducatorii pe care ii meritam-asta-i adevarul trist!

    RăspundețiȘtergere
  13. Traian Basescu are depusa de catre un fost coleg de partid din Maramures si parlamentar plingere penala pentru marturie mincinoasa ca fost Presedinte 10 ani,senator 4 ani si la Bruxel 4 ani si a fost colaborator al securitatii comuniste cu activitate de politie politica

    RăspundețiȘtergere
  14. 11,44 Te inseli, SUA are cite un amendament constitutional la o suta de ani,nu ca la nou cite o constitutie pe 2 decenii si aia facuta varza cu amendamente dupa citiva ani.

    RăspundețiȘtergere
  15. ..si asta pentru ca nu s-a dorit o constitutie buna pentru tara,cea din 1923, dar care le incurcau interesele meschine si personale ale uzurpatorilor Romaniei intregite,alogenilor si cozilor de topor ajunsi in fruntea bucatelor de care nu am scapat, inca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai de vreme s-au mai tarziu vor da toți socoteală in fata lui Dumnezeu.
    Pe noi ne mint, dar pe Dumnezeu nu.
    Regret ca vorbim românește dar nu ne intelegem,păcat mare păcat.
    Doamne BINE ESTE A LOCUI FRATII IMPREUNA.
    LA noi nici frații între ei nu se inteleg dar restul?
    Doamne unde am ajuns.
    Dacă legea nu se respecta atunci cei de facut?
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Noul Parchet de anchetare a magistratilor este de fapt o instanta speciala iar Constitutia spune clar ca sint intersise instantele speciale. Instanta care judeca inclus8vmagistratii eildista deja ICCJ cu tot cu respctarea principiului separatiei Puterilor in Stat. Dar daca CCR a sis ca noua Curte e Constitutionala desi se vede ca nu atunci ea insasi e neconstitutionala in primul rind pt ca la fel.nu respecta prinfipiul separatiei Puterii Judecatoresti de cea Legislativa ,Executiva etc cita vreme judecatorii CCR sint numiti politic de catre Parlament proportonal cu procentele partidelorin afara de Udmr.
    Sute de articole de Legi pe Justitie au fost de ani de zile declarate neconstitutionale pe corecte de CCR dar tot de atita vreme nici legiuitorul nici Guvernul prin ordonanta nu le corecteaza desi promite in campanii in schimb fac ordonante de tipul ordonajtei 13 pt favorzaea infractorilor defavorizind populatia cinstita. Deci e un soi.de dictatura mascata care demonizeaza protocoalele secrete Antimafia dar face dosare parodie impotriva cui ii deranjeaza din furat cel mai mult.
    Dictatura mai este si cind telejustitia tine loc de Justitie in procesul de legiferare.

    RăspundețiȘtergere