vineri, 21 iunie 2019

ROMÂNIA ! PROCUROAREA TÂRASTE FETITA ! FETITA LUATA CU FORTA DE LANGA PARINTII CARE AU CRESCUT-O SI DE LANGA SURIOARA EI !



Acum 2 ore - Mai mult, tatăl arată că avocații familiei din SUA sunt rude de ... Acuzații grave făcute de tatăl fetiței luate cu forța din casă pentru a fi trimisă în SUAAvocații sunt rude cu judecătorii ... recomandari pe a1.ro ... O persoană ar fi fost ucisă la Utrecht; poliţia anunţă că analizează ipoteza unui atac... News.ro ...

HALUCINANT: Procurorii acuză părinții fetiței de 8 ani, luată cu ...




Acum 2 ore - S-a luat fetița și s-a predat părinților. A fost examinată de medicii de la Medicina Legală Craiova. Părinții sunt români, stabiliți în America.
Acum 6 ore - Imagini greu de privit, filmate într-o casă din Baia de Aramă. O fetiță este luată cu forța de lângă mama ei adoptivă, pentru a fi trimisă la o altă ...
Acum 4 ore - Imagini cutremurătoare îngrozesc România! O fetiță de nouă ani a fost luată cu mascații din casa în care locuia, în Baia de Aramă, județul ...
Asta este ROMÂNIA !!!
Violenta asupra copiilor !
VIDEO -AUDIO ! FETITA plange ,urla de durere,e gata sa lesine.
Asta e PROTECTIA COPILULUI ???
Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
IESITI s-o aparam pe SORINA !!!
Cei care o iau cu forta, fac rău si Sorinei si surioarei ei.
Cine are curaj si inima ,ca sa iese sa apere pe SORINA???
Sau iesim numai la M--e PSD???
Un copil este brutalizat si luat cu forta de langa surioara ei si de langa parintii care au crescut-o.
Fetita luata brutal de langa famila care a crescut-o si de langa surioara ei.
FETITA nu mai poate de tipat !
Amandoua tipa si se tarasc pe jos!
E cumplit ! Cum s-a putut da o asemenea DECIZIE ?
PROCURORII si JUDECATORII au oare copii?
Asta inseamna BINELE unui copil???
Sa-i desparti de cei dragi?
De ce nu au lasat-o la familia care a crescut-o ca s-o infieze?
Care sunt interesele si ale cui ???
Este strigator la CER !
Vino DOAMNEEEEEEE si apara copiii orfani ai ROMANIEI TALE !
Ce fel de autoritati avem?
Copilul nu vrea sa plece !
Surioara ei tipa !
S -o apăram pe SORINA ! Sa stea langa surioara ei si langa parintii care au crescut-o de la cateva luni !
Au traumatizat pe viata, doi copii !
Mama Sorinei lesina,cand fetita îi este smulsa de mascati.
Fetita a fost târâta pe asfalt!
SORINA si ANDREEA nu trebuie despartite ! 

Părintii care le-au crescut nu pot ramane fara fete ! 
BINELE fetitelor este acolo unde ele se simt bine !
Primeaza BINELE COPIILOR si nu interesul STATULUI ROMÂN !
Fratilor, sa nu-i lasam sa o ia pe SORINA din casa unde a crescut,de langa parintii care u8 crescut-o si de langa surioara ei.
Nu se poate asa ceva !
Nu suntem in JUNGLA !
FETITA lesina si nu vrea sa plece de langa mami.
Andreea plange ca sa nu-i ia surioara!
Unde traim fratilor ?
De ce trebuie sa ne plece copilasii din ROMANIA ?
Au nenorocit pe viata doua surioare si familia care au crescut-o !
De ce nu iesim acum in strada???
De ce nu ne aparam copiii fara parinti ???
Copiii nu sunt de vanzare !!!
Iesim numai cand se striga M--e PSD ?
RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CONSTANTADEAZI.RO
Cazul Sorinei (8 ani), adoptată cu forța, în SUA, de autoritățile Române, a stârnit indignarea a mii de persoane, care s-au solidarizat cu familia din Baia de Aramă (Mehedinți), ce o crește de șapte ani pe micuță. VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL
Iesiti fratilor s-o apăram pe Sorina!

85 de comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=PyuOlECAzaQ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt.Anonim 21 iun 2019,17:34
      O simplă intrebare pt.superficiali popândăi de okazie...Puteți voi să jurați pe viața voastră? şi a copiilor voştri că ați citit vreodată Biblia cap-coadă?
      S-au născut aşa de mulți proşti încât cei mai "mari" dintre ei se cred deştepți iar unul dintre ei este Pavel Coruț cu tine care te bagi în seamă pe aici...
      Există doar o întrebare simplă pt.dobitocii rătăciți:
      ***Când va reveni Iisus Hristos să judece lumea Oare o va judeca după ce spune Pavel Coruț sau după ce zic duhurile înşelătoare ale secolului 21? Sau o va face după ce e scris în Evanghelii? Şi Sf.Scriptură?

      Iar ACUM SĂ REVENIM LA SUBIECT,
      Dacă prostimea din România NU SE VA TREZI şi va ieşi în stradă PT,APĂRAREA CREDINȚEI,FAMILIEI,ADEVĂRULUI ŞI DREPTAȚII înainte ca Dumnezeu să provoace "evenimentele"... va fi JALE MARE. Lumea se va schiba oricum chiar dacă prostimea doarme sau se opune dar pedeapsa va fi aspră de tot pt.acest popor ignorant. RUŞINE
      HAIDEȚI SĂ PROTESTĂM LEGAL ŞI PAŞNIC ...àcum cât mai e timp...
      Începând cu 22Dec1989 şi continuând cu
      Legea Nr.28 din 15 Martie 1991...+600 de H.G. SECRETE antinaționale si anti constituționale...
      Apoi dec.CSAT2005
      +Protocoalele secrete interne(+altele externe)
      Romania nu mai e țară dar nici colonie ci o corporație de sclavi ce e controlată nedemocratic şi jefuită de 30 de ani.

      Ștergere
    2. si de ce ziceti ori cum se mai intoarce doar pentru ultima misiune restul va priveste nu stinteti in masura sa judecati nici voi nici biserica si nimeni decit dumnezau si atit .

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=T1Ue64l0-fI

      Ștergere
    4. Bai desteptule (desteapto), 20:25 asa scrii tu numele Creatorului Lumii????? cu litera mica ???? De unde e blasfemia asta ????? DUMNEZEU e UNIC !!!!
      DUMNEZEU e ATOATECREATOR !!!!
      Astea-s numai doua insusiri, dar sunt mai multe, nu am timp sa le enumar toate....asa ca baga la cap...DUMNEZEU trebuie scris, nu cum faci tu...

      Ștergere
  2. Romania vinduta ca la Taraba,total.
    Cum e turcu si Pistolul,cum spunea si un grec in direct pe TV, Romania cunoscuta pentru vinzarea de copii,de cei care Nu au mama Nu au tata ,cel putin in Romania si mai nou cumpara proprietati pe tradarea tarii prin Strainatate ,pe nume mascate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trei dube cu mascati pentru a lua copila in baza actelor false facute de autoritatile statului roman.
    E ceva'' Normal'', in tara condusa de un traficant de copii ca Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact . Dube cu mascati venite sa rapeasca fata. S-a vazut clar ca fata nu dorea sa plece de la familie, asadar a fost luata cu forta ,asta se numeste RAPIRE DE MINORI. Toti cei care erau acolo mascati ,procurori in frunte cu sefii si sefutii care au pus la cale aceasta rapire trebuiesc arestati si acuzati de rapire si restul ( trafic de organe daca aceasta "adoptie" a fost pt asta). Asta este sistemul romanesc. O stricaciune care trebuie aruncata. Acest sistem a distrus Ro.
      Trebuie iesit in strada si nu uitat pasiv cum procurorii serviciile mascatii cred ca vietile romanilor le apartin
      Acest sistem este CANCERUL ROMANIEI , TREBUIE EXTIRPAT FARA NICI O MILA

      Ștergere
    2. Nu AVETI INCREDERE IN MIZERIA DE JUSTITIE CARE SE FACE IN RO. PROTESTELE SUNT UNICA SOLUTIE. Ilegalitatile si mafia din justitie au ajuns la un nivel insuportabil.

      Ștergere
  4. Justitia corupta si securista, a facut si permis o asemenea nedreptate. Jos cu aceasta Justitie putreda pe care o apara Iohannis. Jos mizeria din aceasta tara. Fac numai ce vor ei, acesti nemernici din justitie. Afara cu aceste jigodii care se dau judecatori, dar care sunt demoni ahtiati dupa afaceri si averi. Dreptate pentru Sorina, o fetita care a ajuns sa fie traumatizata pe viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe viata va fi aceasta trauma pt fetita. JOS CU JUSTITIA SERVICIILE SI CU TOATA MAFIA. HAI SA IESIM LA PROTESTE

      Ștergere
  5. pacat ca spune unele adevaruri iar apoi da cu bita in balta despre Heliade a spus bine de Sinaia la fel despere preoti asta ramine de vazut nu toti au adevarata cretinta cel care pregeta
    la adevarat sens al lui dumnezeu e dudul,salcimul si piersicul in mijocul sau se afla saminta de adevar multa bafta sa spargeti un simbure de adecar cei drept e cam tare si fara ciocanul de la srabunicul poate nu aflti adevarul e ca dur simburele de adevar Via Florin Piersic vorba "ce este castraetele" ? probabil adevarul?cine mai stie ? https://www.youtube.com/watch?v=PyuOlECAzaQ

    RăspundețiȘtergere
  6. ce e mai drept decit Dumnezau care tace si le face? nimeni e normal si e firesc ca practic nu sintem nimic alceva decit praf concurenta ? puteti concura cu dumnezau siner va spun clar ca nu eu unu am renuntat de mult ca nu mai isi are sens . Vreti perfomanta si sa fiti ce nu vret multa bafta va urez poate va gasiti scopul eu nu il mai gasesc ci vi-l las sa vi-l gasiti paoate gasiti comoara din lacul de argint .

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei care conduc DASPC MEHEDINTI sunt pusi pe functie de PSD .Ei sunt in conducerea PSD Mehedinti si au luat bani 30,000 dolari pentru aceasta adoptie ilegala.Politia condusa de Carmen Dan apropiata lui Dracnea nu face nimic.De ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:52, Justitia a dat sentinta nu PSD. Acea Justitie "independenta" pentru care face Iohannis galagie ca sa o apere in forma murdara in care functioneaza in prezent. Justitia compromisa si afacerista trebuie pusa la zid, in frunte cu aparatorii acesteia.

      Ștergere
    2. 20.12 mincinosule! Stim bine cine trage sforile in Mehedinti. La toate alea e de vina Iohannis de parca ar fi atotputernic. Atat te duce capul pe tine!

      Ștergere
    3. 10:23, sentinta pentru ca fetita sa ajunga la acei americani a fost data de o judecatoare, nu de PSD. Termina tu cu minciunile.

      Ștergere
  8. Un lucru este clar...prim-procurorul care a facut monstruozitatea astea trebuie sa plateasca ( doamna procuror care a tarat copilul pe strada ). De asemenea, procedura de adoptie nu a fost respectata, procedura de executate silita nu a fost respectata. In opinia mea, familia adpotatoare poate duce copilul fara nicio opreliste in SUA. Legal vorbind, nu vad nicio cale juridica prin care lucrul acesta poate fi impiedicat. Ar putea fi promovate cateva actiuni in civil, dar daca procuroarea de caz a inceput urmarirea penala impotriva asistentei maternale(cred ca a facut-o), "penalul blocheaza actiunea civila". Credeti-ma ca de data asta, mi-as dori sa ma insel! Cunosc parinti naturali care sunt impiedicati de ani buni sa isi vada copiii, cunosc un caz in care tatal natural a luat copilul cu forta de langa mama naturala(de la bunicii materni) si desi copilul era in grija mamei prin hotarare definitiva, mama nici acum nu si-a putut recupera fiica. Urat, foarte urat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.capital.ro/reactie-exploziva-declaratii-incendiare-ale-judecatoarei-dana-girbovan-in-cazul-fetitei-din-baia-de-arama.html?utm_source=evz.ro&utm_campaign=EVZ&utm_medium=EVZ

      Cam ce v-am spus eu ieri spune doamna judecator Garbovan. Procedura de executare silita nu a fost facuta legal si procuroarea a incalcat legea in mod clar. Astept sa si plateasca pentru ca merita...

      Ștergere
  9. Cu siguranta nu este o adoptie legala, probabil cei interesati de acest copilas sunt traficanti de organe . Sunt milioane de copii ai nimanui in orfelinate , pe aia de ce nu-I ia cu forta nimeni ???????



    Unde e statul de drept ?
    Unde sunt drepturile acestui copil?
    Facem biserici pentru ce , in numele cui?
    De ce Patriarhul nu are un cuvant de spus?
    De ce Presedintele tarii nu ia o masura?
    Viorica Dancila, prim ministru are copil infiat , este mama , de ce nu iese pe post sa blocheze cazul ?
    PROTECTIA copilului este o institutie inutila , sa o desfiintam !!!!!
    Europa e cu ochii pe noi , ne obligam intelectualii tarii sa emigreze , copii sa fie luati cu forta spre adoptie , mai urmeaza batranii sa-i incineram .
    Cine sunt acesti romani din America , ce se stie de ei , ce fac cu acest copil , pentru ce atata insistenta in a-l lua ?????
    Si mai vorbeam de sistemul tarilor nordice de bernarvert !!!!!!


    Jos mafia din Romania si coruptia . Dictatura militara ne trebuie , toate partidele la tomberon .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna intrebare 19:53! De ce tocmai Sorina? Probabil ca doar aceasta fetita corespunde in ce priveste compatibilitatea cu fetita pe care o au, caci asa am inteles din media ca americanii astia ar avea o fata bolnava.

      Ștergere
    2. Pai daca nu era Sorina si era oricare alt copil nu tot aceia era? Or sa se faca ca ancheteaza cazul de ochii lumii ! Nu mai avem incredere ca doar tot cei care ancheteaza au decis rapirea fetitei. Sistemul romanesc este o mizerie si o rusine. Un cancer care trebuie extirpat odata pt totdeauna

      Ștergere
    3. 20.16 adoptiile din strainatate se fac in „orb” adica cei care adopta nu stiu ce copil urmeaza sa infieze.Nu mai faceti atatea speculatii aiurea.

      Ștergere
    4. 10:24, aparent se fac in "orb".

      Ștergere
  10. Statul a juns sa ia copiii cu japca din casa oamenilor.
    Singurul lucrul care poate oprii rapirea acestei fetite este ca familia acutala sa noticifice FBI-ul in USA.
    Pot da telefon pot da e-mail pot intra pe situl lor si legea ii obliga sa investigheze .
    Imediat aia intra in actiune si legea americana nu permite adoptarea copiilor pentru recoltarea organelor.
    Se duc toti aia la puscarie cel putin 10 ani ca este o crima la nivel Federal si este judecata in tribunal Federal nu de tribunalul de stat.
    Ce javre imputite si nenorocite sunt astia.

    RăspundețiȘtergere
  11. Halo, d-na ministru al justiției întra în acțiune, nu sta cu limba în gura degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  12. S-a luat fetita si s-a predat parintilor". "S-a predat" - de parca era un colet. Dar unde au fost asa-zisii părinti ai fetiței timp de 8 1/2 ani?
    Mai judeca cineva corect în țara asta? Ma-ndoiesc, când toată țara a ajuns sa fie condusa de diplome/licențe eliberate la cerere. Isi da cineva demisia?

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusine,Romania a ajuns o tara ,,pt trafic de organe,,doua fetite din Baia de Arama sint despartite de mascati,pt a fi trimisa in America,,la familia adoptiva care a platit mii de dolari,,copilul spune ca nu vrea,,si plinge pt a nu fi dasprtite...imi vine sincer sa ai impusc pe ce care au dat legile care,,te trimit fara voia ta,,intr o tara indepartata..pt a fi impartit pt trafic de organe..rusine justitiei,Romane !

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce nu se cere demisia procurorului și a celor de la dgspc Mehedinți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:00 am inteles ca au venit cu reprezentanti dgspc dintr-un judet vecin, nu din Mehedinti. De ce???

      Ștergere
  15. Părinții acuză faptul că fetița este dată unei familii din SUA, care a plătit mită 30.000 de dolari, asta pentru că este compatibilă cu unul dintre copiii lor actuali, care are nevoie de un rinichi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste! Ce vremuri traim?? In alta tara nu ar indrazni! As fi murit cu ei de gat! Maria H

      Ștergere
  16. Bine ca ne ocupam acum de nunta lui Mazare in puscarie cand asistam zilnic la coruptie si crime impotriva societatii !!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. A vazut cineva la fata acesti parinti adoptivi din America sau au de gand s-o trimita cu Fan curierul ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părintii din SUA,asteapta "coletul",nu au venit după fetita !

      Ștergere
  18. Acuzații grave făcute de tatăl fetiței luate cu forța din casă pentru a fi trimisă în SUA: Avocații sunt rude cu judecătorii

    https://a1.ro/news/social/acuzatii-grave-facute-de-tatal-fetitei-luate-cu-forta-din-casa-pentru-a-fi-trimisa-in-sua-avocatii-sunt-rude-cu-judecatorii-id877068.html

    RăspundețiȘtergere
  19. poate acum se vede mai bine ce inseamna referendumul pentru familie si valori traditionale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai, Trandafirule !!!!!
      Poate asa vor deschide ochii si-si vor da seama ce au facut cei care nu au votat anul trecut cu DA la Referendumul pt familie !!!!.....

      Ștergere
    2. 20.09 si daca trecea referendumul nu mai luau fetita? Doamnee, cata prostie au unii in cap!

      Ștergere
    3. Bine ca nu a trecut! O dictatura religioasa ne lipsea!

      Ștergere
    4. 16:10, o sa treaca alta data un referendum pentru familia formata dintr-o femeie si un barbat. Lucrurile nu raman asa cum sunt.

      Ștergere
    5. 20:09
      Referendumul a aratat ca suntem indiferenti la problemele din zona sociala. Iar asta ii incurajeaza pe cei care fac adoptii si nu numai.

      Oricum daca s-ar face anchete serioase cu copii din orfelinate si am afla pe unde ajung ne-am cutremura... dar e mai misto asa sa ii facem prosti pe ailalti.

      Ștergere
    6. Ai dreptate Trandafirule Galben! Ai inteles mai 10:28?

      Ștergere
  20. Ce face Avocatul poporului ?

    Ce face Carmen Dan- ministrul de interne ?


    RăspundețiȘtergere
  21. Asa arată statul mafiot, in toată hidosenia lui, smulgand o fetita de 8 ani - de la familia de asistenti maternali din Baia de Aramă care o crescuse de la varsta de 1 an - pentru a o da spre adoptie unei familii stabilite in SUA, care mai are 2 copii.

    Familia din Baia de Aramă avea prioritate pentru a o infia pe Sorina, dar Mafia i-a desfacut contractul de munca de asistent maternal celei care a crescut fetita in ultimii 7 ani, dupa care tot MAFIA a acuzat-o ca o sechestreaza!!!

    Există indicii că fetita a fost ceruta insistent de familia stabilita in SUA pentru a i se preleva organe. :((

    ASTFEL, PE LANGA TESTELE OBISNUITE DE SANATATE, FETITEI I S-AU FACUT SI TESTE DE COMPATIBILITATE!!!

    EXISTA INFORMATII CONFORM CARORA UNUL DINTRE COPIII FAMILIEI DIN SUA ARE URGENTA NEVOIE DE UN RINICHI!!!

    In cadrul vizitelor facute in perioada de adaptare, cei doi soti stabiliti in SUA au spus ca li se cuvine Sorina pentru ca au platit 30.000 de dolari ca sa ajunga la ea!!!

    Rog divele si divii din presa centrală să inteleaga ca acest caz, si adevarul sunt mai importante decat sampania si caviarul cu care se-ndoapă ei pe la receptiile Ambasadei SUA.

    https://www.youtube.com/watch?v=r6zvEAZu-RE

    https://www.youtube.com/watch?v=6YqvlpilMeE


    RăspundețiȘtergere
  22. unde a fost agatata harta in cui? sah mat acolo va fi judecata nu mai bateti cimpii ca nu ati stiut ce sa faceti cu floarea de mac.

    RăspundețiȘtergere
  23. Asta e caz de trafic de organe , de siguranta statului si dreptul copiilor romani . SRI ce faci ? DiiCOT mai existi ?

    RăspundețiȘtergere
  24. http://profetieavertisment.ro/mesaje/46/vestiti-mesajele-mele-in-lumea-intreaga/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/64/treziti-va-la-adevar-inainte-de-a-fi-prea-tarziu/

    RăspundețiȘtergere
  25. Familia a fost pacalita si amanata cu cerera de adoptie de catre angajatele directiei cu texte de genul "mai dureaza, mai trebuie analize, mai trebuie semnate acte"... si nu au stiut nimic pana in momentul cand s-a publicat hotararea definitva.

    De mentionat ca parintii adoptivi au cetatenie romana si inca doi copii, nu au avut contact cu fata si acestia au refuzat sa raspunda la intrebarea daca copii lor au probleme de sanatate!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. s-au reluat adoptiile/vinzarile international !

    RăspundețiȘtergere
  27. "Interesul superior al copilului"unde e ?
    Astia toti trebuie sa se duca la puscarie.

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamñe doamna Maria unde am ajuns?
    Vai,de sufletele noastre ca in tara noastra domnește haosul.
    Nu ma mai mira nimic chiar nimic.
    Cum sa iei copilul de lîngă surioara ei Doamne unde am ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  29. Dispozițiile art. 2. - paragraful (3) din Legea 272/2004: "Principiul interesului superior al copilului va prevala în toate demersurile și deciziile care privesc copiii, întreprinse de autoritățile publice și de organismele private autorizate, precum și în cauzele soluționate de instantele judecătorești".
    Dispozițiile art. 14 din Legea 272/2004 consacră dreptul fundamental al minorului de a "menține relații personale și contacte directe cu părinții, rudele, precum și cu alte persoane față de care copilul a dezvoltat legături de atașament” .


    ..se pare ca nimănui nu-i pasa, de fapt, de copil. Romanii din SUA vor rinichiul, statul vrea adopție, ca sa nu mai plătească asistent maternal pentru acest copil, iar asistenta maternala care are contractul de munca desfăcut spera, probabil, sa revină în sistem provocând scandal în jurul acestui copil.
    Într-adevăr, jalnica situație și jalnica soarta bietului copil...

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu stiu care este povestea, indiferent ce este in spate nu poti trata un copil asemeni unui terorist.

    Inclusiv politia sa dea socoteala.Ce au cautat acolo?
    Care era pericolul?
    Nu se puteau intalni cu familia anterior procedurii sa le explice ca este important sa nu faca circ?

    Am fost martorii unei operatiuni de " luat pe sus" a unui copil aflat in grija statului .
    Statul ( oficialitatile) sa dea explicatii acum.

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca s-au facut si teste de compatibilitate alaturi de ANALIZELE NECESARE ADOPTIEI , ATUNCI ESTE VORBA DE UN TRANSPLANT : de RINICHI, de FICAT, MEDULAR ( CELULE STEM) .

    E simplu de investigat , e necesar sa se afle ce boli au ceilalti copii ai familiei ,,americane''.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cu atatia copii din orfelinate, de ce tocmai aceasta fetita ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.55 Le arde buza sa ia acest copil pentru interesele lor meschine .


      Adresati-va FBI-ului din USA , Justitia aici e in metastaza .

      Carmen Dan - demisia ! Du-te la biblioteca .
      Ana Birchall - demisia

      Ștergere
    2. Judecatoarea care a dat sentinta sa fie cercetata. Daca bine am inteles, sotul acestei judecatoare este avocatul familiei de americani.

      Ștergere
    3. Daca e evreica unde o doare de romani ????? In pix...

      Ștergere
  33. Copilul rapit cu forta , este aratat intr-o poza cu romanca-americana,pe de alta parte zeci de liste electorale documentate ca modificate ulterior si cu neconcordante la 'Referendumul ' lui Iohannis,prezentate de sociologi de profesie in toata tara.

    RăspundețiȘtergere
  34. Deci e o 'afacere' di fagmilia ca si la sotii Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:16 dacă ai dovezi de ce nu faci o plângere la poliție? Știi de ce pentru că ești un anonim adică nimeni care scrie delir. Vezi că a mai fost unul care punea poze cu Iohannis în uniformă nazistă și acum are ceva bani de dat să nu îți vină și ție ceva de plată după IP anonimule.

      Ștergere
    2. Anonim 21. 16 chiar mă gândeam cât va dura până va apărea un cocoțat care să lege numele președintelui de asta. L-ai uitat pe Soroș,geniule!

      Ștergere
    3. 21:49 da tu cat ai de cistigat cu gasca ta ?

      Ștergere
    4. 21.49 ce tot vorbesti? Pe cine ameninti ? Vezi ca sunt dovezi publice ca iohanis a traficat copii. Ce ip? Ia uite mah unde a ajuns mafia !!!! Ne ameninta pe fata ! Vezi ca sunt muuuuulte dovezi ca alegerile din 26 mai au fost fraudate !!!! Ce faceti voi mafia numita sistemul de justitie romanesc plus serviciile !!!! Hai sa ne unim impotriva mafiei care conduce Ro in groapa din 89. De asta "l-au" omorat pe Ceausescu !!!??? Sa vindeti Ro strainilor,drepturile si libertatile oamenilor, sa vindeti resursele pe nimic, sa traficati copiii tarii !!???
      Uniti salvam Romania de catre MAFIA TRADATOARE DE NEAM SI TARA. IN STRADA

      Ștergere
    5. 12.16 nu te-a durut mintea cand ai scos din ea o asemenea perla de gandire a la antena 3?

      Ștergere
    6. 01.14, ai perfecta dreptate!!!!!!!

      Ștergere
  35. Cum sa dai in adoptie un copil in strainatate!?De ce acolo?Aici nu sint in tara parinti care ar adopta un copil!?Ce,americanii astia daca ai bani,sint buricul pamintului! ?Zilele trecute au inceput sa traga pe o proprietate privata la un exercitiu militar; care se desfasoara la noi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe blogul asta e numai craciun peste tot... ne bombardeaza cu „gandirea” sa ”profunda” de sub anonimat... :)))

      Ștergere
    2. Anonim22 iunie 2019, 10:32

      pe tine cine te opreste sa nu "ne bombardeaza cu „gandirea” sa ”profunda” de sub anonimat... :)))" ?

      Ștergere
  36. 21:16, craciun, iar spui baliverne

    RăspundețiȘtergere
  37. Asta inseamna sa iti vinzi sufletul pentru bani . In niciun caz aceasta familie de mafioti americani ....,,romani'', nu va avea pace cu acest copil .
    Fetita e mare , nu se va acomoda acolo , numai probleme le va crea si la scoala si in familie .
    Cu de-a sila nu se face nimic . In cativa ani fuge de la ei si o va lua pe cai gresite .
    Isi vor blestema si zilele .
    Dar probabil miza e extrem de mare de au corupt un sistem deja coruptibil . Suntem la nivelul Africii , nu ne mai ridicam din mocirla in care ne condamna cei de la putere .
    Nici PSD , nici PNL , nici mama lor nu va schimba aici nimic , coruptia si mizeria umana este pana la os .
    Pe cei ramasi in tara nu-I intereseaza decat daca se maresc pensiile sau salariile , in rest poate fi oricine la guvernare . Jalnic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au cumparat copilul cu jucarii si acum arata presei cat de fericit e copilul . Truc ieftin , cat tine vrajeala ? Sa schimbi o familie, sa schimbi un sistem si sa mai ai si trauma plecarii de langa cei care te-au crescut e foarte mult . Cata prefacatorie si falsitate sa ai si cat tupeu sa te fotografiezi langa copilul care se da in leagan ??!! In America nu toti se adapteaza . Puteau lua un copil mic din orfelinat si viata le-ar fi fost mai senina , pentru ca , toti vin sa isi caute familiile lor de baza aici. Fetita e mare , in 5 ani va veni singura sa-i reintalneasca pe cei din Mehedinti.

      Ștergere
    2. Am citit in presa ca cei doi parinti adoptivi lucreaza in medicina si au o fata bolnava.

      Ștergere
    3. An.10.16 va veni fetita oare? Oare va mai putea veni? Tot asa cum au "venit" cei 3orfani pe care iohanis i-a intermedit la prietenii canadieni de la bunicuta ramasa,care se interesa de copii pe la iohanis iar acesta dupa cum afirma ea a scoso afara cu piciore in fund. Vom vedea...

      Ștergere
  38. Acum pe B1 TV;Procuroarea asta de la rezist a tirit astazi o copila pe caldarim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.56 procuroarea e de la psd, cap de creta!

      Ștergere
    2. 10:32, nu scrie magarii mincinoase.

      Ștergere
    3. Mai 10:32, termina cu dezinformarile! Psd intotdeauna a dorit ca magistratii sa raspunda pentru actiunile lor. Daca un magistrat comite o nedreptate trebuie sa raspunda, caci asa este normal sa fie. Justitia trebuie reasezata. Ne-am saturat de o justitie corupta. Iar cine nu a dorit reformarea si asezarea justitiei in dreptate si adevar nu a fost Psd ci altcineva, stim prea bine.

      Ștergere
  39. ##hastagii astia nu faceti miting impotriva procurorilor si mascatilor, voi faceti numai la ordin ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Viorica promite o analiza de clarificare,Iohannis dus unde a dus mutu' iapa.

    RăspundețiȘtergere
  41. Cititi si nu mai raspanditi stiri false aiurea.

    https://www.libertatea.ro/stiri/poveste-sorina-fetita-mehedinti-2673505?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=Tolontan&fbclid=IwAR1V-fX6puuCh37IWSet-jdvc5K8p1hXoI3c6iOPo_T3PKDU2a3OrJhIia0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci lucreaza in domeniul medical astia?! Hm... Interesting.

      Ștergere