miercuri, 19 iunie 2019

PSD + ALDE ! SA PUNEM SIGLA PSD + ALDE !


                                           19 Iunie 2019,ora 5,23 !

                                     Dragii mei,

Astazi dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune asa:

   "Sa punem SIGLA PSD + ALDE !
      PSD moare de bucurie in continuare !"

Clipă în care,vad Sigla PSD + ALDE invaluite in lumina alba si stralucitoare.

                           Imagini pentru sigla alde.

Prieteni dragi, asa este Voia Lui Dumnezeu si a MAICII DOMNULUI si asa va fi si in continuare.
Cand Opozitia va veni cu un PROGRAM peste asteptari pentru Poporul roman,un PROGRAM care sa aduca stabilitate si prosperitate, lipsa grijii de maine,atunci vor avea sanse sa vina si ei la putere.
Si mai e ceva extrem de important.
Cel putin pentru mine,pentru sufletul meu, este extrem de dureros ca sa aud cum un PARTID sau mai multe (din Opozitie)sa strige in gura mare la TV sau in Mitinguri cuvinte vulgare,sa arate semne obscene,jigniri, multe multe M--e la adresa Partidului si a simpatizantilor Partidului.Cum sa votez eu sau poporul obisnuit ,cu asemenea oameni care, nu stiu decat sa jigneasca si sa injure vulgar si care, nu au un program de guvernare, ci vin cu amenintari si injurii incitand lumea la o violenta extrema?
Acum 17 ore - Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a afirmat, in plenul reunit, ... "E limpede pentru toata lumea si nu mai puteti face nimic decat sa inghititi in sec si ... premierul nu iese nici mai competent, nici decis sa faca lucrurile in ..


Iohannis: Guvernul PSD trebuie să plece. Acest accident al ... - Adevarul

26 mai 2019 - Acest accident al democraţiei trebuie să dispară. PSD şi-a ... Nu pot  nu observ că PSD, pentru a doua oară deja, şi-a bătut joc de români. 
La ce sa ma astept de la ei? La ceva bun? Categoric nu ! 
Dragilor,sa nu uitam niciodata:
          "Violenta naste violenta,indiferent de natura ei !"
Cine seamna vant,culege furtuna!
Imi doresc ca Romania sfanta ,sa fie condusa de oameni intelepti,de oameni cu un vocabular frumos, de oameni care, sa fie un exemplu deosebit de frumos si practic totodata,pentru poporul roman.
Poporul care priveste la TV, trebuie sa aiba ce invata de la cei care-i conduc,si nicidecum sa inspire violenta fizica sau verbala.
PARTIDUL sau PARTIDELE care isi doreste (isi doresc) sa vina la guvernare,sa fie un exemplu bun pentru copii,pentru tineri ,pentru oamenii care muncesc cu palmele lor pămantul.
Si nicidecum sa le spuna sa-si puna placute suedeze cu :
                 Imagini pentru placuta suedeza
Sau sa scrie pancarde cu astfel de mesaj. Este urat,este murdar si ti se intoarce nu numai stomacul pe dos, ci toata viata nu vrei sa mai auzi de asemenea "oameni".
Avem nevoie de oameni civilizati,de oameni care sa spuna ce proiecte au ei pe care le vor duce la indeplinire,daca vor veni la guvernare.
Daca se va continua cu M..m -urile , cu jignirile , cu amenintarile si cu violenta verbala, nu vor mai intra niciodata la guvernare.
Asadar,sa ne rugam ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI tuturor intelepciune, Credinta,armonie,intelegere si astfel ,sa puna impreuna umarul la ridicarea Romaniei sfinte,la crearea unui trai mai bun pentru intregul popor,fara deosebire de nationalitate ,fara deosebire de culoarea politica.
Dar,sa ne amintim de acest articol:


10 iun. 2019 - LIDERI AI CERULUI VOR VENI SI VOR FORMA GUVERNUL ! .... mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/06/sa-nu-va-atingeti-de-romani-caci-se.

              10 Iunie 2019,ora 15,10 !

                               Dragii mei,

Scriam in articolul anterior ,despre o Mare Supra  - Putere  în Faţa Căreia noi vom fi adunati.
Iata linkul:
Acum 18 ore - În faţa Supra-Marii Puteri, a comunitaţii si stabilitatii ." După care ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/o-noua-globalizare.html ... 2019 - Dragii mei, În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa: .

Ori daca vorbim de o Supra Mare Putere,oare,nu este INSUSI DUHUL SFANT peste toate puterile lumesti?
Se spune despre o SUPRA MARE PUTERE si nu de o super-putere.
Ceea ce voi scrie in acest articol,are legatura cu articolul cu Supra Marea Putere.
Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
            "Lideri ai Cerului vor veni...(iar eu intreb in sinea mea):
           De ce vor veni ?
Iar raspunsul a venit ,in clipa urmatoare:
           Şi vor forma Guvernul !
         Lideri ai Cerului vor veni si vor forma Guvernul !"
Am ramas uimita de cele auzite, si totodata, m-am bucurat nespus de mult, auzind ca Divinitatea intervine chiar si in Politica,asa cum de multe ori am spus si scris.
Stiu dragilor ca unii dintre voi, veti spune ca Dumnezeu nu face politica.
Iar eu va spun ca face si Politica si absolut tot ce este nevoie,ca sa se implineasca CUVANTUL SĂU.
Si cand a fost sa fie rastignit IISUS HRISTOS ,Fiul LUI DUMNEZEU,tot un fel de politica a fost. Oamenii îl aveau si-l doreau numai pe Tiberiu Cezar Imparat, si nu voiau ca sa auda de IISUS HRISTOS IMPARAT.
Iata:

Bustul lui Tiberiu Cezar





Tiberiu Cezar, unul dintre înalţii demnitari romani menţionaţi în Evanghelia lui Luca
În relatările biblice despre Isus şi discipolii săi se face referire la numeroase evenimente istorice din secolul întâi. Remarcaţi cu câtă exactitate indică scriitorul biblic Luca anul în care au avut loc două evenimente deosebit de importante:  începerea activităţii lui Ioan Botezătorul şi botezul lui Isus, moment în care acesta a devenit Cristosul, sau Mesia. Conform celor scrise de Luca, aceste evenimente s-au întâmplat în „al cincisprezecelea an al domniei lui Tiberiu Cezar [29 e.n.], pe când Ponţiu Pilat era guvernator al Iudeii şi Irod, tetrarh al Galileii“ (Luca 3:1–3, 21). Luca a mai menţionat patru demnitari de frunte: Filip (fratele lui Irod), Lisania, Ana şi Caiafa. Existenţa acestor şapte personalităţi a fost confirmată de istorici. Pentru început să vedem cine au fost Tiberiu, Pilat şi Irod.
Tiberiu Cezar este un personaj istoric bine-cunoscut, fiind reprezentat în numeroase lucrări de artă. Senatul roman l-a ales împărat în 15 septembrie, anul 14 e.n., când Isus avea în jur de 15 ani.
Numele lui Ponţiu Pilat apare alături de cel al lui Tiberiu într-o consemnare a istoricului latin Tacit, scrisă la puţin timp după încheierea redactării Bibliei. Referitor la termenul „creştin“, Tacit a scris: „[Creştinilor] numele li se trage de la Cristos, care, în vremea împăratului Tiberius, fusese condamnat la moarte de Pontius Pilatus“. *
Irod Antipa este cunoscut drept cel care a ridicat oraşul Tiberiada, pe ţărmul Mării Galileii. Aici el şi-a construit şi un palat. După cât se pare, Ioan Botezătorul a fost decapitat, la porunca lui Irod, în Tiberiada.
11 apr. 2017 - Către Cezarul Tiberiu, Nobile Suverane, salutare! .... Fariseii erau duşmanii pe faţă ai lui Iisus, şi nu le păsa prea mult de guvernul nostru. .... Philadelphia Mansue Next Nelu Brie – N-ai cunoscut vremea cand ai fost cerceta
Asadar dragii mei, voi cei care spuneti ca DUHUL CEL PREA SFANT nu face politica, abtineti-va ! Fara DUMNEZEU ,noi nu am putea nici respira !
O frunza nu cade dintr-un pom fara ca BUNUL DUMNEZEU sa stie.

80 de comentarii:

  1. Ca maaare dreptate ai Maria in ceia ce scrii!!!
    Este clar ca aceasta opozitie lucreaza la comanda externa pentru a invrajbi populatia, pentru a crea ura intre romani. iohanis principalul vinovat care de cand este ptrsedinte face doar vacante de lux si discordie intre romani. Mare pacat ca a picat motiunea, trebuia sa conduca opozitia sa vada toti romanii ca nu sunt in stare de ceva bun si normal,sunt in stare sa semene ura intre romani si sa distruga Romania.Vai lor!
    Doamne vino si ocroteste Romania si pe romani oriunde ei se afla!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar daca vor fi in stare sa aleaga un national-crestin de valoare pentru prezidentiale,altfel se duc pe apa timpului mai devreme sau mai tirziu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum Dumnezeu vă pedepsește că țineți niște hoți în fruntea țării cu tot felul de nenorociri și meritați asta ! Să vedeți de ce nenorociri o să aveți parte în continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca nu știți decât 2 cuvinte hoți și m.. e. Sa va fie rușine ca ne ați făcut tara de rușine în străinătate strigând astfel de cuvinte. Va jigniți pe voi în primul rand. Nu meritați nimic din ce v au dat psd istii. Sa returnați majorările dacă sunt hoți. 😠

      Ștergere
    2. An.09.52 dece nu spui care este cel mai mare hot din fruntea tarii????

      Ștergere
    3. 09:52,sa-ti fie de cap, Dumnezeu îți va da numai ție, ca să fi mulțumită!

      Ștergere
  4. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    Romania nu va mai fi condusa de nici un partid mincinos si corupt,toate partidele dispar si la conducere vor veni numai cei alesi de SFANTA TREIME,chiar daca multi nu sau trezit ca nici un partid din Romania nu este vrednic sa mai conduca aceasta TARA SFANTA.CU totii sa cerem ajutorul de la SFANTA TREIME.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 iunie 2019, 09:57
      ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!
      Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI !DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Mi ați făcut ziua mai frumoasa cu aceasta veste haaaa, sa închidă gura spurcata a opoziției. 😀😀😀😀👍

      Ștergere
    3. Doamne ajuta poporul ales. Scăpa-ne de toți hoții, corupții, violatorii de femei și copii. Adu doamne în fruntea tarii persoane alese de tine, curate la suflet fără prihana și cu credință maxima model pentru noi toți. Îndepărtează tot cei rău de noi dui pe cei rai acolo unde ști tu ca merita ca noi sa nu-i mai vedem printre oameni. Amin.

      Ștergere
  5. Ctuvinte si semne obscene au fost si din partea psd inclusiv in Parlament.
    Orice program peste asteptari este utopic asa cum.sint promisiunile Psd cu Bugetul care ajunge doar pina in octpmbrie iar pe anumite segmentedeja e nevoie de noi imprumuturi platile fiind sistate deja pt o suma de proiecte locale sustinute pardial de la Buget.
    Singurul proiect viabl dincolo de ateptarile de moment este introdicerea prin Referendum a Democratiei meritocrate. Ca sa nu mai fie nici posicilitatea nicisuspiciuni acuze etc ca ar fi lupii paznici la oi, asazisul stat paralel etc si alte rastalmaciri si minciuni sfruntate.
    Cindguvernezi responsabyil pt popor si nu pentru gasca nu ai de ce sa mori de bucurie ci doar pt ca faci legea si ca esti alare pe popor pe resurse buget aur contracte etc.
    Iar tirania se va accentua pina la hohotede ris si represiune cu sceatere legiferata din UE si Nato urmata de cedari si pierderi tefitoriale prabusird lrului cheltuirra surului adus atunci de la Londra mare parte fiind vindut pe piete ruse. De aceasta dinctstura doar Dumnezeu ne va scapa ea avind rostul sa ne trezeasca si sa ne dorim cu adevarat meritocratia. Ne va scapa creind vidulde puterecu urgia upa care se va forma noul guvern tip condiliu FSN jumatate dfiind reprezentanti ai Bisericilor inclusiv a noii religii a sfintilor. Religie creata si condusa de teofania lui Dumnezeu insusi care se va vesti ca veste buna a Imparatiei promise venite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mihai psd iști nu sunt sfinți la ață m.. e și hoți trebuie sa riposteze. Uita te la cine a început aceasta campanie degradanta. Dar o sa facă Dzeu dreptate cu voturile ilegale, cu guvernul și un președinte capabil. Acest guvern a făcut ceva în comparație cu ceilalți. Daca vociferati și la decizia Divinității atunci aveți ego ul cât casa. Serios? Va credeți mai presus decât El? Haaaaa

      Ștergere
    2. Mai Mihai35, daca iti este asa de drag Iohannis si opozitia nu ai decat sa tii ungi pe paine si sa ii mananci tu sa te saturi...:((
      Decand a venit Iohannis a impartit Tara in doua...chiar si tu care pretinzi ca vezi viitorul vad ca tot insististi ca sunt buni...desi dna Maria prin mesajele primite ni se spune sa nu fim vanduti...sau ca suntem vanduti pe multi bani...da cine crezi ca suntem vanduti ? de statul paralel care tu cu tupeu ne spui "asazisul stat paralel etc si alte rastalmaciri si minciuni sfruntate." Dar chiar ne iei de prosti pe noi oameni simpli care nu avem posibilitatea de a vedea viitorul... si am sa o citez pe dna " asa este Voia Lui Dumnezeu si a MAICII DOMNULUI si asa va fi si in continuare."

      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/11/soarta-romaniei-se-decide-se-vrea.html

      Glasul spunea asa:

      " România !
      Soarta României, se decide astazi !"
      .......
      După doar cateva secunde,aud din nou glas :

      "Ideea e , că o desfiinţăm ca Ţară ."
      Si o vad pe dna M.M.alaturi de GEORGE SOROS,alergand de la un birou la altul,implinindu-i toate dorintele.
      .....
      Iata dragilor cine ne conduce dinafara si cum se doreste distrugerea Romaniei,desfiintarea Romaniei ca ŢARA.



      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/05/nu-ne-vinde-lui-te-rog-nu-te-vinde-lui.html

      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/george-soros-va-fi-dat-in-vileag.html#comment-form


      Prin faţa acestor SFINTE ICOANE se desfasura un numar mare din multe cifre; si văd un bărbat care era cu spatele la mine si cu faţa spre SFINTELE ICOANE care lăcrimau:
      Iar aceasta persoana lată în spate,cu o haina neagra, adună precum IUDA cei 30 de arginti, adună o cifră care incepea cu :
      5 454...........si urma frati români ,urma un sirag întreg de alte cifre ,pe care nu le-am putut retine.
      Cel care aduna cifrele ce treceau prin faţa SFINTELOR ICOANE, din care curgea izvor de lacrimi si sange de pe fruntea Lui IISUS HRISTOS,spune cu bucurie si cu satisfactie mare:
      Este o cifră ,care merită......!
      Iar in timp ce IUDA zilelor noastre culegea cifrele cu bucurie diavoleasca,un glas plange cu amar si -l imploră pe vanzătorul României Sfinte:
      "Te rugăm ! (şi se îneaca în lacrimi si continuă)
      Te rugăm să nu ne vinzi lui SOROŞ !
      Nu ne vinde lui Soroş ,te rugăăăăăm!"

      Ștergere
    3. Mihai35, ce a facut Opzitia este o mare mizerie. S-au folosit chiar de imaginea Mantuitorului, comitand blasfemie. Pe pom il cunosti dupa roada. De blasfemi nu avem nevoie, chiar de vor la guvernare, pentru ca nu sunt crestini ci demoni.
      Blasfemie: Iisus Hristos folosit in campania electorala atiPSD, video:
      https://www.youtube.com/watch?v=3vR4UxhpO18

      Ștergere
  6. Este clar ca Divinitatea vrea acest guvern, moțiunea a căzut iar opoziția a arătat ca se pricepe la jigniri, manipulări, intrigi și cam atât. Cu ăștia vreți voi sa mergeți înainte????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foxy 10:20 Dumnezeu sau sfintii nu se ocupa cu politica ! Motiunea a cazut pt.ca psd eul ,cand a fost votarea pt.parlament ,prin fraudatea votarii (Dragnea a adus la vot oameni morti, unii de 5-6 ani) si a asigurat un nr impresoonant de parlamentari . Mai bine ca a cazut motiunea pt.ca psd a facut jaf in bugetul tarii si ei ar fi trebuit sa scoată ,,castanele din foc" in locul p.s.d.ului

      Ștergere
    2. Dumnezeu crezi ca e un arbitru de meci?! Crezi ca Iohannis a vandut copii cu acordul Lui Dumnezeu? Sau toți politicienii au furat cu voia Lui Dumnezeu? Cand o sa pricepeti ca Dumnezeu ne-a lasat sa luam singuri decizii? Altfel nu am fi avut liber arbitru. Toti hotii si cei ce abuzeaza copii vor plati crunt suferinta. Dar si cei ce tac prefacandu-se a nu vedea.

      Ștergere
    3. An.12.40 si mihai35 sunteti nisti postaci platiti dezinformatori!!! Se cam gata cu voi ca lumea se trezeste si nu mai aveti multe zile! Rusine voua!!!

      Ștergere
  7. PSD este un partid de corupti pe care poporul nu-l mai vrea. Romanul este cinstit frumos si harnic si nu suporta astfel de conducatori escroci, care se imbogatesc fara limita.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu , dupa suflet si Adevar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii romani sunt cinstiti si harnici...sa nu generalizam. Cei mai multi sunt harnici doar pentru ei, ceea ce inseamna egoism. Crestinismul inseamna altruism. Patru voluntari am intalnit astazi, cerand bani pentru copii bolnavi. Atat de multi copii bolnavi va spune ceva?! Inseamna ca oamenilor li s-au racit inimile si pacatele strămoșești trec spre urmasi neoprite de nimic. De aceea s-au inmultit si cazurile de homosexualitate. Inseamna degenerare! Asa ca ma lasi cu cinstea la români?!

      Ștergere
    2. Hai nu mai spune 11.10!!! I-or fi intrcand pe iohanis coruptul sef si pe toti mizerabilii din asa zisa opozitie???

      Ștergere
    3. Anonim 19 iunie 2019, 11:10, tu cine esti de iti permiti sa faci acuzatiile astea, banuiesc ca ai dovezi impotriva lor de vorbesti. Pentru ca daca nu ai dovezi o sa fie cam nasol pentru tine daca esti dat in judecata. Ce sa vezi, legea dreapta se face pe dovezi nu cum fac jigodiile securiste in aceasta tara. Si nu te culca pe o ureche ca daca scrii din spatele unui utilizator anonim nu vei fi gasit. Nimic nu e anonim pe internet. Si nu te vad a fi un mare hacker sa iti ascunzi locatia de unde ai scris.

      Esti doar unul din multii inconstienti plini de ego care stiu ei totul.

      Ștergere
    4. Anonim 21:37 Ai trecut la amenintari ??? Daca nu erau mai multi ca tine ,PARLAMENTARII CORUPTI NU AR FI AVUT ASA DE MULT SUCCES !!! Cap ai,minte ce ți mai trebuie ?!

      Ștergere
    5. 21:37 - vrei dovezi ca cei din PSD au comis infractiune?! Cati fosti membri PSD au fost condamnati pentru fapte de coruptie si au fost arestati? Multi...Ce alte dovezi in afara de hotarari definitive si executorii mai vrei?

      Ștergere
    6. Anonim 19 iunie 2019, 22:03, te ameninta prostia din tine. Asta ar trebui sa fie o amenintare pentru tine.

      Anonim 19 iunie 2019, 22:12, saracul de tine. In primul rand invata ce inseamna aia dovada, daca esti in stare.
      Dovada nu e ca au fost bagati la in chisoare pe dosare inventate si fara probe, dovada trebuie sa demeonstreze fapta.

      Ai auzit de dosarele in care judecatorii au zis ca fapta nu exista?
      Ai auzite de cei care au castigat la CEDO.

      Daca te uiti labe1, realitatea si u.m. digi24 nu o sa auzi niciodata. O sa auzi doar Muie PSD, si cuvinte care sunt pe frecventa voastra.

      O sa auzi si cand Dragnea o sa castige tot la CEDO. Si sper sa ceara despagubire pe masura ca d-aia sunteti prosti, sa platiti din buzunarul vostru.

      Sunt multe de spus dar informatiile aste sunt doar pentru cei care sunt pregatiti sa le inteleaga, nu pentru rezitenti manipulati.

      Ștergere
    7. Am citit unele comentarii rezistente de la acest articol si ajung la concluzia din zicala urmatoare: "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita." Ca sa nu te enervezi este indicat sa ii ignori. Raspunsul il gasesti in zicala.

      Ștergere
    8. 23:07, in al doilea rand (ca ai uitat sa scrii), ce crezi ca faci tu, in afara de a il ameninta pe 22:03?

      Ștergere
    9. 23:07 - dovada inseamna probe directe sau mai multe probe indirecte, care demonstreaza fara fapta de tagada ca un inculpat este vinovat. Vezi ca intri "pe terenul meu" si nu te vad bine. Nu de alta, dar am terminat o facultate la o universitate de stat si mi-am luat licenta "pe bune"...prin 2002.

      Ștergere
    10. Anonim 20 iunie 2019, 05:47, in primul rand (de ce ai scris in paranteze). Se vede clar cand cineva nu stie sa scrie si cand cineva face erori de dactilografie.

      In afara de faptul ca duci lipsa de ratiune, trebuie sa ai si dovezi atunci cand acuzi pe cineva ca este corupt.
      Pentru tine sa acuzi pe cineva ca este corupt fara sa ai probe este normal? Daca acela te da in judecata ca il acuzi fara sa ai probe inseamna pentru tine ca e amenintare?
      Esti foarte "inteligent". Dar stai linistit nu esti singur, sunt multi ca tine.

      Ștergere
    11. 18:42, in al doilea rand, tu chiar esti paf.

      Ștergere
    12. Anonim 20 iunie 2019, 16:57, daca mesajul chiar este pentru mine (23:07) in cazul asta taci ca te faci de ras. Mai citeste o data ce am scris.

      Ștergere
    13. Anonim 20 iunie 2019, 21:46, in primul rand chiar ma bucur ca te chinuie egoul. In al 2-lea rand iti lipseste in primul rand ratiunea.

      RAȚIÚNE, (2, 3) rațiuni, s. f. 1. Facultatea omului de a cunoaște, de a gândi logic, de a înțelege sensul și legătura fenomenelor; p. ext. judecată, minte. ♦ Treapta a doua a cunoașterii, caracterizată prin faptul că operează cu noțiuni, judecăți și raționamente...

      Ștergere
    14. 23:14, chiar ai inteles. In sfarsit!

      Mai lucreaza la...ratiune. Im final, vei reusi. Succes!

      Ștergere
  8. Doamna Maria,sa fim seriosi si totodata corecti. Cel mai mult imi place sa fiu corecta si sa spun adevarul chiar daca sunt sustinatoarea unui partid sau nu. In primul rand majoritatea parlanentarilor de la PSD vorbesc foarte urat. De ce nu-l vedeti pe Iordache cand a ridicat degetele in sus facand scene obscene,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu unii muma, cu altii ciuma. Cantarit cu doua cantare in ambele tabere. Ce bine ca Judecata finala o va face Dumnezeu! Va face pace in ambele tabere! Pentru ca la Judecata nu putem ascunde nimic din ce am facut.

      Ștergere
    2. Iordache e mic copil pe langa drogatii usr,si restul asa zisei opozitii!!!

      Ștergere
  9. Doamna Maria dar de Serban Nicolae va place cum se comporta ? Spunand in parlament ca deputata USR-ista face sex oral? Va place cum Badalau a spus ca se pisa pe Diaspora ? Va plac jignirile facute de Codrin Stefanescu si Mitraliera care a spus ca iese cu arma si trage in manifestanti? Va place cum Carmen Dan a dat ordin jandarmilor sa ne batjocoreasca in data de 10 august ? Va place cum au fost batjocoriti cei din diaspora la votul din 26 mai? Va place de Mircea Badea care a spus la tv. ca Laura Codruta Kovesi este o curva nespalata ? Daca va place dreptatea ,sa fie dreptate pentru toti nu trebuie sa acoperiti mizeriile facute se PSD-isti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana Birchall

      http://www.xvideos.com/video54309/ana_birchall

      Ștergere
  10. Divinitatea sprijina incultii, agramatii si infractorii?! Sa fim seriosi...Eu refuz sa fiu condusa de agramati, tampiti si oamenii care ne sfideaza...Viorica, Iordache, Nicolicea, Serban Nicolae, etc, nu ma reprezinta pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria sau Codrin Stefanescu vb mai frumos?hai sa fim seriosi!!!psd -ul s-a imprumutat pe multi multi ani pt.a plati salarii si pensii!asa trebuie sa fi dna Maria corecta .nu sa iei partea psd-lui!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=58Q7KRYllBQ

    RO-130.Costel,Ochiul(Zeus)si Lupul.H. R. E. E LASCU coord. si C. MORARU telepat

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunteti orbi,clar.Acest guvern ,vai si amar de el,incompetent si plin de baroni si penali,a imprumutat enorm aceasta tara.As vrea sa vad daca dupa luna octombrie iti vei mai aplauda.Nu spun ca ceilalti sunt mai buni.Instigati la ura,asta veti culege.In nici un caz Divinitatea nu sustine asa ceva.Cititi,cautati adevarul despre ce au facut acesti oameni,acest partid,de-alungul timpului.E trist cum oamenii vad doar ce vor,spre marea lor pierdere.Sa le explicati apoi copiilor vostri de ce trebuie sa plateasca ei imprumuturile facute de acesti "guvernanti",care au palate,masini de lux si conturi grase.Nu cred ca ei muncesc in doua-trei locuri pt a putea plati facturi si dari la stat.Ganditi.....e crunt ce au facut si se pare vor mai face,doar sunt legitimi,nu?Pentru ca putem.....asta e sloganul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:10, este trist cum tu debitezi atatea tampenii si minciuni.

      Ștergere
    2. Pe bune?Tampenii si minciuni?Este cruda realitate.O sa vedeti.Traiti intr-o lume paralela,din pacate.Urmariti jurnalele economice?Aveti idee spre ce ne indreptam?Sau la voi nu au crescut preturile la alimente si facturile sunt cum au fost?Nu aveti argumente,pt ca minunatii o dau inainte cu cresterea salariilor si pensiilor,pe baza unor bani imprumutati.Crestere pe hartie,in realitate e mult mai greu.Dar....no,mai suntem care debitam minciuni....o fi canicula.....somn usor.

      Ștergere
    3. 12:10, adevarat! Bravoooo!!!!

      Ștergere
  14. Spuneti mereu ca ne-a dat PSD ce ne-a dat ?Dreptutile noastre le-a dat di acelea pe jumatate. Eu pt 25 ani de munca am 700 lei pensi e .Mi-a dat praful dupa toba. Nu mai vorbiti la plural.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:07, este mai buna Opozita? Cei din Opozitie cat au fost la gruvernare numai cretinisme au facut. Au luat de la popor, nu au dat. Au micsorat pensii, au taiat salarii si au inchis spitale... ba le mai juca in cap sa puna taxa pe serviciile Smurd-ului. Este mai bine cu Opozitia, mai? Hai sa fim seriosi, ca oricine poate face o deosebire corecta. Se vede clar care este pentru popor dintre ce doi: Alinata PSD+Alde si Opozitie. Prefer PSD+Alde, pentru fac lucruri pentru si in favoarea poporului nu fac slugarnicie pentru straini asa cum prefera Opozitia sa faca.

      Ștergere
    2. 15:34 - o tineti langa ca opozitia a taiat pensiile! V-a taiat voua vreo pensie? Sunteti te pomeni pensionari MAPN si MI cu totii! Doar aia cu asa zisele pensii speciale au avut pensiile taiate desteptilor. Voua nu v-a luat nimeni nimic din simplu motiv ca aveti pensii de muncitori in fabrici sau contopisti de birou...putini ati lucrat in birouri si de asta sunt sigura dupa cum scrieti. D-na Maria...sper sa publici comentariul pentru ca nu contine limbaj licentios!

      Ștergere
    3. Anonim19 iunie 2019, 17:11,
      La o pensiei de 1234 lei plăteam in 2017 un impozit și un CASS acum nu mai plătesc...
      În 2017 aveam valoarea punctului de pensie de 917,50 si acum e de 1100...de la 1234lei am ajuns la 1479 lei ,încă mai am cupoanele de pensie..

      Am muncit 32 de ani în fabrică și 12,3 ani că asistenta materială că să ajung să am pensia asta...
      Si aveam o pensiei mai mare dacă nu se impozitau salariile pe vremea lui Basescu-Boc, unde 25% din salariu mi-a fost tăiat...
      Păi noi am fost puși la austeritate dar parlamentari,miniștri,președintele și toate drepturile și facilitățile lor nu au fost puse la austeritate...numai noi săracii ei aveau drepturi... cei mai mulți români pe vremea aia au plecat la muncă în străinătate...Băsescu a spus " să plecăm că Statul e prea împovărat..."
      Uite că îți spune o persoană...dacă tu nu ești pensionar nu ai de unde ști...

      Ștergere
    4. 17:11, opozitia a facut numai dezastre la guvernare, au demonstrat-o si nu am uitat acest lucru. Sa nu ne prefacem ca nu stim. Chiar nu-i nevoie de asemenea personaje sa guverneze.

      Ștergere
    5. 20:08 - parintii mei au fost ofiteri MApN. Ambilor le-au fost taiate pensiile si au pierdut 50% din venituri. Nu au zbierat, nu s-au dat cu fundul de pamant, nu au cersit bani si nimeni nu le-a donat nimic. Au inteles perfect ca se ducea naibi tara asta daca nu s-ar fi luat masuri radicale la acel moment, desi nu le-a fost usor! Si inca ceva...voua v-a crescut punctul de pensie in timp ce pensiile parintilor mei nu au crescut cu niciun leu. Inca nu s-au apucat desteptii din Parlament sa discute despre pensiile militare asa ca mai au de asteptat. In concluzie, nu-mi vorbiti mie despre binefacerile PSD.uli!

      Ștergere
    6. 20:18 - erai bugetara daca ti-a scazut salariul! Doar cei platiti din bugetul de stat au avut salariile taiate cu 25%!!!
      Rectific mesajul de acum un minut...am sunat-o pe mama si ea spune ca 15% au pierdut din pensie in 2009, nu 25% cum in mod eronat, m-am luat dupa voi si am spus.

      Ștergere
    7. Anonim19 iunie 2019, 17:11 si 22:18 , nu am "zbierat",nu am "cersit bani ".... dar nu am spus "... desteptilor " si dupa aceea sa ii spun dnei sa imi publice "comentariul pentru ca nu contine limbaj licentios! "

      Ștergere
    8. 22:18, te iubesc!!! Iubesc omul care lupta pentru adevar si corectitudine! Romania are sansa sa isi revina cu oameni ca voi!!!! Doamne ajuta!

      Ștergere
    9. Anonim21 iunie 2019, 04:59


      22.18, ai auzit de masochisti?
      Dintr-astia sant parintii tai:
      Nu s-au plans, le-a convenit, bravo lor.
      La 20 % tot asa vor face, ar fi multumiti ca asa merita ?
      Nici macar nu puteti fii compatimiti...

      Ștergere
  15. Iohannis a venit cu un discurs si o propunere de lege pentru Electoratul Meu inainte de alegerile prezidentiale pentru care spune ca va convoca o sesiune parlamentara extraordinara in vacanta.
    Ce-i pasa lui ,ca el anti-Comunistu'lu'peste, i-si ia vacante dese si cind vrea cum a fost si asta in vila Comunistului Ceausescu de la Neptun ,Ca de, e in an electoral altfel era de mult la MIAMII sau te miri pe ce insule.
    Si nici un cuvintel da saracul popor roman, care asteapta,asteapta si Asteapta,Legea Pensiilor respinsa astazi in Senat.
    De ,fiecare cu interesul Lui.
    Ce spunea Iohannis cind i s-a marit salarul de trei ori ,ca 'e Bine si e Normal'.
    Dar cind e vorba de saraci cu noua lege a pensiilor spunea ca de unde atitia bani ca se scufunda bugetul,iar acum la respingerea legii in Senat tace ca porcu'n cucuruz.
    Ce BINE a fost la Mare la Neptun in vila comunistului Ceausescu .
    HA-HA ,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa va face si de-acum incolo ! Va bloca tot si toate !Dar BUNUL DUMNEZEU nu doarme !

      Ștergere
  16. Divinitatea vrea ca parlamentarii să fie putrezi de bogați?Și cu mașini luxoase fabricate în Germania în timp ce ei se dau mari patrihoți.

    RăspundețiȘtergere
  17. 15.48 SA DEA DUMNEZEU SA VA BLOCHEZE DE TOT! Asa e, Bunul Dumnezeu nu doarme, inclusiv tu o sa-ti primesti rasplata pentru perversitatea de care dai dovada.Cu totii o sa platiti pentru asuprirea si mintirea poporului.Ati pus la cale minciuna cu fraudarea alegerilor, o sa va iasa pe nas.Hidrapesedista se reface desi capul ei otravit e la rahova. Nicio grija, Dumnezeu va va starpi DEFINITIV!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 iunie 2019, 20:54

      Neagra ti/i inima in tine de rautatea diavoleasca!
      Negru ti/i sufletul tau ,pentru răul pe care-l doresti aproapelui tau. Dumnezeu si Maica Domnului sa te lumineze si sa-ti ierte aceste păcate grele!

      Ștergere
    2. Anonim 20.54.te intreb daca tu esti romăn?Ce ne asteapta pe noi,nici tu nu iesti scutita! LMaria H

      Ștergere
  18. 17.11esti total in eroare .Au taiat la greu... 25% din salarii si pensii. si tot atunci plangaciosul B a spus raspicat cui nu-i place....valea, strainica. Cine s-a comportat ca un vataf? PSD-ul nu-i asa?Ce onoare au migratorii din partid in partid care dau azi lectii de morala? Va amintititi de referendumul org de B ? A trecut, trebuia sa fie redus nr de parlamentari , dar tot un mare moralist astazi ,atunci a spus nu se face....pentru ca ,,nu vrem noi" Apoi gargara cu bietii romani din strainatate care nu au putut vota... saracii , cat interes sa voteze ...! Stiti cati romani lucreaza fara forme legale ,,afara" si primesc ajutoare sociale sau pensii de boala in tara ? Cum sa voteze fratilor ? Si la ,,cozile " alea jumatate erau aranjati pentru poza acolo.Hai sa fim seriosi gogosile nu se mai ,,vand "in ultimul timp. Lupul isi schimba parul, nu si naravul , iar politicienii partidul. Ieri taiai....azi vrei sa dai .... ha ha , ha...cine sa mai creada ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alooo...lucram la acel moment si nu mi-a taiat nimeni niciun leu deoarece lucram si inca lucrez in mediul privat. Au scazut pensiile speciale si tot ce au insemna salarii la Stat! Socrilor mei nu le-a taiat nimeni pensia cu 25%.
      Cum naiba crezi ca poti obliga angajatorul privat sa taie salariul cu 25!

      Ștergere
    2. Anonim19 iunie 2019, 22:22, pensia era impozitata si se platea CASS, acum nu ...

      Ștergere
    3. 22:22 au taiat salarii si au micsorat pensii. Au umblat acolo unde au putut sa faca asta; la privat nu au avut interes, ca de acolo trebuiau sa "mulga" taxe si impozite cat mai mari ca apoi sa aiba de unde sa fure.
      22:22, oameni sunt si cei care lucreaza la buget si tot oameni sunt si pensionarii care au nevoi financiare ca si tine sau tu crezi ca ei nu sunt oameni ci sunt "ceva" inferior?

      Ștergere
  19. 22.06esti pe dinafara.vb fara tine.Aia "aranjatii"cum zici tu au stat 12 ore si nici nu au putut sa voteze.Stiu pt.ca si eu si multi altii am stat la cozi imense in Germania si alte tari.Asa ca ar trebui sa taci nu sa vb ceea ce nu cunosti!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:15, trebuia sa mergi mai devreme la vot. Comoditatea i-a adus pe multi mai tarziu, ca apoi sa se formeze cozi si sa urle ca ei nu apuca sa voteze.
      S-a gresit de asemeni caci s-au pus europarlamentarele cu referendumul in aceeasi zi. Plus sistemul acela informatic de validat carti de identitate, care era destul de aiurea, pe langa faptul ca se pierdea timp pana se misca cel de la butoane, nici nu se avea vreo certitudine ce a facut acela in sistem in ce il priveste pe cel ce a votat.

      Ștergere
    2. Mai, 23:37, tu chiar nu gandesti. Despre ce comoditate vorbesti?! Nu cumva dai raspunsuri de dragul de a deschide gura fara sa gandesti? Unde naiba traiesti, in padure? Nu ai nici o logica in gandire. E vraiste in mansarda ta. Vai de capul tau!

      Ștergere
    3. 22:11, cei mai multi din diaspora au iesit la vot tarziu; este normal ca au ajuns sa nu apuce sa voteze, caci daca te pornesti tarziu sa faci un lucru este posibil sa nu mai apuci sa-l faci. Acuma din cauza comoditatii multora din diaspora nu-i cazul de a se prelungi programul de votare. Trebuiau sa fie mai matinali si mai responsabili (daca ii interesa cu adevarat votul), ca "cine se scoala de dimineata departe ajunge".

      Ștergere
  20. Guse spunea aseara pe Realitatea TV ca daca nu ia un candidat la prezidentiale de avergura din exterior ca Aurelian Ioan Pop presedintele Academiei,PSD nu va ajunge in turul doi la prezidentiale si va scadea mult si la localele si parlamentarele de la anul.
    Cam acelasi lucru spuneam si eu cu un candidat 'national-crestin'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Da,da ati stat la cozi sa votati, dar ce sperati? Sunteti manipulati. Romanii adevarati au ignorat acest vot, au de munca, voi ce munciti? Hartz IV?( Ajutor social?) 22.15 PS. apreciez gramatica ta, pt cineva plecat din tara.

    RăspundețiȘtergere
  22. Propaganda bolsevica !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. 11.11 te inseli !Eu sunt asistent medical si sotul meu este inginer ,deci nu asteptam ajutor social si nu suntem manipulati .Am plecat din tara pt.un trai decent.Ne doare sufletul pt.tara noastra si pt.pensionari.Ei saracii sunt manipulati,pt.catvia lei in plus la pensii au votat prost !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai 19.35 sa iti spun eu cum e treaba : costurile pt aceste alegeri contrafacute sunt facute din impozitele platite de cei din Ro nu de diaspora,si eu sunt plecata dar am preferat o zi frumoasa in familie decat votul), apoi sa ne amintim ce s-a intamplat 10 august cu m..e psd, pai tu diaspora ai avut bani sa vii in tara sa protestezi ! Adevarat e dreptul tau! Dar apai de ce nu iti platesti tot singur drumul sa votezi in tara pe listele de care apartii? Asa mai putine batai de cap cu listele suplimentare. Iar de manipulare sa nu vb, toti suntem manipulati, decat ca unii mai vad franturi si de adevar precum plecarea padurilor spre alta tara, aurul Rosia Montana, Petrolul si gazul Romaniei etc.
      Si mai scriu de de o manipulare din domeniul in care lucrezi - sunteti invatati in Germania ca un bebelus cu febra aproape 40 gr nu are nici-o problema daca nu depaseste 3 zile aceasta stare febrila si spun ca trebuie sa depaseasca starea fara medicamente- dar pe foaia de consultatii totusi scrie 38,5, dar vi se spala creierul ca trebuie facut vaccinul antirujeola ca na boala grea, pe care toate generatiile mai in varsta au facut-o si surpriza au supravietuit! Nu e nici-o manipulare ca daca spre ex ai reumatism incearca sa nu iti recunoasca aceasta boala oficial, ca na daca ai doar 60 de ani de ce sa iesi la pensie mai devreme? Si lista o pot continua cu multe altele. Suntem manipulati peste tot si tot timpul imi pare rau sa o spun si in orice domeniu!

      Ștergere
  24. Doamna Maria BUNUL Dumnezeu nu doarme.
    Fratilor nu o mai jigniți pe doamna Maria nu vedeti ca toate se adeveresc?
    Mai devreme sau mai tarziu toate se vor adeveri,atunci s-a vad ce mai înfocați.
    Am spus că PSD va guverna cu aliații ALDE si asa va fi.
    Am toata convingerea că asa va fi.
    Asa vrea Dumnezeu și mă gândesc si ar trebui toți s-a ne punem un semn de intrebare ce inseamna putere venită din cer asa cum a vazut doamna Maria si auzit mesajele.
    Va amintesc o vreme,două vremi si jumatate de vreme până când poporul ales al lui Dumnezeu va fi mântuire.
    Da la revoluție 30 de ani mai sunt 5 ani si va veni Mântuitorul si va incepe secerisul.
    Poporul ales va trece aceasta perioada prin multe frământări în interior, dar numai pentru a fi mântuire.
    Sa avem grija ca Dumnezeu nea trimis un mesager al Duhului Sfânt pe doamna Maria, nu ratați acesti 5 ani cu răutate,mai bine sa facem lucruri plăcute lui Dumnezeu și Măicuță Domnului sa avem parte de mântuire.
    Suntem pe ultima 100m sa nu ratăm mântuirea.
    Cu mult drag tuturor si cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu sa va binecuvi teze si pe noi pe toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  25. 20:46, prea mult te increzi in judecata ta stramba. Nu ajungi departe...viata ti-a dat apa cu lamaie.

    RăspundețiȘtergere
  26. 22.18, ai auzit de masochisti?
    Dintr-astia sant parintii tai:
    Nu s-au plans, le-a convenit, bravo lor.
    La 20 % tot asa vor face, ar fi multumiti ca asa merita ?
    Nici macar nu puteti fii compatimiti...

    RăspundețiȘtergere
  27. orice partid care va avea majoritate in parlament nu va avea dreptate pt popor -mare ipocrizie si dorinta de innavutire-poate asa vrea DUMNEZEU sa ne mai incerce rabdarea-dar prea se pune presiune si biruri pe bietul popor roman-cei cinstiti

    RăspundețiȘtergere