sâmbătă, 1 iunie 2019

O EXPLOZIE URIASA !

             
                                         31 Mai -1 Iunie 2019,ora 1,30 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte ,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                  "O Explozie uriasa .
                 Urmeaza o Explozie uriasa."

                          Explozie mare la o fabrică de explozibili: cel puÈ›in 15 victime 127.

Dragii mei, din nefericire ,vom auzi de o Explozie uriasa, Explozie care,din păcate,nu va trece neobservata.
Unde se va petrece aceasta Explozie dragilor, eu nu pot sa va spun.
Dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca toti cei care se vor afla pe aproape  de acel loc, sau chiar in mijlocul Exploziei,sa nu aiba de suferit.
Dragilor, să nu uitam ca sa fim buni si milostivi,sa iertam pe cei care ne gresesc, pentru ca si TATAL nostru Cel  Ceresc sa ne ierte noua toate cate gresim.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a

19 comentarii:

  1. Numai credința adevărată face rațiunea omului limpede şi-l face pe om să-şi pună întrebări şi să înțeleagă Adevărul GOL-GOLUȚ asta înainte ca omul a se arunca prosteşte în valul nicitor de minți şi suflete al "efectului de turmă"...
       Fără să comentăm diferențele religioase sau nuanțele de concepte...TOT acest spectacol național cu Papa face parte dintr-un plan care să distragă atenția şi să calmeze spiritul răvăşit de politica falsă şi minciuna diversionistă a serviciilor secrete care acum au acaparat în întregime absolut  TOT STATUL CU TOT CU INSTITUȚII SI POPORUL ÎMBĂTAT CU PROASPETELE ILUZII. Doamne Preasfinte priveşte câtă gloată ratăcită şi manipulată...asta NU e credință adevărată în DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC! Din credință se naşte şi rațiunea care pune întrebări şi dă răspunsuri totdeauna corecte...oare câți dintre cei din turmă rătăcită şi extaziată fie ei si "Mari Arhierei"...au citit biblia? şi dacă există vreo-unul care a înțeles ceva din ce scrie în Sf.Scriptură???  Păi dacă scrie CLAR CĂ: Singurul mijlocitor între Dumnezeu şi om este Iisus Hristos!!! DE CE PAPA este numit ÎNLOCUITORUL LUI DUMNEZEU? Şi dacă poate crede cineva că măcar vreounul de acolo e sfânt sau dacă poate exista pe pământ vreodată cineva"Preasfânt sau Preaînalt"? ATUNCI..la ce vă buluciți aşa? şi CUI vreți să vă închinați? Dar trecând de la religie care nu e departe de politică în acest caz... Explicația e foarte simplă şi anume că la o "masă imensă de prostie inertă" e nevoie de iluzii răspândite de"stăpânii"care se autodenumesc ba "sfinți, ba preasfinți ba atotştiutori şi unici sau profeți" care zic şi cred(ei) că sunt de neînlocuit şi fără"ei" lumea n-ar putea exista (la fel se întâmplă şi în politică,economie,finanțe,etc.).. Întradevăr lumea ar trăi infinit mai bine şi prosperă în libertate cu resursele planetare pe care Le-a dăruit Dumnezeu gratis oricui, însă Proştii doresc să plătească tribut nemeritat altor falşi "dumnezei" întrebând ulterior pe Adevăratul Dumnezeu: De ce oare viața e aşa de grea? Sau cu ce au greşit? Ca şi când Dumnezeu Cel Adevărat şi Atotputernic ar fi resposabil pentru rătacirea repetată şi prostia lor...! Totuşi Dumnezeu va trezi fie şi acest popor prea puțin bun roditor care doarme. Însă se ştie foarte clar din Sf.Scriptură şi istorie ce va urma în anii ce vin că după atâta decădere vine salvarea însă doar prin suferință...şi vom vedea curând pe toți care acum se bucură pentru rău sau pe alții care sunt ignoranți se vor întreba:-DE CE DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nădăjduiesc ca Judecata va fi de sus in jos. Ca nu poate fi comparat manipulatorul cu manipulatul. Minciuna repetata la nesfarsit intra in mintile oamenilor. Minciuna si manipularea sunt forme de incalcare a liberului arbitru pe care Dumnezeu ni l-a dat. Cei ce manipuleaza turma o fac in cunostinta de cauza. Raul facut de turma este in nestiinta, inconstienta.

      Ștergere
    2. 06:26, da, ne-a dat "liber arbitru". Problemele apar doar cand se iese din Ordinea Divina, in rest fiecare are libertatea sa aleaga si sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce alege.

      Ștergere
    3. Ești foarte RĂU intenționat .... Și ești fff puțin informat. Nimeni nu a spus ca papa este înlocuitorul lui Dumnezeu Este urmașul lui Petru . Să-ți fie RUȘINE!

      Ștergere
  2. Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne apere acolo unde se va întâmpla.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Explozia asta sau cea anunțată în 29 mai a fost astăzi la o fabrică de explozibili din Rusia. Explozia foarte mare urmată la scurt timp de încă una a spart geamurile locuințelor din apropiere. Bilanțul mai mulți răniți. Nu a murit nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa credem ce se spune-ei zic de 28 de raniti, dar sunt obisnuiti, cum a fost si la noi, sa acopere situatia reala, mai ales ca a fost fabrica de munitii. Daca ar fi putut, nu ar fi dat deloc stirea, dar probabil este teribil.

      Ștergere
  4. https://www.realitatea.net/explozii-in-lan-la-o-fabrica-de-muni-ii-din-rusia_2197304.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://assets.sport.ro/assets/feed/production_crossuri_bloc_branding_images/2019/06/01/tw.jpg

      Ștergere
  5. Dna maria de ce mi-ai cenzurat measajele cu privire la papa cel eretic????????? Asta insseamna ca nu esti cu noi cei crestini ortodocsi .............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa jignim si sa batjocorim !

      Ștergere
    2. Anonim 23:37 dute bă că tu ești mare creștin numai să arunci cu pietre știi. Bine ți-a făcut, ce fel de creștin ești!? Creștinii sunt toleranți cu celelalte religii.

      Ștergere
    3. 23.37 tu ai auzit cum gandeste acest papă? Un om care gandeste atat de frumos si e atat de modest si smerit, e un exemplu pentru toti. Tu insa pari sa fi cel eretic in toata povestea asta. Informeaza-te mai intai si apoi trage concluzii.

      Ștergere
    4. Anonim 18:45 mda ce să fac nu pot auzi cum gândește spre deosebire de tine care auzi cum gândește. Dar indiferent cum gândește el este păstor peste un miliard de credincioși în timp ce tu care îl judeci ești un mare nimeni.

      Ștergere
  6. Nu e momentul sa punem paie pe foc cu ,,ereticii"

    RăspundețiȘtergere
  7. Nou atentat sinucigaș. Zece morți, după ce o mașină capcană a explodat.

    Cel puţin zece persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă într-un atentat sinucigaş cu o maşină capcană în oraşul Raqqa, fostă "capitală" a grupării Stat Islamic (SI) în nordul Siriei, a ţării, a relatat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), citat de AFP.

    Atacul a omorât cinci civili şi cinci combatanţi ai Forţelor Democratice Siriene (FDS), alianţă kurdo-arabă susţinută de Washington care a eliberat oraşul de sub controlul SI în octombrie 2017, potrivit OSDO.

    Atentatul, care nu a fost revendicat deocamdată, a fost precedat de explozia unei bombe într-un alt cartier al oraşului care a făcut răniţi, a făcut cunoscut OSDO, în contextul în care SI desfăşoară frecvent atacuri sângeroase în fostul său bastion.

    "Atentatul cu maşină capcană a vizat o opoziţie a FDS", a precizat directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane, care a adăugat că s-au înregistrat şi 20 de răniţi.

    Atacul s-a produs la intersecţia "al-Naim" (paradis, în arabă). În această piaţă SI efectua decapitările şi alte atrocităţi când ţinea oraşul sub control. În perioada respectivă, piaţa se numea "intersecţia infernului".

    La 9 aprilie, 13 persoane, în majoritate civili, şi-au pierdut viaţa într-un dublu atentat cu bombă revendicat de SI.

    FDS au anunţat la 23 martie înfrângerea califatului autoproclamat al grupării Stat Islamic în Siria, după cucerirea ultimului teritoriu deţinut de jihadişti în această ţară.

    https://www.antena3.ro/externe/nou-atentat-sinucigas-zece-morti-dupa-ce-o-masina-capcana-a-explodat-523572.html

    RăspundețiȘtergere
  8. explozia din Rusia care este in est nu in vest nu corespunde mesajului-poate in alta parte si in timp

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.antena3.ro/externe/tripla-explozie-cel-putin-17-victime-printre-care-un-jurnalist-dupa-ce-mai-multe-bombe-au-fost-523606.html

    RăspundețiȘtergere
  10. "Potrivit ultimelor informaţii, 79 de persoane au solicitat asistenţă medicală după explozia de la uzina Kristal: 38 de muncitori ai uzinei şi 41 de locuitori din oraş. Nu sunt copii printre răniţi", a informat într-un comunicat Ministerul Sănătăţii al Federaţiei Ruse.
    Cinci clădiri ale uzinei şi aproape 180 de clădiri rezidenţiale au fost avariate în urma exploziilor, potrivit autorităţilor municipale.
    https://www.realitatea.net/explozii-in-lan-la-o-fabrica-de-muni-ii-din-rusia_2197304.html

    RăspundețiȘtergere