miercuri, 5 iunie 2019

NE-AM BOTEZAT CRESTINESTE , SA MURIM CRESTINESTE !


                          4 Iunie 2019,ora 4,12 zori de zi !   

   
                                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori , m-a trezit un glas care spunea tare revoltat asa:

                                "Ne-am botezat crestineste, sa murim crestineste !"

Clipă în care , vad cum intra aproape cu forta, un barbat intr-o Sfanta Biserica,care deja era plina de credinciosi.
Acest barbat târaste de mâna un om bolnav, sau poate ,chiar un trup fara viata.
Cel care era târât fratilor, nu mai dadea semne de viata;iar cel care-l târa pe jos, o facea de parca ar fi avut un sca de cartofi.
Acel trup care, parea fara viata,a fost lasat in Sfanta Biserica in mijlocul credinciosilor.
Dragii mei, asa este. Daca am fost botezati in Sfanta Biserica,atunci si cand plecam din aceasta viata, trebuie sa fim in Sfanta Biserica.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului , ca sa ne ne daruiasca sanatate si iertare de păcate,Credinta,Nadejde si dragoste.
De vom tine strans toate acestea, cu siguranta vom trai crestineste si vom pleca din lume,tot crestineste.
                               Cu dragoste,Maria.

         

69 de comentarii:

  1. Poți să mori creștinește cine nu te lasă femeie! Oricum la cât rahat mănânci tu creștinește poți să crăpi creștinește ca să ne scutești de mesajele satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 iunie 2019, 02:04
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te ierte ,pentru rautatea inimii si sufletului tau. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Anonim5 iunie 2019, 02:04
      Poți să mori creștinește cine nu te lasă femeie! Oricum la cât rahat mănânci tu creștinește poți să crăpi creștinește ca să ne scutești de mesajele satanei.

      Raspuns:
      Eu chiar nu te inteleg! Daca nu-ti plac aceste MESAJE DIVINE ,de ce le mai cauti ? De ce ma jignesti ? De ce-mi graiesti astfel ? Nu ti-i teama ca intr-o zi se vor revarsa asupra ta ,tot ceea ce-mi doresti tu mie??? Mai bine cere iertare LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru cuvintele tale,pentru ura din sufletul tau.

      Ștergere
  2. Din pacate mai sunt multi care merg la biserica si spun ca sunt credinciosi, dar care mai cred tot ce spun agentii intunericului de la noi.
    In Europa si in lume fortele intunericului incep sa piarda din ce in ce mai mult teren. Noi suntem din pacate in intarziere deoarece la noi se da batalia finala.
    Chiar daca va fi greu in urmatoarea perioada, ei vor pierde si aici in România.
    Totul este sa avem credinta in DUMNEZEU si in IISUS si sa nu ne lasam dus in eroare de vorbele frumoase/inselatoare ale celor care slujesc intunericul.
    Trebuie sa simtim cu inima nu cu mintea. Mintea este inselatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incep sa piarda teren de puncoarne si la umbrelele copiilor ( numai fete ca baietii se tatueaza )

      Ștergere
  3. Adica sa nu fie lasat fara funeralii.

    RăspundețiȘtergere
  4. iauzi soro ce veste minunata si care eu credean ca a gresit operatia mai bine cenusa sau in picioare ca la orizontal cam toti sint bagati si cam ocupa loc mult in cimitir.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, un decedat are probleme în a găsi un preot, care să-i dea binecuvântarea înainte de moarte, si chiar să fie înmormântat, dacă nu e înscris la biserica, unde i se cere sa plateasca cultul retroactiv pe cinci ani, inainte de a fi înmormântat. Cei care nu își permit ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum era bărbatul care tara omul in biserica?

    RăspundețiȘtergere
  7. http://profetieavertisment.ro/mesaje/826/dumnezeu-exista-in-fiecare-persoana-nascuta-in-aceasta-lume-indiferent-de-credinta-lor-sau-de-credinta-parintilor-lor/

    RăspundețiȘtergere
  8. At this time I am ready to do my breakfast, later than having my breakfast coming yet again to read
    more news.

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria cu indrasneala as da un sens viziunii dv. Acel om care intra in Sfanta biserica si taraste un trup dupa el este un om care n-a primit vindecare aproapelui sau si se intoarce in biserica ca un razvratit impotriva Domnului in semn de negatie a existentei lui Dumnezeu, deoarece (probabil) rugaciunile lui nu i-au fost auzite de Domnul in vederea insanatosirii aproapelui. Domnul Iisus zice:Fericiti cei ce nu se vor sminti intru numele meu. Din pacate in ziua de astazi multi parasesc Sfanta biserica pt ca nu-si vad dorintele, rugaciunile implinite. Un caz destul de recent il avem pe fostul preot Ion Aion care s-a lepadat atat de altar cat si de Dumnezeu si acum e mare star intre atei. Mesajul e clar sa nu parsim Sfanta biserica, sa nu ne smintim.

    RăspundețiȘtergere
  10. Actually no matter if someone doesn't be aware of
    then its up to other visitors that they will assist, so here
    it happens.

    RăspundețiȘtergere
  11. Posibil sa fie pe undeva prigoana asupra bisericii,ma gandesc la Asia ca acolo sunt crime mari vizavi de crestinism.Islamul dus la extreme e periculos si oameni nevinovati mor precum odata in arenele romane.

    RăspundețiȘtergere
  12. Botezul este ritual de intrare a sarpelui,de aceea plang copilasii fiindu-le frica vazand totul,dar si de durere.
    Parinti prosti ce suntem,dam copilul intunericului de buna voie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:52, este momentul parazitarii archonice, dar lumea nu stie. Orice forma ritualica inseamna parazitare.

      Ștergere
  13. Simptomele Inaltarii: Corpul si Mintea
    https://daniilgaucan.wordpress.com/2019/06/04/simptomele-inaltarii-corpul-si-mintea-3/

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.lovendal.ro/wp52/armata-de-copii-cu-ochi-negri-se-afla-printre-noi-ei-sunt-rezultatul-unei-incrucisari-genetice-intre-extraterestrii-nephilim-si-femeile-umane/

    În 2011, scriam un articolaş intitulat “Moartea poate veni de la o femeie cu ochi negri, fără emoţii şi fără viaţă“. Despre ce era vorba în articol? Despre povestea unei femei din SUA care s-a întâlnit cu o fiinţă cu ochi negri, fără emoţii şi fără viaţă. Iată relatarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e vb despre ochi de culoare neagra. E vb despre oameni fara emotii, fara empatie. Asta au obtinut si acesti guru ce au împînzit Romania invatandu-i pe romani sa fie indiferenti la suferinta celorlalti. Avem o armata de zombie drogati cu ayahuasca si alte plante ce te ajuta sa iesi in astral. Aceștia sunt foarte usor de posedat de entitati malefice.

      Ștergere

  15. ATENTIE !!!! Ce mentalitate exista in PNL USR. Foarte nociv

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Andrei-Caramitru-include-RELIGIA-si-FAMILIA-la-capitolul-CORUPTIE.-Nu-si-depasirea-limitelor-legale-de-catre-Presedintie-DNA-SRI-156309

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Sa murim credtineste si Duhul cel Sfant sa fie in acel moment cu noi .

    RăspundețiȘtergere
  17. https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/o-alta-inventie-lui-tesla-ascunsa.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate cineva sarac care nu are bani de inmormantare.

    RăspundețiȘtergere
  19. DA,dar unii venetici ca Iohanis si UDMR-istii doresc o Noua Constitutie prin care sa fim impaciuitori cu LGBT-istii lor si sa lasam deoparte vechimea noastra de daco-romani si crestinismul apostolic de 2000 de ani ,cu scopul pervers de a ne uita identitatea nationala de stat National pe care o doresc scoasa din constitutie
    In timp ce la ei in Ungaria au asimilat cele trei minoritati si limbi nationale initiale astfel incit nu poti vedea nici macar un film fara voce dublata in ungureste-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:55, daca umbla la Constitutie, este grav. Vor face doar modificari favorabile UE si inrobirii poporului roman.

      Ștergere
  20. 5 iunie 09:52-din ce confesiune faci parte?-sau esti cu new age-daca ai avut copil mic si a trebuit botezat sau sa-i faci baie orice copil plange -asadar bati campii cu gratie-IISUS hristos s-a botezat si nu a fost atacat de asa zisi archoni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:36, tu nu ai fost acolo incat sa sti exact.

      Ștergere
  21. 19.32 sunt ortodox dar vad dincolo de ce știu ortodoxii,este foarte grav ce se întâmplă la ritualuri bisericii sunt prezente entități care te ar îngrozii daca ai vedea .Dar nu vedeți nu știți și nici nu vreți să stiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:52, asa este.

      Ștergere
    2. Pai spune-ne,sa stim de unde sa incepem, si noi vrem sa vedem.suntem toma necredinciosul

      Ștergere
  22. 6 iunie 21:47-si cum se face ca dupa botez copii se linistesc spontan-SUNT ANONIM 5 si stiu si din practica dar si de la duhovnicul meu de suflet-la botezul nepotelei mele pe fotografii au aparut sfere aurii -in biserica, pe capul nasei si pe catapetesama-cum va explicati-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  23. nici un OFF 7 iunie 20:30-vrajmasii nu au aceasta energie-mai citeste si dinafara bibliei-ce spun oamenii avizati -de DUMNEZEU-da sunt ok aceste sfere -nu la toti si am vazut si in fotografiile celor cu har si daruri=sfintii neamului romanesc-AI CUNOSCUT ASEMENEA PERSOANE-pacat daca mai traiau te-as fi pus in fata lor sa-ti spuna intai numele apoi sectrete personale etc- sunt multi TOMA NECREDINCIOSUL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli 01:18! NU cunosti aceasta lume nevazuta.
      Ai plinatatea dumnezeiasca in tine, de cand te nasti, nu ai nevoie de ritualuri si nici de entitati, caci Divinul te locuieste inca din pantecele mamei. Daca nu ar fi Divinul in tine nu ai putea fiinta.
      Asculta-ti interiorul, nu mintea.

      Ștergere
  24. 8 iunie 15:58-vai da ce -ti asculti interiorul!-cand dai de greu te duci la ocultisti? nu la sfintii neamului in care te-ai nascut-cine se inseala? eu unul sunt botezat si mi-e drag de cultul ortodox in care m-am nascut si trait-avem atatea exemple de oameni ca ARSENIE BOCA, NIL DOROBANTU,IUSTIN PARVU cu daruri mari-TU CE DARURI IN AFARA DE VIATA DE LA DUMNEZEU AI?-eu vorbesc din ce am trait nu din inchipuiri sau practici oculte-sa fii sanatos nu stii ce capacitati are cel din spatele internetului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:28, iar te inseli! Omule drag ce treaba ai tu cu entitatile??? Tu ai o convingere ca nu poti fiinta fara “ajutorul” entitatilor. Dar nu este asa! Daca plinatatea divina este in tine, este absolut suficient! La ce folos toti ocultistii daca ai pe Dumnezeu??? La ce folos toate entitatile daca ai pe Dumnezeu??? Mi-e destul Dumnezeu, caci am toata plinatatea prin El! Cine-L are pe Dumnezeu ce odihneste in interiorul sau, intelept este acela. Entitatile nu fac decat sa iti ia energia, fie ca vorbim de entitati albe sau negre, de ce sa apelezi la “ajutorul” lor cand cel puternic esti tu, pentru ca in tine sta Insusi Divinul care este Viata ce te anima. Este falsa aceasta convingere a ta, legata de dependenta de entitati. Nu le da entitatilor energia ta, caci nu ai nevoie de nimic de la ele; este fix pe dos, exact ele au nevoie de ceva important de la tine, anume: energia ta.
      Este gresit sa masori sfintenia cuiva in functie de asa-numitele minuni savarsite. Gresit total! Cel cu adevarat sfant este cel desprins de lanturile materiei, cel dezlegat de lanturile robiei care liber este de orice dorinta pamanteana. Un om cu adevarat sfant/trezit/ilumina/mantuit (spune-i cum vrei) prin simpla sa prezenta aduce bine pentru ceilalti. Simti cand esti in jurul unui om cu adevarat sfant. Nu confunda insusirile paranormale pe care fiecare om le are in el doar ca sunt adormite (din cauza blocajelor) cu a fi un sfant adevarat caci este o mare, mare diferenta.
      Asculta, daca dai de greu cu atat mai mult trebuie sa te cercetezi tu pe tine ca sa descoperi unde gresesti fata de Viata. Rezolvarea la orice problema o ai in tine (nu la entitati si nici la ocultisti), doar trebuie sa identifici unde gresesti, unde te-ai abatut de la linia dumnezeiasca cu care te-ai nascut. Nu astepta ajutor de la ocultisti caci si aceia tot la entitati apeleaza. Nu astepta deci ajutor de la entitati, caci este cu dublu schimb, iti dau ca sa-ti ia, iar cel care pierde esti tu.

      Ștergere
  25. 09 iunie 15:25-a crede ca puterea sta numai in tine este egal cu a spune-NU CRED CA EXISTA DUMNEZEU adica te intreci cu EL care esta stapan pe universuri-persoanele sfinte cunoscute de mine nu mi-au luat nimic -in schimb m-au intarit in momentele critice ale existentei mele-DUMNEZEU este prezent in fiecare om EL ESTE CREATORUL-dumneata ce ai creat daca te crezi complet? ai facut cu mana sau cu mintea o furnica?!sfintii sunt trimisi de DOMNUL in ajutorul nostru-nici vorba de insusiri paranormale -desi ele exista ,crezute de putini care inca dorm-sunt multe de spus dar voi tacea ca DUMNEZEU sa vorbeasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:29, gresesti din nou! Dumnezeu odihneste in om, caci inima omului este Templul Sau. Ai pe Insusi Dumnezeu care si-a facut locas in inima ta, deci ai linie directa cu Dumnezeu. Sa nu te superi, dar Dumnezeu este suficient pentru oricine are in locasul inimii pe Divinul, nu are nevoie de entitati si nici de ajutorul lor.
      Sfinti sunt doar cei ce s-au eliberat in timpul vietii de cele pamantene, ei fiind mantuiti adica iluminati, nu i-a gasit trecerea fara sa fi fost dezrobiti de materie (inclusiv emotional).
      In rest, lupta-te sa te desprinzi de lume, caci in felul acesta vei intelege cuvintele mele.

      Ștergere
  26. 10 iunie 18:09-ai facut o gresala capitala ILUMINATI=REPTILIENII nici pomeneala de sfinti care sunt LUMINATI-cred c-am ghicit cine esti-lasa invataturile new age si le da la altii -eu sunt intarit in credinta-DUMNEZEU este prezent oriunde-multumesc si nu te mai deranja sa-mi raspunzi-se stie TRUPUL ESTE TEMPLUL DUHULUI SFANT-n-am spus-o numai eu este necesar pt intruparea spiritului-traieste-ti viata fara sa dai sfaturi-nu esti in masura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:54, nu dragul meu, iar gresesti! Nu incurca secta masonica ILLUMINATI ( daca observi cu 2L-care da, sunt reptilieni sau de sange albastru) cu persoana mantuita sau iluminata. Sunt doua chestii diferite. Nu au nimic in comun cele doua.
      O persoana iluminata sau mantuita este cea care a iesit din dualism in aceasta viata. Care s-a eliberat si nu mai este legata de materie si lume, iar aceasta in timpul vietii, caci de te prinde trecerea macar cu o mica parere de rau dupa o dorinta a vetii pamantene esti inca robul materiei.

      Ștergere
  27. 10 iunie 21:52- vanez si eu greseli de ortografie-spui VETII SAU VIETII-fii tu luminat si-ti doresc drum bun catre rai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:92, ti-am explicat diferenta, nu incurca cele doua termene. Mantuirea/iluminarea nu o capeti in robia in care stai. Elibereaza-te de materie, pentru ca doar cel legat umbla sa ceara ajutorul entitatilor, dandu-le in schimb energie. Ia nu le mai da energia ta, sa vezi atunci cat de mult te "iubesc" acelea. Abia atunci vei sti cui ceri "ajutorul", desi, repet, ai pe Dumnezeu, nu ai nevoie de entitati, pentru ca Dumnezeu este absolut suficient.

      Ștergere
  28. tot pentru 10 iunie 21:52-mergi la dex sa vezi ce scrie la illuminati si la luminati-diferenta este majora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa-ti repet din nou: illuminati este o secta masonica iar cel ce face parte din acea secta se numeste mason sau membru illuminati.
      A fi iluminat/mantuit nu inseamna a fi membru illuminati. Sper sa reusesti sa intelegi, pentru ca este o mare diferenta, nu exista nici o echivalenta.

      Ștergere
  29. 11 iunie 14:01 nu-l ai pe DUMNEZEU -eu stiu ca illuminati sunt masoni -nu te obosi sa-mi dai sfaturi despre entitati ca n-o sa traiesti in veci momentele frumoase prin care am trecut-nu mai repeta ca o moara stricata ca esti superior in gandire-esti om ca multi altii -nimic nou sub soare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:29, mai omule tu ai o gandire sablonata; nu poti intelege nici cel mai mic amanunt. Ti-am explicat diferenta dintre un mason, membru al sectei Illuminati si o persoana mantuita/iluminata. Ma faci sa repet din nou: acestea doua nu au nimic in comun.
      Entitatile intotdeauna iti vor lua un lucru foarte valoros: energia (cu acceptul tau) si iti vor da firimituri (chiar si glazurate, ca sa-ti placa). Ti-am mai spus: Dumnezeu este suficient, nu ai nevoie sa apelezi la nici o entitate.

      Ștergere
  30. 12 iunie 14:37- ma plictisesti crezand ca n-am inteles -m-am informat bine -sa incetezi sa spui ca entitatile=sfintii chiar si din zilele noastre iau energia celor din jur-este chiar o tampenie-nu stiu cine esti dar te MANDRESTI cu stiintele tale-taci si DUMNEZEU sa-ti vorbeasca si nu -mi raspunde traieste-ti viata fara sa dai asfaturi altora-sa nu te crezi buricul pamantului ca sunt altii mai puternici energetic decat noi-tu traiesti in sabloane crezand ca noi nu pricepem cine este DUMNEZEU si unde salasluieste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:49, dar tu chiar nu pricepi nimic. Un adevarat sfant este cel ce s-a mantuit/iluminat in aceasta viata. Un adevarat sfant este cel desprins de aceasta lume si de materialismul ei. Dezorbit este un adevarat sfant de tot ce apartine acestei lumi si de orice tentatie. O persoana ce nu-i desprinsa de aceasta lume, care poarta inca in el macar o dorinta dupa materie nu-i un sfant, nu are cum, caci legat este in lanturile materiei. O entitate este destrupata, ea fiind din lumea nevazuta (de aici pornise discutia noastra). Cerand ajutor acestor entitati destrupate, nu-i in regula, pentru ca nu cunosti cine se prezinta, acestea fac totul sa ia energie de oriunde si de la oricine. Este destul Dumnezeu, nu ai nevoie sa ceri ajutor entitatilor.
      O persoana ce nu-i sfintita cu adevarat, nu poate face lucruri "miraculoase" decat daca apeleaza la ajutorul acestor entitati (si nu-i deloc in regula).

      Ștergere
  31. SUNT ANONIM 5 si doresc sa transmit celor care nu au cunoscut fete sfinte sa le caute-acestia au venit in ajutorul celor care au nevoie din diverse motive-asadar sunt in masura sa transmit ca exista miracole la care am fost de fata -nu ma intreseaza parerea altora care nu cred -polemicile nu-mi sunt de folos pentru ca suntem diferiti de la DUMNEZEU-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANOMIM 5, exista sfinti, dar putini (ar fi trebuit sa fim toti!!!); sunt doar aceia care au biruit moartea ce vine din inrobirea de materie si dorinte pamantene; sunt cei ce s-au mantuit/iluminat inca din aceasta viata. Zicea Iisus: "Eu am biruit lumea", sa indraznim deci, caci se poate.
      Orice entitate destrupata nu face decat sa-ti vrea energia ta, pentru ca are nevoie de ea, dar pe de alta parte tu ai nevoie de energia ta, caci ea vine de la Divin si nu-i de oferit acestor entitati fara trup din lumea nevazuta.
      Iti spun tie ca Dumnezeu este suficient, doar ai credinta in El, caci te anima de cand te-ai nascut si puternic esti prin El, niciodata nu te va lasa.
      "Dacă Dumnezeu e pentru noi, cine este împotriva noastră?" /Romani 8:31
      "Dar în toate acestea suntem mai mult decât biruitori, prin Acela Care ne-a iubit." /Romani 8:37

      Ștergere
  32. ei putini care au fost i-am cunoscut si am vorbit cu ei si nu au fost DESTRUPATI ci oameni in trup sfinti-asa cum au fost si sunt-esti de o ironie 14 iunie 00:18 dusa la extrem-vrei numai asa cum stii tu-lasa crestinii in pace tu vezi-ti de ale tale-NU MAI DA SFATURI pastreaza-le pt tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:21, de la ce pornise discutia noastra oare? Exact de la entitatile destrupate, forme de energie inteligenta, despre care ti-am spus clar sa ai grija caci nu sti cine sunt, fiind din lumea nevazuta. Iti spusesem sa nu le dai lor energia ta, caci ele aceasta cauta, sa se alimeteze cu energie de viata de la oameni, caci omul este animat de Energia Divina cata vreme este viu, o Energie extrem de puterica ce tine omul sa fie.
      Despre sfinti iti spusesem clar ca sunt oameni care s-au mantuit/iluminat inca din aceasta viata, ei s-au eliberat de moarte, murind fata de cele pamantene. Nu poti fi sfant daca nu te-ai eliberat de lume, daca nu ai dat mortii madularele tale... precum Iisus cu "moartea pe moarte calcand". Viu esti cand eliberat esti de materie, cand "au murit" tentatiile, dorintele si legatorile care te agata de lumea materiala. De aceea Iisus a spus "Eu am biruit lumea", deci sa luam acest exemplu, sa indraznim caci putem birui lumea aceasta cu toate tentatiile, dorintele si legatorile ei ce inrobesc.
      Un om care nu este sfant nu poate face minuni decat daca apeleaza la entitatile destrupate; nu acela face "minuni" ci enitatile destrupate pentru el, primind la schimb energie de viata, un lucru incorect, pentru ca o "minune" nu valoreaza energia de viata din om, pentru ca este energie divina aceasta care nu-i permis a fi furata si nici oferita cadou.
      Un adevarat sfant, face minuni instant, pentru ca prin el se manifesta Divinul ce il locuieste in toata frumusetea, pentru ca este o persoana dezrobita, libera, pura, neparazitata de nici o entitate destrupata.
      Sa ne straduim deci sa identificam si sa dam jos parazitii care se hranesc din energia noastra.

      Ștergere
  33. 14 iunie 00:18- de ce ai impresia ca le stii pe toate-tu da-i inainte cu stoicism doar,doar ai felicitari de la vreo unul din cei de pe blog-probabol asta vrei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:30, stai linistit ca aici pe acest topic, dintre cititori, sunt eu cu tine iar mesajele mele sunt pentru tine. Putin probabil sa mai intre alti cititori, nu te framanta in privinta aceasta. Orgoliul este un defect, egoul accentuat te duce la pierzare, stiai? Deci la ce bun? Ridica-te din aceasta cursa, elibereaza-te caci timpul are un pret la noi oamenii; cu cat timpul trece, trecem si noi iar sansele de eliberare sunt mai mici, pentru ca se scurteaza vremea noastra pe pamant, sa nu irosim timpul ci sa ne eliberam de robia materiei inca din aceasta viata.

      Ștergere
    2. 17:59
      Se vede ca nu stii nimic despre aceste entitati.
      Ai nevoie de ele asa cum ai nevoie de prieteni.
      Sa crezi ca esti un mic dumnezeu si n-ai nevoie de sfinti sau ingeri, fiinte mai evoluate, mai apropiate de Dumnezeu decat tine, asta este ispita de la entitatile "rele". Asta inseamna orgoliu, ego.
      De ce ar avea ingerii nevoie de energie divina de la tine? N-ai tu nici cat negru sub unghie cata au ei si cata poti primi de la ei.
      Vorbesti din carti si de pe net. Sunt oameni care chiar stiu.

      Ștergere
    3. 23:10, Iisus spunea: “Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si lui singur sa-I slujesti”/Matei 4
      Sfinti sunt doar aceia care au murit fata de cele pamantesti inca din aceasta viata. Acestia pot fi un exemplu pentru tine dar inchinarea si slujirea este numai Lui Dumnezeu, dupa cu Iisus a spus foarte clar. Sunt cuvintele Lui nu ale mele.

      Ștergere
    4. Numai lui Dumnezeu te inchini si ii slujesti.
      Dar ceri ajutor fiintelor evoluate, pentru ca ele nu intervin peste liberul tau arbitru.

      Ștergere
    5. 20:57, daca ai legatura directa cu Dumnezeu nu ai nevoie de nici o entitate destrupata. Este de ajuns Dumnezeu; doar Lui te inchini nu altora ("caci scris este" asa, zicea Insusi Iisus in Matei 4).
      In momentul cand ceri ajutor la entitati destrupate, tu le dai energia ta. Cum? Inchinandu-te si rugandu-te acestora. Este un schimb care se produce. Ele fac pentru tine ce le ceri, dar anterior tu le-au dat din energia ta de Viata. Si ce le ceri? Lucruri si dorinte pamantene si trecatoare. Ce le dai tu? Parte de Energie divina pura, care te tine pe tine sa fiintezi. Irosesti Viata pentru lucuri trecatoare si pamantene.

      Ștergere
    6. Ele nu au aceasta energie divina pura?
      Ele imi dau mie, nu invers.
      Dumnezeu nu lucreaza singur, ci prin toata creatia Lui.

      Ștergere
    7. 07:41, discutabil. Nu ai de unde sa sti cine se prezinta tie din lumea nevazuta, chiar de-i "aurit". Mai bine linie directa cu Dumnezeu! Cel mai sigur si mai bine! Daca IL ai pe Dumnezeu, ai totul!

      Ștergere
    8. Si de unde stii ca e Dumnezeul adevarat?

      Ștergere
    9. 15:42, daca tu esti viu/vie si fiintezi, este manifest Dumnezeu, pentru ca unde este prezenta viata acolo este prezent si Dumnezeu. Suflarea de Viata tine corpul viu sa fie, fara aceatsa corpul este mort/inert si intra in stadiu de putrezire, dar imediat.

      Ștergere
    10. Spuneai de "linia directa" cu Dumnezeu.
      De unde stii ca ceea ce simti si gandesti e de la El?
      Criminalii, de exemplu, cred ca ceea ce fac e bine.
      Cum alegi din constiinta ta ce e de la Dumnezeu?

      Ștergere
    11. 08:41, criminalii sunt parazitati la greu de anumite entitati destrupate. Ceea ce simt ei nu este iubire ci ura. Aceasta ura ii conduce la faptele lor sau in cazul violatorilor- pofte mari trupesti incontrolabile care se instaleaza tot din cauza parazitarii.
      IUBIREA este cea care indica libertatea manifestarii Divinului. Dar adevarata IUBIRE, nu falsitatea. O iubire declarata din partea rationala (a mintii), este una falsa, egoista. Cel ce iubeste cu adevarat traieste prin inima; ratiunea este folosita doar ca ustensila nu ca un factor de directie si decizie in viata. Mintea trebuie sa asculte de suflet(inima) pentru ca in inima este prezent Divinul; mintea sa nu prea controlul in viata. Cel ce se lasa condus de minte devine in timp un robot biologic, iar portile pe unde intra parazitii sunt larg deschise in acest caz, pentru ca parazitii intra prin minte. Ei actioneaza prin gandurile care provoaca stari de ura, pofte, invidii, falsa iubire si multe alte rautati.

      Ștergere
  34. 14 iunie 23:10 -incerci sa ma enervezi-prin ironii si glume proaste -entitatile rele n-au ce cauta in viata mea -vezi-ti de treaba ca eu n-am afirmat sfintenia -eu vorbesc de persoanele sfinte pe care le-am cunoscut si eu sunt om cu bune si rele-DAR CRED IN DUMNEZEIRE SI MAICA DOMNULUI-pe scurt este ultima data cand iti raspund la mojicii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5, fii mai atent. Rabdare si smerenie.
      Ai confundat.
      Mesajul era pentru doamna cu care te conversai.

      Ștergere
  35. raspunsurile mele sunt pt toti care cred ca DUMNEZEU ESTE IN FIECARE TRUP si incearca sa se elibereze de negativitate rugandu-se la acesta-cer scuze 23:10 -raspunsul era pt 17;59-doar prin rabdare putem depasi multe aspecte din viata,cat despre smerenie arata-mi pe unul care nu se supara la atacuri-invataturile sunt pt tineri nu pentru cei trecuti prin viata-sanatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5,
      niciodata nu e prea tarziu sa inveti ceva, chiar si de la cei de la care nu te astepti.
      O bucatica din Dumnezeu este in fiecare, dar noi nu suntem niste mici dumnezei.
      Drumul spre Dumnezeu inseamna rugaciune si post.

      Ștergere
  36. 16 iunie 21:02-am ajuns la varsta cand nu din suficienta ,spun -sa dati sfaturi celor care acum sunt tineri-ce-am avut de stiut acum stiu -nu pot eu si nu am voie sa spun totul-macar atat am invatat ca AVEM SCANTEIA DIN DUMNEZEU-nu o bucatica-sa fii sanatos si lasa-ma pe mine sa iau deciziile potrivite cu sufletul meu

    RăspundețiȘtergere