marți, 11 iunie 2019

JUSTITIA ! O MARE SCHIMBARE VA CONSOLIDA JUSTITIA !


                            11 Iunie 2019,ora 4,11 zori de zi !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, aud glas care spune asa despre ce urmeaza a avea loc in JUSTITIE !

               Imagini pentru CIOCANUL JUSTITIEI
Glasul spunea asa:
                        

                               "Nu este o sarbatoare a JUSTITIEI ! 
                    Se anunta schimbarea,pentru consolidarea Justitiei ."

Dragii mei, asa sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca JUSTITIA sa fie consolidata si nimeni sa nu mai puna presiuni pe JUDECATORI.
                        Cu dragoste,Maria.

47 de comentarii:

  1. Un stat care nu are sistemul de justiție bine pus la punct nu poate funcționa corect. La noi deocamdată e jale. Trebuie inceput cu CSM. Nu are ce sa caute acolo picior de procuror. Astea e primul pas spre însănătoșirea justiției romane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate astea nu se vor face doar daca asteptam
      Duminica 16 iunie intre orele 12 si 15 "plimbare" la Cotroceni

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/11/dragnea-in-libertate-demisia-iohannis-evenimentul-va-avea-loc-la-cotroceni/

      Ștergere
    2. Dar cine vrei sa fie in CSM ?! Ingineri , muzicieni ?
      Procurorii ca si judecatorii sunt MAGISTRATI si au aceasi pregatire profesionala !
      CSM nu mai trebuie politizata .

      Ștergere
    3. perfect spus din pacate mesajul este clar : se va consolida asa cum este acum.

      Ștergere
    4. Justitia romaneasca este cea mai mare mafie .in timp ce gainarii( aici ma refer la furturi marunte,care marea majoritate sunt "ridicate" fara probe la rang de megainfractiuni de catre mafia numita justitie) sunt arestati ani grei furturile de sute de mii de miliarde euro sunt lasate in pace si asta timp de 27 de ani.

      http://www.justitiarul.ro/cifre-cutremuratoare-referitoare-la-jefuirea-poporului-roman/

      Ștergere
    5. Magistrati sunt doar judecătorii și CSM este forul lor superior. Procurorii sunt angajați ai statului și au conducerea lor, Parchetul general condus de un Procuror general.

      Ștergere
    6. Măi, cand o sa pricepeti odata ce si judecatorii sunt probabil masoni? Masonii nu lucreaza pentru romani. Lucreaza pentru lojile carora le apartin. Au divizat Romania in tot atatea sfere de influenta cate loji sunt. Nu faceti si voi greseala celorlalti, cautand un singur țap ispășitor! Sunt mulți țapi! Nu ma pot abține sa nu fac o asociere intre țap si drac! Toata lumea stie ca dracu este in varful piramidei desenate si pe dolari! Iar ochiul din varf nu e ochiul Lui Dumnezeu, asa cum cred naivii. E ochiul dracului! Care ne stapaneste si spioneaza printr-un sistem complex ce incude si ascultarea telefoanelor, si tot ce inseamna patrunderea in spatiul nostru intim. Casa mea e spatiu sacru! Nimeni nu are dreptul sa-si bage nasul lung si urechea in ea! Pentru ca bandiții ei sunt. Nu noi!

      Ștergere
    7. Magistratii sunt obligati prin lege sa declare daca sunt masoni. Din cate stiu eu, doar vreo doi magistrati au fost depistati ca sunt masoni si au fost trimisi in judecata. Tot din sursa sigura, va spun ca exista o evidenta clara a masonilor in Romania si in urma verificarilor a rezultat ca nu exista magistrati care sa fie inscrisi in vreo loja masonica.

      Ștergere
  2. Bineînțeles că şi CSM trebuie reformat..
    numai că până să ajungă schimbarea acolo sunt atât de multe de schimbat în justiție încât n-ar mai rămâne nimeni şi nimic în picioare.
    Problema ESTE CĂ justiția din Romania nici nu poate fi reformată corect dupa constituție niciodata deoarece țara asta e construită pe pricipii mafiote la CEL MAI ÎNAL NIVEL.
    Practic ar trebui ca Statul Român să fie reînființat de la ZERO.
    Absolut toate instituțiile sunt căpuşate şi controlate de structuri suprastatale din servicii care practic pentru interesul deținerii puteri în mod ilegal şi neconstituțional...sunt în stare s-o vândă "şi pe mama lor" cu atât mai puțin le pasă la aceste grupări criminal organizate să cedeze toate resursele țării care au mai rămas pe nimic doar ca sa mai rămână la putere încă vreo 30 de ani...
    DEŞI ACUM pare imposibil ca țara să devină vreodată liberă şi democratică cu ADEVĂRAT.
    ÎNSĂ DE ACEEA EXISTĂ DUMNEZEU CARE V-A JUDECA şi pe cei care țin acest popor captiv în minciună dar şi pe poporul indiferent care doarme.
    Dumnezeu un are plan Al Său şi cu acest popor umilit dar care stă în letargie nefolositoare destinului...
    Dar planul Lui Dumnezeu se v-a împlini oricum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepeti voi prin a face bine in jurul vostru. Cu ceva trebuie sa incepeti! Ridicati vibratia Romaniei sfintindu-va țara si ei or sa crape! Nu suporta Lumina.

      Ștergere
  3. Doamna Maria, din greseala sau intentionat, dta sau controlorii acestui blog, nu-mi publicati comentariile , de ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim11 iunie 2019, 23:07
      COMENTARIILE care contin cuvinte jignitoare,indiferent din ce parte vin, sunt sterse !

      Ștergere
    2. Mda, inteleg sa nu publicati deacelea dar credeti-ma nu erau...Cum pot sti ca dta nu publici sau sterge sts ca sa stiu si eu a raspunde, in felul meu ?
      Lupul alb.

      Ștergere
  4. Banciu acum pe B1 TV;Iohanis ,Prostul cu 6 case care nu a facut niciodata nimic in mandatul lui,doar ca a reusit sa pacaleasca JUSTITIA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta sa fie asa,cit mai repede posibil...!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne intoarcem la justitia bolsevica !

    RăspundețiȘtergere
  7. Da ar fi bine ca justitia sa fie independenta,dar cu o conditie judecatorii,procurorii,avocatii sa nu mai impuna MITA.Au salarii foarte mari si tot nu se mai satura.Justitiarii,medicii,asistentele nu pot trai fara spaga oricat de mare este salariul,fereasca Dumnezeu cand ajungi in mana lor.Am patit-o in martie cand mi-a murit sotul,am rugat insistent cand moare sa fiu anuntata imediat.Da de unde, daca nu am dat bani si pt asta nu am fost anuntata,si asa nu am putut sa fac inmormantarea la trei zile cum e corect.Acestor oameni poti sa le dai salar un sac de bani ca tot cer sunt de neoprit.In justitie e si mai rau,cate cazuri sunt unde victima este vinovata si agresorul ramane liber,mai ales in cazuri de viol.Stiu ca o sa sariti in capul meu ca nu toti sunt asa,toti sunt, ca si politicienii corupti pana in maduva oaselor nu dai bani te lasa sa mori sau te distruge cu judecata nedreapta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ar fi doamna Maria s-a se schimbe ceva in bine și să se judece fără cautare la fata
    Doamne Ajuta doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. Depinde care justitie. Cea a statului securist de acum? Imi e teama ca da.

    RăspundețiȘtergere
  10. I'm not sure where you're getting your information, but good topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding
    more. Thanks for excellent information I was
    looking for this information for my mission.

    RăspundețiȘtergere
  11. Demonstratie ca Usr Pnl sant profund, adanc, comuniste:
    Sloganul lor era M--e Psd ori asta eun cuvand vechi, comunist,daca erau democrati asa, moderni spuneau si ei sex oral, ceva , pai se poate ?:))))
    Asadar comunistilor #, fii ai barbatului fetei deuxieme biro francaise si nepot al bravului tovaras general roman al Securitatii, tradatorului despre care am informatii ca va fi judecat pt. inalta tradare
    Ciolos sarutar-ti ..francez o turma de bivoli fiti bre democrati lasati comunismele astea ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  12. La CSM si ICCJ,DNA si DIICOT sunt oamenii pusi de Braunovich(alias Basescu masa-verde 2012)cel mai mare criminal al Romaniei si poporului Roman si,ulterior,dupa 2014,completati cu oamenii hotului de case si vanzatorului de copii pentru organe,"Von Strudel - 7case"Johannis de la care primesc si executa intocmai,ordinele!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iohannis dat in judecata pentru anularea unui decret, din nou de ministrul Gabriel Les pe motiv ca a prelungit neconstitutional dupa o lege veche conform hotaririi CC mandatul lui Ciuca la conducerea armatei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Heya i'm for the primary time here. I came across this board and I to find It
    really helpful & it helped me out a lot. I hope to provide something again and help others like
    you aided me.

    RăspundețiȘtergere
  15. Legea raspunderii magistratilor ar fi rezolvat demult coruptia si aservirea politica si mafiota a justitiei din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  16. Prea multa politica in comentarii. Nimic nu mai vezi spiritual pe aici.doamna Maria ce faceti ?
    Iisus Hristos este supărat.Dumnezeu este suparat rau si plange.Lumea este ancorată in prea multa minciuna si iluzie.Nimeni nu mai cauta fata lui totul e decat formalism religios..credința slaba pe aici - Zero credinta ..asa ca un punct de vedere si din ceea ce observ.
    Peste tot injurii la adresa lui Dumnezeu si hule care nu se pot reproduce - asa aveti sa treziți Romania ? ASA ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa se contrazică intre ei inainte de a se intelege. Sunt doua tabere. Ambele manipulate. Dar puneti-i la treaba pe toți, daca le vreti binele. Or avea si ei pe la țară batrani ce nu-si mai pot lucra singuri pamanturile...Ceva fiecare dintre noi putem face. Doar sa vrem...

      Ștergere
    2. Ce tot ii dai cu lucratul pamanturilor batranilor bolnavi si amarati de la tara,cucoana Maria????Cu ce sa lucram parlogile amaratilor de la tara,fara tractorase mici,semanatori,pluguri,prasitori,coase mecanice,seminte,ingrasaminte,irigati, benzina si motorina???Toate acestea,plus timp si sanatate inseamna bani.Multi bani.De unde?Din 1500 salariu lunar???Si mai e ceva.Cate loturi bune pentru agricultura crezi c-au mai ramas pe la tara?Tot ceea ce a fost bun sau foarte bun pentru agricultura l-au luat strainii,ai nostri batrani au ramas cu ciurucurile!!!Nu mai amagiti oamenii,Romania este distrusa complet iar poporul roman,atat cat a mai ramas inca in tara si in viata este pierdut!!!Acesta-i adevarul-adevarat,dureros insa trebuie sa ni-l asumam.Am vrut jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti sa ne conduca si iata,asta avem.Pana vom dispare ca fumul!!!Si nu mai e mult...Pe langa Israel vor mai exista inca doua teritorii jidanesti.Romania si Republica Moldova.Cu Romania au rezolvat problema,mai trebuie sa distruga vreo cateva milioane de pensionari care stiu si pot sa compare democratia jidaneasca de import cu socialismul lui Ceausescu intrucat le-au trait pe ambele iar tinerii"frumosi si liberi" in halul in care sunt manipulati,mintiti,sclavizati si indoctrinati nu mai reprezinta o problema.Mai ramane sa "rezolve" problema Republicii Moldova,ceva mai sensibila decat Romania intrucat acolo are interese mari,"tarul" Putin!!!Dar o vor rezolva.Uitati-va peste Prut,ca a inceput nenorocirea si acolo...

      Ștergere
    3. Daca ati fi vrut, ati fi facut minuni. Tot era mai bine decat sa stati degeaba pe net, sa va plangeti de mila. Ati pierdut timpul.Nici munca, nici protest împotriva sistemului corupt. Asa erau stramosii vostri? O ceata de debusolati ce-si plang de mila? Nu ati mai fi voi acum, daca stramosii erau atat de slabi.

      Ștergere
    4. 13:28, de mult timp este asa... Eu ma distrez

      Ștergere
  17. Voi afirmati ca justitia este a statului paralel, ca magistratii sunt corupti, ca sunt masoni, etc! Eu va pot pune la dispozitie probe ca justitia isi face treaba bine...in civil in mod clar! Daca sunteti interesati, va pot arata dosare civile care au fost lucrate in biroul nostru si au fost castigate de oameni. Nimeni nu a dat nicio spaga, nu a facut trafic de influenta, nimic-nimic ilegal...doar s-a lucrat in mod profesional la acele dosare. In concluzie - judecatorii isi fac treaba ( in civil, litigii de munca, retrocedari, etc ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu generalizam. Dar nici nu putem spune tot timpul ca X-ulescu este corupt, W-escu nu este. Se intelege de la sine ca avem si oameni cinstiti. Daca nu ar fi asa, ne-am fi prabusit in haos de mult timp. Eu bat șaua ca sa priceapa iapa. Adica, cei cu musca pe caciula ce ne spionează pe noi. Infiltratii masoneriei in toate grupurile.

      Ștergere
  18. 15:12, nu cazurile normale sunt contestate ci deciziile si hotararile instantelor care au fost influentate de catre SRI, politicieni, procurori, mafioti locali, etc. Din pacate sunt foarte cazuri anormale.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonimescu 19.47, masoneria este considerata de catre sefi mai mari-Una din potentialele Solutii -impotriva debandadei si haosului care a cuprins lumea ...
    Inchipuie-ti pe al 5 lea element ( in film Mila Jovovici) ca in loc s o corupa Willis ar fi ramas suparata, ar fi fost jale nu ?
    Ei in film i a trecut, in realitate se pare ca a hotarat sa ne piara, atata doar ca cu finete, blandete, prin autoatac si nebunie, incluzand om natura cosmos.Lumea este plina de alqaizi( dictionar-sinucigasi de mai multe feluri-pana si virusii bacteriile se comporta alqaidic, scapa unu-una singur,a.
    Ma ruga Unu, zisa : mai scapa odata omenirea, dar intreb eu, de cine ? de ea insasi o pot scapa ?toate greselile gramaticale ma rog peste 50 apartin sts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lupule Alb, daca o fi sa pierim, noi oamenii, lipsa empatiei ne va duce acolo...Am uitat ce inseamna '' inima ta, in inima mea''...PS. Ai dreptate, e mare nebunia si orbirea in lume, Adevarul e aproape lesinat de cat umbla cu capul spart, iar Minciuna si Nemernicia sunt admirate si urmate cu convingere de marea multime. Ce risipire ...

      Ștergere
  20. 19.47

    Omul dupa ce a construit , simte nevoia sa darame .
    Un guvern suficient de mare, incat sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi.
    (Thomas Jefferson)
    Raul inerent al capitalismului este impartirea neechitabila a bogatiilor.
    Bunul inerent al socialismului este impartirea echitabila a saraciei.
    (Winston Churchill)

    Concluzie :
    Democratia trebuie sa insemne mult mai mult, decat doi lupi si o oaie care voteaza ce sa manance la cina.


    Evreii au un rol preponderent, chiar dominant în Francmasonerie. Toate gradele înalte şi invizibile au fost create şi sunt ocupate de ei. Bauer, Pirlet, Caillard, Lacorne, Morin, Francken, Moise Cohen, Isaac Long, întemeietorii Francmasoneriei gradelor superioare din Franţa şi America au fost toţi evrei. În Ungaria majoritatea Francmasonilor erau evrei, iar conducerea era aproape exclusiv în mîna lor. „Biserica israelită e aliatul nostru firesc, ea ne sprijină şi o mulţime de iudei sunt în rîndurile noastre”, se spunea în revista Francmasonilor din Ungaria, Acacia, 1908, nr. 62. În Germania lojile dependente de Marea Lojă din Hamburg erau la fel ocupate de o mare majoritate de evrei. În Turcia conducătorii Francmasoneriei erau pe la 1909, evrei. Tot aşa în Italia, şeful Francmasoneriei era faimosul evreu Ernesto Nathan, care a ajuns primar al Romei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Francmasoneria franceză a fost condusă în trecut de evreii Cremieux şi Gambetta. În Anglia, dintre cei vreo 300.000 Francmasoni, peste 43.000 sunt evrei.
    Masoneria nu este numai o simplă reuniune filantropică sau şcoală filosofică, ci alcătuieşte un sistem mistagogic, care reaminteşte de vechile religii sau culte misteriaco-păgîne, din care îşi trage obîrşia, alcătuind o urmare şi o reînviere a lor… Raportul acesta al masoneriei cu religiile misteriace se vede de altfel şi din cele ce au loc şi se săvîrşesc în timpul iniţierilor. Căci, după cum în cele ce au loc în misterele idolatre vechi se relua drama luptelor şi a morţii zeului misteriac şi prin reluarea aceasta mimică a dramei acesteia, cel ce se iniţia murea dimpreună cu patronul religiei misteriace „“ care întotdeauna era o persoană mitică simbolizînd soarele sau natura, care murea iarna şi reînvia primăvara – , tot aşa şi în iniţierea celui de al treilea grad al Francmasoneriei. Într-adevăr treapta aceasta a iniţierii alcătuieşte o expunere dramatică a morţii protectorului masoneriei, Hiram, şi un fel de reluare dramatică a morţii acestuia în care, cel ce urmează a fi iniţiat suferă dimpreună cu el, fiind rănit în aceleaşi organe şi în aceleaşi locuri ale corpului ca şi Hiram… Astfel Francmasoneria, în chip clar, este o religie misteriacă cu totul diferită, separată şi străină de religia creştină… Masoneria are slujbe religioase proprii, ca ceremonia învierii în chip de lup, sau botezul masonic, ceremonia recunoaşterii căsătoriei sau căsătoria francmasonă, parastasul francmasonic, inaugurarea templului masonic etc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Francmasoneria se prezintă aşadar ca o quasi-religie cu zeul ei propriu: Hiram. În realitate ea nu admite o fiinţă personală la conducerea lumii, precum nu admite un principiu personal în oameni. Ea preconizează un panteism naturalist: Hiram simbolizează forţa universală care îşi ia temporal măşti individuale, prezentîndu-se sub formă de persoane trecătoare. „Masonul ştie că personalitatea sa nu e nimic şi se dezinteresează de ea. El urcă pînă la principiul interior al iniţiativei, pe care-l bănuieşte, fără a-l putea cunoaşte exact, Dumnezeu necunoscut în realitatea sa misterioasă: acesta e eul transcendent, identic poate în toate existenţele cari cugetă”. Aşa zisele persoane omeneşti sunt rolurile pe care le joacă trecător unul şi acelaşi actor.
    „Un actor misterios deţine rolul personalităţii noastre. Cine este artistul care nu se arată în scenă, ci rămîne travestit şi mascat?… E o energie consacrată Marei Opere, forţă indestructibilă ca orice altă forţă. Această energie este independentă de instrumentul prin care se manifestă printre noi. Ea se transformă fără a se stinge… Cine lucrează deci în noi, dacă nu forţa care animă pe predecesorii noştri? Hiram, care învie, este o realitate. Să ştim să medităm şi să înţelegem. Că indivizii dispar, puţin importă, dacă energia care lucra în ei subzistă. Să ne dezinteresăm deci de o nemurire pe care ne-am reprezentat-o ca individuală. Personalitatea noastră se va stinge şi dacă mai tîrziu evocatorii noştri şi-ar închipui că intră în relaţie cu noi, ei n-ar constitui o fantomă decît adunînd noţiunile ce şi le-ar putea face despre noi”.

    RăspundețiȘtergere
  23. „Individul este produsul tranzitoriu şi repetat al unei cauze permanent constructive. În ce priveşte pe Marele Arhitect al Universului, trebuie să notăm că această expresie nu intenţionează să impună o credinţă. Să ne păzim deci a ceda acelei leni a spiritului care confundă pe Marele Arhitect al iniţierilor cu Dumnezeul credincioşilor”.
    Francmasoneria este raţionalistă. Ea îndeamnă pe membrii săi să supună totul cugetării raţionale ca filtru suprem pentru tot ce au să admită. Iată ce zice un alt francmason: „Nici forţa statului, nici cerinţa nu sunt eterne… Atunci ce poate regenera poporul căzut în dezordine? Nimic altceva decît stăpînirea măsurată a raţiunii… Idealul F. M. constă în a construi pe nesimţite o republică universală şi democrată a cărei regină va fi raţiunea, iar consiliul suprem, adunarea înţelepţilor. În virtutea principiului care a prezidat la naşterea Francmasoneriei, ea va putea, bazîndu-se nu pe voia unui Dumnezeu inaccesibil, ci pe imperativele Raţiunii, să dea o viaţă moralei creştine”.

    Din acestea rezultă şi raportul francmasoneriei faţă de creştinism. Mai putem aduce cîteva citate pentru a arăta atitudinea directă a F. M. faţă de creştinism. Tot autorul din care am citat mai sus declară: „Mai vedeţi mîntuirea oamenilor într-o renaştere religioasă? O! visul imposibil! Boltele sanctuarelor ale căror ruine voiţi să le reparaţi, nu vor mai vedea niciodată decît un ecou slab al rugăciunilor de odinioară. Nu mai există Dumnezeu pentru a mai învia morţii şi Acela (Hristos) ale cărui accente magice deschideau mormintele, nu mai poate spera că un miracol asemănător va opri coborîrea lui lentă în groapa uitării. Mai mult ca totdeauna o credinţă laică se substituie unei credinţe supranaturale”. Fr. Osw. Wirth în lucrarea citată compară pe Hiram cu Hristos, ambele nume exprimînd doar acelaşi simbol al trecerii energiei cosmice dintr-o persoană ce dispare definitiv în alta ce apare (moartea şi învierea lui Hiram). E acelaşi mit, doar numele e altul. O libertate a voinţei nu admite F. M. Totul în lume, chiar şi viaţa sufletească, decurge după o lege necesară neschimbabilă.„Simbolismul masonic împinge mai departe analogia sugerînd că microcosmul sau lumea mică, se construieşte ca şi macrocosmul, lumea mare”.

    Dar Francmasoneria nu reprezintă o concepţie statistică, ci se mulţumeşte să existe şi ea alături de creştinism. Francmasoneria e prin excelenţă dinamică. Ceea ce cere mai mult adepţilor e acţiunea, reclădirea lumii, conform princi-piilor ei. Astfel F. M. Luptă cu îndîrjire să elimine din omenire concepţia opusă ei, creştinismul, şi instituţia care-l susţine, Biserica. Devizele ei sunt: Separarea Bisericii de Stat, şcoala laică, căsătoria civilă, difuzarea principiilor anticreştine în masele largi. În unele state cum sunt Franţa , Spania , Rusia , devizele acestea au fost realizate. În alte ţări se merge cu paşi repezi spre această stare. Biserica stă în faţa ofensivei puternice a unui duşman necruţător.

    Scopul Francmasoneriei

    Francmasoneria îşi ţine ultimele ei scopuri în secret. Dar fără voia ei se strevăd adeseori aceste scopuri, din mărturisiri masonice mai mult sau mai puţin învăluite. Regulat, francmasoneria spune că scopul ei este cercetarea adevărului şi acţiunea caritativă.

    Dar de o acţiune caritativă francmasonică nu s-a împie-dicat nimeni pînă acum. Şi apoi de ce ar fi lipsă de o asociaţie clandestină şi de secrete, pentru desfăşurarea unei acţiuni caritative?

    În realitate cînd masonii explică mai larg sensul acţiunii lor caritative, vezi că e vorba de o fericire a lumii prin scăparea de ideile ei de acum, prin aşezarea ei pe temeliile principiilor raţionaliste masone. „Binefacerea pentru mason nu se confundă cu ceea ce s-a convenit să se numească caritate. Cedarea cîtorva bucăţi de pîine, din prisos, nu-l achită de datoria sfîntă ce o contractează iniţiatul faţă de umanitate. A face bine comportă un întreg program de viaţă”. Într-o formă eufemistă, Fr. Osw. Wirth , arată aşadar că nu caritatea este scopul Francmasoneriei.

    RăspundețiȘtergere
  24. Iar cercetarea adevărului de care vorbeşte F.M. trebuie înţeleasă ca o lansare a tuturor ideilor de destrămare a Statului şi a Societăţii. Toate ideile de extremă stîngă ale comunismului au fost pregătite în Loji şi aplicate de francmasoni. La fel, toate ideile anticreştine, de totală emancipare a instinctelor omeneşti inferioare de sub prestigiul virtuţilor creştine. De la Marx pînă la Lenin şi Trotzki, toţi şefii mai de seamă ai comunismului au fost evrei şi francmasoni, sau cel puţin francmasoni.
    Ziarul francmason Latomia scrie (Iulie 1849, p. 237): „Nu putem decît să salutăm socialismul ca pe un excelent aliat al F. M. în munca de înnobilare a omenirii, în străduinţa de a promova binele omenirii. Socialismul şi masoneria împreună cu comunismul au ţîşnit din acelaşi izvor” .
    Scopul Francmasoneriei stă în legătură cu soarta întregii omeniri. F.M. luptă pentru o anumită direcţionare, pentru o anumită ţintă a întregii vieţi omeneşti colective şi individuale. Care este acest scop? Dintr-o mulţime de mărturisiri masonice şi din descifrarea sensului ce se desprinde din toată activitatea de pînă acum a F.M., rezultă că acest scop este: întemeierea unei republici mondiale, condusă de francmasoni, adică de evrei. O republică cu desăvîrşire laică, cu o omenire îndobitocită de mizerie şi de patimile inferioare dezlănţuite.
    Iată ce spune acelaşi Fr. Osw. Wirth, în manualul maestrului: „Să avem curajul să ne zicem religioşi şi să ne afirmăm apostoli ai unei religiuni mai sfinte decît toate celelalte. Să propagăm Religia Republicii, care va forma inima cetăţenilor şi va cultiva virtuţile republicane”. Tema întemeierii republicii mondiale sub stăpînirea Francmasoneriei a format obiectul Congresului mondial al F.M., din 1900, ţinut la Paris.
    Cînd vorbesc metaforic, francmasonii se prezintă ca zidarii care au să rezidească, sub conducerea lui Hiram, templul lui Solomon din Ierusalim. Aceasta înseamnă, fără metafore, restabilirea dominaţiei lui Israil asupra lumii întregi.
    Numai din tendinţa F.M., după republica laică, internaţională şi extrem de democratică se explică de ce toate revoluţiile de la cea din 1789 încoace, toate loviturile date creştinismului, principiului monarhic şi naţional, principiului autorităţii, sunt opera francmasonilor. Din aceste motive, toate statele care recunosc valoarea principiului naţional şi a factorului creştin au desfiinţat Francmasoneria. Aşa a făcut şi Italia prin Mussolini în 1925 , şi Germania prin Hitler. În Ungaria a fost desfiinţată după prăbuşirea comunismului lui Bela Kuhn, dovedindu-se că acest comunism a fost creaţia lojilor .

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte interesanta expunerea despre masonerie. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  26. Masonii vor sa faca bine Omenirii, chiar daca aceasta nu constientizeaza.
    Oamenii ar trebui sa faca bine masonilor, chiar daca nici ei nu constientizeaza ca secretele, umbra, intunericul Nu poate fi o Solutie.
    Asadar sa-i Luminam, dar oare Lumina pentru ei poate fi altfel decat Foc ?Se stie, greselile ortografice apartin sts

    RăspundețiȘtergere
  27. L.A.

    Da poate fi foc . Dar, cu FOCUL te incalzesti , cu focul te arzi . Alegerea depinde mai mult de individ decat de turma .

    RăspundețiȘtergere
  28. pt LA-masoneria detine puterea lumii -bancile mincinoase si hoate liderii statelor corupti sunt scopul lorde a domina lumea-stau ascunsi sub pretextul ca sunt umili-GRESIT-ei sunt magnatii care vor sclavie

    RăspundețiȘtergere