miercuri, 5 iunie 2019

ÎNALTAREA DOMNULUI ! AM VAZUT ÎNALTAREA DOMNULUI LA CERUL SFANT !



                                      Dragii mei, 

                   HRISTOS  S - A  ÎNĂLŢAT !

                       Imagini pentru inaltarea domnului

                     6 Iunie 2019 - 


          ÎNALTAREA  DOMNULUI  ! 

              20  Mai  2015 , ora 3,07 zori de zi !

Astăzi  în zori de zi, o Lumină  albă orbitor de stralucitoare, asa ca un fulger mă trezeste sau ca la un soc electric, iar ceea ce vedeam dragilor, m-a uimit si am plâns de bucurie.

                            Dragii mei, 
De la Învierea Domnului nostru Iisus  Hristos, au trecut deja 40 de zile, şi iată dragilor cum astăzi 6 Iunie 2019 ,sarbatorim cu mare dragoste Înălţarea Sa la Cerul Sfânt.
Deci , vedeam cu ochii închişi dragii mei un vârf de munte , iar aici în vârful muntelui ÎL văd pe IISUS  HRISTOS îmbracat in vesmant alb ca Lumina.
Era un varf de munte plin cu, copaci de maslin.

Aici dragii mei, în mijlocul multimii  de  credinciosi , IISUS  HRISTOS  Îşi întinde Mâinile Sale lateral,şi aşa de pe Pământ se înălţa  la Cer sub privirile uimite ale multimii de oameni.
Cu Mâna SA dreaptă si cu cele trei degete în timp ce se urca la CER, Iisus binecuvânta pe cei care-L priveau de jos. 
Aşa în carne şi oase, IISUS  HRISTOS  Se înălţa la Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc, la TATĂL SĂU si DUMNEZUL nostru , se înalta tot mai mult .
Si tot înalţându-se precum frunza  în vânt, la un moment dat ,văd un Nor alb orbitor de stralucitor, din care se auzea un Cor de Îngeri , NOR care -L cuprinde  pe Mântuitorul şi-L ridică până la Bolta Cerească , după  care, dispare în Cerul Sfânt.
 
Dragii mei, în mod cu totul uimitor au apărut în faţa multimii de oameni, doi bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte albe stralucitoare , care vorbeau asa multimii de credinciosi:

                 "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus,care S-a înălţat de la voi la Cer, tot astfel va şi veni precum L-aţi văzut mergând la Cer."  
Da ! Tot la fel Îl veti vedea venind din nou pe Pământ.

Şi văd dragii mei, cum Norul alb orbitor de stralucitor, cu IISUS  HRISTOS în mijlocul lui, se contopeste pur si simplu cu Cerul senin.
În clipa urmatoare, Cerul se inchide la loc si totul dispare.
Iar eu dragii mei,cu lacrimi de bucurie îmi notez in caietul meu de suflet toate cele văzute si auzite, după care, cu multa dragoste sufleteasca le-am scris aici si pentru voi. 
Acum ,veţi fi ferm convinsi că DOMNUL nostru IISUS  HRISTOS  S-a înălţat cu adevărat, şi că asa cum S-a înălţat, tot aşa va si veni în România, în Noul Său IERUSALIM. 
Să ne plecăm genunchii fratilor, să ne închinăm Domnului si Mântuitorului Iisus Hristos si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa aducem Rugaciune curată, cinste si slavă, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

P.S.


           

                                                  Image result for tricolorul romaniei.

            19  Mai 2018,ora 6,12 dimineata !

                        Dragii mei,


În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu, ca la un şoc electric.

Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare, cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care, coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari intinde aceasta panglica cu Tricolorul Romaniei Sfinte. 
Arata ,de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor; era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doarcu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

                      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."


Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.

               
                    "R O M Â N I A !"

Sa nu ne temem de nimic dragilor ! Sa nu ne temem de mult anuntatul CUTREMUR mare in ROMANIA;sa nu ne temem de Catastrofe, ci sa avem grija ca sa nu-L mâniem pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI cu al nostru comportament sau cu lipsa Credintei ,cu lipsa faptelor bune si a si a iubirii faţa de Aproapele nostru.
Toate celelalte lucruri bune ni se vor adauga noua de PREA SFANTA TREIME si de MAICA LUMINII,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a


                   

6 comentarii:

  1. despre inaltarea DOMNULUI-se vorbeste in biblie f clar nici nu ne trebuie mai mult ca n-am trait atunci sa stim amanunte-si nu ne sunt de folos

    RăspundețiȘtergere
  2. Habar nu aveți ce înseamnă inaltarea

    RăspundețiȘtergere
  3. asa o fi! nu stim ce este Inaltarea dar nici nasterea DOMNULUI IISUS-la ce ne foloseste sa stim tainele DOMNULUI daca noi suntem niste furnici in univers-la puterea si marirea lui nu vom ajunge niciodata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim7 iunie 2019, 16:03
      Sigur ca ne este de folos ,ca sa cunoastem cate o faramita din TAINELE LUI DUMNEZEU.Numai cine nu are Credinta,poate afirma asemenea lucruri.Noi nu urmarim in aceasta viata ,ca sa ajungem la PUTEREA si MARIREA LUI DUMNEZEU ! Noi avem nevoie ca sa ne incredintam ca DUMNEZEU EXISTA si ne cunoaste toate grijile si necazurile, ca MAICA DOMNULUI EXISTA si ne ajuta cu RUGACIUNILE SALE catre FIUL SĂU MULT PREA IUBIT,IISUS HRISTOS! Acesta este scopul acestor MESAJE DIVINE : sa aduca si sa readuca la CREDINTA pe toti semenii nostri,pentru ca ,si ei sa se mantuiasca. Cu drag !

      Ștergere
  4. d-na Maria sunt ANONIM 5 si am scris multe pe blog dar de necredinta nu ma puteti condamna-stiu atat ca DUMNEZEU IN TREIME este creatorul si stapanul universurilor-duhovnicul meu de suflet spunea-la ce va foloseste stiinta lui DUMNEZEU daca voi nu-i urmati poruncile,sa vad si eu unul fara pacat, adica acela care a urmat intocmai poruncile si la marturisire nu s-a sfiit sa-si spuna pacatele toate!-nu-i vorba de urmarit sa ajungem la puterea LUI DUMNEZEU- ci sa nu ne marim si cu ce stim sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  5. d-na MARIA cu credinta te nasti-iar mantuirea e GREA- nu garanteaza nimeni in ce fel se va mantui fiecare-nu poti sadi credinta in cel care nu stii de unde vine inainte de nastere-este strict TAINA LUI DUMNEZEU la care omul nu are acces-blogul d-stra este benefic tot pentru cei care cred in DUMNEZEUL VESNIC-nu-i poti aduce la credinta pe caldicei sau atei-multumesc anticipat de intelegere

    RăspundețiȘtergere