joi, 6 iunie 2019

CUTREMUR PUTERNIC ???


                    Noapte de 1 - 2 Iunie 2019,ora 1,24 !

                                Dragii mei,

Chiar daca au trecut aproape 4 zile de la aceasta revelatie, astazi am avut timp ca sa o scriu aici pe Blog, mai ales ca,din fericire inca nu s-a implinit ceea ce o sa va relatez.
În aceasta noapte si la aceasta ora, inca mai scriam aici pe Blog.
Desi eram cu ochii pe monitor, vad pe Cerul senin de noapte albastra,vad un Dreptunghi 
in care, o forta nevazuta conturase multe linii ondulate,dar numai la orizintal.
Precum valurile Marii,asa se miscau acele linii ondulate.
In acel dreptunghi mare, care era pe Cer la Rasarit, erau desenate numai linii albe ondulate si stralucitoare foarte . Erau linii ondulate facute din Lumina alba stralucitoare.
Sa ne inchipuim fratilor ca privim Cerul de noapte si vedem 6 Luni mari, rotunde ,in loc de una, asezate una langa alta sub forma de dreptunghi.Asa era de mare acest Dretunghi cu laturile drepte,tot albe.
Asa cum privim Soarele spre Rasarit atunci cand el tot urca, tot asa priveam eu acest Dreptunghi in care,liniile albe si ondulate,se miscau de la stanga la dreapta.

Imagini pentru unde seismiceImagine similară.

În dreapta Dretunghiului plin de linii albe ondulate,chiar in colt dreapta jos in interior,a mai aparut inca un Dreptunghi micut in care, erau tot linii albe ondulate,numai ca,erau orbitor de stralucitoare.
Liniile ondulate din Dreptunghiul mic colt dreapta jos , din interiorul Dreptunghiului mare 
erau mai ingrosate,dublu ingrosate faţă de cele din Dreptunghiul mamă,dar si orbitor de stralucitoare,ca de oglinda.
Pe Cerul de noapte,putin mai sus de Dreptunghiul mare, paralel cu ,coltul dreapta sus al Dreptunghiului mare,apare instantaneu o Semilună cu varfurile spre Apus indreptate.
Semiluna era de un auriu dens si extrem de stralucitor.

Imagini pentru cutremur undele in pamant.

Deci, vedeam in acelasi timp Dretunghiul alb si mare pe Cerul senin de noapte,apoi ,Dreptunghiul mic din interiorul Dreptunghiului mare colt dreapta jos, iar mai sus de acesta,vedeam Semiluna aurie intoarsa spre Apus ,ce era in pozitie verticala pe Cer.
Dragii mei, toate acestea le-am vazut doar in cateva secunde,circa 5 secunde.
Tot ce am vazut dragilor, m-a dus cu gandul la posibila producere a unui puternic Cutremur.
Unde anume sau cand anume, eu nu stiu a va spune.
Dar, am putea asocia cu Semiluna aurie si stralucitoare,intoarsa cu varfurile spre Apus.
Prieteni dragi, sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca si sa ne ocoleasca de astfel de Cutremure mari, si sa nu-si intoarca Faţa sa de la noi robii Săi. 
Dragii mei, daca aceste unde din Dreptunghi sunt unde seismice, ramane de vazut.
Noi sa cautam sa fim buni si milostivi, si sa ne impacam si cu cel mai mare dusman al nostru,pentru ca,asa Îi este bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,Amin.
                           Cu dragoste,Maria.


P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a






                   

24 de comentarii:

  1. Dupa Turcia ne putem astepta sa venim noi la rind ca o placa tectonica care ne influenteaza direct in interval de aproximativ de un an-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi pe 13 ianuarie 2020 si pe 27 iulie va intra in eruptie un vulcan cutremurul va fi de peste 10 in partea mexicului argentinei si se va clatina toto pamintul dumnezeu si maicuta domnului il mai poate opri daca ne intoarcem la credinta mesaj de la bunul dumnezeu amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa pozitia lunii ar fi la sfisitul lui iunie sau inceputul lui iulie,in jurul sarbatoririi lui sfintul Petru-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Semiluna poate să reprezinte un stat islamic sau poate reprezenta o fază a lunii când va avea loc cutremurul. A doua variantă mi se pare mai probabilă pentru că totul se petrece noaptea. Grilele reprezintă desigur undele seismice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grilele acelea sunt matricea lunara. Amagitoare. Iluzie. Iisus era spirit solar.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Sandule, inca te mai gandesti la vorbele lui Istrati ???

      Ștergere
    2. Asta asa e...Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

      Ștergere
  6. 6 luni ar putea fi 6 luni de zile, si Alina Albert zicea ca va fi intr-o toamna .

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca apare comentariul pe blig?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cutremure spirituale in lumea islamică. Profetul lor le-a interzis cămătăria si goana după ban. Ca si restul religiilor, islamul s-a indepărtat de esență. Au vrut paradis pe pamant si opulență, desi au foarte multi copii orfani si in refugiu. Toata lumea stie cat de bogate sunt familiile regale din Kuweit, Arabia Saudita, Dubai...etc
    Daca nu s-ar fi îndepărtat de modestia si ascetismul recomandate de sfintii lor, băncile nu ar fi fost alimentate in zona aceea si musulmanii ar fi folosit banii pentru copii, agricultura , sănătate. Banul stocat de frica zilei de maine nu te ajuta cand iti este scris in destin sa platesti ce ai gresit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ne fereasca dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu ești Dumnezeu,cui te rogi?Nimeni in afara de tine nu te protejează,nu te sfătuiește de bine fiindcă nimeni nu știe ce trăiri ai tu.Tu ești tot ce manifești in in viata ta acum aici și întotdeauna.Si după moarte tot tu ești,dar daca te rogi de exterior alții vor decide pentru tine iar tu vei fi un nimic în fața lor,vei fi un rob așa cum te consideri.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu SUNT D, stii ca nu este chiar asa! Simplifici! Picatura nu e oceanul! Nu ai fi primul care s-a oglindit intr-un fragment de oglinda sparta si te-ai crezut Dumnezeu. Asta e capcana celor aflati pe Cale. Se cred Dumnezeu si incep sa bata campii. Mai urca...Ascensiunea e spirala. Nu ai trecut nici de al doilea nivel al " jocului". Esti la fel de captiv in Matrix ca si cei cărora le vinzi pe aici lectii. Smerenia este necesara. Nu stim nimic din Adevar. Ne certam ca fraierii pe ceva ce ne va fi revelat, dar de-abia cand nu vom mai face rau. Avem si-asa destule scoli de scos paranormali pe banda. Acestia au intervenit cu toporul in tot ce este energie subtila. Rezultatul? Portalurile spre lumile superioare s-au inchis si Universul respinge toate incalcarile legilor. Nu poti interveni in destinul celorlati practicand magia! E incalcare de liber arbitru. Si necesita interventie de Sus. Nu esti Dumnezeu, baga-ti bine asta in cap! Esti o entitate venita pe pamant ca sa invete sa iubeasca. Printre altele...
      Stii bine ca exista ierarhii ceresti. Nu suntem toti otova, egali ca in comunism. Unii suntem mai evoluati, altii refuza evolutia, altii involueaza. Trufia este una din cauzele involutiei. Trufia de a te crede egalul Lui Dumnezeu.
      Daca esti Dumnezeu, invita-ne pe toti in orasul tău. Si creeaza ceva viu. Ca tot e la moda goana dupa minuni. Creeaza o frunză. Sau măcar o furnică. Nu ai tu programul cosmic al Creatorului!
      Oamenii pot cel mult interveni in ADN si pot face prăpăd experimentand modificari in laboratoare. Nu ar fi prima data...Atlantida s-a scufundat de trufie! Oamenii ajunseseră un nivel stiintific foarte inalt. S-au infumurat si au făcut
      " Bum"!

      Ștergere
  11. Va erupe un vulcan in nordul insulei Rusia dumnezeu sa ocroteasca sa nu fie victime amin

    RăspundețiȘtergere
  12. RESPECTĂ MAI ÎNTÂI CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, PE URMĂ VINO CU SFATURILE TALE DE "OM MAI BUN"!!!
    SUNT EXTREM DE SUPĂRATĂ PE DUMNEATA, DNĂ GHIORGHIU!
    SĂ VĂ FIE RUȘINE CĂ SUSȚINEȚI MODIFICAREA RUGĂCIUNII "TATĂL NOSTRU"!
    NU VĂ E UN PIC TEAMĂ DE DUMNEZEU CĂ TOT VĂ DAȚI MARE CREȘTINĂ???
    CUM SĂ SUSȚII O ASEMENEA EREZIE CÂND DUMNEZEU A LĂSAT SCRIS CĂ DE VA SCOATE/ MODIFICA/ ADĂUGA CHIAR CINE CEVA LA CUVINTELE MELE DIN ACEASTĂ CARTE (BIBLIA) ÎȘI VA ATRAGE PEDEAPSA!
    DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE ȘI SĂ VĂ ÎNTOARCĂ ÎNAPOI CUM AȚI FOST PÂNĂ ACUM, DE NU...PIERDUTĂ VEȚI FII PE VECI, AJUNGÂND CEL MAI RĂU PE LA ALTE CULTE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim8 iunie 2019, 22:27
      Imi asum toate cate am scris si spus !
      BIBLIA este scrisa tot de oameni si tradusa din generatii in generatii. ADEVARUL abia acum incepe sa iese la iveala,pu'in cate puţin. Ce este atat de greu de priceput? DUMNEZEU nu ne duce in Ispita ! DUMNEZEU ne ajuta sa iesim din ISPITA sau sa nu cadem in ISPITA. Este ca si cum ai spune ca : albul e negru si negrul e alb. E corect? Asa este si cu acest verset din Rugaciunea TATAL nostru si mai este ceva:
      "PREA SFANT ESTE NUMELE TĂU" in loc de "Sfinteasca-se Numele Tau",iar :PÂINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE, se inlocuieste cu PÂINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTĂ , si fireste, se mai inlocuieste "SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA cu : NU NE LASA PE NOI SA CADEM IN ISPITA.
      Asa este corecta RUGACIUNEA TATAL NOSTRU. Asa am primit-o de la DUHUL CEL PREA SFANT.
      Daca nu-ti place,spune-o cum voiesti,cum simti in sufletul tau. Dar eu te asigur ca asa este corecta:
      Tatal nostru
      Care esti în Ceruri,
      Prea Sfant este Numele Tau,
      Vie este Împărătia Ta,
      Faca-se voia Ta,
      Precum în Cer,
      Asa si pe pământ.
      Pâinea noastra,
      Cea spre Fiinţă,
      Dă -ne-o noua astazi,
      Şi ne iartă noua gresalele noastre,
      Precum si noi iertam gresitilor nostri.
      Şi nu ne lăsa pe noi sa cadem în ispita,
      Ci ne izbaveste de cel rău ! Amin!

      Ștergere
  13. 22:27, incet incet adevarul iese la suprafata. Multi se vor convinge ca nu tot ce zboara pe blog se si mananca. Bravooo!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. 15,02,nu am venit să învățăm iubirea căci noi suntem aceasta iubire,doar trebuie s o manifestam.Uitand cine suntem credem că trebuie să învățăm dar nu,nu i așa doar sa ne amintim și iubirea pur și simplu curge liber.

    Oceanul poate exista,dar fără partajarea picăturilor ar fi nemișcare nu s ar putea manifesta și nu ar fi conștient de sine.Oceanul e totul și nimicul,acest nimic ar exista fara că tu să exiști ca picatura,tu ești cel ce face oceanul sa se miste in valul conștiințelor.
    Ești aceași energie cu aceleași abilități că Sursa numai că această experiență umană te limitează in manifestare fiindcă nu ai venit cu toată conștiința acestei cunoașteri.Esti creator.Imaginatia ta este creatoare,ai gandul,ai cuvântul care crează.Aceasta lume este creata de esențele sufletești fara ele nu ar exista.
    Crezi ce vrei,ești liber să te negi eu știu cine sunt ,in ce cred,știu ce știu și am încredere în esență care eu sunt .
    Vei știi și tu,căci menirea unui suflet este sa și amintească.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai creat ceva concret, Didona?
      Ai materializat vreun gand?

      Ștergere
  15. Cutremur puternic de 7,4 in niste insule apartinind de Noua Zeelanda -insula Kermadec la 950 km de insula de Nord,pe Centura de Foc a Pacificului la 34 km de suprafata si a fost precedat de un alt cutremur in zona de 6.1 in insula Tonga la adincime 95 km.
    Va genera cutremure mici si in Romania ,ca zona opusa pe glob,conform teoriei statistice descoperite/constatate de americani,asa ca sa nu va speriati cei din jurul Vrancei [ doar de Pactul cu Diavolul al lui Iohanis exponentul vestului UE-'german' in Romania ,cei pe care-i deranjaza notiunea de 'stat national Roman' din Constitutie,pe care ar dori-o modificata din aceasta cauza in folosul minoritarilor alogeni,dupa principiul Dezbina si Stapineste din R Moldova vinduta rusilor]-craciun

    RăspundețiȘtergere