luni, 3 iunie 2019

CU PNL -UL LA CONDUCERE ! IMPOZITARE PE SALARIU CU ZECI LA SUTĂ ?


                                              3 Iunie 2019,ora 11,08 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                 "PNL -ul la conducere !
                Impozitarea salariilor cu zeci si zeci la sută !"
Dragii mei, ceea ce semanam ,aceea vom culege!
In ce context vor veni la conducere cei din PNL,ramane de vazut. 
Eu as mai adauga ,dintr-un Editorial al lui Jean Dumitrascu,doar atat:
"Cultura romana din prezent pare a fi in degringolada. Se schimba oameni, nu sunt bani, nu sunt directii, proiecte, dar, sa fim optimisti: nimic nou sub soare! Pleaca ai nostri, vin ai nostri (...), iar noi locului ne tinem, cum am fost, asa ramanem (...), conform Principiului lui Petre: schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor."
Iata linkul:

Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor - Bitpress

7 iun. 2009 - conform Principiului lui Petre: schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor. ... Fara a mai privi in afara, spre stapani, ci inauntrul nostru.
Dragilor, pe langa multe calamitati,iata ce ne mai asteapta: noii conducatori cand vor veni la guvernare,vor "taia" in carne vie.Nu o spun eu,o spune acest Mesaj venit de sus,o spun chiar cei care vor neaparat sa se "cocoaţe " in varful Statului.(iar aici am citat pe cineva ,cu...cocotatul ).
Vor taia salariile din toate domeniile,vor impozita si brumele de pensii, le vor taia si pe acestea. Au mai fost la Guvernare si si-au batut joc de Tara si de popor.
Vor mai veni, deoarece, vor fi votati de tineri, dar vor fi si mai aprigi in actiunile lor. Ne vor pleca Medicii din nou, vor pleca si cei care lucreaza alaturi de medici, vor pleca si Profesorii din scoli, se vor inchide din nou toate. 
Veti vedea si vom vedea ! Dar, va fi prea tarziu ! În articolele urmatoare,veti putea citi prin ce va trece Romania. Nimic din ceea ce ne-ar putea aduce, speranta unei zile mai bune;deocamdata. 
                         Cu dragoste,Maria.

 P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 



a

86 de comentarii:

  1. Absolut de acord, doar ca Principiul lui Peter se refera la altceva: o persoana eficienta la nivelul ei, cu cat capata functii mai sus in ierarhie, cu atat sansele de a nu face fata situatiei sunt mai mari, intrucat, daca avea competente pentru nivelul de jos, asta nu inseamna ca va avea competente pentru nivelele superioare. E un principiu sociologic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De 30 de ani ştim că fără "grija"SRI nu putem nici trăi,nici vota,nici visa..dar între timp sau înmulțit la extrem slugile şi paraziții ce căpuşează statul şi poporul. Întrucât PSD-ALDE nu a reformat nimic acum e prea târziu mai ales că PSD a devenit doar un cățeluş ascultătot. Dar pt.că prostia nu are limită Guvernul va fi forțat să cadă iar PSD topit. Planul era din 2016 dar proştii n-au înțeles. Aşa că nu mai sunt soluții simple de salvare a țării din ghearele sistemului-servitor intereselor externe. Dar populimea e injectată de o mascaradă diversionistă fără sfârşit în care mesajul de bază este: NOI SUNTEM SISTEMUL! Iar Fără noi...VOI SUNTEȚI NIMIC! ...degeaba votați -că doar NOI alegem, degeaba guvernați -căNOI CONDUCEM, degeaba visați -că e inutil, degeaba vă rugați -că fără NOI nu puteți avea acces NICI măcar la credința în DUMNEZEU!
      În concluzie sistemul a ZIS ŞI HOTĂRÂT: băgați-và la cap REGULA de BAZĂ!
      Votanții SUNTET NIŞTE CÂRPE manipulate CU CARE SE MĂTURA PE JOS ATÂTA TIMP CÂT SISTEMUL ISI FACE NEVOILE Oricum poporul nu valoreaza nimic aşa că lăsați-ne cu legile şi constituția...
      Sistemul a zis din nou: NOI SUNTEM LEGEA >>LA PUŞCĂRIE căci doar NOI avem puterea de a crea vinovați !!!

      E adevărat că în 30 de ani nu a exista nici un partod 100% bun si perfect dar acest lucru ar fi fost oricum imposibil deoarece SRI si SIE au ciuruit partidele cu agenti acoperiti...iar proştii cred ca noile partide sunt mai bune? :))

      Ștergere
    2. Despre manipularea maselor in Ro

      https://burebista2012.blogspot.com/

      Ștergere
  2. Pai noi tinerii ne punem speranta în ei, ne-am saturat de PSD, nu avem calanizari,drumuri,servicii medicale, totul merge pe spaga din cauza corputiei , singura solutie e fie sa plecam din tara fie sa votam cu altcineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haaaa, și cu pnl precis le veți avea😃 cu voi o sa avem un viitor stralucit😪

      Ștergere
    2. 14:24, guvernul psd nu a fost lasat sa se desfasoare. Iohannis a sabotat tot timpul.
      Mai mult, Banca Europeana nu a dat partea ei de fonduri europene pentru spitalele ce trebuiau a fi construite decat conditionat, anume, decat daca s-a acceptat pentru ca studiile de fezabilitate sa le faca firme straine impuse de aceasta Banca Europeana. Ei bine, aceste firme au tot intarziat cu studiile de fezabilitate, de aceea este sitatia aceasta. Tot o forma de sabotaj din partea UE este si acesta.

      Ștergere
    3. 15:08, zici tu ceva aici...

      Ștergere
    4. 14:24, crezi ca vei avea daca vine PNL, USR etc...?

      Ștergere
    5. Tinerilor, am o intrebare: istorie adevarata cunoasteti? In 1907 cine "a dat pamant"? Cine a facut tot dezastrul? Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Or sa fie in toamna alegeri vedeti ce votati, prea mult de ales nu o sa fie dar macar alegeti raul cel mai mic.

      Ștergere
    6. Exact 15.08 la nici un guvern nu s au pus atâtea bețe în toate și un președinte Gica contra. Cu atâția dușmani este greu sa realizezi prea multe dar tot au mișcat mai mult decât pnl PDL.

      Ștergere
    7. An.14.24, voi tinerii stiti cine conduce colonia Romania? ar trebui sa stiti dar o sa va trezeasca pnl-ul si crocanis!

      Ștergere
    8. Asa este foxy, ai dreptate. Nu putem spune ca nu au luat destule masuri bune, cu impact pozitiv. Dar pentru romani a prins mai bine scandalul, bascalia gen "m*ie psd". Romanul din ziua de azi se pare ca apreciaza murdariile si spectacolul ieftin decat lucrurile sanatoase si bune, pe care nici nu le vede.

      Ștergere
    9. Pai cine credeti ca va platii cele 24 de miliarde euro imprumutate de Dragnea ?!
      Orice guvern care vine dupa jaful facut de PSD !

      Ștergere
    10. 00:19, biet de tine, numai jafuri ai in cap. Dar ce gadeste omul aceea este, stiai?

      Ștergere
    11. Vom vota cu USR, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar pt o punga de ulei si zahar care ajuge 2 zile,persoanele in varsta sa lasa cumparate si suferim un popor ani de zile.

      Ștergere
    12. 10:23, este stiut ca USR este patidul de casa al Serviciilor. Eu asa ceva nu votez, pentru ca nu-mi tradez nici tara si nici neamul.

      Ștergere
  3. Nici un comentariu despre impozitarea salariilor?? Precis vă este rușine de vot, aveți dreptate. Rușine, studenților,dr, prof, bugetarilor etc. Aveți salarii la care nu ati visat. Ati mușcat mîna care va mărit. O să platiți cu vîrf.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar avertizez prin MESAJELE DIVINE pe care le primesc. Fiecare face ce vrea cu viata sa,cu actiunile sale bune sau mai putin bune.
      Din păcate, Răul SE TOT ROSTOGOLESTE ,vine spre noi cu o viteza uluitoare.DOAMNE AJUTA ca sa-i putem face faţă !

      Ștergere
    2. Da dna Maria deja ia ieșit porumbelul pe gura lui Orban ca Base se întreba ce l o fi apucat😃 va impozita și va tăia asa cum au făcut mere iar romanii vor fi foarte fericiți. Asa este când trăiești deconectat se la Sursa Divina. Întunericul va cuprinde mintea și inima și alți rău, evident. Păcat de tara asta. Tot ce au dorit psd ului vor primi ei cu aceiași ura și violenta plus acel NIMIC😡

      Ștergere
    3. Alooo...ne-am hranit si ne hranim din munca mainilor si creierelor noastre! Eu muncesc si-mi castig salariul, nu-mi da nimeni gratuit nici macar un covrig. Cum poti sa ne vorbesti noua, celor care muncim, platim impozite, taxe si zeci de accize, despre "mana care ne-a hranit"! Sa-ti fie rusine!

      Ștergere
    4. Exact asa, ati muscat mana cate v-a hranit, s-au dat liber pe tren,ba si pe avion, mariri de burse, de alacatii, de salarii, punct de pensie, reduceri de impoxite, de taxe ......

      Ștergere
    5. Dar din aceeasi munca din care va hraniti, din care acum vi s-a redus impozitul la doar 10 la suta, vi se poate cere un impozit mai mare, sau vi sr poate taia 25 la suta cum am mai patit si atunci sa vedeti de va hraniti la fel de bine, muncind cu acelasi zel ....

      Ștergere
    6. Nr.1-lucrez in mediul privat de la terminarea facultatii. Nr.2-poate impozitul despre care voi spuneti ca va creste va fi redirectionat pentru scoli, spitale, autostrazi, pe mine nu ma deranjeaza foarte tare. Dar daca impozitul va fi redirectionat pentru ajutoare sociale, sa fiti siguri ca ies in piata si zbier.
      17:46 - nu mi-a dar nimeni reducere pe tren si avion, nu mi-a scazut impozitul la casa si nici la masina, ba mai mult de atat, a crescut pretul la carburanti! In toamna lui 2017 1 litru de motorina costa 4,8 lei. Acum, in primavara lui 2019 1 litru de motorina costa 6,03 lei.

      Ștergere
    7. Iar sunteti orbi? S-au marit pensii, salarii...e adevarat, dar vedeti ca s-au marit preturile si ca mancarea e mai scumpa ca Spania? Sau alte tari europene? Unde e plusul? De fapt e minuuuus!

      Ștergere
    8. Pai bai intunecatule, una e sa muncești pe bani putini și alta pe mai mult, sa ai niște facilități, na, acum sa va vad aceiași munca bani... Din fata😃

      Ștergere
    9. Anonim 17:46 pt. că mai sunt oameni ca tine ,cei care au devalizat România isi permit să ne spuna privindune in ochi - DA, V AM FURAT TOT DAR SPUNE ŢI MULȚUMESC CA VĂ DĂM INAPOI CÂTEVA FRIMITURI !!! Aţi muscat mâna care va dat ???? TU TE AUZI CE ZICI ????? Ne ai transformat pe toţi in sclavi la care le arunca Dragnea si ai lui ,din când in când câteva portii de mâncare ??? Vai de capul tău !!!

      Ștergere
    10. Ce tot strigați de preturi ca disperații, ați uitat ca era litrul de benzina 6 lei pe vremea lui Base? Ca preturile ai crescut continuu? Hai ma lasi, adică au stagnat și numai acum au crescut. Nici nu meritați răspuns, trăiți în lumea voastră mica, vorba lui Eminescu, iar eu rămân în lumea mea, nemuritor și rece.

      Ștergere
    11. Iar apare agentul evreu angajat de Dragnea sa dezinformeze.
      PSD a imprumutat 24 de miliarde de euro din care a furat mai mult de jumatate. Ne-a dat INFLATIE ,Pret mai mare ,tace mai mari.
      Restul e minciuna de la agentul pesedist .

      Ștergere
    12. Hopa specialist in economie.
      Inflatia stii din ce cauza creste? Se vade ça avem de-a face cu un chiulangiu care nu a facut carte. Se invata in clasa a 9 a securistule

      Ștergere
    13. 00:22, pe langa faptul ca habar nu ai despre economie (si e normal pentru nivelul tau) ai scris numai tampenii inchipuite. Un imprumut sa sti ca nu ti-l da nimeni daca nu oferi si garantia rabursarii lui. Daca cel care vine dupa psd nu-i in stare sa creeze o plus valoare, inseamna ca este un mare incompetent si umbla sa-si acopere acest neajuns dand vina in mod mincinos pe psd.

      Ștergere
  4. Va fi greu tare pt cei cu venituri mici,dar tinerilor frumosi si liberi chiar le trebuie o asfel de lectie din nou.PNL a mai fost la guvernare si tot asa si-au batut joc de oameni taind pensii si salarii zicand ca nu sunt bani.Acum vor face la fel, ca ei sunt armata occidentului care trebuie sa distruga tara asta,si sa alunge romanii prin emigrare si moarte.Acest popor in viziunea UE trebuie sa dispara iar tara sa fie impatita dupa cum vor muschii lor.Tare mi-as dori ca si hastagistii sa deschida orbii lor ochi sa vada ce tare iubeste UE Romania,iar cei care lucreaza pt multinationale sa se gandeasca ca si amaratul de pensionar sau cei cu salarii minime trebuie sa traiasca decent.Sa nu ami spuneti ca europenii occidentali vor ca romanul sa aiba un trai bun,grea lovitura ati dat parintilor vostrii tinerilor frumosi si liberi!Vorba cu mare talc a papei: BATRANII SUNT RADACINILE! Radacini de care voi va bateti joc si le uscati cu multa otrava din sufletele voastre,nici macar nu stiți ca in biblie sta scris: CINSTESTE PE MAMA TA SI PE TATAL TAU CA SA AȚI FIE ȚIE BINE SI SA TRAIESTI MULTI ANI! Asta nu e una din porunci? Pentru voi parintii sunt prosti si fanatici religiosi,bravo voua tineri la judecata veti da seama in fata lui Dumnezeu pt asa comportament excrecabil pe care il aveti fata de seniori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:04 ia uită-te și pune aici cifrele câți români au fost alungați peste graniță în timpul guvernării psd. Spui minciuni afirmând că românii au emigrat doar când a fost PNL la conducere. Cei mai mulți români au fost alungați de psd și cifrele stau mărturie. Dar știu spui psd spui hoție și minciună.

      Ștergere
    2. Pai si de unde bani ca psd-ul s-a imprumutat si pe noi si copii nostri?

      Ștergere
    3. Cate nopti nedormite au facut cei care v-au adus la viata, cata dragoste au investit in voi, cate sperante! iar voi frumosi si liberi va bateti joc de ei?

      Ștergere
    4. Cam 2300000 romani au plecat in ultimii 6 ani decand e PSD ul la putere:Ponta ,Ciolos,Dragnea.

      Ștergere
  5. Tocmai s-a anuntat ca Demagogul Rares Bogdan va fi numit la conducerea organizatiei PNL Bucuresti,zilele fiului evreului maiorului din Brasov Orban,s-ar putea sa fie numarate sau tinteste viitoarea functie de Primar general al capitalei care se va pune in joc la alegerile locale de peste un an.
    Ca de mandatul cistigat de europarlamentar nu mai poate fi vorba in conditia asta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. 'Cucuveaua'' de la Cotrocenii si-a pus acum purtatoarea de cuvinte Puscalau,sa' mitralieze'' PSD-ul cu cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Să îi impoziteze pe It-isti. Foarte bine, eu de ce să platesc impozit si ei nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:39 să-i impoziteze și pe it-isti și pe popi

      Ștergere
    2. Sa impoziteze it-istii... dar nu pt mult timp ca vor pleca in europa, america etc. In concluzie ce va aduce? Sa moara capra vecinului!, asta va aduce!

      Ștergere
    3. 21:23, cine pleaca in afara dintre absolveti sa presteze, sa plateasca statului despagubire, pentru ca statul i-a format in facultati, deci statul a investit in ei. Aceasta este valabil pentru toti care au invatat in facultati la fara taxa, adica pe gratis. Pentru ca nu este corect ca Romania sa-i formeze iar ei sa plece afara si sa-si vanda stiinta dobandita aici strainilor.

      Ștergere
    4. Pai asa repeta intruna dl Basescu: nu va convine plecati! Am lasat salariul de 500 lire sterline in 2005 pentru a rataci in lume...

      Ștergere
  8. Pnl.va fi noua ciuma...galbena...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa zic ,va e dor de Dragnea....

      Ștergere
    2. 00.25 lasa-i, sunt incurabili! Dupa ce va disparea aceasta generatie de comunisti de abia atunci va scapa si tara de ciuma rosie. Pe unii i-a contaminat definitiv, si asta in numele religiei. Cand o sa fiti la judecata de apoi o sa aveti pentru ce da socoteala. 100 de lei valorati, doar 100 de lei valoreaza omenia si corectitudinea la voi.

      Ștergere

    3. Anonim4 iunie 2019, 01:13
      Si cum ai vrea sa dispara aceasta generatie pe care,tu o numesti ciuma rosie?O pui la zid ??? Rusine sa va fie! Pe spatele acestei generatii ati crescut voi cei care ati dorit schimbarea. Veniti voi ciuma albastra si galbena? Ciuma are mai multe culori nu??? Lasa că ne va da BUNUL DUMNEZEU fiecaruia după fapta si rasplata; nu vom mai ajunge noi ca sa dam rasplata unii altora. Fara RELIGIA pe care ati primit-o de la părintii si bunicii vostri, voi cei din "ciuma albastra si galbena " nu ati fi rezistat pana astazi. Fara DUMNEZEU ,noi nu existam ! Deja semnele sunt cu nemiluita. Dar cine sa la vada? Cei care striga "ciuma rosie"? Pana acum strigati pe Dragnea la puscarie,acum vi s-a indeplinit dorinta,dar continuati sa strigati pe poporul care a tinut cu sudoarea fruntii si cu bataturi in palme ,tot ce voi aveti astazi.V-ati nascut in puf si nu ati stiut de lipsuri, acum vreti sa scapati de generatia care va tinut la sân si v-hranit? Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea.

      Ștergere
    4. 01:24, tu stii numai sa blestemi?! Vai de capul tau!

      Ștergere
    5. 06:49, Maria a scris doar un adevar despre aceasta generatie neinteleapta si nerecunoscatoare care stie doar sa faca galagie insa nimic bun si concret, nimic valabil pentru generatiile urmatoare.

      Ștergere
  9. ovreul Orban anunta ca va depune motiune de cenzura,dar el nu are nici un Program de Guvernare,dar tot vrea CIOLANUL.

    RăspundețiȘtergere
  10. Razboiul cu arma Puscalau ,functionar independent ca si Iohannis , impinsa ilegal in politica arata ca disperarea si foamea e mare pentru Ciolan desi nu au nici un Program.
    Sau poate tocmai ASTA e programul sa inebuneasca mintile electoratului pentru Prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia urla mereu PNL-ul și usr-ul ca nu sunt bani de pensii și salarii, ca să aibă motiv când vor ajunge la ciolan sa zica:nu sunt bani trebuie sa tăiem, HIDOSII!!!

      Ștergere
    2. Deficit bugetar pe primele 4 luni:2,4 miliarde euro. In afara de imprumuturile de zeci de miliarde euro la cele mai mari dobanzi din zona euro. Toate pe crestere economica si pe investitii minime. Bancile nici nu se mai prezinta la emisiunile Guvernului, romanii fug ca dr_acu de tamaie de titlurile de stat cu dobanda la termen mai mica ca inflatia..sper ca PSD sa ramana la guvernare minim inca un an...sustinatorii psdisti nu realizeaza catastrofa, intotdeauna altii sunt de vina nicidecum votul dat cu capul in jos, cu galeata in mana si nasul in gratarul cu mititei

      Ștergere
    3. Chiar asa Silvia, nici un partid în 30 de ani nu a dat ceva la pensii în afara de psd și Tăriceanu care a dublat pensiile. Nu sunt cei mai buni dar în comparație cu nenorociți pnl PDL acum usr sunt net superiori. Vedeți ca nerecunostinta atrage după sine daune materiale, veți pierde la greu. Mama a avut pensie pe vreme lui Base 420 și în 7 ani, ca a murit, a primit 30 lei mărire. Se compara cu ce au dat psd istii? 😡 Tinerii vorbesc din cărți sau pardon acum nu se mai citește, habar nu au ce s a întâmplat în tara asta.

      Ștergere
    4. Deficit bugetar de 2,4 miliarde euro in primele 4 luni 2019...imprumuturi externe la cele mai mari dobanzi din zona euro, bancile nici numai vin la intalnirile cu guvernul Dancila pentru a le da alte imprumuturi, romanii nu cumpara titluri de stat cu dobanda la termen mai mica decat valoarea inflatiei, tic tac...unde duce PSDul economia?

      Ștergere
    5. De ce nu ți pui aceiași întrebare referitor la Base, unde a dus economia? Eram în criza și cu salariile tăiate și pensiile de rahat.

      Ștergere
    6. Aloooo cine a "dublat pensiile" ???!
      Poate preturile sa le fi dublat ca pensiile in nici un caz.Foxcy esti propagandista ?

      Ștergere
    7. silvia, ti-a taiat cineva din pensie? De ce urli fara motiv cucoana?

      Ștergere
    8. 00:28 ești pe dinafara

      Ștergere
    9. Foxy poti sa admiti cateodata ca pur si simplu ai putea TU lucrurile sa le vezi gresit? Poate...eu iau blogul dnei Maria pt invatarea de lucruri noi, uite asa am descoperit pe"ingerul rus" si nu numai.

      Ștergere
    10. 15:22, ce incerci sa faci? Printr-o intrebare pe care i-ai adresat-o, vrei sa-i creezi o stare de incertitudine, nesiguranta si confuzie privind sistemul de credinte ale lui foxy si sa intaresti aceasta stare indusa de tine in mintea ei sprijinindu-te pe ceva acceptat deja de catre aceasta ("ingerul rus") astfel incat ea sa accepte ca un adevar ceea ce incerci tu sa-i induci; este o chestie subliminala ce incerci tu sa faci.

      Ștergere
  11. Probabil că vor fi impozite mari nici acum nu sunt mici și în plus au fost făcute împrumuturi peste puterile țării așa că distracția va trebui plătită. Poate se vor gândi să taie pensiile speciale pe care psd le dă din bani împrumutați și să mai taie din parlamentarii care sunt prea mulți pentru România. Dar poate dacă vor veni cei din opoziție la putere nu vor face aceiași prostie încercând să dreagă economia ca să pice în plasă. Masele oricum nu analizează aceste lucruri cu un covrig și o vrăjeală le-ai rezolvat așa că continuați să vă împrumutați la greu și să le dați identic cu ce a făcut psd. Oricum facerea de bine pentru prost este..... Dar nu vă faceți griji psd mai are încă doi ani la putere așa că veți avea timp să-i fugăriți cu bolovani că din toamnă se prăbușește șandramaua.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai terminați măi că nu aveți minte. Așa ați făcut și înainte de alegeri și nu va folosit la nimic ba dimpotrivă v-ați luat bătaie. Lăsați vrăjeala ieftină că nu ține românii vor vota în funcție de traiul și conștiința fiecăruia. Nu vă mai îngrijorați degeaba, românii vor vota în continuare cu psd că o duc bine mănâncă la restaurant și trăiesc ca nemții (mă refer la economia germană). Sunteți chiar așa de tâmpiți de nu vedeți că gargara pe net nu mai ține? Ultimul gargaragiu care făcea din România tărâmul roșiilor și se lupta cu străinii care îl otrăveau în timp ce le fura portmoneul la gură-cască ce îl ascultau a ajuns la bulău unde îi era locul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. !7.33 eti un postac nenorocit tradator de tara si neam! asa sa-ti ajute Dumnezeu!!!!

      Ștergere
  13. De ce la noi nu sunt urne de vot transparente,de plastic,cum sunt in alte tari?Zic si eu.Si mai am o indoiala asupra agentiilor care fac sondaje.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar mai fi incert sistemul electronic de centralizare,calculatorul si tableta.Plus numarul total al celor cu drept de vot.

      Ștergere
  14. Bugetul general consolidat, a încheiat primele 4 luni cu un deficit de 11,4 miliarde lei (2,4 miliarde euro), 1,1% din Produsul Intern Brut (PIB), cu 88,4% mai mare faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, deși cheltuielile de personal au crescut cu 26% - OFICIAL! SURSA - MINISTERUL DE FINANTE

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va mai vaicariti, ca nu ar fii mai rau ca pe timpul lui Ceausescu; cu o jumate de unt pe saptamina, 2 kg de carne pe luna....si asa mai departe...Prea multe lucruri sint in jurul nostru,care vrem sa le avem pe toate,si de aceea nu ne ajung banii...Care le vrea pe toate sa le aiba,e liber sa plece unde vede cu ochii sa lucreze...Asa este capitalismul,asta am vrut,asta avem!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:42, adevarat!

      Ștergere
    2. Acum daca mananci mai mult si mai prost esti mai sanatos?

      Ștergere
    3. Anonim, tu nu cunosti cum functioneaza corpul uman. Daca acesta nu primeste ce are nevoie, nu-i a buna. Nu-i de joaca deloc cu alimentatia pentru ca replica organismului va consta in boli si suferita.

      Ștergere
  16. A-ți auzit de liste speciale la votare???? S a votat de mai multe ori pt pnl și usr. Asa au câștigat. Dar totul se plătește, ei ca au înșelat poporul iar romanii pt prostie și nerecunistinta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liste speciale cand se verifica CNPul si apare instantaneu daca este vot multiplu? E greu de acceptat ca romanii nu mai pot fi prostiti...

      Ștergere
    2. 22:41, asa este. Multi, inca, traiesc in trecut.

      Ștergere
  17. Prostie, da, bine zis...Guvernul organizeaza alegerile, stabileste nr sectii votare, are presedintii de sectii, BEC este al PSD, are Min. Interne, transmisiile se fac prin STS iar opozitia fura...curat prostie, coane Fanica

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 20.42, ce spui acolo? Pe Ceausescu l-au impuscat ca a facut genocid in Romania omorand lumea de foame.... in nici un caz nu va tolera poporul minciunile ....
    daca nu sunt bani sa se taie toate lefurile si pensiile speciale , cum se lauda Usr in campanie si acu spune ca va modifica doar impozitarea lor. Sa credem ca sau cheltuit zeci de milioane de euro pentr a fi arestat haiducul Dragnea. Asta a fost scopul referendumilui ? Atunci jos coruptii din toate partidele, si nu numai !

    RăspundețiȘtergere
  19. 3 iunie 20:42-noi suntem in ue-ai uitat sa spui ca nu avem moneda dar facturile le platim in eur-sa ajungi la varsta parintilor tai daca esti tanat, sa vezi cum mai vor ei sa munceasca in VEST! capitalismul ca si comunismul =spoliere

    RăspundețiȘtergere
  20. O propozitie nu inseamna musai a asa va fi cita vreme poate fi doar declardtia de campanyie defaimatoare a aktora. Pnl nu ca mai ajunge la pptere pina la urgie iar dupa va fi o conducere de uniune nationala jumatate reprezentanti ai Bisericilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până acum ne spuneai k vine o dictatură PSD și un fel de comunism si acum o dai cu declarație de campanie electorală la adresa PNL :))...o să văd dacă arunci când Iohannis cu toată șleatca lui o să fie și la guvernare dacă tu vei mai comenta aici pe blog:))

      Ștergere
    2. Măi Mihai 35, nici nu a ajuns la guvernare și anunță impozitării... despre care dictatură vorbești tu ?


      https://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/reactia-angajatilor-din-it-la-declaratiile-lui-ludovic-orban-cine-ar-fi-cei-mai-afectati-de-reintroducerea-taxei-1141922

      Reacția angajaților din IT la declarațiile lui Ludovic Orban: „Este punctul principal care ne stopează creşterea”
      03.06.2019 18:33

      Liderul PNL, Ludovic Orban, a stârnit controverse după ce a declarat sâmbătă, la Mediaş, că vrea ca şi angajaţii din sectorul IT să plătească impozit pe venit.

      Ludovic Orban: Mie nu mi se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. IT-iştii câştigă cel mai bine în România. A fost o perioadă în care să stimulezi, ca oamenii să se ducă spre zona de IT, acuma nu mi se pare normal.

      Scutirea pe impozitul pe venituri din salariile angajaţilor în IT a fost introdusă în 2001 de Guvernul Năstase.

      Ștergere
  21. M ai lămurit Mihai cu reprezentanții bisericilor, ei se imbuiba și noua ne zic sa ținem post. Haaaaa, din ce în ce mai bine. Ce legătură are biserica cu conducerea? Chiar nu exista nici o minte luminata și o inima credincioasa în tara asta?
    Vad acum la TV cum au furat bonsaiul din fata Moll ului, va dați seama că suntem un popor de hoți? Hotii care striga hotul. ☹️ Cred ca nu realizări în ce situație suntem: lași, hoți, manipulați, puturoși, vocabular murdar, incapabili sa ne apărăm tara de prădători. Cat vom putea supraviețui în aceste condiții?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pune botul la ce spune Mihai 35, până acum instiga împotriva PSD ului, într-un mod finuț, și acum începe să ne pună și împotriva bisericii... si când nu o să mai fie nici bisericii cum spune dna Maria ce o să facem atunci? Tocmai din cauza ne luăm după minciunile unora că ăștia ajungem să hulim biserică cu oamenii lor...

      Ștergere
  22. ASA,FACETI JOCUL LOR,CERTANDU-VA PENTRU EI,II SUSTINETI,LE DATI HRANA DE CARE AU ATATA NEVOIE SA SUPRAVIETUIASCA.EI sunt nimic fara noi,noi suntetem bateriile lor,fara noi sunt carcase goale sunt lanterne care nu pot lumina.Ei ne apar noua ca fiinte de lumina datorita energiei care-o fura de la noi,iar cu ajutorul tehnologiei creaza holograme cu chipuri de sfinti copiind credintele noastre.In spatele hologramelor sunt creaturi, de care mintea ar fugii infricosata.Nimic nu este ceea ce pare in aceasta lume.Aceasta lume este o iluzie, este o holograma este un Matrix,doar noi sufletele suntem reali si experimentam aceasta iluzie.Ati fi foarte surprinsi ca sa nu zic consternati, sa vedeti persoane in jurul vostru care sunt lipsite de suflete,dar asta este alta discutie,pentru care nu sunteti pregatiti.Voi inca nu stiti nici ce inseamna Suflet sau Spirit,nici macar Dumnezeu,desi vorbim intruna despre aacestea,de fapt acesta,fiindca-i UNU dar e prea mult pentru minte.

    Voi inca nu intelegeti ca aceasta lume este condusa de pactul politico-reigios,si oricare ar fi partidul sau oricare ar fi religia sunt una si aceasi iluzie,dupa mine aceeasi porcarie.Partide multe,religii multe inseamna cearta,ura,dezbinare si credinte multe care tine Spiritele preocupate de exterioriorul agitat ca nu cumva sa vada adevarata realitate.Iluzia ca cineva"de sus"este preocupat de cetateanul "de jos" ne prosteste pe fata dar nici macar asta nu suntem in stare sa vedem.

    Deci care-i realitatea acestei iluziii?Spiritele luminate se cearta intre ele, care mai de care sa sustina fiintele intunecate.Va dati seama ce paradox?Deci noi ne paruim intre noi ingerii sa protejam rdacii sau draconienii,poate nu stiati de unde vine conceptul "drac"!Realizeaza cineva de unde si ce inseamna sa tot spui"sa fiu al dracu"!Realizeaza vreun parinte cand isi dracuie copii,ce face,Bineintes ca nu,fiindca doarme,e inconstient,e zombii,mortul viu.Puteti integra aceasta?Puteti concepe o prostie mai mare decat aceasta?Nuuu,fiindca asta ar insemna ca domnul orgoliu sa-si recunoasca neputinta!Deci,in ce stadiu de constientizare va aflati?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria vine Dumnezeu cu manie ne va linisti pamantul.
    Ma uitam ca intr-o clipa Dumnezeu poate termina cu omenirea a venit o ploaie de nu vedeai la 5m in fata noroc ca nu a tinut mult ca era prapad.
    Revenind la articolul dv.ma rog la bunul Dumnezeu s-a ne apere de cei care vor s-a duca oamenii s-a nu aiba cu ce s-asi cumpere medicamente si ce mai au nevoie. Vor cei care spera sa puna mana pe tarisoara asta si sa scada salariile si sa impoziteze pensiile si asa destul de mici pentru nevoile din ziua de azi.
    Bunul Dumnezeu s-a le ajute acelor oameni care vor s-a faca ceva pentru popor.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  24. Daniel Gheorghe deputat PNL conditioneaza discutiile demarate de modificare a Constitutiei de modificarea art 48 prin care sa se specifice casatoria doar intre barbat si femeie-craciun

    RăspundețiȘtergere