sâmbătă, 9 iunie 2018

DONALD TRUMP ESTE PRINTRE SLUGILE SATANEI ?


                                     9 Iunie 2018 ,ora 6,23 !

                                      Dragii mei,

In aceasta dimineata,treaza fiind,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator despre PRESEDINTELE SUA ! 
Glasul spunea asa :

        "Donald Trump printre slugile Satanei !"


                                        Image result for donald trump IMAGINI.

Clipă in care,vad o incapere in semiintuneric si pe Donald Trump la pupitru flturand niste stegulete albastre; probabil ca le impărtea celor care erau cu el in acea incapere.
Dragii mei, am mai scris despre DONALD TRUMP si niciodata de bine. Dar,nu scriu de la mine; ci scriu cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Ce va face Presedintele SUA ? Cred ca nu este greu de intuit. 
RAZBOIUL este foarte aproape dragilor!
Lumea s-a inrait; se omoara frate pe frate, copil pe Părinte,Părinte pe copil, iar rautatile ar putea continua la infinit.DUMNEZEU va cerne Lumea ,asa precum cernem noi faina prin sita.
Vor ramane cei buni si credinciosi,iar pe cei răi ,îi va pune de-a stanga Sa si vor arde vesnic in Focul Iadului .
Sa ne rugam asadar cu inima si cu sufletul ,cu trupul si cugetul,si sa nu mai purtam mânie pe fratele nostru,pe Aproapele nostru.
                                       Cu dragoste,Maria.

P.S.

Dumnezeu există - Mărturii.: AMERICA , VA DISTRUGE ROMÂNIA !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../america-va-distruge-romania.html
Translate this page
Feb 27, 2017 - În mod indirect,prin depozitul de armament si prin soldatii americani de pe teritoriulROMANIEI,SUA ne va distruge. Suntem in mare pericol, ..

Dumnezeu există - Mărturii.: RĂZBOIUL VA ÎNCEPE CURÂND !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/.../razboiul-va-incepe-curand.h...
Translate this page
În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei un glas tremurând ... Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire! ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 23:23 ... Nuporneste războiul pana nu apare prunca sapte. ..... -dupa-atacul-sua-si-al-aliatilor-in-siria-din-aceasta-dimineata-17130120.
                              9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.
Glasul spunea asa :

                  ”Război !
               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 
Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum ,doar 2 luni de sarcina.
În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate,nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
                       ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta va fi ultimul  Război Mondial , pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi.
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul, si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

63 de comentarii:

  1. americanii cu Trump sunt in MAREA NEAGRA cu nave-stau ca un ghimpe in coasta rusilor si arabilor-mare pericol pr romani -SA NE FFEREASCA SF TREIME SI MAICA DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil steag albastru triunghi compas.
    Ati dat mesajul razboi curand acum 2 ani 3 luni. La fel si presedinte suspendat, kovesi inlocuita, greve generale samd
    Cat mai dureaza?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragnea , a cui sluga este ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna intrebare a cui sluga o fi dragnea? dar iohanis, macovei, codruta, securistii ongurile lui soros etc, etc, Vai de ea Romanie pe ce maini o fi incaput???

      Ștergere
    2. 22.02 Asta nu e razboiul tau, nu te mai oțărâ asa! Mai bine te-ai gandi cum sa stopezi jefuirea tarii de gruparea PSDRAGNEA.De aia tipa asa, de disperati. Vor sa fie lasati sa fure fara sa ajunga la puscarie!

      Ștergere
    3. Ocupa-te tu de cealalta gasca care fura mai abitir...

      Ștergere
    4. Nu te mai otara tu asa, EU am simtit PE pielea mea ce FAC securisti si statul paralel creato de basescu si folosit de iohanis. Gasca liberalilor ce FAC? Ce FAC ongurile lui soros in Romania? Dar macovei cum denigreaza PE un de poate Romania.

      Ștergere
    5. 00.42 pai daca si tu esti un infractor, de aia ai simtit. Bine ca te-ai dat pe fata. Esti unul dintre hotii de profesie din PSD.

      Ștergere
    6. Sunt cetatean roman cinstit IAR securistii mi-au luat drepturile PE care le aveam dupa sotul mort

      Ștergere
    7. 12:42, masoara-ti cuvintele. Tu esti parte din statul paralel care cauta sa faca rau acestei natiuni. Esti plin de rautate, mizerie si spui numai minciuni ca si sefii tai PNL, care asculta doar de progresistul soros, taticul vostru, cel care umbla sa hotzeasca state din Europa.

      Ștergere
    8. Dracnea urma aseara sa dea un anunt f important ,dar a fost sunat de ambasada SUA (am citit un articol azi dimineata pe net)ANUNTUL era ca maine urma sa suspende pe Dl Presedinte .de aceea a si tras sub nas mai mult ...era suparat foc ca nu ies planurile .de aceea întreb ::daca Trump este unealtă a diavolului si Dracnea asculta de Ambasada Sua atunci el cui slujeste ?întreb doar...Tot azi pe net ...Austria a inchis 5moschee musulmane si doreste sa trimita acasa (60000 de turci care nu au documente) si muncesc la negru.se pare ca Austriecii au îmbrățișat f bine ideea sunt f multe comentarii cu bucurie dar si contra tot de conaționalii turci. De aici pe mai departe cine stie cat si cum va fi cu UE.DUMNEZEU sa ne ajute poporului Român. AMIN

      Ștergere
    9. 22:53, ce ai scris despre dl. Dragnea este o minciuna ordinara.

      Ștergere
    10. 23.59 Ia priveste la mai multe înregistrări video sa vezi ca este beat abia vb la microfon si repetă ca papagalul de4-5ori aceleasi vorbe cuvinte.uita te la ochii lui .AL 3lea om din stat.Rusine

      Ștergere
    11. 00:44, se pare ca tu ai probleme oftalmologice. Fa-ti un control.

      Ștergere
    12. Deocamdata am o vârstă si nu am nevoie de ochelari asa mergi la Marea Rosie arunca-te in Ea cu tot cu bețivul tau de Teleorman hoțul țării .fura de la amaratii țării si vrea sa scape de bulau .stai ca venim acasa MULȚI in August.punct macar priveste la viata ta amânată care o ai.Doamne Ajuta Românilor.Amin

      Ștergere
    13. Si daca ...pe viitor voi avea nevoie de ochelari am sa port datorită bătrîneții .Dar niciodata de CAL .Daca eram al 3 lea om din stat nu furăm de la consatenii mei pămînturile .Si daca tot as fi furat macar de rusine si de spălarea păcatului modernizat judetul de era de nerecunoscut.Asta inseamna sa ti iubesti neamurile si rădăcinile de unde ai plecat.niciodata nu ma voi însoți cu hoții si cu bețivii.Doamne Ajuta Românilor. AMIN

      Ștergere
    14. 10:04, nu te supara dar aberezi. Citeste-ti si tu comentariul si observa-ti aberatiile postate.

      Ștergere
    15. Cand se va sfarsit anul acesta as dori daca nu începe al 3lea război mondial si vom trai ,sa vedem unde ajunge omul Dracnea cate a pus politica si averile înaintea Credintei si puterii lui Dumnezeu.Nu poti adulți un popor si sa spui ca te asupreste soros .statul paralel .Si alte alea.Nu am nimic u tine nu ma cert cu tine nu are rost ca vad ca nici macar nu te interese zi sa vezi cate reportaje sunt despre omul Dracnea .Dar poate spui ca sunt obsedat asa ca ma opresc aici .Nu imi mai răspunde Dn.ptr ca esti femeie .posibil leoaica .Dumnezeu sa ti lumineze calea .Dumnezeu sa aiba mila îndurare de acest popor necăjit păcătos care cel dintâi sunt Eu.Amin .Abține te .e destul nu merita sa ma cert cu nimeni ptr un hot.Amin

      Ștergere
    16. http://www.justitiarul.ro/un-ordin-executiv-al-lui-trump-vizeaza-illuminati/

      Asa ca fratilor pregatitiva si voi slugoi lui soros

      Ștergere
  4. Asa este anonim 18-13 nu ne trebuia noua asa ceva in tara noastra.
    Multe carti am citit cand eram copil dar nu am uitat ca spunea asa: sa dea Bunul Dumnezeu Conducatori buni la carma tarii si sa nu facem nici o alianta cu nimeni sa ramanem neutrii poporul roman stie sa se conduca si singur nu avea nevoie de nimic.
    Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.
    DOAMNE AJUTA POPORULUI ROMAN CRESTIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ion masinca, Romania nu e atat de influenta si puternica economic ca sa-si permita luxul neutralitatii, chiar nu intelegi?

      Ștergere
    2. Pentruca este sabotata de acesti tradatori care o conduc

      Ștergere
  5. Americanii s-au postat strategic in coasta rusilor expunand Romania si Polonia - tari care gazduiesc baze NATO . Americanii duc razboie pe alte teritorii care devin cimitire uriase pline de bombe si uraniu radioactiv . Unde sunt americanii , NU E PACE !
    In neutralitate trebuia sa stea Romania , in neamestecul intre alte popoare . Rusii in 30 de ani nu au dat navala peste noi , insa americanii, DA! Cu Mc. Donald si pulpe americane congelate, am devenit piata de desfacere pentru marfurile vechi si expirate . Nu va mai mirati de ce avem milioane de cazuri de cancer , de 30 de ani mancam doar gunoaie , produsele noastre merg la africani si trufandale la arabi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cat ai mai astepta bunicu dupa '45 sa vina americani. Ne-au tradat si atunci si acum

      Ștergere
    2. in sfarsit cineva cu coloana vertebrala...bravo ai un discernamant rar.intr-adevat cel mai jegos moral dintre toate popoarele lumii SUA sau noul babilon este..dar spre fericirea noastra spurcaciunea asta de tara va fi distrusa de un cutremur mare de pamant si se pare ca tot in acea zona va cade ceva mare ca un munte aprins.San Andreas este filmul.

      Ștergere
    3. Cat de monstruos poti gandi,an.15.16. ! Tu iti doresti ca o tara,UN POPOR INTREG,spre ''fericirea noastra''( care ''noastra ''??? ) sa fie distrus complet ??? E incredibil ce grozavii sunteti capabili unii dintre voi sa aveti in minti si ce abis in suflete ! Ma cutremur la gandul ca unii oameni ar simti ''fericire'' in cazul mortii unor oameni nevinovati,copii,femei etc. doar pentru ca fac parte dintr-un anumit popor...

      Ștergere
    4. 19.15 De acord 100%.

      Ștergere
    5. Anonim 19.15 adevăr ai grăit! Maria H

      Ștergere
    6. Anonim 19.15 adevăr ai grăit! Maria H

      Ștergere
    7. Anonim 16.38 esti bata lemn de Tanase...eu nici macar nu sunt de acord poama acra ce esti cu acest cutremur si nu eu gandesc monstruos ci Dumnezeu a gandit-o pe asta deci pe Dumnezeu il faci monstru.sincer eu am zis ca aici trebuie sa pedepsiti individual arsi de vii toti cei care nu sunt in cartea vietii.

      Ștergere
  6. Ce seara!!! Emotii maxime!!! Ce multime de oameni... Si acum am pielea de gaina... Este seara in care suntem mandri ca suntem romani! Mirific!!!
    Simonei Halep ii datoram acest lucru! Nu lui dracnea, nu psdeului. Ci Simonei Halep. Ea a demonstrat ca prin munca cinstita si sacrificii, se poate!!!! Ce sa ceri psdeului munca cinstita??? Hotia si minciuna sunt cotate maxim. Dumnezeu nu are ochi pentru hotie si minciuna. Nu e un model de copiat. In schimb, Simona Halep, da! Bravo, Simona! Multumim din inima!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:20 Pnl-istule faci joc psihologic? Mai ai de invatat.

      Ștergere
    2. 22.36 alooo, unde te crezi, la mitingul lui Daddy Dragnea cel baut? Ia niste seminte sa-ti treaca supararea, bre! :))

      19.20 Bravoo!

      Ștergere
    3. Fierb dusmanii poporului roman de ciuda. Alogenu imbracat in geaca rosie n-a avuto Nici un successo comparativa cu Dragnea

      Ștergere
    4. 23:10, ce ai ti-e ciuda bre? Bravo Dragnea! Fortza PSD! De aici incolo, s-a zis cu voi sorosistilor pnl-isti si usr-isti... este demonstrat ca sunteti in minoritate! :))

      Ștergere
    5. 00.46+03.00 mai ia o dusca si cuca-te. Cand te trezesti sa-mi spui ce-ai visat!
      Sus „alogenul”, jos Dragnea si cretinizatii lui!

      Ștergere
    6. 12:44, dusca ai luat-o tu inainte sa postezi si te-ai ametit rau, amarat propagandist marca soros.

      Jos Alogenul! Sus Dreptatea si Corectitudinea! Curaj PSD si da-i pe fatza pe toti tradatorii acoliti ai Bruxellului! Afara cu Soros din tara!

      Ștergere
    7. Bravo an.20.23 asa trebuie vorbit cu acesti tradatori de tara si neam!!!

      Ștergere
  7. Marioara surioara,ín marea neagra rusii fac jocul,abia asteapta sa-i atace turcii pe crestinii greci si íi vor termina. Un singur avion de-al lor a neutralizat o nava americana de a trebuit sa acosteze la constanta. Multumesc frumos. Ne cam mananca ín pobeda!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur mult pentru Simona Halep BRAVO SIMONA.
    DOAMNA MARIA NU AM VAZUT ATATA MULTIME CA ACUM DE LA REVOLUTIE CAND A PICAT CEAUSESCU. DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Penso che la bandiera blu sia quella dell'Europa. Infatti Trump si trovava oggi in Canada alla riunione del G7. Ma lo ha già lasciato in anticipo per volare a Singapore, dove martedì prossimo si incontrerà con Kim Jong-un-


    Contemporaneamente, dal 7 giugno e fino al 10, è riunito il gruppo Bilderberg. Indovinate dove? A Torino, in Italia! Secondo Daniel Estulin, il massimo studioso del Bilderberg, si riuniscono nel Paese al quale nel giro di poco tempo daranno...il colpo di grazia! Pessime prospettive per la mia Italia, stretta nella morsa degli altri Paesi Europei che non ne accettano il nuovo governo molto critico verso la UE, posto che ci ha rovinati.
    E intanto siamo sotto attacco speculativo finanziario, e mentre la gente fa la fame o si suicida, mentre i "gioielli di casa" vengono svenduti a Tedeschi, Francesi e Americani, personaggi spregevoli come questi sguazzano e si arricchiscono sulla pelle delle persone.

    Cred că steagul albastru este cel al Europei. De fapt, Trump a fost în Canada astăzi la întâlnirea G7. Dar el la părăsit deja devreme pentru a zbura spre Singapore, unde se va întâlni marți cu Kim Jong-un-.
    În același timp, grupul Bilderberg se reunește între 7 iunie și 10 iunie. Ghici unde? În Turin, în Italia! Potrivit lui Daniel Estulin, cel mai mare învățat al Bilderbergului, se întâlnesc în țara în care, într-un timp scurt, vor da ... lovitura de grație! Perspective nepotrivite pentru Italia mea, apropiate de alte țări europene care nu acceptă noul guvern foarte critic pentru UE, care ne-a distrus.
    Între timp, suntem supuși unui atac financiar speculativ, iar în timp ce oamenii suferă de foame sau se sinucid, în timp ce "bijuteriile casei" sunt vândute germanilor, francezilor și americanilor, astfel de personaje despicabile se înmoaie și se îmbogățesc pe pielea oamenilor.

    http://www.occhidellaguerra.it/le-mani-soros-sul-mercato-italiano/

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede ca urmeaza sa vedem multe surprize in toata lumea, in Italia precum si in Romania. La vita e' bella, andiamo avanti

      Ștergere
    2. Pana cand toate acestea? Vino Doamne odata !!!

      Ștergere
  10. Dupa ce SUA a pus embargo contra Rusiei pentru anexarea Crimeei ,acum Trump cere reprimirea Rusiei in grupul G8 a celor mai industrializate state,dind credit celor ce-i reproseaza ca a fost ales cu sprijinul ilegal al Rusiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. ......poate intelesul acestui mesaj este cu totul altul, in sensul ca Trump este infiltrat printre slugile satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.justitiarul.ro/un-ordin-executiv-al-lui-trump-vizeaza-illuminati/

      Ștergere
  12. rau se mai schimonoseste Trump-ce sa-i ceri e mason avid de putere ca avere are garla

    RăspundețiȘtergere
  13. https://youtu.be/sGOl2GlUhXg

    RăspundețiȘtergere
  14. o sa fiti un pic socata doamna Maria Ghiorghiu...
    https://youtu.be/-10vg90ZIy8

    RăspundețiȘtergere
  15. https://youtu.be/-10vg90ZIy8

    RăspundețiȘtergere
  16. mai tineti minte astia de servici cand il rugam pe mr. Trump sa se inteleaga cu Kim ?!?-se cam intampla este :((
    ce ti e si cu ..Forta'' asta, nu i asa ?
    verificati, sant doar cateva luni de cand scriam pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  17. Cine dracu esti tu sa ii apui "sluga" Presedintelui Trump????? Nesimtita dracului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Femeia asta ti a spus adevarul.sunt slugi 7 presedinti.insa Trump va fi ucis pentru ca nu s a supus.in locul sau vine Hilary Clinton.ar trebui sa te uiti maui mult la desenele cu Simpson

      Ștergere
    2. Iisus a spus ca Trump nu va muri.Dar a recomandat creștinilor din America sa se roage pentru el.Iata ca nu va muri cum vor unii.

      Ștergere
    3. 21:29, cartile au fost refacute. Hillary este pe faras. Nu mai reprezinta vreo importanta.

      Ștergere
  18. Satana e Maria Ghiorghiu care isi bate joc de mintile oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate greseste in atitudine dar a invatat ca nu i bine sa faca pe altul nebun.nu este Satana si nu spune baliverne.e aici sa vesteasca niste lucruri care se vor intampla va scrie lucruri care la multi dintre voi nu le convin si toate sunt deciziile Lui Dumnezeu...inclusiv avioanele care cad se prabusesc sunt doar pentru ca asa vrea Dumnezeu.

      Ștergere
  19. E intanto è già cominciata la guerra commerciale, con i dazi imposti in modo così arrogante da Trump anche ai Paesi cosiddetti "aLLeati".
    Ha anche fatto marcia indietro sugLi accordi presi ieri al G7, non sottoscrivendoli solo per una frase pronunciata da Trudeau, il quale aveva definito le tariffe imposte dagli USA come "un insulto".

    Între timp, războiul comercial a început deja, datorită taxelor impuse atât de arogante de Trump și țărilor așa-zise "aliate".
    El a refuzat, de asemenea, acordurile încheiate ieri la G7, nu prin semnarea acestora doar pentru o sentință pronunțată de Trudeau, care a definit tarifele impuse de SUA drept "o insultă".

    http://www.ilgiornale.it/news/mondo/g7-trump-non-firma-documento-finale-e-fa-saltare-laccordo-1538900.html

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trump este f. inteligent iar Dumnezeu il ghideaza si-l ocroteste. Noi suntem prea mici ca sa intelegem toata aceasta politica internationala si nationala. Vorbim si noi ca asa ne place sau simtim un impuls la comentarii si n-ar trebui sa ne suparam uni pe alti.

      Ștergere
  20. TRUMP-este geaman=dubla personalitate, minte,nu este un sot fidel irascibil si gata de atac---priviti-i chipul-si continua atacurile impotriva altor tari

    RăspundețiȘtergere
  21. trump este mason ca toti sefii de state si regalitatile-au in minte banul si puterea

    RăspundețiȘtergere