miercuri, 23 decembrie 2015

VLADIMIR PUTIN ! I S -A PREGATIT O INTRARE....!

                                                                  Zori de 23 Decembrie 2015,ora 4,10 !

                                                      Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă foarte devreme,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un  glas care spune ceva ,de Vladimir Putin !
Glasul spunea aşa :

                "Putin ! Să vezi ce intrare i s-a pregatit !
         I s-a pregatit o intrareeee...!"

                       We have our plans': Vladimir Putin warns US against Syria military ...
Iar glasul nu mai spune nimic, ci lasa in aer ,ultimul cuvant din Mesaj.
De aici reiese ca, va fi ceva de un impact ametitor.
Ce va fi dragii mei, eu nu stiu, nu mi s-a descoperit mai mult.
Dar cu siguranta se pune ceva la cale, in ceea ce priveste Rusia si pe noi ca Ţara cu scut anti-racheta.  
Ce va fi, vom vedea ! 
Să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa ne apere si sa fie pace si liniste în ţară si în lume in general.
                      Cu dragoste, Maria.  

26 de comentarii:

  1. Dna Maria, Dumnezeu sa ne apere de " prieteni" ca de dusmani trebuie sa ne ferim noi.
    Sa dea Dumnezeu sa fie pace in lume, dar nu asta doresc imperiile.
    Dna Maria va doresc sarbatori fericite si pline de lumina.

    RăspundețiȘtergere
  2. ba da' numai la rau va ganditi frate, de cu nu se poate interpreta ca i s-a pregatit o intrare in emisie tv de craciun, sau la vre-un specatacol,etc..poti gasi o gramada de interpretari, da voi numai la rau va ganditi si de-aia il si atrageti...zice doamna Maria ca va fi ceva de un impact ametitor in legatura cu Rusia si Romania privitor la scutul anti rachet,pai de unde stit doamna? iara nu ne spuneti tot ce vedei sau este numai o parere personala?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate e vorba de o iesire din viata politica a lui Putin si nu numai !?
    ( undeva pe la sfirsitul razboiului )

    Nostradamus - Cent V, catren 26
    " The slavish people through luck in war
    Will become elevated to a very high degree:
    They will change their Prince ..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Va doresc Craciun fericit tuturor!cu drag Silvia

    RăspundețiȘtergere
  5. Dezvaluiri!!!
    http://www.flux24.ro/colectiv-video-victor-ponta-acuzatii-incendiare-au-fost-dispusi-sa-calce-pe-cadavre/
    http://www.chilian.ro/serviciile-secrete-stiau-cu-exactitate-data-la-care-guvernul-ponta-va-cadea-inainte-cu-o-luna-de-tragedia-de-la-colectiv/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extras din sursa:
      http://tristar77.blogspot.ro/search?updated-max=2015-11-24T18:01:00%2B02:00&max-results=7

      "Iar acest ultim paragraf il completez cu lacrimi in ochi si se intampla asta deoarece, dupa ce am atasat toate videoclipurile, mai precis dupa ce l-am pus pe cel al trupei Iris, am inceput sa simt energia unei mari iubiri, coplesitoare, iar gandul mi-a zburat catre trupa "Goodbye to Gravity". Mi-am dat seama imediat ca ma aflu in comunicare cu unul dintre membrii trupei si cum eu stiu ca nu pot comunica cu persoanele decedate decat pana la momentul ingroparii si mai apoi la multe luni dupa, am inteles ca este vorba despre basistul Alex Pascu (mi-a si confirmat ca el este), al patrulea din trupa care a parasit ieri acest taram. Stiti ce l-am intrebat nu-i asa? Daca informatiile mele ca totul a fost premeditat la Colectiv sunt corecte. Mi-a confirmat ca da. Mi-a spus ca focul declansat pe stalp a fost generat de ceva ca un dispozitiv cu autoaprindere, comandat de la distanta, iar cei ce au manevrat comenzile au potrivit momentul actionarii lui, cu cel al unui foc de artificii. Buretii tavanului au fost dinainte imbibati cu substante inflamabile si otravitoare. Mi-a mai spus multe altele, dar ca sa nu imi provoc arsuri pe propria mea piele, nu le pot dezvalui aici. Mi-a confirmat teoria cu maestrii si cavalerii Jedi, spund ca el insusi este un cavaler Jedi. Mi-a mai transmis ca nu le pare rau niciunuia dintre ei pentru ca au parasit acest taram, deoarece acest sacrificiu a fost facut cu un scop foarte inalt, pe care noi acum nu il cunoastem dar il vom afla, iar atunci vom fi si noi de acord cu ei ca a meritat acest sacrificiu, ca nu a fost facut fara rost.
      Bunul Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti, cei adormiti si cei ramasi in viata, in urma tragediei de la Colectiv si sa le ofere cale plina de lumina si de pace, oriunde s-ar afla fiecare!

      Toate cele bune!"

      Ștergere
    2. "In aceste conditii, as putea zice ca nu am nici un dubiu ca adevarul va iesi la iveala curat curatel, in multele evenimente petrecute in ultima perioada, dar nu numai. Vom vedea noi in ce mod se va intampla asta.
      La final ma indrept din nou cu atentia catre melodia “The day we day”. Daca as fi in pielea celor vinovati de incidentul de la COLECTIV (adevaratii vinovati nu ce ni se flutura noua pe la nas), m-ar cam apuca teama de continutul ei, pentru ca asa cum am spus, pare si incepe sa se dovedeasca faptul ca este o melodie-profetie.
      1. In primul rand, iata ca solistul trupei “Goodbye to gravity” s-a trezit din coma. Priveste acum in sus la tovarasii lui, la toti cei sacrificati in Colectiv, dar acestia formeaza acolo unde sunt, o trupa de artilerie grea. Sunt de veghe si sunt absolut convinsa ca ei vor face tot ce le sta in putere ca adevarul sa iasa la iveala. Sa nu uitam ca dupa salt, este scris ca se intalnesc viii cu mortii si acest lucru este explicabil in mod foarte simplu. Producandu-se inaltarea, se duc cei din dimensiunea a 3-a in a 4-a sau a 5-a si acolo ii intalnesc pe cei pe care noi aici ii numim decedati.
      2. “Buze dezlantuite schimba liderii” – s-a intamplat deja prin demonstratiile din strada. Continuarea insa “de acum inainte toata lumea este vinovata” profeteste ca nu va fi deloc bine oameni buni, cu noua stare. Eu nu am dubii. Astept doar sa se lamureasca si altii, carora nu le mai incape acum optimismul in piele.
      3. “Conduita voastra binevoitoare a dat cu totul gres. AR FI TREBUIT SA STITI ASTA IN TOT ACEST TIMP”. Ce inteleg eu prin asta? Ca toate planurile acestea marsave, mascate sub amabilitate si zambete false, li se vor intoarce cumva impotriva. Se va dovedi ca de fapt au sapat cu succes si la propria lor groapa, nu numai la ale altora.
      4. “Nu suntem numere, suntem liberi si asa de vii, asa de vii”. Ei bine, asta arata ca cei sacrificati transmit ca ei nu sunt 53 de morti, 54, 55 sau 56, ci ei sunt acum niste spirite libere si vii si in aceasta calitate vor sti ei ce au de facut, ca sa merite sacrificiul lor. In cele ce ne priveste, sa nu uitam niciodata lucrul acesta si sa facem toate actiunile ce ne stau in putere ca sa sprijinim acest plan.
      5. Mai departe ce putem sa concluzionam citind restul de versuri? Cand oamenii vor afla adevarurile astea toate, cam atat mai ramane sa se intample. “Apasa pe tragaci, strange pumnul si da tonul!”. Sa ne fereasca Dumnezeu, dar daca nu o exista alta solutie, pana la urma, asta este …


      Toate cele bune!"

      Sursa:http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/ursa-mare-si-poarta-catre-adevar.html

      Ștergere
  6. Cred ca-i vorba de o deconspirare a nenorocitilor ce conduc lumea, in speta este vorba despre mafiotii kazari!
    Iar Putin devine baiatul bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dnu Dragomir mi-ati dat de citit cam 2 ore despre khazari ff interesant ce stiam eu era insuficient.Sarbatori fericite!

      Ștergere
  7. Nu ne trebuia noua scuturi americane.Interesul americanilor sunt resursele acestei tari,bogatiile ei.Si sclavia romanilor.Am ajuns bataia de joc a strainilor,furand bogatiile acestei Romamii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca Putin va ataca o tara ortodoxa...
    La o adica, Romania este o tinta usoara pentru Rusia.
    Doar alianta Nato poate zadarnici o asemenea actiune.
    Bine ar fi sa nu ne gindim la rau; din cite am citit,astfel il atragem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Orice ar fii,deocamdata sa ne gindim la sfinta sarbatoare,un Craciun Fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iata cateva informatii interesante:

    http://www.lovendal.ro/wp52/putin-emite-un-mandat-de-arestare-pentru-magnatul-george-soros-membru-al-ocultei-mondiale-drept-urmare-putin-e-asasinat-in-martie-2015-dar-inlocuit-cu-o-sosie-in-aparitiile-publice-e-prea-fantast/

    http://www.lovendal.ro/wp52/un-putin-fals-a-aparut-la-televizor-pentru-a-linisti-lumea-iata-dovezile-fotografice-soarta-lui-putin-cel-adevarat-este-invaluita-in-mister/

    http://www.lovendal.ro/wp52/putin-a-dorit-sa-nationalizeze-banca-centrala-a-rusiei-ce-apartine-acum-de-familia-illuminati-rothschild-ar-fi-fost-o-lovitura-crunta-pentru-illuminati-de-aceea-a-fost-schimbat-in-secret-de-la-con/

    http://www.lovendal.ro/wp52/putin-apare-in-public-mai-tanar-cu-15-ani-inca-o-dovada-ca-adevaratul-putin-este-retinut-sau-mort-iar-ceea-ce-vedem-la-televizor-nu-e-decat-o-sosie/

    http://www.lovendal.ro/wp52/intr-un-interviu-socant-fosta-sotie-a-lui-putin-declara-ca-presedintele-rus-e-mort-din-primavara-acelasi-lucru-l-am-sustinut-si-eu-acum-3-luni-dar-multi-radeau-de-aceasta-stire-radeti-in-continu/




    RăspundețiȘtergere
  11. Totusi diferentele dintre cele 2 aparitii sunt vizibile!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici vorbim de un sistem. Putin este UNUL dintre pionii principali! Daca ar fi sa ne intrebam, care a mai mare drac? Putin sau Obama, sau amandoi? Ambii au in spate aceiasi Oculta... din pacate... toti sunt ... "tot o apa si un pamant" sau "aceiasi marie dar cu alta palarie" ... trebuie sa ne raportam la ce este acest mizerabil de sistem si de cine este sustinut... si ceva important: CUM SCAPAM DE OTRAVA LUI...ca altfel traim intr-o iluzie continua... ne luptam cu morile de vant tot sperand ca ne eliberam de mizeria in care se zbate Romania!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iata radacina raului:
    http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

    RăspundețiȘtergere
  14. CUM POATE CINEVA SA FACA ASTFEL DE DECLARATII? Este revoltator...

    "Menechem Begin, fost prim ministru Israel, spunea:

    „Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele fata de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fi extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„
    Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/15/grav-in-recenta-sa-carte-the-kings-torah-rabinul-yitzhak-shapira-scrie-ca-%E2%80%9Cevreii-pot-ucide-goimi-fie-ei-si-copii%E2%80%9D-%E2%80%A6/

    RăspundețiȘtergere
  15. Revoltator, de asemeni:
    https://saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/citate-celebre-ale-unor-masoni-sau-evrei-sionisti-faimosi/

    RăspundețiȘtergere
  16. Fratia Babiloniana s Sarpelui- Istoria secreta a Iluminatilor si a caselor regale pamantene care conduc Planeta:

    http://www.dzr.org.ro/fratia-babiloniana-a-sarpelui-istoria-secreta-a-iluminatilor-si-a-caselor-regale-pamantene-care-conduc-planeta-si-legatura-acestora-cu-reptilienii-anunnaki/

    RăspundețiȘtergere
  17. DA!SEMNUL VA FOST DEJA DAT DE DIVINITATE,ACEL ASTEROID CAZUT INSIBERIA,SEMN CA DE AICI VA PLECA ANTICRISTUL CEL CARE VA INSTAURA O NOUA ORDINE MONDIALA PANA LA ADOUA VENIRE A DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CARE VA JUDECA VII SI MORTII.
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere