miercuri, 2 decembrie 2015

VAI DE NOI, CU IOHANNIS PRESEDINTE !


                            Dragii mei, 

Chiar cu riscul de a atrage  multe nemultumiri si jigniri la adresa mea, am ales ca să repostez acest articol,datorita faptului că, în ROMÂNIA  de astăzi, este haos, este începutul dezastrului care va veni.
Un cititor al blogului, m-a rugat sa repostez acest articol, si-i multumesc pe aceasta cale, deoarece eu si uitasem de acest Mesaj,din miile de articole scrise până acum !
Adevarul, il stim cu totii! Klaus Iohannis, a fost ales Presedinte !
Restul intamplarilor, sunt consecintele alegerilor noastre !
Doresc dragii mei, sa va spun ca să nu ocoliţi Blogul acesta, Dumnezeu Exista- Marturii, deoarece ,aici veti gasi numai Adevarul Duhului Sfant.

             Iata articolul din noaptea de 8 -9 noiembrie 2014 :

         
                   Noapte de  8 -9 Noiembrie 2014 !

                                                                    Dragii mei,
                ..

Nu-mi propun ca să fac politică pe Blog!
Dar atunci când sunt avertizată de Sus, trebuie sa va spun si vouă dragilor.
Astă noapte fratilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas tare trist, care spune un mare adevăr.
Am tot fost întrebată de cititorii Blogului ,daca stiu cine iese Presedinte.
Le-am răspuns fireste că nu stiu, deoarece nu am primit niciun Mesaj in acest sens.
Şi în timp ce raspundeam unei cititoare a Blogului, ca nu am primit inca nimic în acest sens, aud dragii mei, un glas care spune oftând aşa :

               "Dacă  iese Iohannis  Presedinte,
                         va fi vai de noi !
                Cu Iohannis Presedinte al României,
                                 va fi vai de noi ! "

Iar glasul oftează adânc si dispare.
Dragii mei, asa după cum stiti deja, toate câte eu scriu de la Bunul Dumnezeu, toate se adeveresc în timp.
Aşadar fratilor, în 16 Noiembrie 2014, vom merge cu toţii la vot.
Sa avem mare grija pe cine votăm!
Pentru că atunci când se va adeveri, voi avea grijă ca sa va amintesc că v-am prevenit în privinţa alegerii viitorului Presedinte al României.
Eu nu v-am mintit niciodată, si nici n-o voi face vreodată, nici pentru toate bogatiile Lumii !
Fiecare dintre voi dragilor, votati asa cum va spune inima!
Ganditi-vă totusi, la copilasii vostri si la nepotii vostri. La binele lor!
Nu uitaţi dragilor, CUVINTELE  din citatul de mai sus:

 "Cu Iohannis Presedinte, va  fi vai  de  noi !!!"  

                                Cu dragoste, Maria

Iată acum si un alt articol, in care se spune despre obiceie ca ar trebui respectate. Dar din nefericire, d-l Presedinte Klaus Iohannis, a iesit ieri pe sticlă, spunând că , chiar dacă este Ziua României, trebuie s-o lăsăm mai usor cu sarbatoritul.
Ceea ce face, ca si acest articol sa se adevereasca, din păcate.
Săraca  Ţară bogată !!! Pe ce mâini a ajuns ! 
 
                      12 Noiembrie 2014, ora 5,30 dimineaţa!
                                                    Dragii mei, 

Vedeţi voi dragilor, cine nu mă lasă pe mine să dorm ? KLAUS  IOHANNIS ! 
Astăzi dimineaţă în zori, o lumina albă stralucitoare, ma conduce într-o încăpere în semi - întuneric, unde la birou pe un scaun impunător stătea nimeni altul decât...KLAUS  IOHANNIS!
Aud un glas,care spune asa :

               "Klaus Iohannis !
             Klaus  Iohannis , este liber !
              Este liber !
            Nu este ameninţat!
            Nu este deloc ameninţat, este liber!

Stim cu toţii dragilor că Iohannis, a spus că a fost ameninţat cu moartea. Iată:

Iohannis: "Un mesaj nazist, o amenintare cu moartea ... - Stiri

stirileprotv.ro/.../incident-electoral-neobisnuit-in-curte...Translate this page
17 hours ago - Echipele de campanie ale lui Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut ... taiat a fost folosit de nazisti in anii '40 si reprezinta o amenintare directa cu moartea. ... candidatul lor Klaus Iohannis, care de fiecare data cand iese spune ..

După care, îl văd pe Iohannis stând la biroul său, vorbind cu cineva pe care nu vedeam.
                                         Image result for iohannis poze
Cel care abia intrase, îl salută pe Iohannis cu..
                    Doamne  Ajută!
Apoi îl întreabă, pe Iohannis:
               "Domnule Iohannis, da.... ce spuneţi de Obiceie  ?
              Cînd vă întrebăm, spuneţi de Obiceie că..."(iar glasul nu mai continuă, pentru că Iohannis se ridică de la birou ,şi extrem de iritat, spune pe un ton foarte înalt, ca sa nu spun că,  ţipa aşa:
              "Anihilaţi  ! Anihilaţi !
              Anihilaţi  tot ! "  

Apoi totul dispare dragilor, căci eu deschid ochii, si încă mai aud in tâmple cuvintele pe care le-am citat, si încă mai văd chipul lui Iohannis, care se transformase atât de mult, că m-am înspăimântat.
Dragilor, dacă Doamne fereste Iohannis va deveni Presedinte, vă spun că acest om, va anihila, va distruge până la zero ,tot ce înseamnă Obiceiuri şi Tradiţii românesti !
Va extermina Religia Crestin Ortodoxă din scoli si nu numai!

13 comentarii:

  1. Am sperat la mai bine votandu l pe yohanis dar...se duce tot uzor usor si vom ajunge sclavi in tara noastra dar cèea ce purtam in auflet nu poate anihila nimeni suntem romani iubim si simtit romaneste

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu raman la impresia ca nua fost ales de adevaratul popor roman ci de tradatori ajutati de servicii romane sau straine.Nu pot accepta ca poporul meu a ales asa ceva.Ghinion da, dar ghinionul nostru.Odata si odata va fi si ghinionul lui dar ce folos cand noi vom fi distrusi complet.

    RăspundețiȘtergere
  3. El nu v-a suferi dar copiii nostri vor suferi că sunt usor de manipulat si naivi .păcat .ma rog Bunului Dumnezeu să scoată tot adevarul la lumină pâna nu e prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  4. Conducatorul tarii trebuie sa aiba sange romanesc, sa rezoneze cu poporul, ne-am vandut singuri! Manipulare in masa, chiar in toata tara nu exista un Roman capabili sa conduca tara? Rugati-va la Bunul Dumnezeu d-ma Maria sa ne dea un Conducator roman adevarat! Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria rugati-L dumneavoastra pe Bunul Dumnezeu sa ne dea un roman adevărat sa iubească aceasta tara la conducere si eu ma rog la BUNUL DUMNEZEU CA TARE O MAI IUBEASCA SI FIRELE DE IARBA SI PIETRELE SI OAMENII FRUMOSI CU ATATEA OBICEIURI CANTECELE NOASTRE POPULARE DESPRE TARA INTRA-UN CUVÂNT TOTUL

    RăspundețiȘtergere
  6. Va scriu cu durere an suflet de ceia CE citesc an acest saite Si asi vrea Sa antteb tineretul di zoua de astazi de CE lau ales presedinte pe un strain an Tara romaneasca uitativa la Fata Lui dragi Mei ca arata exact ca hitler Si stalin cu Fata anghetata Si cu ochi de criminal dragi Mei cei tineri CE face acest presedinte an Tara noastra nimic an folosul poporului ci doar an folosul Lui nu are copii nu stir cumbe cand copilul tau vrea o bucata de Paine su o prajitura sau papucei cai frig la piciorute va veti casatori dragi Mei veti avea copii Si atunci veti regrets ca lati votat pe acest om an momentum cand copii vostri vor palange dumnezeu cu noi Si voi

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut un lider adevarat pe dl ponta acum e prea tarziu pupati-l pe dl neamt pe botic ca lui putin ii pasa de tara ..as vrea ca cei care i-au inscenat decaderea lui victor sa arda in fo curile iadului..ne meritam soarta inca din 14 noiembrie anu trecut.. Suntem un popor de nimic...

    RăspundețiȘtergere
  8. Diaspora l- a dorit pe Iohanis, acum ce avem,un distrugator de tara. Nu era bun Ponta, asa ne trebuie, l- am dat afara, nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria a-ti avut mai de mult si un mesaj prin care vi se arata ca Iohanis va murii intr-un accident de masina,ceva vi s-a aratat cu doi barbati mai duri ca infatisare si care au pornit in tromba cu doua carute,cam asa ceva,mie i-mi spune ceva aceasta viziune vizavi de Iohanis,acei barbati nu vor pornii cu carutele,ci cu alte vehicule,daca isi mai aminteste cineva de acest articol,sa zica,multumesc.Sib.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aveti grija cu ce invocati , oameni buni ca nu ne este de nici un ajutor blestemele, acestea sunt invocari de energii negative Aveti ingaduinta pentru cei care l-au votat, desi eu sunt convinsa ca Ponta a avut majoritar in voturi. Cand d-na Maria a spus ca Ponta va iesi presedinte sa stiti ca a avut dreptate pentru ca asa a fost, doar ca acesta nu ar fi reprezentat interesele celor care vor sa rupa Romania. Sa stiti ca de mult timp presedintii tarilor nu mai sunt alesi de poporul lor ci sunt numiti de elita mondiala ca sa-i poata manipula. Stiti ce spun cei care conduc lumea ? Citez "daca votul poporului ar conta nu ar mai fi lasat sa voteze" Daca va inchipuiti ca presedintii nostrii de dupa revolutie au fost alesi de noi , atunci traiti o mare iluzie.
    O mare iluzie este si faptul ca foarte multi oameni asteapta ca vine Dumnezeu sa-i scoata din robie. Ii atribuie toata munca Lui Dumnezeu si ei stau si asteapta sa le pice abundenta in brate Dumnezeu ne-a dat toate ustensilele de lucru cu care sa ne ceem lumea si noi asteptam sa ne pice totul din cer. Daca nu veti iesi la lucru, nu va venii nimeni sa ne semene pamanturile, in cel mai rau caz vor veni sa -si arunce gunoiul caci cam asta s-a intamplat in ultima vreme." Desteapta-te romane din somnul cel de moartea, in care te-adancira barbarii de tirani" D

    RăspundețiȘtergere
  11. Mda...! Dacă viitorul nostru e în mâna lui Dumnezeu, cine împotriva noastră! Ăștia, de care vă temeți aici, sunt doar niște bagatele...! Și căt de rău o să ne fie? Păi la obiect...Deja bugetul pe anul viitor e aproape gata! Majorările salariale vor fi păstrate. Sănătatea va primi 3 miliarde de lei în plus, iar bugetul Educaţiei va fi cu 10% mai mare ca în 2015. Creşterea economică prognozată este de 4,1% pentru 2016, ( foarte posibil să fie mai mult). Deci, e spre mai bine! Așadar, -are Dumnezeu grijă de noi...d-na Maria ??? C-tin

    RăspundețiȘtergere