joi, 3 decembrie 2015

UN REACTOR NUCLEAR, ŞI UN ORAŞ ÎNVĂLUIT ÎN FUM, CA ÎNTR-O CEAŢĂ ALBASTRA ŞI DENSĂ !

                                                        3  Decembrie 2015,ora 15,40 !

                                                    Dragii mei, 

Tot în aceasta după amiază,în timp ce eram în faţa monitorului, văd în spatele meu, de parca as mai fi avut un ochi la ceafă, văd un oraş spre Răsărit, un oraş învăluit într-o ceaţă densă, de culoare albastră spre negru.
În acest oras,toate clădirile erau firesti,nimic nu părea iesit din comun.
Numai că, chiar la marginea intrarii în oras, se află un bloc mare, o clădire albă zgârâie nori, o clădire cu foarte multe etaje.
În timp ce vedeam cum ziua, s-a transformat în noapte in acest oras, din pricina fumului albastru-negru, aud un glas, care spune de doua ori consecutiv asa :
                                  "Mi se arată,mi se arată, un Reactor nuclear .
                           Un Reactor nuclear !"

Dragii mei,nu vedeam Reactorul nuclear, dar vedeam efectele Reactorului nuclear, care va avea o grava problema.
Vedeam orasul învăluit ,în fum albastru-negru.      
 Reactor nuclear belga parado.
Un asemenea fum, precum în poza de mai sus, a învăluit acel oras,in care se afla doar o singura clădire zgârâie nori.
Eu nu stiu dragilor,când si unde va avea loc aceasta tragedie,dar din nefericire,stiu că în timp,vom auzi de un asemenea accident nuclear.  
Să învăţăm dragii mei din toate acestea ,ca sa fim mai buni, sa fim mai credinciosi,si astfel, sa ne apropiem cu fiecare zi ce trece,să ne apropiem mai mult de Dumnezeu si de Măicuţa Domnului.
                                         Cu dragoste,Maria.  

22 de comentarii:

  1. Astazi au fost finalizate lucrarile la baza de la Deveselu. Scutul antiracheta va deveni operational pe 18 decembrie. Sambata, Rusia va bombarda Turcia. Apoi urmam noi si Polonia. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne aiba in paza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu chiar crezi ca se va întîmplă sîmbata?

      Ștergere
    2. Dar de bine,ceva de bine nu vede nimeni,numai dezastre avem?

      Ștergere
    3. Nu sunt mama omida, dar asa mi-a aparut. Un turc cu o bomba in fata, un "S" un "3" care poate insemna 3 zile de azi, adica ziua de 3, 4 si 5. Mi-a aparut 5 de mai multe ori, pe turela tancului era un 5, a mai aparut un "V", initial ma gandeam ca e de la vineri dar nu se pupa cu 3-ul si mi-am dat seama ca e cifra romana, adica 5 si in jurul lor era moarte, chipuri de oameni ingroziti si demoni. Ma rog la Dumnezeu sa ma insel si nimic din ce mi se arata sa nu fie adevarat, dar tinand cont de contextul actual si la felul cum se precipita lucrurile din pacate toate se vor intampla mai devreme sau mai tarziu. Mama omida era ghicitoare si satana ii arata viitorul. Eu nu sunt mama omida, nu am cerut nimic din cate mi se arata si mi se spune, imi apar independent de vointa mea, de constientul meu si in mod involuntar, oriunde si oricand voieste Domnul. Atat pot sa va spun, ca ar trebui sa va bucurati. Chiar daca va fi urgie pe pamant, asa este de cand lumea si mai ales un ultimii 2000 de ani. Bucurati-va, caci dupa toate cate vor fi, Domnul Iisus Hristos va veni, isi va intemeia imparatia pe acest pamant si 1000 de ani va sta cu noi pana la judecata celui dintai cazut. Toate cate cunoasteti nu va mai fi la fel, si numic rau nu va mai fi. Nu ceti mai cunoaste durerea, suferinta, batjocura, rautatea ,nevoile vor disparea, moartea nu va mai fi si Domnul va fi cu noi in toate zilele. Dar pana atunci, toate acestea trebuie sa se intample fiindca aceasta este voia Tatalui si El a ingaduit toate, asa cum a fost scris de la facerea lumii. Toate cate nise intampla si ni se vor intampla, din vina noastra ni se intampla si pe toate le meritam. Liberul nostru arbitru este doar dreptul nostru de a alege cui ne vom incredinta sufletul pana la venirea Lui. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea.

      Ștergere
  2. Clarviziunea nu este de la Dumnezeu,prin pacatul lui Adam,noi am pierdut vederea sufleteasca,iar vederea ochilor are totusi limitele ei firesti,rinduite de Dumnezeu.cine cauta sa vada cele nevazute din curiozitate,este usor vanat de demoni,care pot sa transmita pe banda minti noastre,cu care au o oarecare legatura,diverse informatii din lumea intreaga,pe care noi in mod obijnuit nu le surprindem dar demoni le cunosc foarte bine.Cunoasterea viitorului este rezervata in exclusivitate lui Dumnezeu care este atotstiutor.Nici ingeri nu stiu si nici nu se pronunta asupra viitorului.Cerceta-ti duhurile ca nu toate sunt de la Dumnezeu.Nici un sfant parinte nu a spus vreodata ca a vazut pe Domnul Iisus,pe Maica Domnului si pe Sfanta Treime din contra se considerau nevrednici de a acepta vreo vedenie.Ma intreb oare noi in aceste vremuri chiar asa de sfinti putem ajunge?Doamne,Doamne fie-ti mila de noi Doamne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate Anonim ! Aici este TAINA DUMNEZEIASCĂ ! Toti Sfintii Părinti,care nu au spus că L-au văzut pe Domnul, sau pe Maica Domnului, ori nu au dorit sa spuna, ca sa nu-i creda cineva nebuni, ori chiar au spus adevarul : nu L-au cunoscut pe DOMNUL live,asa cum L-am cunoscut si-L cunosc eu. Citeste de la inceput toate câte eu am postat până acum,si te vei convinge că toate s-au intamplat în decurs de aproape 20 de ani.
      Apoi, eu am cerut MÂNTUITORULUI nostru, ca sa fac din mine DOVADA VIE a necredinţei Semenilor mei. La inceput nu am stiut ce ,cer. Pe parcursul anilor,SCUMPUL nostru IISUS HRISTOS, mi-a dat, si-mi da mie roabei SALE,un strop din Puterea Sa. Aceea de a vedea cele nevazute,si de a auzi cele neauzite. În schimb,I-am promis MÂNTUITORULUI,că mă supun Voii Sale , trup si suflet ,inimă şi cuget ! Si asa am facut ! Pentru mine, SFANTA TREIME,PREA CURATA FECIOARA MARIA,si toti Sfintii din Ceruri,sunt PRIETENII mei,Prietenii Sufletului si inimii mele care ,atunci când Îi chem în Rugaciune ,vin negresit, si mi se arata cu trup viu,din carne si oase. Dar nu te mira numai de atâta,stimate Anonim. Pentru că, ceea ce va urma,întrece pe toate. Eu stiu ceea ce va fi, dar nu am voie sa spun deocamdata.Dar atunci când se va împlini,Lumea toata va vedea si va afla,precum a văzut,NASTEREA LUI IISUS HRISTOS, în Ieslea de la Betleem. Eu spun si nu de la mine spun,ci de la MÂNTUITORUL care mi-a spus aşa :"ÎNTRU MÂNA MEA, CU MÂNA ,TE VOI NUMI LOR ! NU UITA CĂ ,TU ESTI IMAGINEA MEA !"
      Stiu! Vei zice că sunt lipsita de smerenie! Dar mă rog la MÂNTUITORUL PREA IUBIT si PREA SCUMP SUFLETULUI meu,ca sa-ti arate ţie ,ADEVARUL SĂU ! Până atunci,pregateste-te sa vezi si mai mari decât ai văzut si auzit până acum,în ceea ce ma priveste strict personal. Cu dragoste,Maria. PS. Te asigur că ,DUMNEZEU îti va arăta ADEVARUL SĂU, pentru ca nu cumva sa duci în ispită pe cei care,citesc acest Blog al meu,in care se gaseste numai Cuvântul Adevărului Lui Dumnezeu; numai GRAIUL DUHULUI CELUI PREA SFÂNT, precum si GLASUL DULCE , Prea Sfânt şi Prea Scump ,al MAICII LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    2. Era să uit ! Întreabă pe cititorii Blogului, câti dintre ei ,s-au întors la CREDINŢĂ datorită acestui Blog al Lui Dumnezeu Cel Adevarat , as putea sa-l numesc fara a gresi,si pe câti dintre ei,i-am ajutat cu sfaturi de suflet,ca sa revina pe Calea cea dreapta şi bineplacuta Lui Dumnezeu.
      Cititorii Blogului,sunt foarte sigura, că iti vor raspunde fiecare,după felul cum simte în inima si-n suflet,citind acest BLOG.

      Ștergere
    3. Nu ma astept ca să mă crezi,si nici nu-ti impun acest lucru. Nici pe IISUS HRISTOS nu L-au crezut PREOTII si CĂPETENIILE PREOTILOR acum 2000 de ani . L-au bătut si schingiuit, L-au rastignit pe Cruce. Iar EL,era si este ,FIUL LUI DUMNEZEU; este ÎNSUŞI DUMNEZEU! Si ce au facut oamenii acelor vremuri ? Ce au facut PREOTII mândri si egoisti, si plini de ură,ai acelor vremuri? L-au bătut,L-au scuipat, L-au adăpat cu fiere si oţet, L-au răstignit pe Cruce. Eu am trait live, SAPTAMANA PĂTIMIRILOR DOMNULUI. Asa a voit DOMNUL ca sa-mi arate pas cu pas, ceea ce EL a îndurat,pentru păcatele Omenirii. Citeste RASTIGNIREA LUI IISUS HRISTOS,de pe acest Blog,si afla toate amănuntele din timpul Pătimirilor Domnului. Afla toate câte nu s-.au scris în Sfanta Scriptură,în legatura cu RASTIGNIREA DOMNULUI. Sunt niste mici (dar foarte mari )amănunte ,care au scăpat (intentionat sau nu )acelor vremuri, când s-a rescris SFANTA SCRIPTURA. Sfintii Părinti au vorbit la vremea lor. Sfantul Părinte ARSENIE BOCA, mi-a apărut de multe ori în faţa ochilor mei,si mi-a vorbit fericit. Asa ca,nu-mi spui o noutate. Imi vorbesti din SFANTA SCRIPTURA;dar eu iti vorbesc din CUVANTUL LUI DUMNEZEU asa cum mi-a fost mie descoperit de DUHUL CEL PREA SFÂNT,care mi-a umplut camera de LUMINA ,si care a suflat asupra mea,din PUTEREA SA. SFINTII ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL ,sunt PRIETENII mei,cei mai buni.Au venit în camera mea,m-au dus sus la Ceruri,unde ARHANGHELUL GAVRIIL,cu o floare de crin în Mâna Sa dreapta,mi-a adus O VESTE, despre care nu am voie încă să vorbesc . Dar care VESTE, se va împlini la VOIA LUI DUMNEZEU.
      ARHANGHELUL MIHAIL,adesea sta deasupra patului meu,cu sabia de foc în Mâna Sa dreaptă,si vegheaza la somnul meu. Un somn de veghe as putea spune,pentru că , scriu toate câte mi se arata. Daca ceva te nemultumeste la acest Blog,ai libertatea de a alege. Cauta altceva ,ce-ti aduce multumire sufletului si-ti gâdilă mândria si orgoliul.

      Ștergere
    4. Așa e doamna maria !! Eu când scriam aici pe blog Acu câteva saptamâni cât de mult m-am schimbat după ce am descoperit blogul Dvs mi-au sărit in cap mai mulți anonimi sa îmi atragă atenția ca eu doar atunci voi simți pace in suflet când voi vedea Sfinții si ca nu am cum sa m-a schimb doar citind blogul de parca ei ar știi ce simt si cât de mult m-am schimbat si ce simt eu,eu personal va mulțumesc pt toate sfaturile care le scrieți pe blog chiar mi-au fost de folos si mai ales ca vin de la însuși Dumnezeu si maica domnului nu am nici un dubiu in privința asta.
      Va mulțumesc doamna maria si ii mulțumesc si lui Iisus ca prin dumneavoastră mulți ne-am schimbat in bine ca pana la urma Dumnezeu e bunătate si iubire
      Va pup Bianca

      Ștergere
  3. Dl anonim daca stii atat de multe de ce nu iti asumi radounderea in a scrie clar ce stii chiar si numele tau cu scuzele de riguare macar de am stii ce ne asteapta ca chestii...de genu...nu stiu cand nu stiu unde se va intampla tot auzim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ana, la scoala se invata notiuni de ortografie, sa stii! Se mai pune cate un punct, o virgula, notiuni de gramatica pura. Dar vad ca habar nu ai ce e aia.
      Un sfat prietensc: nu mai scrie, ca te faci de ras!
      Intai invata sa scrii, apoi spune-ti parerea!

      Ștergere
  4. Razboiul va incepe, asta e din ce in ce mai clar vazand tensiunile politice...si cand te gandesti ca totul este asa cum au planuit cei din umbra...chiar mai conteaza ca e sambata sau duminica...ca e 13 sau alta zi?... sunt persoane inzestrate sa primeasca mesaje precum dna.Maria...iar noi alegem daca ii credem sau nu...mai simplu e sa cautati adanc in sufletul vostru si poate o sa simtiti care e adevarul...Dzeu e in toti si in toate #S

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna, dar in caietul dumneavoastra aveti si previziuni bune sau sunt numai rele?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. D-na Maria eu sunt foarte fericită ca am intrat intămplător pe acest blog și va mulțumesc pentru toate sfaturile bune care ni le-ați dat.Domnul să va binecuvinteze.Cu mult drag S....

    RăspundețiȘtergere
  7. D na Maria v am văzut la televizor ca nu puteati intra in biserica si v.ati rugat la Dumnezeu sa va lase sz intrati.De ce nu va lasa sa intrati??

    RăspundețiȘtergere
  8. Acespe previziuni ne sunt date pentru a vedea spre ce ne indreptam, dar atata timp cat noi in loc sa le transmutam in alte linii temporale le hranim cu energia noastra crezand in ele "se vor infaptui" Am ajuns sa cred ca-mi consum energie degeaba ,ca majotitatea celor de aici sunt blocati in niste tipare de viata ca nu pot intelege nimic din ce spun.
    CREDINTA inseamna SA CREDETI CA AVETI DARUL SI PUTEREA DE A SCHIMBA ACESTE VIZIUNI NEGATIVE , nu sa credeti ca vine cineva si va va schimba viata sau lumea in care traiti.Schimbarea vine din voi . D

    RăspundețiȘtergere
  9. Deja ce v-am spus incepe sa se intample. Poate nu se va intampla maine, dar in cel mai scurt timp lucrurile vor degenera. Doamna D, intelegeti dumneavoastra si cei pe care ii urmati, ca nu sunteti Dumnezeu. Chiar daca suntem zidirea Lui si Duhul Sfant, o bucatica de dumnezeire salasluieste in noi toti, nu suntem Dumnezeu. Nimeni si nimic pe lumea aceasta nu va putea sa schimbe nimoc din ce este si ce va fi. Nici satana nu poate sa smulga un fir de par din zidirea Tatalui daca nu i se ingaduie. Cititi Apocalipsa sfantului apostol Ioan si veti vedea ca traim aceste vremuri. Nu poti tu sa schimbi ce a hotarat Tatal. Toate se vor intampla pana la venirea Fiului si acele zile sunt aproape. Nu vom disparea in 10 ani cum spunea cineva ca va dispare Romania, fiindca mai avem doar 2 ani maxim 3. Pregatitiva caci El vine si va fi cu noi. Nu poti opri venirea Domnului. Iata ca toate se precipita. Schimbati asta doamna "D": 4 nave de razboi in Marea Neagra amplasate joi adica ieri 3 decembrie in partea cu Turcia. Pe 1 decembrie 70 de tancuri in Romania, urmeaza inca 11.930 sa vina pe flancul estic. Ieri a fost fonalizat scutul antiracheta. Amenintarile lui Putin ca nu va ramane asa atacul asupra avionului doar cu restrictii economice. Amplasarea sistemelor SU 400 in Siria. Vanzarea rachetelor SU 300 catre Iran. Construirea unei noi baze de Rusia in Siria unde vor amplasa avioane de vanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. As vrea sa intreb anonimul , de ce crede ca aceste revelatii sunt de la Satana si nu de la Dumnezeu ? In decursul sutelor (sau miilor) de ani au fost atatia oameni care au primit diverse mesaje venite de la entitati de dincolo.Daca ai fi citit (macar din curiozitate ) Biblia, ai fi vazut si acolo cate informatii au fost primite prin revelatii ( sau prin Duh Sfant , asa cum spun ei ) . Cand primesti o informatie , indiferent cum , poti sa crezi sau nu si asta este in functie de evolitia fiecaruia. Nu poti sa obligi pe cineva sa creada ceva , daca el nu este inca pregatit sa cunoasca si sa primeasca acea informatie. Fiecare pricepe si accepta in functie de evolutia lui .. Eu personal, ma bucur ca " intamplator " am descoperit blogul d-nei Maria.( citeste despre Eugen Nicolae Gasca , Scarlat Demetrescu , Chico Xavier , etc)

    RăspundețiȘtergere
  11. Razboiul va incepe, asta e din ce in ce mai clar vazand tensiunile politice...si cand te gandesti ca totul este asa cum au planuit cei din umbra...chiar mai conteaza ca e sambata sau duminica...ca e 13 sau alta zi?... sunt persoane inzestrate sa primeasca mesaje precum dna.Maria...iar noi alegem daca ii credem sau nu...mai simplu e sa cautati adanc in sufletul vostru si poate o sa simtiti care e adevarul...Dzeu e in toti si in toate #S

    RăspundețiȘtergere
  12. Vai de noi ,ca ei o să se ascundă ca sobolanii ,cia acum zic pe romania tv de buncarul lui iohanis

    RăspundețiȘtergere