luni, 7 decembrie 2015

UN CUTREMUR INTENS !

                                                        7 Decembrie 2015, ora 3,20 zori de zi !

                                                      Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, în zori de zi, o lumina puternică,precum un fulger,îmi patrunde prin crestetul capului,in tot corpul, ma face sa tresalt pe pat, si astfel mă trezesc, dar nu deschid ochii.
Într-o clipă ,mă aflam într-o altă cameră, cu mult mobilier în jurul meu, când brusc, aud un huruit puternic ca de tractor, iar Pământul începe a se legana ametitor.
Pământul începuse a se cutremura, prin miscari stanga -dreapta, combinate cu miscari,(cu salturi) ca pe arcuri.
             Northern Sumatra, Indonesia
Dragii mei, desi eram la casă, jos pe Pământ, acest CUTREMUR era foarte intens, si mi-a inspirat teama mare,eu incepând să plâng si să-L implor pe BUNUL  DUMNEZEU, ca sa opreasca CUTREMURUL,gandidu-ma în acelasi timp la Semenii nostri, care locuiesc la Blocuri înalte,sau mai puţin înalte.
După ce am implorat pe BUNUL  DUMNEZEU ca sa opreasca CUTREMURUL, Pământul s-a oprit din a se mai clătina ametitor. 
Eu nu cunosc dragilor,locul anume si ziua anume,când acest CUTREMUR mare va avea loc,nu mi s-a descoperit.
Noi stim fratilor, că  BUNUL DUMNEZEU ocroteste ROMÂNIA de astfel de CUTREMURE DEVASTATOARE. Dar si noi trebuie sa stim, a-I multumi în fiecare clipă pentru aceasta ocrotire. 
Trebuie să dăm dovadă, de bunătate,de milă si de iubire faţă de Aproapele nostru.
 Trebuie să mergem la SFANTA  BISERICĂ ,măcar în Ziua Sfintei Duminici.
Să ne purtăm cuviinciosi,să avem sufletul  plin de smerenie si bunatate,iar inima să ne fie plina de dragoste, faţă de cei necajiti si oropsiti,indiferent de culoarea pielii lor, sau de Statutul lor social. 
Făcând aşa,DUMNEZEU nu-si va schimba Promisiunea Sa, Mila si Bunatatea Sa  pentru România .
Ocrotirea Sa ,nu o va transforma în mânie asupra noastra,si nu ne va pedepsi pentru păcatele noastre,făcute cu stiinţă sau fara de stiinţă.
DUMNEZEU ne va ocroti în continuare ,si nu va îngădui nicio clipă ,ca VIITORUL Său ,NOU IERUSALIM,să aiba de suferit,indiferent de cauze si pricini.
Doamne,Te rugam apără-ne pe noi toti Fii Tăi,care suntem Lucrul Mâinilor TALE;iarta-ne si ne întareste în Credinţă, si nu ne lăsa pe noi din Mâna  Ta, cea Atotputernică si Ocrotitoare.
                                        Cu dragoste,Maria.
         
 

5 comentarii:

  1. Si..cum nimic din toate cele pe care trebuie sa le facem,fata de Dumnezeu..nu le facem...avem toate sansele ca acest cutremur sa fie la noi !Exista in exprimarea dvs. un ,,dar" (,,Noi stim fratilor, că BUNUL DUMNEZEU ocroteste ROMÂNIA de astfel de CUTREMURE DEVASTATOARE. Dar ....")Despre acel ,,dar" vorbeam.Multumesc pt avertizare, d-na Maria! Va imbratisez virtual si va pretuiesc foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag !Ai stiut a citi printre rânduri ! Doamne Ajuta, sa fie bine !

      Ștergere
  2. Introduceţi comentariul dvs...dne fereste de asa ceva dar sper ca nu va fi la noi stau la etaj inalt bloc turn paispe etaje

    RăspundețiȘtergere
  3. Poporul nostru e dezbinat. Daca nu ne trezim fiecare dintre noi in dreptul lui, daca nu devenim ceea ce stim fiecare ca e bine sa fim, daca nu lasam capra vecinului in pace, daca nu devenim iertatori si nu mai judecam pe ceilalti, daca nu avem bunatate si compasiune pentru cei mai necajiti, daca nu lasam deoparte lenea, daca nu va incepe sa ne pese mai mult de ceea ce se intampla in sufletul si mintea noastra si mai putin de ce telefon avem si ce ţoale punem pe noi, daca...,daca..., daca... - atunci Dumnezeu nu ne va ajuta. Ne va zgudui ca sa ne trezeasca, sa ne uneasca si sa ne arate ce conteaza cu adevarat. Si, din pacate, ceva imi spune ca nu prea mai are multa rabdare. Traiesc cu sentimentul permanent ca sta sa se intample ceva, desi nu am darul premonitiei. Fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere