vineri, 4 decembrie 2015

SFÂNTUL IERARH NICOLAE , A VENIT ÎN CAMERA MEA , ÎNSOŢIT DE MAI MULTI SFINŢI !




                                      1 - 2 Decembrie 2015,ora 2,34 noaptea !


                    


                                                  Dragii  mei, 

În această  noapte, după ce m-am  băgat în pat,stăteam asa cu ochii închisi, dorindu-mi să adorm.
Dar asa cum se intampla întotdeauna, întunericul se topeste si astfel vad un Cer de noaptea albastra,catifelata, care era chiar în camera mea,ce nu mai avea ziduri,privind-o cu ochii închisi.
O Lumină albă, orbitor de stralucitoare,vine dinspre dreapta mea, sub plafonul  camerei  mele care, nu  mai exista acum,iar în aceasta Lumină, văd dragii mei,multi Sfinti ai Lui Dumnezeu,Sfinti vii, în carne si oase, asa mi s-au arătat. 
Sfintii aveau Vesminte stralucitoare,iar deasupra capului lor,aveau câte o Aureolă stralucitoare ,precum Soarele.
.

                             .

În faţa acestor Sfinti , stralucea de Lumină Sfântul  Ierarh Nicolae,Făcătorul de Minuni.
                                              

SFÂNTUL  IERARH  NICOLAE,mă privea bucuros de la circa  2 m distanta deasupra patului meu,ochii Săi clipeau , iar Mâna Sa Dreaptă ,mă binecuvânta făcând Semnul Sfintei Cruci asupra mea.
Norul alb ,orbitor de stralucitor cu tot cu Sfintii Săi,a intrat in noaptea albastra catifelată.
Sfinţii  Lui Dumnezeu , erau la foarte mică distanţă in spatele  Sfantului  Ierarh Nicolae ,iar Lumina care Îi însoţea,făcea ca sa straluceasca si mai tare vesmintele lor,de toate culorile curcubeului.
Când credeam că totul s-a terminat,văd  din nou în faţa ochilor închisi,deasupra patului meu, pe Sfântul  Ierarh Nicolae, înconjurat de Lumină albă,orbitor de stralucitoare, dar de astadată, stând în picioare în mijlocul Luminii.
 .
Priveam cu bucurie si cu uimire la Chipul prea blând al  Sfântului Ierarh Nicolae, care ţinea în mâna Sa stângă Sfânta Şi Dumnezeiasca Evanghelie, iar cu dreapta Sa ,se apleca înspre mine si făcea Semnul Sfintei Cruci. 
Un Soare adevărat părea să aibă în spatele Său, în jurul Său ,Bunul si blândul Sfântul Ierarh Nicolae.
În următoarea clipă,Sfântul Ierarh Nicolae înconjurat de Lumină, S-a facut nevăzut, asa precum dispar imaginile la Tv. Doar o clipă I-a trebuit ca să apara, si o altă clipă, ca să se facă nevazut.
Iar eu dragii mei,am  deschis ochii si cu lacrimi de bucurie, mi-am notat toate în caietul de sub căpătâiul meu,după care,astazi, am gasit timpul necesar de a împărtăşi cu voi toti , ceea ce Bunul Dumnezeu si Sfântul Ierarh Nicolae , a voit ca eu sa vad.
Să ne rugam dragii mei,Sfantului Ierarh Nicolae, pe care-L vom sărbători cu mare dragoste la 6 decembrie,să-L rugam să ne aduca sănătate în ghetuţe,pace si liniste sufleteasca,si multa tărie în Credinţă.
Dumnezeu si Măicuţa Domnului să vă binecuvinteze pe voi toti, si pe cei dragi vouă, si să reverse asupra voastra, Dragoste infinita, sănătate si mântuire.
                                         Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. SA FII BINECUVANTATA MEREU DE LUMINA INFINITA A TATALUI CERESC1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, si marog si pentru voi toti Semenii mei !
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  2. Deci, haideți să fim mai optimiști, mai cu nădejde căci apariția Sf. Nicolae la o româncă, în România e sinonimă cu Mila si Milostivirea Dumnezeiască pentru România și Poporul Român. Și prezența celorlalți (MULȚI) Sfinți au o semnificație care deși nu e cazul să fie spusă acum, însă e deasemeni un lucru dătător de nădejde. Domnului să ne rugăm ! C-tin

    RăspundețiȘtergere