joi, 17 decembrie 2015

SEMNUL SFINTEI TREIMI, PE UN CER DE FOC !


                                     Noapte de 14 -15 Decembrie 2015, ora 1,20 !

                                                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului nostru, văd dragii mei, văd cu ochii închisi, un un Cer de foc înspre Apus.                    

Wallpapere Rezumat apus de soare | Rezumat apus de soare wallpapersApus de soare superb wallpapers.

Şi priveam Cerul acesta de foc, iar din inima acestui Cer, de pe sub el, iese la suprafaţa focului ceresc ,Triunghiul Prea Sfintei Treimi.
Asa precum are TATĂL  CERESC deasupra si pe capul Său, tot la fel, a iesit la suprafaţă acest Triunghi , orientat cu vârful spre Cer.
                             .
Circa 5 -6 sec a durat totul, după care, Cerul a devenit firesc, asa cum era la acea ora târzie în noapte.
Dragii mei, eu nu stiu si nici nu indraznesc a incerca să tălmăcesc ceea ce tocami mi s-a arătat.
Ceea ce imi doresc ca să adaug, este ,ca sa ne închinăm Prea Sfintei Treimi si Maicii  Lui Dumnezeu, şi să aducem cântare, cinste si slava, pentru toate câte ni s-a daruit si ni se daruieste, Amin!
Aici mai jos, am reluat un articol, cu si despre SFANTA  TREIME.
                                      Cu dragoste, Maria. 
                                                              Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce udam în gradiniţa de flori şi priveam Cerul care stralucea de Stele, ceva uimitor si minunat, a apărut în mijlocul Stelelor, chiar pe mijlocul Boltii Ceresti.
Vedeam cu ochii deschisi, cu ochii liberi, vedeam pentru doua -trei clipe , Triunghiul de Soare a TATĂLUI  CERESC.
Asa ca in aceste Sfinte Iconiţe : 

.

Asa precum are Dumnezeu Tatăl pe capul Său, acel Triunghi de Soare, tot la fel a apărut în mijlocul Stelelor, un Triunghi de Soare orbitor.
A apărut, am privit liber spre Dumnezeu TATĂL, căci stiam si simteam în suflet că este acolo, I-am multumit din inima, si I-am promis că voi face numai VOIA  SA !
A fost ca o gură de aer pentru sufletul meu. M-a facut mai puternica si un infinit de fericita, că Dumnezeu este în fiecare clipă cu noi, oriunde am fi si orisice am face. 
Sa ne rugam fratilor, Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu,precum si tuturor Sfintilor, si ne vom simti protejati si ocrotiti de PUTEREA  DIVINĂ.
                                     Cu dragoste, Maria. 

15 comentarii:

  1. MANIFEST


    În contextul intern şi internaţional, în care POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) sunt condamnate la dispariţie, singura soluţie a fost şi va rămâne revenirea de la mocirla păgânismului în care trăim în prezent la CREŞTINISMUL ORTODOX. Unde DUMNEZEU nu e nimic nu e.
    Probabil că foarte mulţi vor afirma că este un drum lung şi de durată. Timpul poate fi foarte scurt, şi anume prin alegerea unor conducători creştini. În acest sens avem cel mai bun exemplu, respectiv al Sfinţilor Constantin şi Elena care au impus CREŞTINISMUL într-un imperiu.
    Mai mult decât atât, timpul în care POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) îşi va reveni, ar fi foarte scurt, dacă tot mai mulţi dintre noi vom reveni la CREŞTINISMUL ORTODOX, astfel încât să devenim sau să redevenim creştini practicanţi, să ne împărtăşim cu SFINTELE TAINE, în care familia să redevină celula de bază a societăţii.
    Puternic spiritualizaţi vom deveni un adevărat magnet. Cei care sunt creştini practicanţi cunosc acest fapt în mod direct. Teritoriile pierdute de România şi majoritatea românilor plecaţi în pribegie vor fi atraşi de acest magnet ..
    SĂ DĂM ŢĂRII ŞI LUMII O NOUĂ ORÂNDUIRE SOCIALĂ, DE INSPIRAŢIE CREŞTINĂ !
    Să reformăm din temelii statul, aşa cum îl cunoaştem, din toate punctele de vedere (organizare, economie, etc.).
    CU DUMNEZEU ÎN SUFLET AVEM CAPACITATEA !
    „Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
    Uniți-vă în cuget, uniți-vă-n simțiri.
    Strigați în lumea largă că Dunărea-i furată
    Prin intrigă și silă, viclene uneltiri.
    Preoți, cu crucea-n frunte căci oastea e creștină,
    Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
    Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
    Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost'pământ.” (poezia „Un rasunet”- Andrei Mureşanu)

    SĂ NE ADUCEM AMINTE DE ÎNAINTAŞII NOŞTRI (EROI şi SFINŢI) ! NOI SUNTEM URMAŞII LOR !
    POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) SUNT NEMURITOARE !

    DUMNEZEU SĂ OCROTEASCĂ ROMÂNIA (DACIA)
    ŞI POPORUL ROMÂN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pamant sfant, pamant binecuvantat, in care Strabunii Nostri isi dorm somnul… pamant dumnezeesc, cu vibratie divina, ROMANIA, tara cu misiune… acest pamant este legatura noastra de romani! Cat de tare se lupta cei din afara sa rupa aceasta legatura tainica…Pamant binecuvantat cu Sfanta Lumina, pamant care ne-a crescut si din care ne tragem seva!
      Treziti-va romani, nu lasati sa se rupa legatura neamului romanesc cu energia acestor meleaguri binecuvantate! … Straini barbari cauta sa ne dezradacineze… ce cauta ei pe acest pamant strabun? Le spunem: aceasta este ROMANIA, tara cu pamant sfant, nu este un loc de prada - pradatorii sa nu intineze Neamul Romanesc, sa iasa din mijlocul nostru, nu avem nevoie de intinaciunea lor si nici de amagirile lor! Noi primim de la strabuni invatatura dreapta, de la Inteleptii Strabuni ai neamului! Noi ne cunoastem Calea, nu trebuie sa vina strainul sa ne invete! Ascultati romani vocea Strabunilor Intelepti! Stati o clipa in liniste si ascultati chemarea lor tainica…invatatura strabunilor este scrisa in inima ta romanule! Romanule drag opreste-te pentru o clipa si in liniste asculta-ti inima si sufletul tau! Vei simiti energia neamului si a pamantului strabun cum curge si clocoteste in tine!

      “Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
      În care te-adânciră barbarii de tirani!”

      Desteapta-te romane… un pericol mare te paste! Este somnul uitarii, un somn de moarte… nu te lasa purtat de amagiri straine, pentru ca strainii nu iti vor binele, cauta sa te foloseasca pentru bunastrea si interesul lor, nu cadea prada curselor pe care ti le intind… Desteapta-te romane si ridica-te din aceasta stare in care te-au adancit barbarii de tirani! Nu-ti vinde sufletul si nu-ti vinde tara! Elibereaza-te de jugul barbarilor din afara Romaniei, nu-i lasa sa stapaneasca peste tine si nici sa batjocoreasca acest pamant! Romani suntem pe acest pamant, ROMANIA este tara noastra nu a strainilor! Nu lasa ca strainul sa te batjocoreasca, nu-l lasa sa te dezbine, sa te imparteasca iar apoi sa te subjuge! Ridica-te si scrie-ti soarta nu pe altii sa ti-o hotareasca!

      Ștergere
    2. Nu numai acum 2000 de ani, erau oameni întelepti si bine placuti LUI DUMNEZEU! Si in zilele noastre sunt oameni cu inifnita CREDINTA si DRAGOSTE, care vad pe DUMNEZEU , si care scriu CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
      Atunci, hai sa ramanem la Epoca de piatra,pentru ca atunci oamenii erau mai buni, si mai intelepti, mai Sfinti!
      Este cea mai mare greseala, ca sa nu acceptam ca si-n zilele noastre ,exista suflete curate, care-L iubesc pe DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, care-si dau si viata pentru CREDINTA !
      Ori crezi ca strabunii nostri, traiau cumva in Sânul Lui Adam ? Tot oameni erau,care se confruntau cu greutati si necazuri, cu ură faţă de cei ,cu, care intrau in polemici.
      Asa ca , nu mai trai in trecut ci ancoreaza-te la prezent; îmbina armonios trecutul cu prezentul.
      Eu nu schimb nici LEGEA, si nici PROOROCII!
      Eu doar le implinesc pe celelalte care ,n-au fost spuse si scrise la timpul lor, sau chiar vin cu o completare a MINUNILOR din zilelor noastre.
      Nu te mai mira , si nu mai chema românul ca sa se destepte! Românul s-a desteptat de mult timp. Iar ceea ce eu scriu din CUVANTUL LUI DUMNEZEU, nu este batjocora! Nu aduce atingere DUHULUI SFANT ! Ci este CUVANT din CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Este GRAIUL DUHULUI SFANT, prin mine roaba SA !La filosofie se pricep multi, dar practic, majoritatea sunt pe langa drum, si nu pe drumul care aduce mantuirea.Oameni ca tine, care traiesc in trecut si care nu accepta ca si după 2000 de ani, sunt oameni care-L marturisesc din inima pe DUMNEZEU, si care traiesc MINUNI uimitoare, mai cevaca acum 2000 de ani. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. Dna Maria, m-am referit la ceea ce romanul are inscris in inima lui, la legatura cu strabunii nostri, cu dacii nostri cei viteji! Orice popor are o legatura tainica cu neamul din care a rasarit! La aceasta legatura m-am referit! Ma refer la legatura cu strabunii nostri daci, cei mai falnici, cei mai viteji si mai drepti dintre traci!Doamne ajuta sa nu ne uitam radacinile!

      Ștergere
    4. Este necesar sa ne reamintim din ce neam de viteji ne tragem! Sa nu uitam de sacrificiile strabune! Sa nu uitam de curajul lor si de dedicarea lor pentru acest pamant! Noi suntem urmasii dacilor!

      Ștergere
    5. Nicidecum nu m-am referit la ceea ce dvs. scrieti! Faceti o treaba minunata, ma bucur ca acest blog exista! M-am referit la faptul ca noi ca romani e bine sa ne pastram valorile, sa ne simtim romani, sa fim mandri de acest lucru si sa nu luam alte obiceiuri copiate din afara, de la tarile "mai avansate"! Doamne ajuta!

      Ștergere
    6. Iarta-ma te rog, daca am inteles eu gresit si daca te-am judecat gresit ! Doamne Ajuta !

      Ștergere
    7. Iata un articol interesant:

      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2015/01/accidentul-din-bucegi-si-marturia-care.html

      Ștergere
  2. Postul si rugaciunea,bunatatea si compasiunea sunt ceea ce ne-a ramas si nimeni nu ne poate lua.Sa privim in istorie:amenintati fiind cu arme ne-am aparat cu arme.Acum suntem furati,mintiti cu acte in regula.De aceea oameni buni,ne-a ramas numai credinta in Bunul Dumnezeu si rugaciunea curata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur ca trebuie sa ne rugam si sa-I multumim, dar asta nu-i de ajuns.Stii cum se spune" Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune si- n traista. Daca Dumnezeu ne-a dat o tara, iar noi nu am fost in stare sa ne-o aparam, cine e vinovat? Dumnezeu? Nu , noi , pentru ca nu am facut nimic ca s-o pastram.
    Daca El ne-a daruit fiecaruia aceasta viata, e vina Lui ca nu stim s-o traim ? Nu.
    Degeaba stai numai in genunchi sa cersesti ajutor de la El , daca nu te ridici si sa lupti pentru dreptul tau, dreptul pe care ni l- a dat El, dreptul de a decide ( liberul arbitru).
    Noi trbuie sa cerem puterea de a actiona , nu sa asteptam sa faca El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, in mintea unora nu trebuie sa facem noi nimic, doar ne rugam si ne pica din cer.Dumnezeu ne-a lasat pe pamant si ne-a dat tot ce ne trebuie sa avem o viata buna, dar noi ne facem de cap, facem numai prostii si rele, ne uram unii pe altii, dar vrem ca EL sa ne ajute.O fi el bun si iertator dar cred ca s-a cam saturat de noi.

      Ștergere
  4. Aveti dreptate, noi nu suntem urmasii Romei ci ai geto-dacilor, cei care au primit o credinta ortodoxa apostolica prin apostolii Andrei si Filip, cei care am fost crestinati cu peste 50 de ani inainte de venirea romanilor pe pamantul nostru, cei care, pana la ocupatia romana, nu am prigonit nici un crestin, dar care, din pacate, acum ne uitam la occidentul lacom de putere si bani, cei care s-au crestinat la sute de ani dupa noi.
    Daca nu vom alege ca sa ne conduca oameni cu frica de Dumnezeu din sanul Bisericii Ortodoxe, cand spun biserica, nu ma refer la cler, ci la tot omul botezat in Hristos, care sa constientizez si sa conduca dupa principiul aratat de Domnul Iisus, si anume ca el este sluga si judecatorul poporului si nu dumnezeul lui, ca si el, la randu-l sau va da socoteala in fata lui Dumnezeu Fiul dupa cum a condus poporul, vom traii din ce mai rau.
    Daca vrem sa devenim cu adevarat noul popor ales de Dumnezeu care sa fie "sarea pamantului si lumina lumii", trebuie sa devenim crestini practicanti cat mai multi, aplicand in viata de fiecare zi invatatura Duhului Sfant transmisa noua de scrierile sfintilor crestini ortodoxisi. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aflu ca sunt foarte multi cei care gandesc si simt la fel ca mine. Acest Manifest pe care l-am mentionat si mai sus reprezinta solutia, singura as indrazni sa spun. Ar trebui ca acest inscris de care facem vorbire sa inceapa sa circule, sa fie citit, inteles si, nu in ultimul rand, sa inceapa sa produca efecte.Ar fi ideal ca intr-un anumit timp acesta sa se transforme intr-un adevarat curent. Cu alte cuvinte sa luam foc , sa ne trezim si sa redevenim crestini, sa aratam ca ne meritam mosii si stramosii , ca noi suntem urmasii celor mai drepti si mai curajosi dintre toate neamurile, sa devenim un focar de spiritualitate. Putem !!!

      Ștergere
  5. In Romania se da o lupta mare: Lumina vs Intuneric! Postul si rugaciunea neintrerupta si adevarata (nu formala)ar fi cele care ar putea salva Romania din ghiarele celor care vor raul acestei natiuni, din ghiarele dusmanilor nevazuti.
    Ca popor trebuie sa ne indreptam fata catre Divinitate, sa devenim fiinte cu adevarat spirituale...
    Apare pericolul de a crede ca suntem crestini dar de fapt suntem tare legati de multe lucruri care nu au nimic in comun Lumina, cu ceea ce inseamna "Fiinta de Lumina". Forta unei natiuni sta in Lumina divina pe care o incorporeaza, deci ne intrebam: in prezent cum suntem noi ca popor Lumina sau Intuneric?
    Fiinta de Lumina inseamna: a fi plin de iubire si implicit a nu face rau ... dar noi facem rau chiar si unei biete fiinte nevinovate, lipsita de aparare, pe care o sacrificam ca sa o mancam, la masa de Craciun. Ne-am intrebat vreodata ce inseamna acest lucru? Cum ne putem numi noi crestini cata vreme noi facem asa ceva? Promovam si facem fapte rele... si noi pe de alta parte credem ca suntem... crestini...Din cauza faptelor noastre rele (care sunt multe) Romania este in sclavia altor neamuri... caci Intunericul nu are putere asupra Luminii, deci ce suntem noi Intuneric sau Lumina? Inainte de toate trebuie sa ne uitam in interiorul nostru si sa facem o evaluare... sa vedem daca in noi domneste iubirea si tot ce presupune aceasta! Doamne ajuta acestui neam!

    RăspundețiȘtergere
  6. esti un duh bland Maria, ai o dragoste deosebita fata de Divinitate, lasa=te calauzita de DUHUL SFANT .ISUS CRISTOS este ADEVARUL si VIATA, EL este DUMNEZEU ADEVARAT SI VIATA VESNICA.

    RăspundețiȘtergere